2014 Kasım Anneleri

Ben de özele gidiyorum ama bir ultrason görüntüsünden başka bi şey vermediler. İstemek mi gerek? Verseler süper olurdu :)

Son düzenleme:
günaydınnn tatlı kasım anneleriii, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum

Badem yagini tavsiye ederim son aylarda cok rahatlatiyor benim ilkinde cok cok olmadı. Dr bir krem vermisti o da biraz pahaliydi 1 tup kullanmistim sadece.
Set olarakta kullanilmiyorlar aslinds sebamed almistim hala duruyor.babe yi kesinlikle tavsiye ederim sampuan bebe yagi yeterli bir de pisik kremi popolin omega.setlerin pisik kremleri etkili olmuyor

Sağol canım bende aktardan alayım o zaman çatlak için

Hala iyilesemedim 9+4 halsizlik bas donmesi bulanti. Kana kana su icmek istiyorum 2 yudum bile midemi bulandiriyor

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Arkadaşlar çatlaklar için kremlere başladınız mı. Bir de idi macunu ve şampuan olarak özellikle kullandığınız bir ürün var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlarım dün akşam üzeri ikili test sonucumu öğrendim Allaha şükür normal çıkmış
şimdi sırada ne var bilen var mı

ben "çatlaklar için bepanten losyon" kullanıyorum yeni çıkmış... diş macunu sensodyn, şampuan da sepe natural in sarımsaklı şampuanını...çünkü saçlarım çok dökülüyor bir tek bu şampuan engel oluyor dökülmeye...

arkadaşlarım dün akşam üzeri ikili test sonucumu öğrendim Allaha şükür normal çıkmış
şimdi sırada ne var bilen var mı

hayırlı olsun canım gözün aydın
sanırım 20. haftadan sonra detaylı ultrason var emin değilim...birde 24. haftalarda şeker yüklemesi...
aşılar ne zaman yapılıyor bilen var mı?

canım hoşgeldiniz
çatlaklar için ben a101den kayısı yağı aldım onu sürüyorum krem kullanmıyorum diş macunu ve şampuana gelince dişlerimi hala rahatlıkla fırçalayamıyorum midem çok bulanıyor ama macun değiştirmedim şampuanım da aynı onları değiştirmek gerekiyor mu ki?

amin amin inşallah rabbim bebeğinin temizliğinin hürmetine seni dara sokmaz inşallah.

İnşallah canımmmmm

işte ben şuanda o durumdayım :) doymak mı bilmiom nee

Ben o günleri görecek miyim bilmiyorum ay ne yesem yine hafiften geliyor bulantılar hele akşam eve gidiyorum ya evin kapısını açıyorum başlıyorum öğürmeye gözlerimden aşlar gelene kadar :)

Çatlaklar için benim doktorum da sebamed i önerdi ya... Yani hastalarım kullanıyor memnunlar da dedi... Ben de daha başlamadım geç kalmak da istemiyorum lierac mı alsam sebamed mi alsam yoksa bepanten mi alsam hiçbişiye karar veremiyorum :44:

galiba lierac en iyisiymiş ben ctsi doktora gidince sorucam haber veririm size de...

canım ben bepantenin çatlaklar için çıkardığı losyonu kullanıyorum...

Ben de özele gidiyorum ama bir ultrason görüntüsünden başka bi şey vermediler. İstemek mi gerek? Verseler süper olurdu :)

Ultrasound cihazının özelliğinede bağlı olabilir bu.Benimkinde yoktu mesela.Bazı cihazlar flash belleğe kayıt yapabiliyor.yada isterseniz doktor cdye kaydedip veriyor.artık hastane hastane sormak lazım.

canım o değişiyor bazen banada oluyor bi bakıyorum sonra hiçbişey yok umarım senin de tez zamanda düzelir fakat çalışırken de sürekli acıkmak zorluyor insanı sanki alıp kaçasım geliyor kendimi

tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Perim üzülme bebişin şu anda senin kanından besleniyor, yediklerinden değil, yani depolarını kullanıyor ve seni sömürüyor şuanda Aç kalmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…