- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Bendede dışarı pantolonlarım gündüz oluyordu akşam dışardaysak çaktırmadan önünü açıyordum amaan dedim gittim pantolon aldım rahatladım o kadar rahatki hamile pantolonları
Oh, cok iyi yapmissin, gule gule, guzel gunlerde saglikla kullan insallah.
Rahat di mi hamile pantolonlari? O lastikli kisimlari yumusak mi, hic baski yaratmiyor di mi karnina? Benim karnima dokunan seyler cok rahatsiz ediyor eger baski yapiyorsa, bulantimi bile arttiriyor hatta, o nedenle yumusak ve hafif olmasini umuyorum hamile pantolonlarinin karin kisminin.
Canım benim gördüğüm tüm hamile pantolonlarında karnının üstüne kadar gelen yani göğsünün nerdeyse hemen altında biten çoook ince pamuktan kumaş var hiç rahatsız etmiyor o kadar güzel ki birde yandan düğmesi var ayarlıyorsun karnına göre önünde düğme falan hiç birşey yok
Umarım hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur, Allah a iyi birer kul, vatana millete hayırlı birer evlat olurlartek dileğimiz bu
Benim dışımda birilerini gördüğüme ben de sevindim:) Alanya dayım ben. Henüz arayış halindeyim. Bir doktor var, eğer 5-6 cm açıklıkla gidersem olabilirmiş, öyle yaptırdığı hastaları olmuş ama sürece destekçi değil maalesef. Bu konu önemli bilirsin. Asıl bi ebe bulabilirsem ona sevinicem :) ssvd grubunda bunun da çok önemli olduğunu öğrendim ama ilçe sonuçta burası imkanlar büyük yerler gibi değil
İnşallah sen bulmuşsundur doktorunu.
Aslinda benim dr kaan kocatepe tanirsinz belki güveniyorum kendisine kizim da da o na gtmistim ablam etkiliyor icme diye
Evet tanıyorum , tabi canım senin kararın ben de mümkün olduğunca bulantı hapı almıyorum fakat balık vb yemeden önce alıyorum işe yarasın diye.
Kızlar ben ikili test vs yaptırmak istemiyorum dedim doktoruma, tamam dedi oda. Sonuç ne olursa olsun asla yüzde yüz değil ve ona göre karar da vermiycem. Boşuna stres yaşamak istemedim.
11.haftaya girdik
Maşallah 9haftalik daha benim ki
Hoşgeldin sende :) Geçmiş olsun. Benim de bi önceki düşük oldu. İnşallah bu sefer tamamına erdirir Allah.
Aslında grupta Antalyada SSVD yapmış bir kaç kişi gördüm diye hatırlıyorum canım. Zaten hiç bir dr. sürece destek olmuyor, hele ki ssvd diyince ödleri kopuyor. Benim ilk doğumum zaten bilinçsiz olduğumdan doktorun her dediğine inanmam ve kendimi doğuma hiç hazırlamamış olmamdan kaynaklı sezeryanla sonuçlandı. Dr. biraz yol göstermiş olsa belki normal yapabilirdim. Bende dr. dan ziyade sağlam bir ebe bulmak istiyorum ama tabi erken daha 25. haftadan itibaren başlayacağım araştırmalara. Ben dr. konusuna karar verdim ama yine ilk yarı bittikten sonra o dr. a gideceğim. İstanbul anadolu yakasında tüm ssvd lerin yarısını yaptırmış dr. Dilek hanım 'a gitmeyi düşünüyorum.
Ama doktordan ebeden önce bizim çok bilinçli ve hazır olmamız gerekiyor. Daha 9 haftalık gebeyim sürekli rüyamda doğum yapıyorum
14. haftdan sonra yavaş yavaş yürüyüş, pilates, nefes egzersizi vs. başlamayı düşünüyorum. Allah ta nasip ederse inşallah bu sefer o deneyimi yaşarız canım..
Birbirimizi takip edip destek olalım.
konyada yasayan arkaslar varmı acaba topık te
benim başlangıçta bulantım yoktu sonra birdenbire başladı, çok çabuk geçiyor bi bakmışsın 6-7 aylık olmusuz
ben yaptıracağım ,bimiyorum kendimi sorumlu hissediyorum inşallah iyidir
Kızlaar göbüşleriniz çıktı mıbenim bacaklar ve kollar tombik olmadığından göbüşüm hemen belli oluyor hele bu 2 hafta içinde farkedilecek kadar büyüdü 2 haftadır görmeyenler aaa hamileye benzemişsin diyor hafta sonu hamiş tişörtleri alıcam tanımayanlar şişko göbekli demesin
Normal dogum en iyisi ama ben korkuyorum kizim sezeryanla oldu 2 gun ayaktaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?