- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
oluyor sanki.:) elbise tam bitmedi.daha kemerini takmadim. ve etek kisalip uclari suslenicek
Günaydın herkese...
Sabah sabah öyle güzel haberler aldım ki bugün çok mutluyummm
cok tesekkurler arkadasim begenmenize. sevindim.:) su an ucretsiz izindeyim vaktim var yapabiliyorum. bir ay sonra ise basliyorum insallah pek bisey yapamiyacam. madem foto koyabiliyorum size kizimin odasina yaptigim susleride gosteriyim.
Eee ne yaptın peki Merak ettimGece gece uykumu kaçırdınbondigo aktivite Masası mı bu mu karar veremedim ya. Üstelik 6 saatim kaldı Bu da çok ucuz, offf Napsam ki, eşim horul horul uyuyo. Eren de sabah 7 de ağlamaya başlayınca bu gece yatmadığıma yanayım ben
Gerçekten çok hoş Şeyler bu da bir beceri işte eline sağlık valla çok beğendimcok tesekkurler arkadasim begenmenize. sevindim.:) su an ucretsiz izindeyim vaktim var yapabiliyorum. bir ay sonra ise basliyorum insallah pek bisey yapamiyacam. madem foto koyabiliyorum size kizimin odasina yaptigim susleride gosteriyim.
günaydın cnm hayırdır?
Ailevi güzel bir haber aldım canım... Sabah sabah çok mutlu oldum... Ananem yalnız yaşıyordu İstanbulda... Şükür ikna olmuş annemin yanında yani Giresunda yaşamaya.. Ev alacaklar ordan... Yalnız olmayacak ben de memleketime her gittiğimde görücem... İkinci annem o benim.. Allah uzun ömür versin hepsine.. Herkesinkine..
ne güzel cnm yalnız yaşlı insanların böle olması daha iyi
oğlu gelini flan yok mu peki cnm yakınında falan.
annene yakın bi yerden ev laacak ama gene yalnız kalacak
öle mi olsun mesafe yakın en azından.
Canım dayım hiç yok benim.. Annemler 3 kız kardeş.. Bi teyzem sadec istanbulda o da çok uzak iki yakada.. Bizim sitede bi arka apartmandan alacaklar sanırım şans satılık varmış... İstanbuldaki evini sattı.. Hiç gelmez diyorduk istanbuldan kopamıyordu şükür ikna olmuş : )
ne güzel cnm sevindim
annen mi giresunlu baban mı.
Aminn teyzesi her ne kadar eren çok zırlasa da güzel bir doğum günü oldu bir kaç kişi çağırabildik kalabalıkta sıkılıyor diye inan gülerken bir fotosu yok hep zırlarkendemekoylee oğlumun adaşının annesi, meslektaşım, kadim dostum Tam 1 yıl önce bize yaşattığın heyecan, panik, korku ve sonrasındaki Mutluluk geldi aklıma.. Rabbim hayırlı, sağlıklı nice nice seneler nasip etsin. Erenimiz hayatta her zaman sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah
Eee ne yaptın peki Merak ettim
İşte en Korktuğum durumlardan. O kadar hazırlığa karşı yapılan mızmızlık.. Biz de ailemin yanında yazın diş buğdayı partisi yapmıştık, inanırmısın 1 tane düzgün resmi yok. Gülmediği gibi tüm resimlerde ağlayıp, masadaki süsleri sürekli Ağzına götürmek istedi. Eli hep ağzında ve ağlıyor, düşün.. Resimlere bakınca moralim bozuluyor, aynı şeyi doğum Günü'nde yapacak diye korkuyorum. Hem kalabalık hem de masa Süslü olunca, çocukların dikkati o yönde oluyor. Bir de Eren'in o gün uykusu çok olduğu halde uyumamak için direnmesi de ağlamasına Artı bir sebepti malesef..Aminn teyzesi her ne kadar eren çok zırlasa da güzel bir doğum günü oldu bir kaç kişi çağırabildik kalabalıkta sıkılıyor diye inan gülerken bir fotosu yok hep zırlarken
Bondigo almaya karar verdim, sanki daha fonksiyonlu gibi geldi. Bright stars la ilgili pek yorum yok nette. Bir de ebebekten inceleyemedim ya gece deli oldum. Sayfa donup durdu, bu kadar indirimi kaldıramadı benim tabletGece gece yaşattığın aksiyon için teşekkürler Şuan uykusuzluktan ölüyorum, Eren Öğlen uykusuna yatınca ben de uyucam Umarım uyur, arada atlayıpta, ikindi vaktine kadar direnen bi çocuk çünkü
Slm doğumdaşım onları ben de baya inceledim mağazada fotolarda büyük duruyo dedim bnmki bunu devirir atar vazgeçtim o arada bişe gözüme çarptı belden taşımalı kanguru ,yeni gördüm onuda bel çantası gbi takıyosun oturtma bölümü var hmn yapıştım tabi,kucaı bebekler için de ebeveynleri acayip kurtarıcı süpürge bile yapıyorum onunla,Bondigo almaya karar verdim, sanki daha fonksiyonlu gibi geldi. Bright stars la ilgili pek yorum yok nette. Bir de ebebekten inceleyemedim ya gece deli oldum. Sayfa donup durdu, bu kadar indirimi kaldıramadı benim tabletGece gece yaşattığın aksiyon için teşekkürler Şuan uykusuzluktan ölüyorum, Eren Öğlen uykusuna yatınca ben de uyucam Umarım uyur, arada atlayıpta, ikindi vaktine kadar direnen bi çocuk çünkü
Slm doğumdaşım onları ben de baya inceledim mağazada fotolarda büyük duruyo dedim bnmki bunu devirir atar vazgeçtim o arada bişe gözüme çarptı belden taşımalı kanguru ,yeni gördüm onuda bel çantası gbi takıyosun oturtma bölümü var hmn yapıştım tabi,kucaı bebekler için de ebeveynleri acayip kurtarıcı süpürge bile yapıyorum onunla,
İkisi de : ) İlçeleri farklı sadece
kendi memleketine gitti yani
ozaman nie nazlanıomuş :):):)
dedim heralde baban oralı annanenin ilgidi yok ondan istemio
ne güzel işte kendi memleketiymiş :):)
Nasıl bir şey canım o bi link foto falan var mı hiçbirşey yapamıyorum süpürge yapsam o bile muhteşem olur benim içinSlm doğumdaşım onları ben de baya inceledim mağazada fotolarda büyük duruyo dedim bnmki bunu devirir atar vazgeçtim o arada bişe gözüme çarptı belden taşımalı kanguru ,yeni gördüm onuda bel çantası gbi takıyosun oturtma bölümü var hmn yapıştım tabi,kucaı bebekler için de ebeveynleri acayip kurtarıcı süpürge bile yapıyorum onunla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?