- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
9.90 tlbende bakıcam çorap geçen yıl adlğımız vardı civilden poposunda
dedem beni çok seviyor yazıodu malum dedesi almıştı :)
şuan da oluo bakalım ama gene almam lazım uygun mu fiyatları
o modellerin.
Eki Görüntüle 1658563 Eki Görüntüle 1658564
Doğum günü için kolonya siselerini hazırladım kızlar. Fikir olmasi acisindan paylasiyorum.Küçük ayiciklari da ağaca takicam inşallah. Onları hazır halde aldım ama duvak eklicem. Şişelerin tanesi 3 liraya falan mal oldu
Cok tesekkurler.isimleri eminonunde kutucumuz adinda bir yere yazdirdim. Malzemelerin .hepsi tahta kaleden. Hanı küçük ağaçlar varya genelde hediyelik kurabiyeler takıyorlar o ağacın dallarına takicam anahtarliklari. Onlari çocuklara vermeyi düşünüyorum.Harika olmuş muhteşem bayıldımm valla
isimleri nasıl yaptın yaptrıdın mı çok hoş
ağaç derken ne ağacı cnm dağıtmıcan mı yani onları
anahtarlık heralde dimi nerden aldın çok hoş
Cok tesekkurler.isimleri eminonunde kutucumuz adinda bir yere yazdirdim. Malzemelerin .hepsi tahta kaleden. Hanı küçük ağaçlar varya genelde hediyelik kurabiyeler takıyorlar o ağacın dallarına takicam anahtarliklari. Onlari çocuklara vermeyi düşünüyorum.
wuwww süper bayıldım harika olmus ellerine sağlıkEki Görüntüle 1658563 Eki Görüntüle 1658564
Doğum günü için kolonya siselerini hazırladım kızlar. Fikir olmasi acisindan paylasiyorum.Küçük ayiciklari da ağaca takicam inşallah. Onları hazır halde aldım ama duvak eklicem. Şişelerin tanesi 3 liraya falan mal oldu
Bende gerek duymadım da arkadaşım da vardı. Sana veriyim diyince anahtarliklari aldım:)şişelerin de çok şık çünkü
valla bravo sana süslemeside bir harika olmuş.
o ağaçlardan da mı aldın yani netde bakarken görmüştüm
de gerek duymadım :)
Çok teşekkürler:)wuwww süper bayıldım harika olmus ellerine sağlık
Bul tak bende aldim sadece kemiriyorrr.Eki Görüntüle 1658451 Eki Görüntüle 1658453 Pazartesi günü fisher price ın bu oyuncaklarını netten sipariş vermiştim. Dün gelmiş. Eşimin işyeri adresini vermiştim, bugün getiricek inşallah Eren severek oynar.
Kızlar bul-tak oyuncaklar var, kullanıyo musunuz onlardan. Benim Aklımda birkaç tane var,bunlardan birini alayım diyorum. Çocukların zekâ ve psikomotor becerileri için faydalı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1658456 Eki Görüntüle 1658458 Eki Görüntüle 1658459
Markaları; Fisher price , V-tech , Playskool
Bende gerek duymadım da arkadaşım da vardı. Sana veriyim diyince anahtarliklari aldım:)
Çok teşekkürler:)
Bizim susler geldii kizlarrEki Görüntüle 1658600 Eki Görüntüle 1658602
Cnm ben burda süs satan yerden aldimm.hmm ozaman iyiymiş cnm güzel
olur benim arkadaşımda ilk doğum günüde
çocuğa kart yazdırmıştı herkese bende yapıcam onu
oda öle bişeye takmıştı ama o kendileri yapmıştı ağacı.
sen nerden aldın şu bayrak stok da yok ya bende
ondan istiyorum da.
tabak falan almıcam zaten büyüklere olmaz çünkü bizdede çocuk çok yok
oyüzden tabak bardak vs almıcam.magnetde güzelmiş ondan baktım yoktu
1 yazmyan var onuda ben istemiorum daha gelirmi acab zamanım varmı
acaba bilemiorum ki ya.
Cnm ben burda süs satan yerden aldimm.
İnstagram da bi profil. Carters baby gap vs satıyoBabystrends yabancı sıte degılmı ?
ben sebamed kullaniyorum annemlerdeyken bir kere unibabyle yikamistim annem almis ondan sonra hemen konak olmustu gecirene kadar mahvolmustum.. Sizin de gecer insallah sampuan degisikligi yapmistir canim..Uni Baby kullanan var mı arkadaşlar bizde konak yapıyor bu iki oldu hafiften başlamış saç diplerinde
bayildim cok guzeller ellerine saglik canim.. Minik prensesin dogum gününe bizi de davet ediyor musunEki Görüntüle 1658563 Eki Görüntüle 1658564
Canım benim çok teşekkürler. Beklerim tabikii çok da sevinirmm:)bayildim cok guzeller ellerine saglik canim.. Minik prensesin dogum gününe bizi de davet ediyor musun
Hepsini ayni yerden aldim.ama cerceveleri fazla begenmedim resim soluk.34ist .!.:çerçece magnetleri falanda mı resimleride takmışın herlade
o defter gibi olan şey nedir peki.olmadı bizim burda da var biyer
ordan bi bakım en son tercih net olsun ozaman..
Canm cok gecms olsun emzitiyorsan eger sutunden sur derim banada cook sacma gelmisti ama tecrubeyle sabitledm yaniKizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Bepanten surdum uyudu simdi.
Ne yapabilirim başkaa
Benim oğlumun poposu son 3-4 aydır sürekli pişik malesef. Ara ara iyileşiyor, sonra tekrarlıyor. Pembe renkli coresatin krem iyi geliyor. Şuan da da Dr tavsiyesiyle travazol ve fito iki kremi karıştırıp sürüyorum.Kizlar yardimmm lütfenn.
Bizimki pisik oldu ve cani yaniyor poposunu yigkadim elletmiyorr.bezini baglamayim diye oyle bir sarilisi varkizor bagladim.
Bepanten surdum uyudu simdi.
Ne yapabilirim başkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?