Foşur foşur yıkandım şimdi sıcak yorganımın altına girmeye gidiyorumBiri bizi yıkasa...arabalara yazarlar ya Beni yıka!...onun gibi
Senin şu yaptığını Erol Taş yapmaz kıskandımmFoşur foşur yıkandım şimdi sıcak yorganımın altına girmeye gidiyorum
cnm sen bu magnetlerı foto magnet net ten mı yapmıstın? :)Arkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..
Eki Görüntüle 1626796 Magnet bu
Eki Görüntüle 1626797 Hediye paketi de bu..
Taş sekerlerden koyabilirsin güzel oluyor.
Belinayinkreasyonlari
Bebekgiyim
Babystrends(en uygun bu)
perikanadi belinayinkreasyonlari.com a da bakabilirsin
cnm sen bu magnetlerı foto magnet net ten mı yapmıstın? :)
ben yapıcamda
ebatı 9 x9 kalın dıyor
onu mu secıcez
gunaydın arkadaslar
su dogum gunu ıcın duvara suslerı, bardak, tabak vs'lerı nette hangı sıteden alabılırız
bıde hazırlık yapan arkadaslar varsa menulerını paylasırlarsa cok super olur :)
aa evet gayet güzelmiş nerden aldın sende baya
cevher var heee seninki çok güzel olıcak eminim
bence bunun içinde bonibon çok güzel durur..
Erkekler için A101 de şirinli marşmalow var onlardan alabilirsin mavi ya güzel durur
yaaa bebegım harıkasınGünaydın arkadaşlar....
Oğlumun doğumgününde hem çok pratik ama sunumu tatlı olan şeyler yapmayı düşünüyorum...
Cupcake ve cakepops olacak zaten.. Onlara ek olarak bunları yapmayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1656925 İrmikli lokumlar
Eki Görüntüle 1656923 Topik patatesler
Eki Görüntüle 1656922 Düğme kurabiye
Eki Görüntüle 1656926 Ya da kibrit kurabiye
Eki Görüntüle 1656924 Bu da patates : )
Eki Görüntüle 1656927 Poğaça : )
yaaa bebegım harıkasın
o patateslerden annem yapıyor muthıs oluyor :)
Ya dün alışverişe çıktık bir çok şeyi aldık mont ve uyku tulumu alamadık..
İnternetten alırız dedik ama ben bakıyorum bakıyorum karar veremiyorum.. Çok aşırı bir para vermeyi de düşünmüyorum çok kısa süre giyiyorlar ya.. Ne yapsam bilemedim alan arkadaşlar varsa öneriniz olsa....
Birmax diye bi site var Oray'a bak istersen güzel şeyler vargunaydın arkadaslar
su dogum gunu ıcın duvara suslerı, bardak, tabak vs'lerı nette hangı sıteden alabılırız
bıde hazırlık yapan arkadaslar varsa menulerını paylasırlarsa cok super olur :)
Ben kendim yapıcam ozalitçide çıkartıp yapıştırıcıyla yapıştırcam zazzle de güzel stickerler varbu tarz seyler yaptıraacak mısınız
bunları nerden alabılırız acaba
hangı sıteler guzel
bu foto pembe-butık dıye bı yerden
sıteye gıremıyrm
işteoldugum içi n
Eki Görüntüle 1658095
aynen cnm dün oyle denedık cırladı istemıyor altının ellenmesını sıktı kendını az işedi sonra yıne tuttu yeterlı gewlmedı cok ınatcı yaBizim ki cok su icince yarim saate dolduruyor bezini su icince beklesen?
hım onuda denedım hemen işedi ama sonra gerekli zamanda yapmadı aksılık işte tüh ya kızımı yıkasaydım keşkeÇok geçmiş olsun bgn hicri yılbaşı brz geç oldu ama bgn yıkanmak 1 yıllık şifaymış yazdıklarımı pek sallayan yok ama keşke gündüz paylaşma fırsatım olsaydı.idrar için mesane kısmına fön tutmyı dene cnm çok kısa kısa tut çek bikaç dk sıcaklık iyi oluyo o durumda
lcwde guzel vardı :)
ama tabı cocugu terletır mı, elyaf sanırım
lcwdekı tatlı bısı al dene
aldıklarınızın da fotosunu koyar mısın?
bende gecen gun e bebekten alısverıs yaptım
oyuncak aldım ona
netten bulursam fotolarını koyarım
Canım karar veremedim işte daha.. Bakayım poşet biraz da büyükmüş ya ne koysam dolduramam gibi geliyor : )
Teşekkür ederim canım bi şekilde bakmaya çalışıcam
Evet canım ordan yaptırdım.. Ben 9x9 kalın olarak yaptırdım..
Canım ben farklı sitelerden oldu kullanatmarket, şimdipartizamanı gibi değişik yerlerden toparladım : ) Menü olarak da az çok paylaştım dün onları yapmayı planlıyorum..
Kullanatmarket sitesinden aldım canım... İnşallah bakalım...
Evet canım magnet hediye paketi diye geçiyor.. Zaten dikdörtgen yatay uzun bişi oluyor.. Seçersen zaten onlar magnetleri içine koyup hediye paketini de zımbalayıp hazır gönderiyorlar..
Tamam canım bakıcam teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?