perikanadi düğmeye kurabiye yada kibrit yazmışın ya ben 1 şeklinde düşündüğüm için
bunlara gerek yok ya bence pastada olıcak ya genelde tuzlu şeylere ağırlık vermem lazım
cupcake falan da olıcak ya dimi.diğer dediğinde neydi adı buna benzeyen onunda tarifini verirsin.
Yok kız zor değil.. Normal poğaça işte sadece kesik atıyorsun... İlla sandviç yapmana gerek yok sadece öyle pişsin servis et..
sandviç zaten kolay ya piştikten sonra arasını
açıp koyucan dimi malzemeleri denerim olmazsa
vakit nasıl yeticek bilmiorum ama 1 gün önceden uyumamak
lazım ya
Evet pasta tatlı cupcake tatlı cakepops tatlı.. Çocuklar olacak ya severler onlar.. Pratik şeyler.. Tuzlu olarak da işte patateslerden birini yapcam, yaprak sarması olur, Poğaça olacak... Yeterli diye düşünüyorum.. Çocuklar için meyvesuyu felan.. Büyükler için çay kola vs.. Çocuklara işte şeker poşeti yapcam 10 tane almıştım mavili.. Onların içine ne koysam karar veremedim... Jelibon felan diye düşünüyorum ama bilmiyoruım
Valla Umut Aras Prensime bakan olursa bir gün önceden hazırlanır hepsi... İnşallah güzel olacak kız... Bizim 20 gün felan kalmış heyecanlıyım çok..
tabi cnm yeter bende işte öle poğaça börek
kurabiye cupcake falan düşünüorum çocuk
olmaz bizde yok çünkü en fazla 5 onlara
özelde bişey yapmm heralde burda gördüm ya
jelibon topu belki onu yaparım.poşetlere jelibon
koyabilirsin bonibon da olur.nasıl poşet aldın..
ay sorma cnm az kaldı napıcaz bilmm daha bi tek davetiyler
var bizimikramlıklar evet ben cumartesi çalışıorum
akşam uyuyunca sabaha kadar yaparım artık napım.
kurbiyeleri zaten önce yapıcam.inş.cnm güzel olur.
Olur olur her şey de güzel olur canım...
Şeker poşetlerim bunlar... Biraz da büyük sanki... Üstüne sticker lardan da yapıştırcam..
Eki Görüntüle 1657085
Canım uyku tulumun hangisinden? Ben de alıcam da elyaf dolgusu çok terletiyormuş hep de çoğu elyaf o yüzden sordum memnun musun hangi marka?
Benimde.ici pamuklu canim bebitof markasida simdilik mmenunum
Toparlim yazıcam canım bildiğimiz şeyler hep sadece sunum şekilleri çok tatlı o yani..
Valla canım burası hariç hiçbir sosyal medya hesabım yok : )
Evet canım erken zaten kaldırıcam 2 yaştan sonra başlicam inşallah..
11aylıkken diş çıkaran oğlum dişlere alışamadı emerken mahvediyor beni
2göğsum de yarık bu akşam altın vuruşu da yaptı 3dişi geçirdi 3yerden kanadı zor durdu kanama nasıl yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum ilk baştaki çatlaklar hiçbirşeymiş
kızlar aliexpres ten verdiğim doğum günü balonlarım gelmeye başladı. magnet işini de halledersem doğum gününe giyeceğim kıyafet kalıyor sadece.kocişişmde üniversite öğrencilerinden bir grup varmış onlarla anlaşmış, müziğimizde olacak.magneti ince yaptırsam mı ki kalınların zamanla ucu kalkıyor ve tanesinde 1 tl kadar fark var
Ben Eminönü'nünden aldım ama köpük tabak satılan yerlerdede olabilir belkiŞeklini gördüm evet de zormuş yaa
sence
nerde satılıyor cnmm çocuk olmıcak bizde ama
görseli için güzel azda olsa yapabilirim zaten çubuklara
şeker falan düşünüodum masa görseli için.
Tamam Can'ımHAMSTER cnm sanada en yakın zamanda göndericem resim sticker
yapıcaktın ya bana onları en azından çıkarım aradan.
Erkekler için A101 de şirinli marşmalow var onlardan alabilirsin mavi ya güzel dururEvet pasta tatlı cupcake tatlı cakepops tatlı.. Çocuklar olacak ya severler onlar.. Pratik şeyler.. Tuzlu olarak da işte patateslerden birini yapcam, yaprak sarması olur, Poğaça olacak... Yeterli diye düşünüyorum.. Çocuklar için meyvesuyu felan.. Büyükler için çay kola vs.. Çocuklara işte şeker poşeti yapcam 10 tane almıştım mavili.. Onların içine ne koysam karar veremedim... Jelibon felan diye düşünüyorum ama bilmiyoruım
Aliexpres güvenlimi bende çok şey bakıyorum ama eşim güvenemiyor kartın limiti yüksek olunca ya bişey olursa diyor halbuki gitti gidiyordan gelen devamlı sipariş veriyoruzkızlar aliexpres ten verdiğim doğum günü balonlarım gelmeye başladı. magnet işini de halledersem doğum gününe giyeceğim kıyafet kalıyor sadece.kocişişmde üniversite öğrencilerinden bir grup varmış onlarla anlaşmış, müziğimizde olacak.magneti ince yaptırsam mı ki kalınların zamanla ucu kalkıyor ve tanesinde 1 tl kadar fark var
Ben Eminönü'nünden aldım ama köpük tabak satılan yerlerdede olabilir belki
Gittim ama çokta değmez internetle çeşitler aynı fiyat farkıda çok değil ben sadece şişelerimi almak için gittimeminönüne gittin mi yakın zamanda
cnmm neler varr...
eşim internetten sanal kart oluşturdu. sanal kartın limitini aldığımız malzemenin tutarı kadar yapıyor. aliexpress ten 5-6 kez alış veriş yaptık. sıkıntı çıkmadı. malzeme ptt kargoyla 1 ay kadar sürede geliyor. alınca onay tuşu var onaylıyorsun.para satıcının hesabına öyle geçiyor.Aliexpres güvenlimi bende çok şey bakıyorum ama eşim güvenemiyor kartın limiti yüksek olunca ya bişey olursa diyor halbuki gitti gidiyordan gelen devamlı sipariş veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?