2014 Kasım Anneleri

Gittim ama çokta değmez internetle çeşitler aynı fiyat farkıda çok değil ben sadece şişelerimi almak için gittim

şişelerin güzel olmuş ama bende klavanta kesesi
alım diorum lavantam var evde daha hala karar veremedim
bilmiorum nolcak.bekliom böle bugün yarın magnetlerimi vereyim
en azından da onlar gelsin.

aliexpresten nie aldın balonlarını falan başka
ne aldınn ohh siz iyisiniz ozaman müzik falan
evde mi yapıcan ben ince yaptırcam cnm dah güzel bence
hemde dediğin gibi fiyat farkı var.
canım aliexpress ten sadece değişik gördüğüm balonlardan aldım.başka ürünlerde var fakat İngilizce yazılı olduğu için doğum gününe uygun başka şeyler bulamadım. doğum günü ile ilgili diğer malzemeleri partisepetinden aldım. doğum gününü cafede yapıcaz.evde millete hizmet etmekten doğum gününü kutlayamam diye düşündüm (biraz kalabalık olacak gibi de). son olarak ta ince magnet candır

Taş sekerlerden koyabilirsin güzel oluyor.

eminönüne gittin mi yakın zamanda
cnmm neler varr...
Ben de gittim doğum günü icin pek çeşit yok olanlarda tek tük konsept yapacak kadar birşey yok ben sadece anahtarlik ve magnetli çerçeve aldim süsleri memlekette aldim birmaxtan falan al derim o hengameye girmene değmez.

magnet çerçeveleri ne kadara aldın içine resim koyulan dimi
bende onlardan istedimde sonra magnet olsun urğaşmım dedim
birmaxta kredikartı geçmio havale parası falan ödicem bide her istediğimi orda yok falan
amann işte böle böle ben yetiştiremicem.

2 tl ye aldık 1 tl de anahtarlık

Aslında bende onlardan istiyorum da vakit yok çıkamıom
dışarı ya napım mecbur magnet vericem anahtarlık nasıl peki kişiye
özel mi peki yoksa 1 yaş temalı falan mı.
Bende magnet hazir aldim.bizim burda sus malzemeleri satan dukkandan icine resim yerlestirilcekk

Ayni ben(

arkadaslar meraba ben yıne geldım ya benım kızım sürekli ateşleniyor her ay 2 kere antıbıyotık kullandık bıtıyor 10 gun ıyı yıne baslıyor idrar yolu enfeksıyonu 2 kere ondan ateslendı ama sımdıde dişi çıkıyor ondanmı dıyorum öksürüyor ya kız cocugunda idrar vermek cok sıkıntı morelım cok bozuk 38 dereceyı gecmmıyor ama bundan once gecmıstı nasıl idrar alabılırım ya bılgı verırmısınz cok sıkıntı ya

Kız bebekler için ayrı torbalar var geniş ağızları onla alabilirsin.

Aslında bende onlardan istiyorum da vakit yok çıkamıom
dışarı ya napım mecbur magnet vericem anahtarlık nasıl peki kişiye
özel mi peki yoksa 1 yaş temalı falan mı.
1 temalı bizimki evine yada is yerine yakin bir yer yok mu bebek esyalari satan yoksa böyle zorlanacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…