2014 Kasım Anneleri

HAMSTER cnm sanada en yakın zamanda göndericem resim sticker
yapıcaktın ya bana onları en azından çıkarım aradan.

Evet pasta tatlı cupcake tatlı cakepops tatlı.. Çocuklar olacak ya severler onlar.. Pratik şeyler.. Tuzlu olarak da işte patateslerden birini yapcam, yaprak sarması olur, Poğaça olacak... Yeterli diye düşünüyorum.. Çocuklar için meyvesuyu felan.. Büyükler için çay kola vs.. Çocuklara işte şeker poşeti yapcam 10 tane almıştım mavili.. Onların içine ne koysam karar veremedim... Jelibon felan diye düşünüyorum ama bilmiyoruım

Yok kız zor değil.. Normal poğaça işte sadece kesik atıyorsun... İlla sandviç yapmana gerek yok sadece öyle pişsin servis et..

sandviç zaten kolay ya piştikten sonra arasını
açıp koyucan dimi malzemeleri denerim olmazsa
vakit nasıl yeticek bilmiorum ama 1 gün önceden uyumamak
lazım ya

sandviç zaten kolay ya piştikten sonra arasını
açıp koyucan dimi malzemeleri denerim olmazsa
vakit nasıl yeticek bilmiorum ama 1 gün önceden uyumamak
lazım ya

Valla Umut Aras Prensime bakan olursa bir gün önceden hazırlanır hepsi... İnşallah güzel olacak kız... Bizim 20 gün felan kalmış heyecanlıyım çok..

tabi cnm yeter bende işte öle poğaça börek
kurabiye cupcake falan düşünüorum çocuk
olmaz bizde yok çünkü en fazla 5 onlara
özelde bişey yapmm heralde burda gördüm ya
jelibon topu belki onu yaparım.poşetlere jelibon
koyabilirsin bonibon da olur.nasıl poşet aldın..

Valla Umut Aras Prensime bakan olursa bir gün önceden hazırlanır hepsi... İnşallah güzel olacak kız... Bizim 20 gün felan kalmış heyecanlıyım çok..

ay sorma cnm az kaldı napıcaz bilmm daha bi tek davetiyler
var bizim ikramlıklar evet ben cumartesi çalışıorum
akşam uyuyunca sabaha kadar yaparım artık napım.
kurbiyeleri zaten önce yapıcam.inş.cnm güzel olur.

Olur olur her şey de güzel olur canım...

Şeker poşetlerim bunlar... Biraz da büyük sanki... Üstüne sticker lardan da yapıştırcam..

Olur olur her şey de güzel olur canım...

Şeker poşetlerim bunlar... Biraz da büyük sanki... Üstüne sticker lardan da yapıştırcam..

Eki Görüntüle 1657085

aa evet gayet güzelmiş nerden aldın sende baya
cevher var heee seninki çok güzel olıcak eminim
bence bunun içinde bonibon çok güzel durur..

perikanadi magnetler için poşetler varya
hediye paketi diye mi geçio farklı bişey çıkmasın..

kızlar aliexpres ten verdiğim doğum günü balonlarım gelmeye başladı. magnet işini de halledersem doğum gününe giyeceğim kıyafet kalıyor sadece.kocişişmde üniversite öğrencilerinden bir grup varmış onlarla anlaşmış, müziğimizde olacak.magneti ince yaptırsam mı ki kalınların zamanla ucu kalkıyor ve tanesinde 1 tl kadar fark var

Geçmiş olsun, o acıyı çok iyi bilirim. Dişleri Bıçak gibi çok keskin. Eren iki bayramda da göğüs ucunun birleşim yerini öyle bir kesti ki anlatamam. Resmen delik açıldı, kanadı. 10 güne yakın Ağlayarak emzirdim. Arada ısırıyor, kızıyorum hemen parmağımı Ağzına sokup göğsümü çıkarıyorum ama o an öyle bir ağlamaya Başlıyor ki. Napıcaz böyle bilmiyorum

aliexpresten nie aldın balonlarını falan başka
ne aldınn ohh siz iyisiniz ozaman müzik falan
evde mi yapıcan ben ince yaptırcam cnm dah güzel bence
hemde dediğin gibi fiyat farkı var.

Şeklini gördüm evet de zormuş yaa
sence

nerde satılıyor cnmm çocuk olmıcak bizde ama
görseli için güzel azda olsa yapabilirim zaten çubuklara
şeker falan düşünüodum masa görseli için.
Ben Eminönü'nünden aldım ama köpük tabak satılan yerlerdede olabilir belki

Erkekler için A101 de şirinli marşmalow var onlardan alabilirsin mavi ya güzel durur

Aliexpres güvenlimi bende çok şey bakıyorum ama eşim güvenemiyor kartın limiti yüksek olunca ya bişey olursa diyor halbuki gitti gidiyordan gelen devamlı sipariş veriyoruz

Aliexpres güvenlimi bende çok şey bakıyorum ama eşim güvenemiyor kartın limiti yüksek olunca ya bişey olursa diyor halbuki gitti gidiyordan gelen devamlı sipariş veriyoruz
eşim internetten sanal kart oluşturdu. sanal kartın limitini aldığımız malzemenin tutarı kadar yapıyor. aliexpress ten 5-6 kez alış veriş yaptık. sıkıntı çıkmadı. malzeme ptt kargoyla 1 ay kadar sürede geliyor. alınca onay tuşu var onaylıyorsun.para satıcının hesabına öyle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…