günyadın annelerv çalışanlara iyi mesailer bi gözüm burda
ben de söyleyeyim :) 01/11/2014 yaş 30 ilk bebek Gaziantep
Sağol canım hiç de işe gelesim yoktu valla... Ama eli mahkum ne yapalım...
Aynen ya çalışma arkadaşlarım erkek koptun hayattan diyolar
hepimize iyi mesailer benimde hiç işe gelesim yoktu hemde ay sonu stres sıkıntı yatıp uyumak varken işe gelmek çok sinir bozucu :)
Ah ah diyorum ki bi geçse şu günler kuzumu koklaya koklaya yatağımda uyuyacağım günler gelse oooohhhhhhhhh
Ah ah diyorum ki bi geçse şu günler kuzumu koklaya koklaya yatağımda uyuyacağım günler gelse oooohhhhhhhhh
Kizlar slm nasilsiniz...cuma günü baya kanamam geldi hemen hastaneye gittik..kese arkasında kanamam varmis...2 gün hastanede yattim doktorunddüşük tehliken var ama ciddi durumda değil yatip dinlenceksin tuvalet harici kalkmayacaksin dedi..dun taburcu etti..15 Gin rapoluyum..progestan iğne vurunuyorum...Allahim çok kotu bir iğne kalcalarim kalkmiyor acidan artik.
AL BENDENDE O KADAR :) EYLÜLDE BIRAKICAM ZAMAN GEÇSEDE BIRAKSAM HEMDE BEBİŞ BÜYÜSE:)
böyle hayal ede ede o günleri hayırla sağlıkla getireceğiz inşallah canım
senindemi ikizlerin vaaaar
Nasılsınız???? İsyan canım çok geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş çok dikkat et kendine olur mu? Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun meleklerimizi hep korusunnn...
Ben de 5 gündür iyiydim diyordum mide bulantısından 2 gündür yine başladı... Tamamen ne zaman geçecek çok merak ediyorum... Bişi de yiyemiyorum yavrum aç aç kalıyor öyle karnımda... Sizlerde durum nasıl?
İlk öğrendiğimde çok korkmuştum ama bakabilir miyim diye tabi ki, şu an çok heyecanlıyım ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, Allah'ım sağlıkla tamamına erdirirse inşallah.. Hep ömrüm boyunca maksimum tek çocuk isterken, hazır kardeşiyle gelmesinin ne güzel olduğunu anladım.. Tek dileğim ikisinin de sağ salim dünyaya gelmesi, sıkıntı değil ikisine de bakarım inşallah..
bence çok güzel iki kere annesin annenin hası sınşööyle bi pozitif enerji vereyim sana :) insan olumlu düşündüğünde herşey güzel geliyor. bi anne olmak var birde bilinçli anne olmak var o çok önemli. b planı diye bi film var Jennifer López oynuyor izlemediysen mutlaka izle ikiz bebek beklemenin nekadar güzel olduğunu anlatıyor
ikili test sonuçları olumlu olumlu geliyor, cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor, bu haberlerinizi okumak ne güzel arkadaşlar, maşallah hepinizegözünüz aydın, allahım nazarlardan korusun, inşallah biz de olumlu, hayırlı sonuçlarla döneriz, bize dua edin arkadaşlar, benim kontrolüm cuma günü , o gün 12+0 olucam, heyecanlı ve tedirginim, inşallah güzel olur herşey:18::18:
Kizlar slm nasilsiniz...cuma günü baya kanamam geldi hemen hastaneye gittik..kese arkasında kanamam varmis...2 gün hastanede yattim doktorunddüşük tehliken var ama ciddi durumda değil yatip dinlenceksin tuvalet harici kalkmayacaksin dedi..dun taburcu etti..15 Gin rapoluyum..progestan iğne vurunuyorum...Allahim çok kotu bir iğne kalcalarim kalkmiyor acidan artik.
Nasılsınız???? İsyan canım çok geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş çok dikkat et kendine olur mu? Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun meleklerimizi hep korusunnn...
Ben de 5 gündür iyiydim diyordum mide bulantısından 2 gündür yine başladı... Tamamen ne zaman geçecek çok merak ediyorum... Bişi de yiyemiyorum yavrum aç aç kalıyor öyle karnımda... Sizlerde durum nasıl?
günyadın annelerv çalışanlara iyi mesailer bi gözüm burda
gunaydınn güzel annelerr:)
dün doktora gittim ikili test için benim bebişşin boyu 63 mm çıktı ense kalınlığıda 1.1 çıktı.şükür doktorr iyi iyi dedi gününe göre önde gidiyomuş hatta hoş ben aç aç dolanıyorum ama o sıpaa nerden buluyoda besleniyosa artık:)kan testide bir hafta sonra çıkıcakmış iyidir inş.herşey.
folikasiti bıraktık vinalacimmunitum diye bir vitamin verdi ona başlıycaz iltihap varmış idrar yollaromda erken doğuma seepte olabilir dedi bi toz verdi şimdilik bunu kullan bulantın var hemen antibiyotiğe başlamayalım dedi doktorda benim kafadan ilaç vermeyi sevmiyor çok :)
cinsiyet sordum arası dolu gibi ama çokta belli değil azcık daha bekle annesi dedi:)
kalp atışını denk getiremedi bi türlü bebiş dönüyodu resmen ayaklar havada oynuyo artık bebişimi daha iyi idrak etmeye başladım el ayak görünce:)
bi tane hamile günlüğü aldım dün bebekimin ultr.resimlerini yapıştırdım azcık bişeyler yazdım öylee iştem kızlarr ama kötü olann halaa bulantım çok fazlaaa yaa
inşallah inşallah sen ne zaman ayrılcan doğum iznine ben bir daha dönmicem işe bakcak insan var ama ben çocuğumun bir orda bir burda büyümesini istemiyorum allah'ın izni ile kendim büyütcem.
Ben de yiyememekten şikayetçiyim senin gibiHep bir vicdan azabı ile dolaşıyorum bugün de bulantı yüzünden yiyemedim, bugün de böyle geçti vs diye. Umuyorum bebecikler bizim depolardan kullanıyordur, güzelce sağlıkla büyüyordurlar.
Bu haftayla beraber artık düzelmeye başlaması lazım bulantıların, hele 14. haftada baya bi hafifliyormuş. Haftaya bugün daha da iyi olucam diye kendimi motive ediyorum.
Bitecek inşallah, en zor kısmı atlattık biz. Şu an 6 haftalık hamile bir kızcağızla tanıştım, resmen tüylerim diken diken oldu. İyi ki atlattım o haftaları diye düşündüm. Onun ikinci gebeliğiymiş ve ilki çok bulantılıymış. Şimdi de başlamış feci bulantıları yine, önümde zehir gibi bir 6 hafta var diyor garibim yazık..
benimkinin adı da decavit, multivitamin evet. sanırım birbirlerinin aynılar.
Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr
doğuma kadar tamamen geçmeyecek canım sanırım ara ara olucak bu durum malesef bende dün akşam çok kötüydüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?