2014 Kasım Anneleri

Ben bi de yediğim şey neyse eğer yedikten sonra çıkarırsam o yemek gözümde bitiyor yani böyle böyle yiyebileceğim yemek kalmayacak

ayy kıyamam sana tahmin edebiliyorum...
merak etme bulantılar azalıp canın çekmeye başlayınca ne olsa yersin

Sağol canım ya... Benim annem de çalıştığı için onu da o kadar uzun süre çağıramam.. Ama dediğin gibi süt izni vs.. Baya bi süre yarım gün gidicem sonrası için Allah yardım etsin

Gunaydn kizlar valla ben kota koydm agustos 15e kadar calisip sonrada calismycm ev borcmda var ama birakamm kimseye

kızlar günaydın, rahatsız olan arkadaşlarım tez zamanda atlatır inşallah,bu topikte hepimiz alacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza:) benim bugün 14:00 da randevum var ikili test için kan vereceğim.ense kalınlığınıda tekrar ölçecek doktorum ,cumartesi kontrolum vardı o zaman ölçelim pozisyonu iyi demişti 0,9 çıkmıştı.inşallah bu seferde güzel çıkar.

Sağol canım ya... Benim annem de çalıştığı için onu da o kadar uzun süre çağıramam.. Ama dediğin gibi süt izni vs.. Baya bi süre yarım gün gidicem sonrası için Allah yardım etsin

amin amin inşallah rabbim bebeğinin temizliğinin hürmetine seni dara sokmaz inşallah.

Bugün 2.muayenemizi olduk.Hareket etmeye başlamış benim yavrucak, kalbide iyi atıyordu.Eğitim-araştırma hast.olmadığı için ultrasound kayıtlarını vermediler.Acaba istanbuldaki diğer eğitim araştırmalar veriyormu?Zeynep kamil, şişli etfal vs..? Oysaki kalp atışlarını ve bebeğin hareketlerini kaydedip verecekler diye nasıl umutlanmıştım.12.hafta ikili testte mi veriyorlar bunları yoksa şimdi gitsem verirlermi?bilen varmı acaba?

M.allah canım hareketli olması cok guzel yakın zamanda hareketlerini hissedersin . Beslenmeyide senin geçmişde yediğin yemeklerden depoladın ordan alıyor hayırlısıyla sağlıklı bi bebek olur annesi korkma bende cuma gunu onun el we ayaklarını burnunu gorunce inandım hamile olduguma şaka gibi geliyordu👼👼👼👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben istanbul da değilim ama özel de ban sadece kalp atış grafiğini ve bebeği gösteren usg çıktısı verdi 10. haftada...öyle video cd falan vermedi..

kızlar dün kızılaydan johnsons yağ aldım karnıma ve göğüslerime sürmek için şimdi içeriğine baktımda petrol atığından tutun içindeki yağ bile bitkisel değilmiş evdeki sıvıyağ ondan daha faydalı şok oldum bunu benek yağı olarak satıyorlar siz hangi yağı aldınız birde bebeğe bübchen almayı düşünüyordum ama pişik kreminde paraben varmış chicco şimdilik daha masum gibi geldi tabii içeriklerine daha bakmadım :26:

Ben öZel hastaneye gidiyorum tatlım ordan werdiler ilk cd mi ikili teste aldım keşke sorsaydın

Canım hamile günlüğünü nerden aldın

Bende yeni aldım jonsons içeriğine bakmadım dusdan sonra sürerim diye ben aktarda karışım yaptırdım onu kullanıyorum iki günde bir yatmadan sürüyorum. Arkadasımda gebeliği boyunca oda bebek yağı ve badem yağını karıştırdı sürdü sonuç hiç çatlak olmadı. Pişik kremini hiç araştırmadım daha tatlın

Burada aksam tedirginlikten geçmiş olsun demeyi unutmusum size dikkatli olun lütfen sizde
teşekkürler..elimden geldiğince dikkat ediyorum..kontrol ii geçmiştir umarım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kanuni eah. a gittim iki defa birinde kontrol için ultrason çıktısı verdiler birinde ikili test için gittim orda sadece bebeğin değerlerinin olduğu ultrason çıktısı verildi bebişin fotosonu vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…