2014 Kasım Anneleri

artık az kilo alıyolar sıkmayın canınızı total kilosu nasıl??

E efsunkarr bebişin nasıl oldu toparladı mı biraz
ozsen8279 senin minik nasıl Rabbim acil şifalar versin tüm yavrulara
sagol canim dusuncen icin ayni hala hatta suan oturuyoruz kitaplarimi yirtma pesinde.. Babasi geldi de biraz nefes aldim..

canim cok üzüldüm cok gecmis olsun ya kiyamam.. Kizim da bir tane cikardi tek disle kaldi yavrucak iyi siz uclemissiniz ama acitmasin annesini kucuk prens..

Evet canım makine var. Gerçekten zor Allah yardımcın olsun. İnşallah çalışabilece gin zamanda bulursun minikten
sagol canim Allah razi olsun..

Geçmiş olsun Rabbim Şifa Versin kuzuna sana da kpss de kolaylıklar diliyorum zamanında çok uğramıştım ben de Erenime geç kavuşmama sebeptir

E efsunkarr bebişin nasıl oldu toparladı mı biraz
ozsen8279 senin minik nasıl Rabbim acil şifalar versin tüm yavrulara
Hiriltisi azaldi biraz çok şükür.
Bol miktarda balgamimiz varr, burnumuz tıkalı.serum fizyolojik ve sabah aksam sprey var ama yine tikali.
Bunada şükürr.
Kan tahlili yapildi yine kansız oglum napmak lzm kii
Carputiii bizim oğlana sarılik asisi tuttumu diye bakildi gittigimizde sizde durum nedir.

Gecmiş olsun.
Ayyy hele o buhar tam eziyettt.allah yardimcin olsunn bizde kullaniyoruz arada evde doktor verince

uyku tulumu bnde yeni aldm gerçekten cok iyi bisey biraz donemeyince uyaniyo ama usumesinden iyidir üzerinde hic birsey birakmiyor kizim iyi oldu bu ,

Canım uyku tulumun hangisinden? Ben de alıcam da elyaf dolgusu çok terletiyormuş hep de çoğu elyaf o yüzden sordum memnun musun hangi marka?

Toparlim yazıcam canım bildiğimiz şeyler hep sadece sunum şekilleri çok tatlı o yani..

instagram hesabın varsa carters ürünlerini daha ucuza satanlardan alabilirsin

Valla canım burası hariç hiçbir sosyal medya hesabım yok : )

wc için biraz erken sanki ama hemencecik öğrenirse de rahatlarsınız

Evet canım erken zaten kaldırıcam 2 yaştan sonra başlicam inşallah..

Günaydın arkadaşlar....
Oğlumun doğumgününde hem çok pratik ama sunumu tatlı olan şeyler yapmayı düşünüyorum...
Cupcake ve cakepops olacak zaten.. Onlara ek olarak bunları yapmayı düşünüyorum..

İrmikli lokumlar

Topik patatesler

Düğme kurabiye

Ya da kibrit kurabiye

Bu da patates : )

Poğaça : )

Sarılık aşısı nedir hepatit b mi diyorsun

mahallenin en mutlu bebeğini bende okudum.o kitapta sallamadan bahsedilen bebeğin uyumada zorluk çektiği zamanlarda sallama şşşşşt sesi vb leri uygulayın diyor.normal zamanlarda sallamayı çok kullanma derim

Benim ev seerin biraz canim.iyi geliyo terliyo ama cok degil yanii benimki normal tulum gibi ayni

Benimkide aslında iyi ayakları falan rahat edio ama baya terlio
bi kaçtane tulum hepsi aynı model.

34ist evet hasldm icine dereotu maydnz yesilsogan koydum iyice pure haline getitdim kiymayi soganla kavurdum en ustede mayonezli yogurt yaptm cok guzel oldu cok kolay yani goruntusu sık duruyo

Evet kolaymış cnm kıymayı sadece sopğanla mı yapıosun başka bişey katıomusun.

Kızlar ikramlıklar konuşulmuş bende az çok menüyü kafamda hazırladım masaya bu jelibondan ve Eti puflardan yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1656388 o

çok güzel görünüo da nasıl yapılıo bu böle top şeklinde ama.

ay bunlar valla çok güzelmiş tarifde versene ya :):)
poğaçaya o şekil nasıl verilmiş
düğme kurabiye mesela hepsi görsel olarak güzel valla.

ay bunlar valla çok güzelmiş tarifde versene ya :):)
poğaçaya o şekil nasıl verilmiş
düğme kurabiye mesela hepsi görsel olarak güzel valla.

malzemeler....
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 yumurta (birinin sarısı üzerine)
  • 1 su bardağından bir parmak eksik zeytinyağ
  • 1 buçuk yemek kaşığı kuru maya(veya bir paket )
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • aldığı kadar un
gözler için zeytin
sandviç için domates,sosis,ketçap ,mayonez.yeşillik

1. hamur için süt şeker maya derin bir kapta karıştırılır..biraz mayanın kabarması beklenir..
  2. diğer malzemlerde eklenerek kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır...mayalanmaya bırakılır..
  3. hamurdan bezeler alınır...beze oval şekilde açılır....kısa olan taraflardan bıçak ile kulak yapmak için kesikler atılır...
  4. ( benim yapmayı unuttuğum kısım ise) avuç ile köpeğin alın kısmına bastırmak gerekiyor...ki yanaklar şişkin olsun alın kısmı düz olsun...
  5. zeytinden göz ve burun yapılır..
  6. üzerine yumurta sarısı sürülür...
  7. 200 dereceli önceden ısıtılmış fırında pişirilir..
  8. ılıdıktan sonra bıçakla ağız kısmı için poğaça kopmayacak şekilde kesilir...
  9. aralık olan yere yeşillik sosis domates konularak servis edilir...
Şekli de böyle vermiş

O toplar satılıyor Can'ım ama elmaya yada portakal batırarakta yapabilirsin

Zaten bizimkiler normalde zor çocuklar birde hasta oldun mu iki kat zor oluyorlar Rabbim acil şifa versin inşallah

Şeklini gördüm evet de zormuş yaa
sence

O toplar satılıyor Can'ım ama elmaya yada portakal batırarakta yapabilirsin

nerde satılıyor cnmm çocuk olmıcak bizde ama
görseli için güzel azda olsa yapabilirim zaten çubuklara
şeker falan düşünüodum masa görseli için.

perikanadi düğmeye kurabiye yada kibrit yazmışın ya ben 1 şeklinde düşündüğüm için
bunlara gerek yok ya bence pastada olıcak ya genelde tuzlu şeylere ağırlık vermem lazım
cupcake falan da olıcak ya dimi.diğer dediğinde neydi adı buna benzeyen onunda tarifini verirsin.

Şeklini gördüm evet de zormuş yaa
sence

nerde satılıyor cnmm çocuk olmıcak bizde ama
görseli için güzel azda olsa yapabilirim zaten çubuklara
şeker falan düşünüodum masa görseli için.

Yok kız zor değil.. Normal poğaça işte sadece kesik atıyorsun... İlla sandviç yapmana gerek yok sadece öyle pişsin servis et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…