2014 Kasım Anneleri

ben diş macunumu değiştim rahat ettim açıkçası naneli alabilirsin bol fresh

canım o değişiyor bazen banada oluyor bi bakıyorum sonra hiçbişey yok umarım senin de tez zamanda düzelir fakat çalışırken de sürekli acıkmak zorluyor insanı sanki alıp kaçasım geliyor kendimi

Canım ya ben o "acıkmak" dediğin duygumu kaybettim sanırım 1,5 aydır.. Bana dokunmasınlar hiç yemek ilaç vermesinler öyle rahatım... Mideme bişi girince kıvranmaya başlıyorum kusmim diye... Düzelecek Allah'ın izniyle...

tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Perim üzülme bebişin şu anda senin kanından besleniyor, yediklerinden değil, yani depolarını kullanıyor ve seni sömürüyor şuanda Aç kalmaz yani

Canım ya 3 ayı doldurdum ya son kontrolde de palsentasını kordonunu gördüm dedim ki demekkki artık ben ne yesem onu yiyo ona taktım da o yüzden... Sen nasılsın nasıl gidiyor? Benim bulantılar geri geldi beni özlemişler sanırım fazla ayrı kalamadık

Ben kontrolde sordum çatlak için doktoruma kayısı tatlı badem ve kakao yağı karıştır sür arada vazelinde sür 4. aydan sonra lierac krem kullan dedi.
Diş macunu olarak özel bişey kullanmıyorum.
Şampuan live clean argan yağlı şampuan kullanıyorum saç kremi down under naturels bakım maskesi ve nude saç kremi kullanıyorum paraben-sls yok içinde %98 organik sertifikalı.
Duş jeli roll-on nuda değiştirdim yves rocher in ürünlerini kullanıyorum %98 organik.
Paraben SLS içeren ürün kullanmamaya özen gösteriyorum.

Bende lierac duymuştum ancak tam olarak ne zaman başlayacağım onu bilmiyordum. Şampuan konusunda paraben içermeyen şampuan aradım piyasa da bulamadım ama çok da önemsemiyorum açıkcası. O değilde arkadaşlar benim göbeğimin üstü çok acıyor nedendir bilen var mı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben aktardan karışım yaptırdım kakao yağı, kayısı yağı, buğday yağı, çilek yağı, susam yağı, glıserın masaj yağı, ozonlanmış zeytin yağı Arifoğlu aktarcısında yaptırdım hem doğal olduğunu düşünuyorum hemde içinde ne kımyasalı war diye düşünmüyorum. Her akşam olmasada iki günde bir gögüs göbek ve basenlerime sürüyorum. Nisan ayından beri kullanıyorum

Canım ya ben hiç şampuandır duş jelidir diş macunudur vs. hiçbişiyimi değiştirmedim ya.. Yanlış mı yapıyorum acaba... Ben de yves rocher in ürünlerinden memnun musun ben de mi öyle alıp başlasam bilemedim şimdi :44:

canım tetenoz varmış sanırım o 5 aylıkken yapılıyor diye hatırlıyorum hamile arkadaşımdan

12 haftada yazmisti drum Lierac i

Çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler bende piyasadan bulmaya çalışıcam. Sağolun.

ben gebelikten öncede paraben ve sls içeren şeyleri almıyordum genelde bunlar hayvanlar üzerinde test ediliyor o nedenlede organik ürünler tercih ediyordum şimdi biraz daha dikkat ediyorum hamilelikten dolayı vücut için zararlı kimyasallar ciltten emiliyor bebeklerimize de geçer dikkatli olmak lazım
Hiç bişey %100 organik değil tabiki yves rocher de %98 organik duş jelinde paraben-sls yok roll-on da alüminyum tuzu varmış normal roll-on larda tehlikeliymiş bunda yok araştırıp almıştım. şampuan da watsons da satılıyor.

düzeliyor canım emin ol sağlıklı olsun da bebişler her şey geçiyor

Kızlar ben birşey merak ediyorum,
Ben önceki hamileliğimde bayağı bir çatlamıştım, öyle böyle değil. 7. aya kadar bişe yoktu 8. ayda tüm karnım, göğüslerim, bacaklarımın iç kısımları basenlerim koca koca çatlaklar oluştu. O döneme kadar yağlar kremler vs. kullanmıştım ama yinede çatladım işte. Tabiki çok kilo almış olmamında etkisi büyük.
Acaba diyorum şimdi tekrar çatlarmıyım? Yoksa zaten tüm derim harita gibi oldu, yeterince esnedi daha çatlamaz mı? Ayrca bu kremleri yağları o zamanda kullanmıştım etki etmedi. Acaba yinede kullanmam gerekir mi?
Ne dersiniz?

Kullanın bence zararı en Aza indirmek zaten amacımız muhakkak zarar görücek vücudumuz

Ben de 9 haftalıkken plasenta ve kordonu gördüm, yani illaki bizden besleniyorlar tabi, ama 3 ayı doldurduğun gibi tak diye herşey değişmiyor perim tabiki yediklerine dikkat etmen lazım, ama olmuyorsa da vicdan yapıp kendini iyice strese sokma. Sen elinden geleni yaparsın, gerisi Allah'a kalmış. Şimdi yine nereden çıktı bu bulantılar ki ya:26: Ben de bildiğin gibiyim, bulantıdan çok mide yanmam mahvediyor beni.
Meyveden soğudum resmen, yemem lazım biliyorum ama yedikten sonra çekeceğim eziyeti düşününce yiyemiyorum işte

Bi de arkadaşlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var mı aramızda. Varsa ultrason kağıdında keseleri yuvarlak mı fasülye şeklinde miydi. Cinsiyetini bilmiyorum ve çookk merak ediyoruummmm

En önemlisi aslında bol bol su içmek ama bende suyu pek sevmiyorum

Kızlar herkese selam, geçen gün burada 2'li tarama testinin fiyatı ile ilgili bilgisi olan var mı demiştim. Bir kaç arkadaştan ufak tefek bilgiler geldi. Ben Bursa Medical Park Hastanesine gidiyorum, neyse dün gittim sordum 60 TL fiyat verdiler. Belki merak eden birilerinin işine yarar.

Canım ya ben çok boşvermişim demekki... Yves rocher den bakayım bi ara o zaman ya.. Çok mu düşüncesizim ben acaba...

düzeliyor canım emin ol sağlıklı olsun da bebişler her şey geçiyor

İnşallah canım

Valla akşamları çoğalıyor canım hatta çıkardığım bile oluyor ne biilim ben de şaşırdım :) Evet o yanma bende de felaket ama bulantı önüne geçiyor valla.. Rabbim yardımcımız olsun bizlerin ve miniklerimizin

Canım ben 11+3 ken gittim doktor erken ama bi tahminde bulundu açtı bacaklarını gösterdi edepsiz :) Erkek dedi bakalım bir ay sonra değişir mi... Benim kesem yuvarlak canım öyle çok fasulyeye benzemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…