2014 Kasım Anneleri

Bende uşak Medicale gidiyorum. Emekli sandığı karşılıyor ikili testleri demişlerdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende uşak Medicale gidiyorum. Emekli sandığı karşılıyor ikili testleri demişlerdi.

Emekli sandığı özel de olsa karşılıyormuymuş canım o yüzden biz de özelde o zaman sadece 5 tl verdik.. O yüzden mi acaba...

merhaba kızlar;biraz zor geçiyor günlerim;Annemler tarafından sıkıntılarım da var.cumartesi ve pazartesi hafif kanamalarım oldu.gerçi yoğunu nasıl bilmiyorum ama şakır şakır olmadıgından bu yorumu yapıyorum.doktorum hoş bir durum olmadıgını söyledi ve 1 hafta 10 gün istirahat verdi.
kan uyuşmazlığını çok yorumlamıştı.bunla ilgili sandık ama benim ilk bebeğim negatifti o sebepten iğne yapılmadı.üzerinde çok durmayın dinlen dedi.baska doktordan randevu aldım ama bugün tahlil için kan aldırmaya gittiğim 2 ebe de aynı şeyi söyledi.baska doktor sadece aklını karıştıracak.gerekli ilacı kullanıyosun;rahmini dikecek halleri yok dedi.yani ben de zaten gitsem de yeni tanısıcam ve bastan anlatıcam durumu..mantıklı olan ilaçlarımı içip evimde kımıldamadan yatmak dedim ve randevumu iptal edicem.bugün kanamam;lekelenmem olmadı şimdilik.bu arada kesemin etrafı tertemiz ve kalp atışı var.9 hafta 3 günlük oldu bebek.erkeklerde bu tarz kanamalar olabiliyor diye yorumladı ebe.eğer düşük olursa da sakın üzülme dedi.vücut atıyorsa vardır bir sebebi dedi.ben de aynı şeyi düşünüyorum.ve ne burda ne de face grubunda bu durumu atlatana kadar hiçbirşey yazmamaya karar verdim.kimseyi etkilemek istemiyorum.çünkü biliyorum ki olumsuz;üzücü bir yazı herkesi mutsuz ve tedirgin ediyor.aklınızda ve dualarınızda olayım yeter.
haftaya çarşamba kontrole gidicem.hepinizi seviyorum..özleyeceğim.bana kızmayın..bu hafta içinde aranızda olursam ne keyifle sohbet edebilcem ne de sohbetinize güzellik katıcam..sabah akşam agrım var kanamam var;lekelenmem var yazmak hoş olmayacak

Seni cok merak ettik. Keske birakmasaydin diger yeri. Saygi duyuyorum duduncrletine. Rabbim hepimizin hakkinda en hayırlısı ni versin bebekletimixi bize saglikla bagislasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kızdım kızıyorum kızıcam.. akşam 2 saat ağladım biliyor musun..... aradım bulamadım seni,,uyuyamadım ve sen mesajıma cevap vermedin. çok kırıldım çokk

Canım seni çok merak ettik ( kararına saygı duyuyoruz elbette haber vermeden hesabını dondurduğun için üzüldük merak ettik sadece..umarım güzel hayırlı haberlerle gelirsin tekrar aramıza,sağlıkla kavuşursun yavruna ,Allaha emanet ol canım.

Canm cook gecmis olsn dualarmdasin ama ben inanyrm bebisin seni brakmayck sakin sikinti yapma tamammi gececek bugunler bolbol dua et canm

kızlar bende 12+4 hamileyim dün ikili testim yapıldı 150 tl . cinsiyetini söylemedi ancak 1 ay daha bekle dedi.

dün bana doktor tamamen bitkisel bi krem verdi, eczaneden alınıyor."pregnacare" adı. 39tl. ama eczacı da çok faydalı olduğunu söyledi. badem yağı vs. de tüylenme yapıyormuş. bikaç arkadaşım da bizzat şahidi.

badem yağı birçok insanda kıllanmaya neden oluyormuş canım tüy köklerini beslediği için, aklında bulunsun.

canım inşallah gönlüne göre olur herşey sana bir soru soracağım senin camaşırında sarı renkte akıntılar oluyor mu? Cok sagol jel kulanıyormusun? Birde bebeği hısediyormusun?

Allah yardımcın olsun kardeşim bana da 9 haftalıkken olmuştu demek ki olabiliyor ki çoğu kadında da bu kanama görülebiliyormuş tabikide risk etkeni ama dinlenince geçiyor benimde bikaç gün devam etti kanamanın olduğu gün progestan iğnesi vurdular bana ertesi günde bende de kan uyuşmazlığı olduğu için erkene aldılar ve şüphelendi doktor kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum çok şükür şimdiki halime... dualarım seninle Rabbim tüm anneleri ve bebeklerini korusun sağlıkla sıhhatle hayırla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah ..sevgiyle sağlıkla kal...

bunları okudukça zeytinyağına doğru yöneliyorummm :)

ikili test sonuçlarım çok şükür ki temiz çıktı darısı diğer anneciklerin başına

41.kere m.allah canım benimde temiz çıktı çok şükür hafiflemiş gibi oldum darısı we hayırlı haberler diğer annelere👼👼👼

canım inşallah gönlüne göre olur herşey sana bir soru soracağım senin camaşırında sarı renkte akıntılar oluyor mu? Cok sagol jel kulanıyormusun? Birde bebeği hısediyormusun?

Sağol canım benim hepimize Allah yardım etsin herşey güzel gitsin inşallah,oluyo canım günlük pes kullanıyorum ben fitilden dolayı olduğunu söyledi doktorum ,senede varsa sor bence bi doktoruna ama olabiliyormuş 😊valla ben bir kere bişey kaydı gibi hissettim ama herkes hissedilmez dediğinden çok önemsemedim.sende durumlar nasıl?

bursalımısın cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…