Günaydın kızlar😊bugün 11:30da randevum var ,tabi ben heyecandan uyandım sabahın köründe😊allahım her usg bir stres benim için hem bebeğimi göreceğim için çok mutlu oluyorum hemde iyimi acaba diye endişeleniyorum.bugün tam 11+0olduk yani 12.haftaya girdik😊inşallah herşey yolundadır dönünce haberdar ederim sizleri🙏🙏🙏🙏
Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?
Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?
merhaba ben dun yaptrdim 12 haftalik bebegim korkacak bisey yok Allahin izniyle atlatirsin. ult bakti burun kemigi ve ense kalinligini olctu cinsiyetinide ogrendik erkek bebgimiz .ve kan veriosun 10 gun sonra cikio o sonuc risk oranina bakio down sendr icin ins guzel haberler alicaz
merhaba ben dun yaptrdim 12 haftalik bebegim korkacak bisey yok Allahin izniyle atlatirsin. ult bakti burun kemigi ve ense kalinligini olctu cinsiyetinide ogrendik erkek bebgimiz .ve kan veriosun 10 gun sonra cikio o sonuc risk oranina bakio down sendr icin ins guzel haberler alicaz
Canım ben gittim geçen hafta şeker yeme sakın dr ölçemedi çarşamba bende gideceğim tekrar o zamana cinsiyet söyleyen dr lar oluyormuş ama ben devlete gidiyorum artık devlet söylemiyor cinsiyet sağlık bak. Dan yazı gelmiş anlamadım haftaya özeldeki doktoruma gideceğim belki o söyler
Cevabın için çok teşekkür ederim :) doktor 15. Haftada cinsiyetini söylerim dedi ama belki test sırasında görür ve söyler :) sanada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 🙏
Evet cnm ben hep erkek hissediyodum ole oldu saglilli olsunlardaCanım senin belli olmuş ne güzel bu sene erkek senesi galibao zaman bende hafta içi özeldeki dr uma gidiyorum inş belli olur çooook merak ediyorum hele eşim
Evet cnm ben hep erkek hissediyodum ole oldu saglilli olsunlardacin takvimide erkek diodu kesinlikle esinle git ben gidemedim cok uzuldu sonra ben anlatinca acayip hareket ediyorlar cok sasrdim zorla olctu doktor ensesini tatlida yememistim oysaki
merhaba kizlar hosgeldiniz.. Allah saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Facebookta ekim kasim anneleri diye bi grubumuz var gelmek isteyenler buyursunlar cok paylasimlar oluyor ordada :)
Günaydın duygu kaç haftalik Hamilesin ben 11. Haftaya gireceğim öyle çok sıkıntım yok sadece iştahsızlık arada da midem bulanıyor. Senin nasil geçiyor hamilelik
Günaydın kızlar😊bugün 11:30da randevum var ,tabi ben heyecandan uyandım sabahın köründe😊allahım her usg bir stres benim için hem bebeğimi göreceğim için çok mutlu oluyorum hemde iyimi acaba diye endişeleniyorum.bugün tam 11+0olduk yani 12.haftaya girdik😊inşallah herşey yolundadır dönünce haberdar ederim sizleri🙏🙏🙏🙏
merhaba kizlar hosgeldiniz.. Allah saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Facebookta ekim kasim anneleri diye bi grubumuz var gelmek isteyenler buyursunlar cok paylasimlar oluyor ordada :)
inşallah güzel haberlerle dönersin. bu stres hali sanırım herkes de var. benim de randevum pazartesi, çok gerginim.
Yaptırmamam sorumsuzluk olarak değerlendirildi sanırım. Tam anlatamadım belki.
Araştırdım. Test sonucunun negatif veya pozitif çıkması gerçekten rahatsızlık olup olmadığını kesin olarak bildirmiyor. Diyelim iyi çıktı, bu tamam. Negatif çıktıysa, Allah kimseye yaşatmasın bunu, bu sefer emin olmak için amniyosentez yapıp yapmayacağına karar vermek zorundasın. 200 de 1 düşüğe sebep olma riski var.
Diyelim yaptırdın. Sonuç negatif tespit edildi. Ayrıca gebeliğin bi kısmı da böylece stres ve sıkıntıyla geçmiş oldu. Ne yapacağım bu durumda. Ben kendi adıma cevabımı verdim ve yaptırmak istemedim.
Tabi isteyen yaptırır. Sonuçta herkesin kendi kararı.
Can sıkıcı olmadı inşallah, anne adaylarına genelde olumlu şeyler söylemek gerek, morale çok ihtiyaç var her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?