- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Hediye paketi evet gördüm bi ambalaj die bişey var yanlış olmasın
dedim bide kartoın olurda içi gözüken yani seninkinden olmaz die
bakalım bi kaçtne tasarladım da karar veremedim ya resimde model okeyde fotoya
karar veremedim.
birde orda kredi kartı geçmio mu ya
Evet geçen hafta aldığımız o ev Şeklindeki telefon.kızlar bu a101 de olan oyuncaklar vardı ya kuzucuk falan
dün gittim baktım ki telefon vardı ev şeklinde ozamanın mı
bu yoksa başka mı modelini bilmiodum çünkü onun aldım gerçi ama
güzel şeyler söylüyor.
Kurbağalı mı Külotlu Çorabiniz :)Eki Görüntüle 1658128 Eki Görüntüle 1658129 Eki Görüntüle 1658130 Eki Görüntüle 1658131 Eki Görüntüle 1658132 Eki Görüntüle 1658133 Eki Görüntüle 1658134 Eki Görüntüle 1658135 Gördüklerim bunlar canım... Külotlu çorap ve muşamba önlük de aldım...
Kurbağalı mı Külotlu Çorabiniz :)
Az önce oğluma farklı bir Çorba yaptım. Kemik suyu, azıcık Soğan, domates, 4-5 bamya ve azıcık bulgur. Bunların hepsini az suda haşladım. Birazdan yediricem, inşallah yer. Bu aralar her zamankinden daha iştahsız. Besleyici bir Çorba, severse arada yapılabilir.
Biz de dün aldik lcw den kurbağa var popo kısmında cok sirin ondan sordum iki çorabı zor buldum bende kalmamis malum fiyatları diğerlerinden daha uygunYok canım ya lcw de bulamadık civilden aldım ben... Çok beğenerek de almadım ya bu sefer ki alış veriş içime sinmedi nedense..
Güzel canım.. Benim oğlum da iki ay oldu hala iştahsız.. Zor yiyor yemekleri hep oynatarak ağlayarak bağırarak...
Ben de ona ne yararlıysa katıyorum yediriyorum...
Geçen gün Un karışımını (içinde çok çeşit un var hepsini karışştırmıştım) Yağda güzel kavurdum sonra içine havuç, patates, domates, soğan, kabak rendeledim attım güzel pişti.. Kıvamı hafif koyu olsun diye şehriye attım tadı çok güzel oldu...
Geçiyor canım ben öyle yapıyorum
Evet geçen hafta aldığımız o ev Şeklindeki telefon.
Az önce oğluma farklı bir Çorba yaptım. Kemik suyu, azıcık Soğan, domates, 4-5 bamya ve azıcık bulgur. Bunların hepsini az suda haşladım. Birazdan yediricem, inşallah yer. Bu aralar her zamankinden daha iştahsız. Besleyici bir Çorba, severse arada yapılabilir.
Kızlar ceviz oğluma alerji yaptı. Tadını sevmediği için meyve püresinin içine koyupta yediriyodum. Bir kaç gündür dudaklarının üstü kırmızı benek benek. Alerji belirtisiymiş. Napıcaz şimdi hiç veremicek miyim
Biz de dün aldik lcw den kurbağa var popo kısmında cok sirin ondan sordum iki çorabı zor buldum bende kalmamis malum fiyatları diğerlerinden daha uygun
Doğduğundan beri unibaby kullanıyoruz. Şükür şimdiye kadar bir sorun yok. 3-4 aylıkken Eren'de çok fena Konak olmuştu. Banyo öncesi zeytinyağı sürdüm hep. Öyle öyle geçti.Uni Baby kullanan var mı arkadaşlar bizde konak yapıyor bu iki oldu hafiften başlamış saç diplerinde
Yok canım ya lcw de bulamadık civilden aldım ben... Çok beğenerek de almadım ya bu sefer ki alış veriş içime sinmedi nedense..
Güzel canım.. Benim oğlum da iki ay oldu hala iştahsız.. Zor yiyor yemekleri hep oynatarak ağlayarak bağırarak...
Ben de ona ne yararlıysa katıyorum yediriyorum...
Geçen gün Un karışımını (içinde çok çeşit un var hepsini karışştırmıştım) Yağda güzel kavurdum sonra içine havuç, patates, domates, soğan, kabak rendeledim attım güzel pişti.. Kıvamı hafif koyu olsun diye şehriye attım tadı çok güzel oldu...
Artık çok mecbur kalmadıkça blendır kullanmıyorum. Çatalla iyice eziyorum, büyüdüler artık, yutmayı bilsinler. Ablamın kızı 6 Yaşında, hala pütürlü bişey yiyince mızmızlanıyor, ağzında bekletiyor. Bizimkiler blendırlık Zamanları geçirdiler artık.iyi bari ya havalede bide eft ücreti kestiremem
birmax da geçmiyor ama ordan da bakıcaktım bi kaç bişey ama.
iyi bari nasıl kaldıysa a101 de bende aldım dün gayet güzelmişş
evet baya faydalı bi çorbaya benzio peki blendrdan falan geçirion mu
öle bütün bütün mü verion.
bi kaç gün ara ver bakalım belki ondan değildir cnm.
bende 2 haftadır pazarları tabi et haşlama yapıorumoğluma
içine havuç ve patates sulu etleri didikliom suyunada ekmek
havuç ve patatesler ieziorum biraz güzel yedi ama.
senn bu yaptığını rendelion mu malzemeleri peki.
Eki Görüntüle 1658451 Eki Görüntüle 1658453 Pazartesi günü fisher price ın bu oyuncaklarını netten sipariş vermiştim. Dün gelmiş. Eşimin işyeri adresini vermiştim, bugün getiricek inşallah Eren severek oynar.
Kızlar bul-tak oyuncaklar var, kullanıyo musunuz onlardan. Benim Aklımda birkaç tane var,bunlardan birini alayım diyorum. Çocukların zekâ ve psikomotor becerileri için faydalı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1658456 Eki Görüntüle 1658458 Eki Görüntüle 1658459
Markaları; Fisher price , V-tech , Playskool
İlkini ben de zeytinyağı ile kurtardim mustelata gectik bitmisti uni kullanıcı tekrar etti 1 tadindaDoğduğundan beri unibaby kullanıyoruz. Şükür şimdiye kadar bir sorun yok. 3-4 aylıkken Eren'de çok fena Konak olmuştu. Banyo öncesi zeytinyağı sürdüm hep. Öyle öyle geçti.
1 yaşında daha konak mı olur can sıkıcı...Ayy kanser ediyo beni telden yazmakDoğduğundan beri unibaby kullanıyoruz. Şükür şimdiye kadar bir sorun yok. 3-4 aylıkken Eren'de çok fena Konak olmuştu. Banyo öncesi zeytinyağı sürdüm hep. Öyle öyle geçti.
Lili mrb canım nasılsın?EskilerdenMetbel yok goremiyrm bayadir
Artık çok mecbur kalmadıkça blendır kullanmıyorum. Çatalla iyice eziyorum, büyüdüler artık, yutmayı bilsinler. Ablamın kızı 6 Yaşında, hala pütürlü bişey yiyince mızmızlanıyor, ağzında bekletiyor. Bizimkiler blendırlık Zamanları geçirdiler artık.
Evet canım daha doğrusu vaktim yoksa robottan geçiriyorum öyle atıyorum pişiyor sonra blenderden geçiriyorum çorbası güzel oluyor..
Canım o halkalar ve bultaklar var bize.. Halkaları aldığımdan beri oynuyor 6 aydan sonra almıştım sanırım... Bultakların da işlevini yeni yeni anlıyor.. Önceden tek tek saçardı şimdilerde gösteriyorum bırakıyorum o da alıyor tek tek içine atıyor başarıyor da çok mutlu oluyorum.. Bazen denk getirmiyor girmiyor onu fırlatıyor bi yere diğerleriyle devam ediyor : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?