2014 Kasım Anneleri

Selçuklu hastanesi nil okur a gidiyorum memnunum kardeşimin eşi onda doğum yaptı be bi çok tanıdığım ona gidiyor sen hangi doktora gidiyorsun

Ne guzel, hayirli olsun :) Insallah test sonuclarimiz da hep iyi ciksin.

Erkek sayisi artiyor galiba forumda :) Ben uzun suredir is ve arkadas cevremde hep kiz bebek duyuyordum. Ilk kez Kasim 2014 anneleri topiginde erkek duymaya basladim. Kiz erkek, hepsi saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Selçuklu hastanesi nil okur a gidiyorum memnunum kardeşimin eşi onda doğum yaptı be bi çok tanıdığım ona gidiyor sen hangi doktora gidiyorsun

Farabide Mehmet bardakçı var bende ona gidiyorum memnunum aslında ama eminde değilim sanki kestiremiyorumki çok.

Kızlar bende 11. Haftaya gireceğim çok bulantim kusmam yok toplasaniz 5-6 defa cikartmisimdir.sadece iştahsızlık canım hicbirsey istemiyor.sizlerin nasıl gidiyor

Farabi de bayan kadın doğum doktorları kimse beğenmiyor ama mehmet bey iyi diyorlar biraz takip et yine karar verirsin

Amin canim.normal dogumun anne ve bebek icin iyi oldugunu biliyorum ama ben cesaret edemiyorum

Amin ins saglikli olsunlar suan tek dileğim bu.

hangi medikal bu ya yuh ne ayip ya makinalar ayni.cok terbiyesizler ya saglik amadegil ticaret olmus

Göztepe de yaptırdık her zamanki ölçüm sadece kan ekstra verdik abartılı gel bana da mecburiyetten verdik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canim cok sevindim masallah allah tamamina erdirsin

tabzon da gebelik takibini güzel yapan iyi bir doktor tavsiye edecek var mı arkadaşlar. sezeryan olmam gerekiyormuş. o kanudada iyi olması gerekiyor .
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN. HAMİŞLİĞİN TADINI ÇIKARIIIINNNNNNNNN

merhaba kizlar hosgeldiniz.. Allah saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Facebookta ekim kasim anneleri diye bi grubumuz var gelmek isteyenler buyursunlar cok paylasimlar oluyor ordada :)

günaydınnn tüm tatlı kasım anneleri, hepimize, sağlıklı, bereketli , hayırlı bir yeni gün diliyorum

Günaydın kızlar😊bugün 11:30da randevum var ,tabi ben heyecandan uyandım sabahın köründe😊allahım her usg bir stres benim için hem bebeğimi göreceğim için çok mutlu oluyorum hemde iyimi acaba diye endişeleniyorum.bugün tam 11+0olduk yani 12.haftaya girdik😊inşallah herşey yolundadır dönünce haberdar ederim sizleri🙏🙏🙏🙏

Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…