artık az kilo alıyolar sıkmayın canınızı total kilosu nasıl??Ne guzel bizimkide kendiliginden atlatsa ama oyle bi sansi yok.
düşun gece basladi sabah burnu tikanikti.doktora goturduk oksurük ve nefes almada degisiklik oldu orda hirilti başladı nefes alırkende.yine antibiyotik igne ve devaminda surubu oksuruk icin ilac.
Bir ayda aldigimiz kiloda sadece 300 gr
Ayaklı tulumlar çok rahat oluyoruyku tulumu bnde yeni aldm gerçekten cok iyi bisey biraz donemeyince uyaniyo ama usumesinden iyidir üzerinde hic birsey birakmiyor kizim iyi oldu bu ,
sagol canim dusuncen icin ayni hala hatta suan oturuyoruz kitaplarimi yirtma pesinde.. Babasi geldi de biraz nefes aldim..
canim cok üzüldüm cok gecmis olsun ya kiyamam.. Kizim da bir tane cikardi tek disle kaldi yavrucak iyi siz uclemissiniz ama acitmasin annesini kucuk prens..11aylıkken diş çıkaran oğlum dişlere alışamadı emerken mahvediyor beni
2göğsum de yarık bu akşam altın vuruşu da yaptı 3dişi geçirdi 3yerden kanadı zor durdu kanama nasıl yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum ilk baştaki çatlaklar hiçbirşeymiş
sagol canim Allah razi olsun..Evet canım makine var. Gerçekten zor Allah yardımcın olsun. İnşallah çalışabilece gin zamanda bulursun minikten
Geçmiş olsun Rabbim Şifa Versin kuzuna sana da kpss de kolaylıklar diliyorum zamanında çok uğramıştım ben de Erenime geç kavuşmama sebeptirSagol canim insallah iyilesir cunku nazli olan kizim hastalaninca tahammulumun sinirlarini zorlamaktan öteye gidiyor.. Kpss ye de calismaya basladim güya sinav öne alinmis sabahtir iki satir okuyamadim..
Soguk buhari neyle veriyorsun buhar mak. mi var ben buhar denilince sicak su buhari sanmistim..
Hiriltisi azaldi biraz çok şükür.
Gecmiş olsun.biz de bugün yine drdaydık.ventolin ve purnikot başlattı.3 ay önce yine ayni soğuk buhar tedavisi olmuştu.beraberinde antibiyotik ve allerji ilaçları..sıkıntılı bi dönem olacak bu hastalık geçinceye kadar.
8600 kilosu oğluşun boyuda 73 cm.biraz sıkılıyor insan ama çok hareketli nerde kalıcakki kilooartık az kilo alıyolar sıkmayın canınızı total kilosu nasıl??
uyku tulumu bnde yeni aldm gerçekten cok iyi bisey biraz donemeyince uyaniyo ama usumesinden iyidir üzerinde hic birsey birakmiyor kizim iyi oldu bu ,
Evet paylaş bakalım cupcake önemli ya
gerisi normal şeyler olur sende paylaş bakalım neler varmış.
hadi ya bendeyaparım görüntüsü de güzeldi naptın haşlayıp
yeşillikli püre yaptın sonra iç harcını mı yaptın kolay aslında ya
yanına da bi kaç börek çörek tmmdır aslında :)
uyku tulumu bi kaç zamandır bende giydiriorum özelliklee
banyo yapınca iyi oluo ama benimki bu çuval gibi olandan askılı
çok terlio içine mecbur bişey giydiriorum kolsuz ya
siz nasıl yapıosunuz yada istanbula göre daha erken mi tulum için.
instagram hesabın varsa carters ürünlerini daha ucuza satanlardan alabilirsin
wc için biraz erken sanki ama hemencecik öğrenirse de rahatlarsınız
Sarılık aşısı nedir hepatit b mi diyorsunHiriltisi azaldi biraz çok şükür.
Bol miktarda balgamimiz varr, burnumuz tıkalı.serum fizyolojik ve sabah aksam sprey var ama yine tikali.
Bunada şükürr.
Kan tahlili yapildi yine kansız oglum napmak lzm kii
Carputiii bizim oğlana sarılik asisi tuttumu diye bakildi gittigimizde sizde durum nedir.
mahallenin en mutlu bebeğini bende okudum.o kitapta sallamadan bahsedilen bebeğin uyumada zorluk çektiği zamanlarda sallama şşşşşt sesi vb leri uygulayın diyor.normal zamanlarda sallamayı çok kullanma derimGündüz biraz sallamayı , gece yatağına yatırmayı düşünüyorum bakalım .Harvey Karp'ın kitabından sonra aldım.Umarım dediğin gibi olmaz.Ben de kendi kendine uyku alışkanlığı kazansın isterim.Okuduğum kitaplarda 4.aydan itibaren kesintisiz uyku uyuyabilir ama ağlamasına göz yumun yazıyordu.Yapabilir miyim , bilmiyorum
EvettSarılık aşısı nedir hepatit b mi diyorsun
Benim ev seerin biraz canim.iyi geliyo terliyo ama cok degil yanii benimki normal tulum gibi ayni
34ist evet hasldm icine dereotu maydnz yesilsogan koydum iyice pure haline getitdim kiymayi soganla kavurdum en ustede mayonezli yogurt yaptm cok guzel oldu cok kolay yani goruntusu sık duruyo
Kızlar ikramlıklar konuşulmuş bende az çok menüyü kafamda hazırladım masaya bu jelibondan ve Eti puflardan yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1656388 o
Günaydın arkadaşlar....
Oğlumun doğumgününde hem çok pratik ama sunumu tatlı olan şeyler yapmayı düşünüyorum...
Cupcake ve cakepops olacak zaten.. Onlara ek olarak bunları yapmayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1656925 İrmikli lokumlar
Eki Görüntüle 1656923 Topik patatesler
Eki Görüntüle 1656922 Düğme kurabiye
Eki Görüntüle 1656926 Ya da kibrit kurabiye
Eki Görüntüle 1656924 Bu da patates : )
Eki Görüntüle 1656927 Poğaça : )
ay bunlar valla çok güzelmiş tarifde versene ya :):)
poğaçaya o şekil nasıl verilmiş
düğme kurabiye mesela hepsi görsel olarak güzel valla.
O toplar satılıyor Can'ım ama elmaya yada portakal batırarakta yapabilirsinBenimkide aslında iyi ayakları falan rahat edio ama baya terlio
bi kaçtane tulum hepsi aynı model.
Evet kolaymış cnm kıymayı sadece sopğanla mı yapıosun başka bişey katıomusun.
çok güzel görünüo da nasıl yapılıo bu böle top şeklinde ama.
ay bunlar valla çok güzelmiş tarifde versene ya :):)
poğaçaya o şekil nasıl verilmiş
düğme kurabiye mesela hepsi görsel olarak güzel valla.
Yaman da bakılmadı.. bizde her sene bakılıyor riskli grupta olduğumuz için
Zaten bizimkiler normalde zor çocuklar birde hasta oldun mu iki kat zor oluyorlar Rabbim acil şifa versin inşallahsagol canim dusuncen icin ayni hala hatta suan oturuyoruz kitaplarimi yirtma pesinde.. Babasi geldi de biraz nefes aldim..
canim cok üzüldüm cok gecmis olsun ya kiyamam.. Kizim da bir tane cikardi tek disle kaldi yavrucak iyi siz uclemissiniz ama acitmasin annesini kucuk prens..
sagol canim Allah razi olsun..
malzemeler....
gözler için zeytin
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- 2 yumurta (birinin sarısı üzerine)
- 1 su bardağından bir parmak eksik zeytinyağ
- 1 buçuk yemek kaşığı kuru maya(veya bir paket )
- 2 yemek kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- aldığı kadar un
sandviç için domates,sosis,ketçap ,mayonez.yeşillik
Şekli de böyle vermiş Eki Görüntüle 1657033
- hamur için süt şeker maya derin bir kapta karıştırılır..biraz mayanın kabarması beklenir..
- diğer malzemlerde eklenerek kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır...mayalanmaya bırakılır..
- hamurdan bezeler alınır...beze oval şekilde açılır....kısa olan taraflardan bıçak ile kulak yapmak için kesikler atılır...
- ( benim yapmayı unuttuğum kısım ise) avuç ile köpeğin alın kısmına bastırmak gerekiyor...ki yanaklar şişkin olsun alın kısmı düz olsun...
- zeytinden göz ve burun yapılır..
- üzerine yumurta sarısı sürülür...
- 200 dereceli önceden ısıtılmış fırında pişirilir..
- ılıdıktan sonra bıçakla ağız kısmı için poğaça kopmayacak şekilde kesilir...
- aralık olan yere yeşillik sosis domates konularak servis edilir...
O toplar satılıyor Can'ım ama elmaya yada portakal batırarakta yapabilirsin
Şeklini gördüm evet de zormuş yaa
sence
nerde satılıyor cnmm çocuk olmıcak bizde ama
görseli için güzel azda olsa yapabilirim zaten çubuklara
şeker falan düşünüodum masa görseli için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?