Bende konya dayım kızlar 11 haftalik hamileyim
Kızlar merhabalar bugün ikili testim vardi ult. bakti doktorum cok sukur her sey ii cikti burun kemigini ve ense kalinligina bakti 1.5 cikti kan testi verdim 10 gun sonra cikicak ins ondanda guzel haberler alicam ult okadar hareketliydi ki bebegim cok sasrdim doktor bile sasirdi el ve ayak parmaklarini saydik rabbim korusun bebklerimizi.cinsiyetimizide ogrendik erkek geliyor bizede. tüm arkadaslarim ins guzel haberler alirlar
Selçuklu hastanesi nil okur a gidiyorum memnunum kardeşimin eşi onda doğum yaptı be bi çok tanıdığım ona gidiyor sen hangi doktora gidiyorsun
Farabi de bayan kadın doğum doktorları kimse beğenmiyor ama mehmet bey iyi diyorlar biraz takip et yine karar verirsin
Canim dun goztepe medical park 400 dedi bilgin olsun
Korkutucu olması neden bilemem senin için ama gerçekten hem anne hem bebek için çok değerli ve özel bir durum normal doğum. Ssvd istiyorsan facebookta ssvd grubu var. Ssvd yapan ve aday olan çok anne var ve çok da bilgi bulacaksın. Destek ve dua da alırsın :)
Her şeyin hayırlısı olsun. Kararlarımız hakkımızda hayra dönsün inşallah.
Ne guzel, hayirli olsun :) Insallah test sonuclarimiz da hep iyi ciksin.
Erkek sayisi artiyor galiba forumda :) Ben uzun suredir is ve arkadas cevremde hep kiz bebek duyuyordum. Ilk kez Kasim 2014 anneleri topiginde erkek duymaya basladim. Kiz erkek, hepsi saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah.
hangi medikal bu ya yuh ne ayip ya makinalar ayni.cok terbiyesizler ya saglik amadegil ticaret olmusBugün medikalde yaptırdık geçen asistan 345 dedi bugün vezne 495 ssk lı fiyat dedi özel sağlık sig var die 450 tl ödedik sanırım gurubun rekoru bende çok pahalı hastane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy canim cok sevindim masallah allah tamamina erdirsinselam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...
slm kızlar bende aranızda yenıyım ılk bebegımın heyecanını yasıyorum 9+2 cok zor bı hamıleleık gecırıorum mıde bulantılarım cok halasızlık cok ve cok acıkıyorum sızlerde nasıl gıdıo mıde bulantıları ıcın onerılerınız varmı hepnızı opuyorum
selam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?