Gittim ama çokta değmez internetle çeşitler aynı fiyat farkıda çok değil ben sadece şişelerimi almak için gittim
canım aliexpress ten sadece değişik gördüğüm balonlardan aldım.başka ürünlerde var fakat İngilizce yazılı olduğu için doğum gününe uygun başka şeyler bulamadım. doğum günü ile ilgili diğer malzemeleri partisepetinden aldım. doğum gününü cafede yapıcaz.evde millete hizmet etmekten doğum gününü kutlayamam diye düşündüm (biraz kalabalık olacak gibi de). son olarak ta ince magnet candıraliexpresten nie aldın balonlarını falan başka
ne aldınn ohh siz iyisiniz ozaman müzik falan
evde mi yapıcan ben ince yaptırcam cnm dah güzel bence
hemde dediğin gibi fiyat farkı var.
Taş sekerlerden koyabilirsin güzel oluyor.Evet pasta tatlı cupcake tatlı cakepops tatlı.. Çocuklar olacak ya severler onlar.. Pratik şeyler.. Tuzlu olarak da işte patateslerden birini yapcam, yaprak sarması olur, Poğaça olacak... Yeterli diye düşünüyorum.. Çocuklar için meyvesuyu felan.. Büyükler için çay kola vs.. Çocuklara işte şeker poşeti yapcam 10 tane almıştım mavili.. Onların içine ne koysam karar veremedim... Jelibon felan diye düşünüyorum ama bilmiyoruım
Ben de gittim doğum günü icin pek çeşit yok olanlarda tek tük konsept yapacak kadar birşey yok ben sadece anahtarlik ve magnetli çerçeve aldim süsleri memlekette aldim birmaxtan falan al derim o hengameye girmene değmez.eminönüne gittin mi yakın zamanda
cnmm neler varr...
Ben de gittim doğum günü icin pek çeşit yok olanlarda tek tük konsept yapacak kadar birşey yok ben sadece anahtarlik ve magnetli çerçeve aldim süsleri memlekette aldim birmaxtan falan al derim o hengameye girmene değmez.
2 tl ye aldık 1 tl de anahtarlıkmagnet çerçeveleri ne kadara aldın içine resim koyulan dimi
bende onlardan istedimde sonra magnet olsun urğaşmım dedim
birmaxta kredikartı geçmio havale parası falan ödicem bide her istediğimi orda yok falan
amann işte böle böle ben yetiştiremicem.
2 tl ye aldık 1 tl de anahtarlık
Bende magnet hazir aldim.bizim burda sus malzemeleri satan dukkandan icine resim yerlestirilcekkAslında bende onlardan istiyorum da vakit yok çıkamıom
dışarı ya napım mecbur magnet vericem anahtarlık nasıl peki kişiye
özel mi peki yoksa 1 yaş temalı falan mı.
Kesinlikle güvenilirAliexpres güvenlimi bende çok şey bakıyorum ama eşim güvenemiyor kartın limiti yüksek olunca ya bişey olursa diyor halbuki gitti gidiyordan gelen devamlı sipariş veriyoruz
Bende magnet hazir aldim.bizim burda sus malzemeleri satan dukkandan icine resim yerlestirilcekk
Eki Görüntüle 1657446
Ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum yine de bi dr una goster canimOn gunden fazla oldu nerdeyse bi ay olcak
Ayni benkızlar bizim baya sorunlarımız var yardımcı olursanız sevinirim. yekta doğduğunda kıştı ve püskürterek kusuyordu bende de bi panik olmuştu ve yanımda yatırmaya başlamıştım daha sonra beşiğe koyarım diye deye zaman geçti ve bizim yanımızda uyumaya alıştı artık beşiğe koyduğumda sürekli uyanıyor ve uykusuzluktan mecbur kalıp yine yanıma alıyorum ama artık olmuyor ve beşiğine alıştırmam lazım zaten yeterince hata yaptım ama beşiğine nasıl alıştıracağımı bilemiyorum ne yapmalıyım
bendede bu sorun var yanı anlamıyorlar cok kucukler anlayana kadar cekecez sanırım bu sıkıntıyıAyni ben(
Kız bebekler için ayrı torbalar var geniş ağızları onla alabilirsin.arkadaslar meraba ben yıne geldım ya benım kızım sürekli ateşleniyor her ay 2 kere antıbıyotık kullandık bıtıyor 10 gun ıyı yıne baslıyor idrar yolu enfeksıyonu 2 kere ondan ateslendı ama sımdıde dişi çıkıyor ondanmı dıyorum öksürüyor ya kız cocugunda idrar vermek cok sıkıntı morelım cok bozuk 38 dereceyı gecmmıyor ama bundan once gecmıstı nasıl idrar alabılırım ya bılgı verırmısınz cok sıkıntı ya
hiç bir işe yaramadı ya takınca psikolojık yapmıyor büyükte değil anlamıyor ne yapcam bılmıyorumKız bebekler için ayrı torbalar var geniş ağızları onla alabilirsin.
1 temalı bizimki evine yada is yerine yakin bir yer yok mu bebek esyalari satan yoksa böyle zorlanacaksinAslında bende onlardan istiyorum da vakit yok çıkamıom
dışarı ya napım mecbur magnet vericem anahtarlık nasıl peki kişiye
özel mi peki yoksa 1 yaş temalı falan mı.
Bildigin birtanesini yazar misin:)instagram hesabın varsa carters ürünlerini daha ucuza satanlardan alabilirsin
Bizim ki cok su icince yarim saate dolduruyor bezini su icince beklesen?hiç bir işe yaramadı ya takınca psikolojık yapmıyor büyükte değil anlamıyor ne yapcam bılmıyorum
Torbayi taktiktan sonra bol su icirirsen ise yarayabilir mesane dolunca mecburen yaparhiç bir işe yaramadı ya takınca psikolojık yapmıyor büyükte değil anlamıyor ne yapcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?