2014 Kasım Anneleri

Günaydın duygu kaç haftalik Hamilesin ben 11. Haftaya gireceğim öyle çok sıkıntım yok sadece iştahsızlık arada da midem bulanıyor. Senin nasil geçiyor hamilelik

Ahh canım hepimiz öyleyiz eğer bir ay kadar önce gördüysen en son, bak nasıl büyümüş şok olacaksın hadi bakalımm

Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?

merhaba ben dun yaptrdim 12 haftalik bebegim korkacak bisey yok Allahin izniyle atlatirsin. ult bakti burun kemigi ve ense kalinligini olctu cinsiyetinide ogrendik erkek bebgimiz .ve kan veriosun 10 gun sonra cikio o sonuc risk oranina bakio down sendr icin ins guzel haberler alicaz

Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?

Canım ben gittim geçen hafta şeker yeme sakın dr ölçemedi çarşamba bende gideceğim tekrar o zamana cinsiyet söyleyen dr lar oluyormuş ama ben devlete gidiyorum artık devlet söylemiyor cinsiyet sağlık bak. Dan yazı gelmiş anlamadım haftaya özeldeki doktoruma gideceğim belki o söyler

Son düzenleme:

Cevabın için çok teşekkür ederim :) doktor 15. Haftada cinsiyetini söylerim dedi ama belki test sırasında görür ve söyler :) sanada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 🙏

Canım senin belli olmuş ne güzel bu sene erkek senesi galiba o zaman bende hafta içi özeldeki dr uma gidiyorum inş belli olur çooook merak ediyorum hele eşim

Öylemi tavsiyen için çok sağol canım 🙏🙏😘

Rica ederim benim doktorumda erken soleme taraftari degildi ben herkes ogrenmis bende ogrenebilirmiyim ddeyince hadi bakalim dedi bizim afacan gosterdi valla doktor bile sasrdi 2 kere bakti kesin olarak soledi ben bile gordum cok sasirdim erkek bebekler belli oluyormus hemen kizlar nazli amin ins saglikla alalim kucagimiza

Canım senin belli olmuş ne güzel bu sene erkek senesi galiba o zaman bende hafta içi özeldeki dr uma gidiyorum inş belli olur çooook merak ediyorum hele eşim
Evet cnm ben hep erkek hissediyodum ole oldu saglilli olsunlarda cin takvimide erkek diodu kesinlikle esinle git ben gidemedim cok uzuldu sonra ben anlatinca acayip hareket ediyorlar cok sasrdim zorla olctu doktor ensesini tatlida yememistim oysaki

Evet canım eşimle gidicem inşallah sağlıklıdır geçen hafta şeker yemiştim kıpırdasın diye pişman oldum dr ölçemedi çarşamba tekrar gidicem hem bidaha görmüş olcam bebeğimi o açıdan mutluyum benimde çin takv. Göre erkek bende hep en baştan beri erkek hissediyorum etrafımdakilerde öyle ama sağlıklı olsun erkek kız ne güzel sadece bi merak oluyor inasanın içinde çok güzel bir süreç hamilelik inşallah sağlıklı olurlar

Bende 13 hft. Hamileyim ense kalınlığım yine 13. Hftda 1.2 çıktı.dktrum ii dedi...cisiyetini görmeye çalıştı ama göremedi.stres yapma sakin ol.

Günaydın arkadaşlar

merhaba kizlar hosgeldiniz.. Allah saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Facebookta ekim kasim anneleri diye bi grubumuz var gelmek isteyenler buyursunlar cok paylasimlar oluyor ordada :)

Tatlım bu tarz başka gruplara yönlendirenler uyarıldılar hatta topik birkaç gün ceza aldı bu yüzden
biz topiğimizin kapatılmasını istemiyoruz çünkü sadece buradan paylaşım yapıyoruz
ana sayfa da en başta kırmızı yazı ile uyarı var okursanız ve kurallara uyarsanız sevinirim

günaydınlarrrr.
aramıza yeni katılan anne adayları var hepiniz hoşgeldiniz herkese ayrı ayrı yazamadım rabbim hayırlı doğunlar nasip etsi sağlıcakla kucağımıza alalım inş.cinsyetleri öğrenen annişler sizede hayırlı olsunn ne güzel inş.bizde öğreniriz bu hafta.

Günaydın duygu kaç haftalik Hamilesin ben 11. Haftaya gireceğim öyle çok sıkıntım yok sadece iştahsızlık arada da midem bulanıyor. Senin nasil geçiyor hamilelik

12.haftadayım canım, dikkat etmeye çalışıyorum, tiksindiğim bazı şeyler var onlardan uzak duruyorum, bulantı arada gelip gidiyor ama biraz mevsim sebzeleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum, ilk çıkanlar genelde hormonlu ve onlardan yersem birkaç gün ağır bulantı yaşıyorum, erik, patlıcan gibi şeyleri yemeyerek idare ediyorum cetvel yapmayı düşünmüyor musun?

Ben çok birsey yiyemiyorun zorla iki lokma Rabbim herkesin yavrusunu kucağına almayi nasip etsin olmayanlarada bu güzel duyguyu tattirsin. Cetvel nasıl yapılır bilmiyorum

inşallah güzel haberlerle dönersin. bu stres hali sanırım herkes de var. benim de randevum pazartesi, çok gerginim.

merhaba kizlar hosgeldiniz.. Allah saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Facebookta ekim kasim anneleri diye bi grubumuz var gelmek isteyenler buyursunlar cok paylasimlar oluyor ordada :)

Ben bir turlu bulamadim ozeldende msj atamadim bi zahmet yarddimci olurmusunuz

inşallah güzel haberlerle dönersin. bu stres hali sanırım herkes de var. benim de randevum pazartesi, çok gerginim.

Âmin canım benim,inşallah iyidir bebiş🙏🙏9 ay böyle geçecek sanırım endişe hiç bitmiyor.inşallah sende güzel haberler alırsın Pazartesi günü😊😊

Bugun bana yine serum takilcak artik bebegi gorcem diye heycan kalmadi icimde hastalıktan.kizmda icim kipir kipir olurdu

tabiki kendi kararınız olumlu düşünmek her zaman en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…