Ben bi de yediğim şey neyse eğer yedikten sonra çıkarırsam o yemek gözümde bitiyor yani böyle böyle yiyebileceğim yemek kalmayacak
günaydın kader arkadaşlarımmm hepiniz için güzel bir gün diliyorum
Rabbim bebeklerimizi korusun
ayy kıyamam sana tahmin edebiliyorum...
merak etme bulantılar azalıp canın çekmeye başlayınca ne olsa yersin
Gözün aydın canım benim maşallahhhh
Canım kamuda olduğum için sanırım bir sıkıntım olmazsa son 3 hafta öncce ayrılırım izne.. Ben de çok isterim bi bakanım olsun ama kimsemiz yok burda.. Bakalım Rabbim yardım etsin
Allah yardımcın olsun canım benimde kimsem yok çalışma gibi bir durumda memleketten annemi çağırıcam ama şuan öyle bir planım yok allah izin verirse düşünmüyorum çalışmayı ama kamuda saatler özel sektöre göre daha iyi ve kreş imkanı filan var sanırım ama yinede allah yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun canım benimde kimsem yok çalışma gibi bir durumda memleketten annemi çağırıcam ama şuan öyle bir planım yok allah izin verirse düşünmüyorum çalışmayı ama kamuda saatler özel sektöre göre daha iyi ve kreş imkanı filan var sanırım ama yinede allah yardımcın olsun.
Sağol canım ya... Benim annem de çalıştığı için onu da o kadar uzun süre çağıramam.. Ama dediğin gibi süt izni vs.. Baya bi süre yarım gün gidicem sonrası için Allah yardım etsin
Canım benimmm inşallahhh yaaa...
gunaydınn güzel annelerr:)
dün doktora gittim ikili test için benim bebişşin boyu 63 mm çıktı ense kalınlığıda 1.1 çıktı.şükür doktorr iyi iyi dedi gününe göre önde gidiyomuş hatta hoş ben aç aç dolanıyorum ama o sıpaa nerden buluyoda besleniyosa artık:)kan testide bir hafta sonra çıkıcakmış iyidir inş.herşey.
folikasiti bıraktık vinalacimmunitum diye bir vitamin verdi ona başlıycaz iltihap varmış idrar yollaromda erken doğuma seepte olabilir dedi bi toz verdi şimdilik bunu kullan bulantın var hemen antibiyotiğe başlamayalım dedi doktorda benim kafadan ilaç vermeyi sevmiyor çok :)
cinsiyet sordum arası dolu gibi ama çokta belli değil azcık daha bekle annesi dedi:)
kalp atışını denk getiremedi bi türlü bebiş dönüyodu resmen ayaklar havada oynuyo artık bebişimi daha iyi idrak etmeye başladım el ayak görünce:)
bi tane hamile günlüğü aldım dün bebekimin ultr.resimlerini yapıştırdım azcık bişeyler yazdım öylee iştem kızlarr ama kötü olann halaa bulantım çok fazlaaa yaa
Bugün 2.muayenemizi olduk.Hareket etmeye başlamış benim yavrucak, kalbide iyi atıyordu.Eğitim-araştırma hast.olmadığı için ultrasound kayıtlarını vermediler.Acaba istanbuldaki diğer eğitim araştırmalar veriyormu?Zeynep kamil, şişli etfal vs..? Oysaki kalp atışlarını ve bebeğin hareketlerini kaydedip verecekler diye nasıl umutlanmıştım.12.hafta ikili testte mi veriyorlar bunları yoksa şimdi gitsem verirlermi?bilen varmı acaba?
Ben öZel hastaneye gidiyorum tatlım ordan werdiler ilk cd mi ikili teste aldım keşke sorsaydınBugün 2.muayenemizi olduk.Hareket etmeye başlamış benim yavrucak, kalbide iyi atıyordu.Eğitim-araştırma hast.olmadığı için ultrasound kayıtlarını vermediler.Acaba istanbuldaki diğer eğitim araştırmalar veriyormu?Zeynep kamil, şişli etfal vs..? Oysaki kalp atışlarını ve bebeğin hareketlerini kaydedip verecekler diye nasıl umutlanmıştım.12.hafta ikili testte mi veriyorlar bunları yoksa şimdi gitsem verirlermi?bilen varmı acaba?
Canım hamile günlüğünü nerden aldıngunaydınn güzel annelerr:)
dün doktora gittim ikili test için benim bebişşin boyu 63 mm çıktı ense kalınlığıda 1.1 çıktı.şükür doktorr iyi iyi dedi gününe göre önde gidiyomuş hatta hoş ben aç aç dolanıyorum ama o sıpaa nerden buluyoda besleniyosa artık:)kan testide bir hafta sonra çıkıcakmış iyidir inş.herşey.
folikasiti bıraktık vinalacimmunitum diye bir vitamin verdi ona başlıycaz iltihap varmış idrar yollaromda erken doğuma seepte olabilir dedi bi toz verdi şimdilik bunu kullan bulantın var hemen antibiyotiğe başlamayalım dedi doktorda benim kafadan ilaç vermeyi sevmiyor çok :)
cinsiyet sordum arası dolu gibi ama çokta belli değil azcık daha bekle annesi dedi:)
kalp atışını denk getiremedi bi türlü bebiş dönüyodu resmen ayaklar havada oynuyo artık bebişimi daha iyi idrak etmeye başladım el ayak görünce:)
bi tane hamile günlüğü aldım dün bebekimin ultr.resimlerini yapıştırdım azcık bişeyler yazdım öylee iştem kızlarr ama kötü olann halaa bulantım çok fazlaaa yaa
kızlar dün kızılaydan johnsons yağ aldım karnıma ve göğüslerime sürmek için şimdi içeriğine baktımda petrol atığından tutun içindeki yağ bile bitkisel değilmiş evdeki sıvıyağ ondan daha faydalışok oldum bunu benek yağı olarak satıyorlar siz hangi yağı aldınız birde bebeğe bübchen almayı düşünüyordum ama pişik kreminde paraben varmış chicco şimdilik daha masum gibi geldi tabii içeriklerine daha bakmadım :26:
teşekkürler..elimden geldiğince dikkat ediyorum..kontrol ii geçmiştir umarım..Burada aksam tedirginlikten geçmiş olsun demeyi unutmusum size dikkatli olun lütfen sizde
Bugün 2.muayenemizi olduk.Hareket etmeye başlamış benim yavrucak, kalbide iyi atıyordu.Eğitim-araştırma hast.olmadığı için ultrasound kayıtlarını vermediler.Acaba istanbuldaki diğer eğitim araştırmalar veriyormu?Zeynep kamil, şişli etfal vs..? Oysaki kalp atışlarını ve bebeğin hareketlerini kaydedip verecekler diye nasıl umutlanmıştım.12.hafta ikili testte mi veriyorlar bunları yoksa şimdi gitsem verirlermi?bilen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?