2014 Kasım Anneleri

Kürkerle olacak iş değil burda diyet grupları var arkadaşım onlara katil mitivasyon acidindan iyi oluyor gerek günlük menu paylaşıyor fikirde olur senin için birde kalori takımıyla kilo vermeni öneririm bıraktığin zaman hemen kilo almazsin bir siteye üyeyim çok faydalı oldu bu konuda kolaylıklar dilerim.

ben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..

ben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..
bizim bir arkadaş oldu o ammeliyatıı görünce tanıyamadım bambaşka biri olmuştu 70 lere düşmüştü dahada veriyor yanii nassıl mutlu olacaksan öyle davran

Emzirme bitince araştırırsın bakalım hangi doktor iyiyse bu iste onda yaptırırsın bende bu sağlık işinde Olduğum için önüne gelen her cerrahın yapmasına karşıyım

alsam da işime yaramazki el becerim yok çünkü :):)
bakalım okadar çok şey varki napıcağımı şaşırdım.

önceki paylaştığın 1 güzeldi ozalitçiler
basıo canım etiket şeklinde benim mevlütde
arkadaşım yapmıştı bilgisayarda hazırladı
sonra onları ozalitçide bastırdı güzel olmuştu.

Valla canım kürlerşe olmaz bu iş yemeyince gidiyor ben 1aydır çok düzenli bi şekilde götryrm diyeti inş bozmam şuan yediklerime bakınca önceden ne çok yiyormuşum diyorum bu yediklerimlede doyuluyormuş meğer 5 kilo verdim daha da vericem inş ideal kilom 60 şuan 70 kiloyum doğumda 85 kiloydum az kaldi inş sende başla sıkı bir diyete gidiyor

Hangi siteymiş o bakayım

Ne zaman başlatılır onla ilgili tam bilgim yok ama 1 yıl nöbet tutmama hakkın var okulumdan bir arkadaş 1 yıl tutmamisti
Sağol canım araştrdm da öyle değilmiş ya doğumdan itibaren 1yılmış malesef onu kim uydurdu bilmemama çirkeflik yapıp hakkımı aldım 1ay daha tutmıycam nöbet

Dogru anladin canim sabunu sirmustum yanlis yazmisim tesekkurler

1.64 Boyum tam iyi duruyor şimdi ama biraz kilo versem millet yine ay çok zayıfsın demeye başlayacak senin boyun Kaç
Ayni ben yani bana basladilar.. 48le hamile kaldim 65le doguma gittim ya 65 kiloyu bile sevmistim bir aralar 55 tim harikaydi herkes cok guzelsin diyordu simdi 47 yim süt diyeti fln da yapinca bir de beslenmeme hic dikkat edemiyorum bir de kosturmayla tabi.. İnsallah sen vermezsin.. Ilkokul yillarimda da bana hep safinaz derlerdi

Ya ben hamile kaldigim kiloya dustumde sorunda burda iste hamile oldugumu bilmeden oncede spordaydim diyetteydim verim die kilolu hamile kaldim zaten boy 160 kilo 67 7 kilo versem cok iyi olackta ahh verebilsem((

Saraçoğlu nun yağ yakma kürü var ter yada idrar yoluyla atılıyor yağlar.
tarif söyle 5 bardak kaynar suya 2 buyuk tutam ihlamur 10 tane havada hafif catlatilmis kuşburnu bunlar beraber atılıyor 5 dk birlikte kayniyorlar. ardından aynı suya 1 tutam altinotu atıp onunla da 5 dk kaynayinca suzuluyor. yemek lerden 20 dk önce bir su bardağı içiliyor. 1 ay devam ediliyor sonra yine edebilirsin. yalnız herhangi bir tatlandırıcı yada limon tarçın fln eklenmiyor. bir de 3 çorba kaşığı yoğurt içine yarım limon ve bir tatlı kaşığı pulbiber atilip her gece yatmadan yenen yoğurt kürü var. ikisi de tavsiyemdir.

Ben de zamanında 20 kilo verdim senin aksine hep kilolariyla problemli biriydim . Evlenince 56 kiloya kadar geldim. Aşk beni epey zayiflatti ama doğum öncesi fazlasıyla aldım 95 i gördüm tartıda. Baktım o diyetlere kafamda bişeyler belirledim inşallah uygulayabilirim.

Teşekkür ederim arkadaşım şu yoğurt kürüne dün akşam itibariyle başladım.

Ben diyet yapamam böyle bi sıkıntım var kendimi kontrol ederim ama bi listeye bağlı kalamam. Bravo sana inşallah bu arada daim olsun.

Teşekkür ederim hemen bakıyorum.

madem kilodan konuşulmuş kızlar benim kilom
kalmadı sadece birazcık göbüşüm var :):)
bununla ilgilidebişiler söyleyin bari önceden de vardı zaten göbeğim ama
şimdi birazdaha fazlalaştı eritirsem çokkkkkkkkkkk sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…