2014 Kasım Anneleri

olsun canım önemli değil..
inşallah sağlıklı görelim sağlıkla kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorum...

olsun canım önemli değil..
inşallah sağlıklı görelim sağlıkla kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorum...

Ahh canım inşallah bende çarşambaya aldım randevu bu sefer şekerli yemeden gidicem inşallah ölçer dr ensesini inşallah hepimiz sağlıklı olduklarının haberlerini alırız tek isteğim bu

Kızlaar göbüşleriniz çıktı mı benim bacaklar ve kollar tombik olmadığından göbüşüm hemen belli oluyor hele bu 2 hafta içinde farkedilecek kadar büyüdü 2 haftadır görmeyenler aaa hamileye benzemişsin diyor hafta sonu hamiş tişörtleri alıcam tanımayanlar şişko göbekli demesin

İnternetten bakmıştım ece ajandanın hamile ajandası var güzel bişeye benziyor fiyatı 24 tl yazıyor D&R larda varmış

aaa gerçekten mi bak oraya bakmamıştım ilk dışarı çıktığımda bakıcam ona ve bulursam alcam hemen

Benim dışımda birilerini gördüğüme ben de sevindim:) Alanya dayım ben. Henüz arayış halindeyim. Bir doktor var, eğer 5-6 cm açıklıkla gidersem olabilirmiş, öyle yaptırdığı hastaları olmuş ama sürece destekçi değil maalesef. Bu konu önemli bilirsin. Asıl bi ebe bulabilirsem ona sevinicem :) ssvd grubunda bunun da çok önemli olduğunu öğrendim ama ilçe sonuçta burası imkanlar büyük yerler gibi değil

İnşallah sen bulmuşsundur doktorunu.

Canımm aramıza hoşgeldinnnn inşallah burdan bebek büyütmeye geçeriz bu topikle hepimizin meleklerinin sağlıkla doğması dileği ile...

Benim henuz biseycik gorunmuyor. Normal pantolonlarim oluyor ama biraz baskiliyor kapatinca fermuarini dugmesini, benim de icime sinmiyor bebecigi oyle sikistirir diye, kapatamiyorum. Ofiste de giyebilecegimiz tipte hamile pantolonu nerden bulabilir ki acaba, fikri olan var midir? Bulantilarim biraz hafiflerse insallah yavas yavas hamilelikte giyebilecegim ust bas bakmaya baslamam lazim. Neyse ki onumuz yaz, bol bol elbise giyebiliriz, rahat olur :)

Ankarada var canım ama daha elbise sezonu açılmadı nerdesin sen belki yardımcı olur aynı şehirdeki arkadaşlar

Ankarada var canım ama daha elbise sezonu açılmadı nerdesin sen belki yardımcı olur aynı şehirdeki arkadaşlar

Ankara'dayim ben de.

Evet, elbise alisverisi icin biraz daha beklemek gerekicek, bu arada gobeklerimiz de iyice belirginlesir.

Bu arada ben de paylasiyim, Baskent Univ. Hastanesi'nde normal muayene ucreti (60) + 47 lira verdim Ikili Tarama Testi icin.

Ankara'dayim ben de.

Evet, elbise alisverisi icin biraz daha beklemek gerekicek, bu arada gobeklerimiz de iyice belirginlesir.

Bu arada ben de paylasiyim, Baskent Univ. Hastanesi'nde normal muayene ucreti (60) + 47 lira verdim Ikili Tarama Testi icin.

Hoşgeldin :) Hayırla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

Aaa cok uygunmuş ben 150 200 sanıyordumm görümcem orda çalışıyo ankarada ssk iş hanı var orda aşağı katta hamile giyim var iş pantolonları falanda var

hayırlı olsun hamileliğin, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de arıyorum günlük tarzında bir şey ama bulamadım bir türlü, nette bulursan bana da haber verir misin?

sağol canım amin inşallah Rabbim tüm hamişlerin sağlıcakla bebişlerine kavuşmasını nasip etsin..
nette bulamadım da canım şimdi D&R i aradımda çeşitlerimiz var dedi hamilelik günlükleriyle ilgili.usg fotolarına da koyabileceğiniz oraya bakıcam bi

Hoşgeldin sende :) Geçmiş olsun. Benim de bi önceki düşük oldu. İnşallah bu sefer tamamına erdirir Allah.

Aaa cok uygunmuş ben 150 200 sanıyordumm görümcem orda çalışıyo ankarada ssk iş hanı var orda aşağı katta hamile giyim var iş pantolonları falanda var

Tamam, cok tesekkur ederim Kendimi biraz toparlar toparlamaz gidip bakiyim iste giyebilecegim biseyler. Ofiste acik fermuarla gezip onumu sal ile kapatmak da bir yere kadar

Tamam, cok tesekkur ederim Kendimi biraz toparlar toparlamaz gidip bakiyim iste giyebilecegim biseyler. Ofiste acik fermuarla gezip onumu sal ile kapatmak da bir yere kadar

Bendede dışarı pantolonlarım gündüz oluyordu akşam dışardaysak çaktırmadan önünü açıyordum amaan dedim gittim pantolon aldım rahatladım o kadar rahatki hamile pantolonları

aminnn inşallah canım
Çok sağol, bir de D&R'a bakayım

Kızlar ben ikili test vs yaptırmak istemiyorum dedim doktoruma, tamam dedi oda. Sonuç ne olursa olsun asla yüzde yüz değil ve ona göre karar da vermiycem. Boşuna stres yaşamak istemedim.

Kızlar ben ikili test vs yaptırmak istemiyorum dedim doktoruma, tamam dedi oda. Sonuç ne olursa olsun asla yüzde yüz değil ve ona göre karar da vermiycem. Boşuna stres yaşamak istemedim.

Umarım hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur, Allah a iyi birer kul, vatana millete hayırlı birer evlat olurlar tek dileğimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…