Bugün 2.muayenemizi olduk.Hareket etmeye başlamış benim yavrucak, kalbide iyi atıyordu.Eğitim-araştırma hast.olmadığı için ultrasound kayıtlarını vermediler.Acaba istanbuldaki diğer eğitim araştırmalar veriyormu?Zeynep kamil, şişli etfal vs..? Oysaki kalp atışlarını ve bebeğin hareketlerini kaydedip verecekler diye nasıl umutlanmıştım.12.hafta ikili testte mi veriyorlar bunları yoksa şimdi gitsem verirlermi?bilen varmı acaba?
günaydınnn tatlı kasım anneleriii, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum
Badem yagini tavsiye ederim son aylarda cok rahatlatiyor benim ilkinde cok cok olmadı. Dr bir krem vermisti o da biraz pahaliydi 1 tup kullanmistim sadece.kızlar dün kızılaydan johnsons yağ aldım karnıma ve göğüslerime sürmek için şimdi içeriğine baktımda petrol atığından tutun içindeki yağ bile bitkisel değilmiş evdeki sıvıyağ ondan daha faydalışok oldum bunu benek yağı olarak satıyorlar siz hangi yağı aldınız birde bebeğe bübchen almayı düşünüyordum ama pişik kreminde paraben varmış chicco şimdilik daha masum gibi geldi tabii içeriklerine daha bakmadım :26:
Badem yagini tavsiye ederim son aylarda cok rahatlatiyor benim ilkinde cok cok olmadı. Dr bir krem vermisti o da biraz pahaliydi 1 tup kullanmistim sadece.
Set olarakta kullanilmiyorlar aslinds sebamed almistim hala duruyor.babe yi kesinlikle tavsiye ederim sampuan bebe yagi yeterli bir de pisik kremi popolin omega.setlerin pisik kremleri etkili olmuyor
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Arkadaşlar çatlaklar için kremlere başladınız mı. Bir de idi macunu ve şampuan olarak özellikle kullandığınız bir ürün var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlarım dün akşam üzeri ikili test sonucumu öğrendim Allaha şükür normal çıkmış
şimdi sırada ne var bilen var mı
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Arkadaşlar çatlaklar için kremlere başladınız mı. Bir de idi macunu ve şampuan olarak özellikle kullandığınız bir ürün var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin amin inşallah rabbim bebeğinin temizliğinin hürmetine seni dara sokmaz inşallah.
işte ben şuanda o durumdayım :) doymak mı bilmiom nee
Çatlaklar için benim doktorum da sebamed i önerdi ya... Yani hastalarım kullanıyor memnunlar da dedi... Ben de daha başlamadım geç kalmak da istemiyorum lierac mı alsam sebamed mi alsam yoksa bepanten mi alsam hiçbişiye karar veremiyorum :44:
kızlar dün kızılaydan johnsons yağ aldım karnıma ve göğüslerime sürmek için şimdi içeriğine baktımda petrol atığından tutun içindeki yağ bile bitkisel değilmiş evdeki sıvıyağ ondan daha faydalışok oldum bunu benek yağı olarak satıyorlar siz hangi yağı aldınız birde bebeğe bübchen almayı düşünüyordum ama pişik kreminde paraben varmış chicco şimdilik daha masum gibi geldi tabii içeriklerine daha bakmadım :26:
galiba lierac en iyisiymiş ben ctsi doktora gidince sorucam haber veririm size de...
Ben de özele gidiyorum ama bir ultrason görüntüsünden başka bi şey vermediler. İstemek mi gerek? Verseler süper olurdu :)
Tamam canım o zaman o yönde yoğunlaşayım :)) Artık alıp başlayayım değil mi geç bile kaldım sanırım :44:
4. aydan önce başlamak gerekiyormuş...
İnşallah canımmmmm
Ben o günleri görecek miyim bilmiyorum ay ne yesem yine hafiften geliyor bulantılar hele akşam eve gidiyorum ya evin kapısını açıyorum başlıyorum öğürmeye gözlerimden aşlar gelene kadar :)
canım ben bepantenin çatlaklar için çıkardığı losyonu kullanıyorum...
tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendineKizlar slm nasilsiniz...cuma günü baya kanamam geldi hemen hastaneye gittik..kese arkasında kanamam varmis...2 gün hastanede yattim doktorunddüşük tehliken var ama ciddi durumda değil yatip dinlenceksin tuvalet harici kalkmayacaksin dedi..dun taburcu etti..15 Gin rapoluyum..progestan iğne vurunuyorum...Allahim çok kotu bir iğne kalcalarim kalkmiyor acidan artik.
Perim üzülme bebişin şu anda senin kanından besleniyor, yediklerinden değil, yani depolarını kullanıyor ve seni sömürüyor şuandaNasılsınız???? İsyan canım çok geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş çok dikkat et kendine olur mu? Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun meleklerimizi hep korusunnn...
Ben de 5 gündür iyiydim diyordum mide bulantısından 2 gündür yine başladı... Tamamen ne zaman geçecek çok merak ediyorum... Bişi de yiyemiyorum yavrum aç aç kalıyor öyle karnımda... Sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?