Aynen geçenlerde bende çok taktım aktivite masalarına,her çeşidini araştrdım Son anda vazgeçtm inş siz memnun kalırsnz ben de onun yerine fisher price ın bahsettiğin oyuncağını aldım harfler rakamlar kavramlar var müzikli fln sevdi sayılır.bnm pert çıktı bile duruşum kaydı resmen:)Evet ya ebebekte gördüm, bana da çok küçük geldi. Ben daha büyük düşünmüştüm aktivite masalarını. Açıkçası bende oğlum oynar mı oynamaz mı tereddütteyim. Geçen gün arkadasımdan fisher price ın Eğitici tableti hediye geldi, gerçekten çok güzel, kenarları ledli, müzikli ve öğretici. Bunlara rağmen Eren'in ilgisini çekmedi. Şaştım kaldım, bizim tableti almak için Ağlayan çocuk onun yüzüne bakmıyor. Oyuncaklara ilgisi yok ama nedense aktivite Masası alasım var, belki onunla oyalanır biraz, ben de o arada işlerimi hallederim. Bu arada kucakta taşınmıyolar artık ya, baya büyüdüler maşallah. Ben park yataktan alırken bile çok zorlanıyorum. Fena bel ağrıları çekiyorum bayadırKilolu olmadığı halde bu kadar zorlanıyorum, Tombik bi bebek olsa pertim çıkardı heralde
Arada markete gtcek kdr bile idare ediyo walla.bide fiyatı bomba 30 tl şaşırdım kaldım e bebeğin inernetin de var mı bakamadım ama foto yollayımNasıl bir şey canım o bi link foto falan var mı hiçbirşey yapamıyorum süpürge yapsam o bile muhteşem olur benim için
gerçekten çok güzel yapmışşsın ellerine sağlıkestafirullah arkadasim tesekkur ederim. insanlarin cokk yuksek fiyatlara birseyler satmasi beni elde yapmaya yonlendiriyor diyebilirim. eminim yaptiklarin cok guzeldir. ben insanin kendi emegiyle yaptigi herseyin guzel olduguna inaniyorum.
canim eger dikis makinen varsa dikdortgen keselerden yapip lavantayla doldurabilirsin. eger yoksa yuvarlaklar.makine olmadan da elde dikiliyor. bunlari pinteresten buldum simdi. zatrn onemli olan kumas ve uzerindeki susun guzel olmasi. oyle olunca her turlu guzel duruyor
cok tesekkur ederim.canim benim yaptiklarim kese degil sabun. onu mu sordun bilmem ama sabunlari sorduysan oval bir bicimde kadife kumasi kesip icine sabunu koydum. kenerlarini tegelleyip buzdum . dantelden cicek yapip uzerine fiyonk yaptigim kurdaleyi diktim silikonla yapistirdim. sonra da yine silikonla tasini yapistirdimgerçekten çok güzel yapmışşsın ellerine sağlık
keseleri nasıl yaptığını tarif edebilirmisin
beni alıntılarsan sevinirim foruma herzaman girmiyorum kaçırabilirim tarifini:)
canim eger dikis makinen varsa dikdortgen keselerden yapip lavantayla doldurabilirsin. eger yoksa yuvarlaklar.makine olmadan da elde dikiliyor. bunlari pinteresten buldum simdi. zatrn onemli olan kumas ve uzerindeki susun guzel olmasi. oyle olunca her turlu guzel duruyor
cok tesekkur ederim.canim benim yaptiklarim kese degil sabun. onu mu sordun bilmem ama sabunlari sorduysan oval bir bicimde kadife kumasi kesip icine sabunu koydum. kenerlarini tegelleyip buzdum . dantelden cicek yapip uzerine fiyonk yaptigim kurdaleyi diktim silikonla yapistirdim. sonra da yine silikonla tasini yapistirdim
Deneme Amaçlı Yaptım Kup keklerin üstüne kürdanla tutturcam şişelerin üstüne resimli olandan yapıcam ozalitcide çıkardığın zaman daha parlak oluyor normal çıktıda mat duruyor
estafirullah niye sacma olsun:) kumastan srn kesersin yuvatlak. kadife ya da santuk keten var masa ortusu yapiliyor o kumaslar olabilir.bir metreden bir suru cikiyor. dikdortgenlerde ise kese yapildiktan sonra dikilirse dantel butun olur. yapan kisinin nasil kolayina gelirse.yada ilk danteli dikilir sonra yanlar birlestirilir. valla artik erkege de kiza da suslu yapiliyor hersey. bu arada a101 e dikis makinesi gelmis yine. ben ordan almistim.tavsiye ederim:)bunlarda çok güzelmiş cnm erkeğe yakışır dimi ya
lavantam var değerlendirim diorum makşnem yok ama
yaptırabilirim kuzenim var ucuna danteli keseyi yaptıktan sonramı
acaba dikilio dikdörtgen olan çok güzelmiş.pinterese ben bakamıorum malesef
ya orda yapılışınıda tarif ediomu.yuvarlak elde nasıl oluo o şekilde mi alıosun yoksa
kumaştan yuvarak falan mı kesiosun elde böle şeyler hiç
denemedim cnm kusura bakma saçma sorular sorabilirim:):)
Ben sticker baskı merkezi diye bir siteden yaptırmıştım mevlütte yaptığımız kavanozlara yapıştırmıştıkEki Görüntüle 1645786 Eki Görüntüle 1645787 Eki Görüntüle 1645788 Daha degisikleride var yapışkanlı olarak nerde yaptırılıyor
Allah iyiligini versin guldurdun beni ayni benim tabirler tarz benim tarzim bende boyle diyorum bazen kendimeKızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
Sağol canım bakayım oraya ben istediğim şekilde yaptırabilirmiyim acaba diye düşünmüştümBen sticker baskı merkezi diye bir siteden yaptırmıştım mevlütte yaptığımız kavanozlara yapıştırmıştık
Kötü bi görüntü var ortada ama bende kendimden memnun değilim hele dolabima baktıkça cinnet geçiriyorum.Allah iyiligini versin guldurdun beni ayni benim tabirler tarz benim tarzim bende boyle diyorum bazen kendime
Amn bosver kim ne derse desin takma kimseyi ben hamile kaldigim kilodaymda yinede gobegim var gitmedi gitti
Kızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
boyum kç kilomuz,yakın bende kilo kalır biraz diyee sevınıyodum gitti hep.sHerkesin derdi başka işte bende 53 ile hamile kaldım 62 ile doğum Yaptım ve şimdi 50 kiloyum zayıflamamak için uğraşıyorum ama koşturmaktan iştah mı kalıyor kendime bir iki güzel pantolon almıştım beline pens attırıcam eski Safinaz halime dönmek istemiyorum kilo aldırıcı tozlara dünya para döktüm zamanında..
Dukan ve Karatay diyeti yapan Arkadaşlarım vardı bilmiyorum nasıl olur bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?