2014 Kasım Anneleri

canim icinde bimden aldigim sabun var. guzel kokuyorlar hala.kizima yaptiklarim bunlar. baya da uygun oldu maliyeti. tesekkur ederim kizlar gercekten daha sansli:) insallah paylasirim yaptiklarimi

Eklentiler

• 15-10-01-18-45-17-984_deco.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 125
canim icinde bimden aldigim sabun var. guzel kokuyorlar hala.kizima yaptiklarim bunlar. baya da uygun oldu maliyeti. tesekkur ederim kizlar gercekten daha sansli:) insallah paylasirim yaptiklarimi

çok güzel cnm normal el sabunumu
mevlüt de yaptıkların dimi bunlar çok şıkmış..
kumaşın nasıl bir kumaşş..üzerindeki süsleri nerden aldın
ay akşam akaşm ne güzel şeyler paylaşıldı kafam karıştıı :):):)

bunları nerde kullanıcan
ozalitçide bastırılır heralde dimi.
bunlar daha güzel olmuş.1 şeklinde olan nedir.
Deneme Amaçlı Yaptım Kup keklerin üstüne kürdanla tutturcam şişelerin üstüne resimli olandan yapıcam ozalitcide çıkardığın zaman daha parlak oluyor normal çıktıda mat duruyor

cok tesekkur ederim.berin dogdugunda dagittim bunlari mevlut yapmadim. kumas kadife canim. biraz elastik oluyor. uzerindeki tasli sus kurdaleler hepsi eminonunden. normal el sabunu beyaz renk.bimdekilerden

cok tesekkur ederim.berin dogdugunda dagittim bunlari mevlut yapmadim. kumas kadife canim. biraz elastik oluyor. uzerindeki tasli sus kurdaleler hepsi eminonunden. normal el sabunu beyaz renk.bimdekilerden
Taşlı süsleri tam olarak nerden aldın ve ne kadardı hatırlıyormusun

Canimm masallah ya bayildim kizina da elbisesine de senin marifetlerine de..
kendi adima da kizim adina da
cok tesekkur ederim canim benim.:) severim elislerini.

Taşlı süsleri tam olarak nerden aldın ve ne kadardı hatırlıyormusun
1 liraya aldim tanesini. adini bilmiyorum ama sultanhamam da bir dukkandan aldim. ama orda bir cok yerde var bunlardan. toplamda herseyiyle sabunun tanesi bir bucuk liraya bile cikmadi diyebilirim.

Dostlar ebebek internet sitesinde aktivite Masası indirimde almak isteyenler incelesin 12 saatlik bir indirim

Kesinlikle bu işe girmelisin öyle alalade Şeyler değil yaptıkların müthiş Şeyler
cok tesekkurler arkadasim begenmenize. sevindim.:) su an ucretsiz izindeyim vaktim var yapabiliyorum. bir ay sonra ise basliyorum insallah pek bisey yapamiyacam. madem foto koyabiliyorum size kizimin odasina yaptigim susleride gosteriyim.

Eklentiler

• 15-10-01-21-17-48-859_deco.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 108
I icmimarmelike Mukemmel seyle yapiysun bende yapiyrum ama caylakca benimkisi:)ama yinede hosuma gidiyr onun icin biseler yapmk
Bnde tacimi terligimi bebk sekerlerimi hep kendm yaptim simdide d.gunu telasi basladi ozel olsun istiyrum ogunu

I icmimarmelike Mukemmel seyle yapiysun bende yapiyrum ama caylakca benimkisi:)ama yinede hosuma gidiyr onun icin biseler yapmk
Bnde tacimi terligimi bebk sekerlerimi hep kendm yaptim simdide d.gunu telasi basladi ozel olsun istiyrum ogunu
estafirullah arkadasim tesekkur ederim. insanlarin cokk yuksek fiyatlara birseyler satmasi beni elde yapmaya yonlendiriyor diyebilirim. eminim yaptiklarin cok guzeldir. ben insanin kendi emegiyle yaptigi herseyin guzel olduguna inaniyorum.

@demekoyle_19 oğlumun adaşının annesi, meslektaşım, kadim dostumTam 1 yıl önce bize yaşattığın heyecan, panik, korku ve sonrasındaki Mutluluk geldi aklıma.. Rabbim hayırlı, sağlıklı nice nice seneler nasip etsin. Erenimiz hayatta her zaman sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah

Dostlar ebebek internet sitesinde aktivite Masası indirimde almak isteyenler incelesin 12 saatlik bir indirim

Gece gece uykumu kaçırdın bondigo aktivite Masası mı bu mu karar veremedim ya. Üstelik 6 saatim kaldı Bu da çok ucuz, offf Napsam ki, eşim horul horul uyuyo. Eren de sabah 7 de ağlamaya başlayınca bu gece yatmadığıma yanayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…