- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Kürkerle olacak iş değil burda diyet grupları var arkadaşım onlara katil mitivasyon acidindan iyi oluyor gerek günlük menu paylaşıyor fikirde olur senin için birde kalori takımıyla kilo vermeni öneririm bıraktığin zaman hemen kilo almazsin bir siteye üyeyim çok faydalı oldu bu konuda kolaylıklar dilerim.Kızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
ben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..Kızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
1.64 Boyum tam iyi duruyor şimdi ama biraz kilo versem millet yine ay çok zayıfsın demeye başlayacak senin boyun Kaçboyum kç kilomuz,yakın bende kilo kalır biraz diyee sevınıyodum gitti hep.s
bende 168 54 kilo 56 57 iyiydi ama gtti1.64 Boyum tam iyi duruyor şimdi ama biraz kilo versem millet yine ay çok zayıfsın demeye başlayacak senin boyun Kaç
bizim bir arkadaş oldu o ammeliyatıı görünce tanıyamadım bambaşka biri olmuştu 70 lere düşmüştü dahada veriyor yanii nassıl mutlu olacaksan öyle davranben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..
Emzirme bitince araştırırsın bakalım hangi doktor iyiyse bu iste onda yaptırırsın bende bu sağlık işinde Olduğum için önüne gelen her cerrahın yapmasına karşıyımben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..
estafirullah niye sacma olsun:) kumastan srn kesersin yuvatlak. kadife ya da santuk keten var masa ortusu yapiliyor o kumaslar olabilir.bir metreden bir suru cikiyor. dikdortgenlerde ise kese yapildiktan sonra dikilirse dantel butun olur. yapan kisinin nasil kolayina gelirse.yada ilk danteli dikilir sonra yanlar birlestirilir. valla artik erkege de kiza da suslu yapiliyor hersey. bu arada a101 e dikis makinesi gelmis yine. ben ordan almistim.tavsiye ederim:)
Eki Görüntüle 1645786 Eki Görüntüle 1645787 Eki Görüntüle 1645788 Daha degisikleride var yapışkanlı olarak nerde yaptırılıyor
Valla canım kürlerşe olmaz bu iş yemeyince gidiyor ben 1aydır çok düzenli bi şekilde götryrm diyeti inş bozmam şuan yediklerime bakınca önceden ne çok yiyormuşum diyorum bu yediklerimlede doyuluyormuş meğerKızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
Hangi siteymiş o bakayımKürkerle olacak iş değil burda diyet grupları var arkadaşım onlara katil mitivasyon acidindan iyi oluyor gerek günlük menu paylaşıyor fikirde olur senin için birde kalori takımıyla kilo vermeni öneririm bıraktığin zaman hemen kilo almazsin bir siteye üyeyim çok faydalı oldu bu konuda kolaylıklar dilerim.
Sağol canım araştrdm da öyle değilmiş ya doğumdan itibaren 1yılmış malesef onu kim uydurdu bilmemNe zaman başlatılır onla ilgili tam bilgim yok ama 1 yıl nöbet tutmama hakkın var okulumdan bir arkadaş 1 yıl tutmamisti
Dogru anladin canim sabunu sirmustum yanlis yazmisim tesekkurlercanim eger dikis makinen varsa dikdortgen keselerden yapip lavantayla doldurabilirsin. eger yoksa yuvarlaklar.makine olmadan da elde dikiliyor. bunlari pinteresten buldum simdi. zatrn onemli olan kumas ve uzerindeki susun guzel olmasi. oyle olunca her turlu guzel duruyor
cok tesekkur ederim.canim benim yaptiklarim kese degil sabun. onu mu sordun bilmem ama sabunlari sorduysan oval bir bicimde kadife kumasi kesip icine sabunu koydum. kenerlarini tegelleyip buzdum . dantelden cicek yapip uzerine fiyonk yaptigim kurdaleyi diktim silikonla yapistirdim. sonra da yine silikonla tasini yapistirdim
Ayni ben yani bana basladilar.. 48le hamile kaldim 65le doguma gittim ya 65 kiloyu bile sevmistim1.64 Boyum tam iyi duruyor şimdi ama biraz kilo versem millet yine ay çok zayıfsın demeye başlayacak senin boyun Kaç
Diyetarkadasim diye bir yer herseyin porsiyona göre kalorisi yaziyor sen sadece seçiyorsun yediklerini ideal kilo neyse ona göre yeyip ictiklerini ona göre ayarliyorsunHangi siteymiş o bakayım
Saraçoğlu nun yağ yakma kürü var ter yada idrar yoluyla atılıyor yağlar.Kızlar doğumgünü mevzusundan farklı bişey sormak istiyorum .Benim zayiflamam gerek ben hala doğumdan yeni çıkmış gibi dombiliyim 80 kiloyum . Var mı böyle cozumleriniz ? Şöyle kür tarzı denenmiş etkili bi şeyler? Oğlumun dogumununde azcık fit olayım ya 1 sene geçmiş bu kadın hala Camış gibi dmesinler.
Ben de zamanında 20 kilo verdim senin aksine hep kilolariyla problemli biriydim . Evlenince 56 kiloya kadar geldim. Aşk beni epey zayiflatti ama doğum öncesi fazlasıyla aldım 95 i gördüm tartıda. Baktım o diyetlere kafamda bişeyler belirledim inşallah uygulayabilirim.Herkesin derdi başka işte bende 53 ile hamile kaldım 62 ile doğum Yaptım ve şimdi 50 kiloyum zayıflamamak için uğraşıyorum ama koşturmaktan iştah mı kalıyor kendime bir iki güzel pantolon almıştım beline pens attırıcam eski Safinaz halime dönmek istemiyorum kilo aldırıcı tozlara dünya para döktüm zamanında..
Dukan ve Karatay diyeti yapan Arkadaşlarım vardı bilmiyorum nasıl olur bir bak istersen
Teşekkür ederim arkadaşım şu yoğurt kürüne dün akşam itibariyle başladım.Saraçoğlu nun yağ yakma kürü var ter yada idrar yoluyla atılıyor yağlar.
tarif söyle 5 bardak kaynar suya 2 buyuk tutam ihlamur 10 tane havada hafif catlatilmis kuşburnu bunlar beraber atılıyor 5 dk birlikte kayniyorlar. ardından aynı suya 1 tutam altinotu atıp onunla da 5 dk kaynayinca suzuluyor. yemek lerden 20 dk önce bir su bardağı içiliyor. 1 ay devam ediliyor sonra yine edebilirsin. yalnız herhangi bir tatlandırıcı yada limon tarçın fln eklenmiyor. bir de 3 çorba kaşığı yoğurt içine yarım limon ve bir tatlı kaşığı pulbiber atilip her gece yatmadan yenen yoğurt kürü var. ikisi de tavsiyemdir.
Ben diyet yapamam böyle bi sıkıntım var kendimi kontrol ederim ama bi listeye bağlı kalamam. Bravo sana inşallah bu arada daim olsun.Valla canım kürlerşe olmaz bu iş yemeyince gidiyor ben 1aydır çok düzenli bi şekilde götryrm diyeti inş bozmam şuan yediklerime bakınca önceden ne çok yiyormuşum diyorum bu yediklerimlede doyuluyormuş meğer5 kilo verdim daha da vericem inş ideal kilom 60 şuan 70 kiloyum doğumda 85 kiloydum az kaldi inş sende başla sıkı bir diyete gidiyor
Teşekkür ederim hemen bakıyorum.Kürkerle olacak iş değil burda diyet grupları var arkadaşım onlara katil mitivasyon acidindan iyi oluyor gerek günlük menu paylaşıyor fikirde olur senin için birde kalori takımıyla kilo vermeni öneririm bıraktığin zaman hemen kilo almazsin bir siteye üyeyim çok faydalı oldu bu konuda kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?