2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun, güzelce dinlen. Doktor gerekli tedbirleri de almış, inşallah hiçbir problem olmadan atlatıcaksın. İğne katlanması zor bir durum anladığım kadarıyla ama geçici bir süre için dayanılıcak mecbur. Allah sabrını ve kolaylığını verir inşallah.

Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma da geçmiş olsun, hepiniz tez zamanda bu zorlukları hayırlısıyla geride bırakın diye dua ediyorum.

Bi de bulantılarım artık geçsin diye dua ediyorum. 13. haftadayım, sanki geçen haftaya göre bir nefes düzeldi gibi dünden beri ama umarım geçici değildir, umarım artık azalmaya başlamıştır ve biter. Ben de doya doya yemek yemek, istiyorum artık.

İyi bir gün olsun hepimiz için.

gunaydınn güzel annelerr:)
dün doktora gittim ikili test için benim bebişşin boyu 63 mm çıktı ense kalınlığıda 1.1 çıktı.şükür doktorr iyi iyi dedi gününe göre önde gidiyomuş hatta hoş ben aç aç dolanıyorum ama o sıpaa nerden buluyoda besleniyosa artık:)kan testide bir hafta sonra çıkıcakmış iyidir inş.herşey.
folikasiti bıraktık vinalacimmunitum diye bir vitamin verdi ona başlıycaz iltihap varmış idrar yollaromda erken doğuma seepte olabilir dedi bi toz verdi şimdilik bunu kullan bulantın var hemen antibiyotiğe başlamayalım dedi doktorda benim kafadan ilaç vermeyi sevmiyor çok :)
cinsiyet sordum arası dolu gibi ama çokta belli değil azcık daha bekle annesi dedi:)
kalp atışını denk getiremedi bi türlü bebiş dönüyodu resmen ayaklar havada oynuyo artık bebişimi daha iyi idrak etmeye başladım el ayak görünce:)
bi tane hamile günlüğü aldım dün bebekimin ultr.resimlerini yapıştırdım azcık bişeyler yazdım öylee iştem kızlarr ama kötü olann halaa bulantım çok fazlaaa yaa

böyle hayal ede ede o günleri hayırla sağlıkla getireceğiz inşallah canım

inşallah inşallah sen ne zaman ayrılcan doğum iznine ben bir daha dönmicem işe bakcak insan var ama ben çocuğumun bir orda bir burda büyümesini istemiyorum allah'ın izni ile kendim büyütcem.

Ben de yiyememekten şikayetçiyim senin gibi Hep bir vicdan azabı ile dolaşıyorum bugün de bulantı yüzünden yiyemedim, bugün de böyle geçti vs diye. Umuyorum bebecikler bizim depolardan kullanıyordur, güzelce sağlıkla büyüyordurlar.
Bu haftayla beraber artık düzelmeye başlaması lazım bulantıların, hele 14. haftada baya bi hafifliyormuş. Haftaya bugün daha da iyi olucam diye kendimi motive ediyorum.
Bitecek inşallah, en zor kısmı atlattık biz. Şu an 6 haftalık hamile bir kızcağızla tanıştım, resmen tüylerim diken diken oldu. İyi ki atlattım o haftaları diye düşündüm. Onun ikinci gebeliğiymiş ve ilki çok bulantılıymış. Şimdi de başlamış feci bulantıları yine, önümde zehir gibi bir 6 hafta var diyor garibim yazık..

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr

aynen canım benimde tek isteğim ikisini de sağlıkla kucağıma almak sağlıkla büyütmek...

bende izliycem canım sağol

İnşallah hepimizin olumlu gelir canım

geçmişolsun canım dinlen ve bol bol dua et...doktorun dediklerine uy gerisi Allah'a kalmış...inşallah en kısa zamanda geçer bu durum...

doğuma kadar tamamen geçmeyecek canım sanırım ara ara olucak bu durum malesef bende dün akşam çok kötüydüm...

günyadın anneler v çalışanlara iyi mesailer bi gözüm burda

sağol canım sana da kolay gelsin

Gözün aydın canım benim maşallahhhh

inşallah inşallah sen ne zaman ayrılcan doğum iznine ben bir daha dönmicem işe bakcak insan var ama ben çocuğumun bir orda bir burda büyümesini istemiyorum allah'ın izni ile kendim büyütcem.

Canım kamuda olduğum için sanırım bir sıkıntım olmazsa son 3 hafta öncce ayrılırım izne.. Ben de çok isterim bi bakanım olsun ama kimsemiz yok burda.. Bakalım Rabbim yardım etsin

İnşallah canım ya tabi ki ilk haftalardaki gibi değil ama yine de çıkarıyorum afedersin... Evet ya ben de o günlerimi düşünüyorum da Rabbim şükürler olsun diyorum.. İnşallah daha iyiye gideceğiz

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr

doğuma kadar tamamen geçmeyecek canım sanırım ara ara olucak bu durum malesef bende dün akşam çok kötüydüm...

Ben bi de yediğim şey neyse eğer yedikten sonra çıkarırsam o yemek gözümde bitiyor yani böyle böyle yiyebileceğim yemek kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…