- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Bizim ki cok su icince yarim saate dolduruyor bezini su icince beklesen?
Üstüne değil de böyle iyice açarak içeri doğru yapıştır bezini de gevşek bağlahiç bir işe yaramadı ya takınca psikolojık yapmıyor büyükte değil anlamıyor ne yapcam bılmıyorum
İçiyor musun hala sigara hınzır
Sağol canımeşim internetten sanal kart oluşturdu. sanal kartın limitini aldığımız malzemenin tutarı kadar yapıyor. aliexpress ten 5-6 kez alış veriş yaptık. sıkıntı çıkmadı. malzeme ptt kargoyla 1 ay kadar sürede geliyor. alınca onay tuşu var onaylıyorsun.para satıcının hesabına öyle geçiyor.
Aynen katılıyorumBen de gittim doğum günü icin pek çeşit yok olanlarda tek tük konsept yapacak kadar birşey yok ben sadece anahtarlik ve magnetli çerçeve aldim süsleri memlekette aldim birmaxtan falan al derim o hengameye girmene değmez.
BelinayinkreasyonlariBildigin birtanesini yazar misin:)
Senin ekipmanlarını yesinlerKızlar herkes harıl harıl doğumgünü hazırlığında ne güzel. Ben pek tembel oldum daha sipariş bile vermedim oğlumun doğumgünü ekipmanlarini
He he he :)))E bizim de ekipmanlarimiz yok değil hani tatlım :)))Senin ekipmanlarını yesinler
İçiyor musun hala sigara hınzır
Ay hala mı ısırıyor ben dişlere alışınca yapmaz diyordum zaten delikler vardı dediğin gibi dün bir sürü delik oldu sürekli kanıyor. Denemediğim ilaç kalmadı hatta evdeyken karton bardak koyuyorum artık çocuğun sünnetinden esinlenerekGeçmiş olsun, o acıyı çok iyi bilirim. Dişleri Bıçak gibi çok keskin. Eren iki bayramda da göğüs ucunun birleşim yerini öyle bir kesti ki anlatamam. Resmen delik açıldı, kanadı. 10 güne yakın Ağlayarak emzirdim. Arada ısırıyor, kızıyorum hemen parmağımı Ağzına sokup göğsümü çıkarıyorum ama o an öyle bir ağlamaya Başlıyor ki. Napıcaz böyle bilmiyorum
Çok geçmiş olsun bgn hicri yılbaşı brz geç oldu ama bgn yıkanmak 1 yıllık şifaymış yazdıklarımı pek sallayan yok ama keşke gündüz paylaşma fırsatım olsaydı.idrar için mesane kısmına fön tutmyı dene cnm çok kısa kısa tut çek bikaç dk sıcaklık iyi oluyo o durumdaarkadaslar meraba ben yıne geldım ya benım kızım sürekli ateşleniyor her ay 2 kere antıbıyotık kullandık bıtıyor 10 gun ıyı yıne baslıyor idrar yolu enfeksıyonu 2 kere ondan ateslendı ama sımdıde dişi çıkıyor ondanmı dıyorum öksürüyor ya kız cocugunda idrar vermek cok sıkıntı morelım cok bozuk 38 dereceyı gecmmıyor ama bundan once gecmıstı nasıl idrar alabılırım ya bılgı verırmısınz cok sıkıntı ya
Geçmiş olsun, o acıyı çok iyi bilirim. Dişleri Bıçak gibi çok keskin. Eren iki bayramda da göğüs ucunun birleşim yerini öyle bir kesti ki anlatamam. Resmen delik açıldı, kanadı. 10 güne yakın Ağlayarak emzirdim. Arada ısırıyor, kızıyorum hemen parmağımı Ağzına sokup göğsümü çıkarıyorum ama o an öyle bir ağlamaya Başlıyor ki. Napıcaz böyle bilmiyorum
Arada beni de şeytan dürtüyor ama bi yanımda bok yeme Sibel otur diyor :)))Hı hı
Ay gerçekten mi bilmiyordum hiç banyo yapacak halim de yok yine pestilim çıktıÇok geçmiş olsun bgn hicri yılbaşı brz geç oldu ama bgn yıkanmak 1 yıllık şifaymış yazdıklarımı pek sallayan yok ama keşke gündüz paylaşma fırsatım olsaydı.idrar için mesane kısmına fön tutmyı dene cnm çok kısa kısa tut çek bikaç dk sıcaklık iyi oluyo o durumda
bunların hepsi çok hareketli..maşallah ona Allah sağlık versin herşeyin başı..8600 kilosu oğluşun boyuda 73 cm.biraz sıkılıyor insan ama çok hareketli nerde kalıcakki kiloo
Aynı benAy gerçekten mi bilmiyordum hiç banyo yapacak halim de yok yine pestilim çıktı
Ben de..Aynı ben
Biri bizi yıkasa...arabalara yazarlar ya Beni yıka!...onun gibiBen de..(
Belinayinkreasyonlari
Bebekgiyim
Babystrends(en uygun bu)
perikanadi belinayinkreasyonlari.com a da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?