canım benim inan o kadar garip hissedeceksinki bi bakmışsın kocaman olmuş gözünde zıp zıp zıplıyor ben anneliği o andan sonra hissetmeye başladım bu arada mesaj kutum dolmuş göremedim alıntını silince anladım :26:
olsun canım önemli değil..
inşallah sağlıklı görelim sağlıkla kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorum...
İnternetten bakmıştım ece ajandanın hamile ajandası var güzel bişeye benziyor fiyatı 24 tl yazıyor D&R larda varmış
Canım hayırlı olsun, bu topikte benden başka bir ssvd adayı daha gördüm çok sükür :)
İnşallah bu defa başarabiliriz. Her sabah dua ediyorum, bundan sonra senide dualarıma katarım canım..
Doktor buldun mu? Hangi şehirdesin?
hoşgeldin canım inşallah
kaç haftalık hamilesin?
Canımm aramıza hoşgeldinnnnBende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...
Kızlaar göbüşleriniz çıktı mıbenim bacaklar ve kollar tombik olmadığından göbüşüm hemen belli oluyor hele bu 2 hafta içinde farkedilecek kadar büyüdü 2 haftadır görmeyenler aaa hamileye benzemişsin diyor hafta sonu hamiş tişörtleri alıcam tanımayanlar şişko göbekli demesin
Benim henuz biseycik gorunmuyor. Normal pantolonlarim oluyor ama biraz baskiliyor kapatinca fermuarini dugmesini, benim de icime sinmiyor bebecigi oyle sikistirir diye, kapatamiyorum. Ofiste de giyebilecegimiz tipte hamile pantolonu nerden bulabilir ki acaba, fikri olan var midir? Bulantilarim biraz hafiflerse insallah yavas yavas hamilelikte giyebilecegim ust bas bakmaya baslamam lazim. Neyse ki onumuz yaz, bol bol elbise giyebiliriz, rahat olur :)
Ankarada var canım ama daha elbise sezonu açılmadı nerdesin sen belki yardımcı olur aynı şehirdeki arkadaşlar
Ankarada var canım ama daha elbise sezonu açılmadı nerdesin sen belki yardımcı olur aynı şehirdeki arkadaşlar
Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...
Ankara'dayim ben de.
Evet, elbise alisverisi icin biraz daha beklemek gerekicek, bu arada gobeklerimiz de iyice belirginlesir.
Bu arada ben de paylasiyim, Baskent Univ. Hastanesi'nde normal muayene ucreti (60) + 47 lira verdim Ikili Tarama Testi icin.
hayırlı olsun hamileliğin, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de arıyorum günlük tarzında bir şey ama bulamadım bir türlü, nette bulursan bana da haber verir misin?
selam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
Aaa cok uygunmuş ben 150 200 sanıyordumm görümcem orda çalışıyoankarada ssk iş hanı var orda aşağı katta hamile giyim var iş pantolonları falanda var
Tamam, cok tesekkur ederimKendimi biraz toparlar toparlamaz gidip bakiyim iste giyebilecegim biseyler. Ofiste acik fermuarla gezip onumu sal ile kapatmak da bir yere kadar
aminnn inşallah canımsağol canım amin inşallah Rabbim tüm hamişlerin sağlıcakla bebişlerine kavuşmasını nasip etsin..
nette bulamadım da canım şimdi D&R i aradımda çeşitlerimiz var dedi hamilelik günlükleriyle ilgili.usg fotolarına da koyabileceğiniz oraya bakıcam bi
Kızlar ben ikili test vs yaptırmak istemiyorum dedim doktoruma, tamam dedi oda. Sonuç ne olursa olsun asla yüzde yüz değil ve ona göre karar da vermiycem. Boşuna stres yaşamak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?