2014 Kasım Anneleri

Geçiyor canım ben öyle yapıyorum

Evet geçen hafta aldığımız o ev Şeklindeki telefon.

Az önce oğluma farklı bir Çorba yaptım. Kemik suyu, azıcık Soğan, domates, 4-5 bamya ve azıcık bulgur. Bunların hepsini az suda haşladım. Birazdan yediricem, inşallah yer. Bu aralar her zamankinden daha iştahsız. Besleyici bir Çorba, severse arada yapılabilir.

Kızlar ceviz oğluma alerji yaptı. Tadını sevmediği için meyve püresinin içine koyupta yediriyodum. Bir kaç gündür dudaklarının üstü kırmızı benek benek. Alerji belirtisiymiş. Napıcaz şimdi hiç veremicek miyim

Uni Baby kullanan var mı arkadaşlar bizde konak yapıyor bu iki oldu hafiften başlamış saç diplerinde

Kurbağalı mı Külotlu Çorabiniz :)

Yok canım ya lcw de bulamadık civilden aldım ben... Çok beğenerek de almadım ya bu sefer ki alış veriş içime sinmedi nedense..

Güzel canım.. Benim oğlum da iki ay oldu hala iştahsız.. Zor yiyor yemekleri hep oynatarak ağlayarak bağırarak...
Ben de ona ne yararlıysa katıyorum yediriyorum...
Geçen gün Un karışımını (içinde çok çeşit un var hepsini karışştırmıştım) Yağda güzel kavurdum sonra içine havuç, patates, domates, soğan, kabak rendeledim attım güzel pişti.. Kıvamı hafif koyu olsun diye şehriye attım tadı çok güzel oldu...

Biz de dün aldik lcw den kurbağa var popo kısmında cok sirin ondan sordum iki çorabı zor buldum bende kalmamis malum fiyatları diğerlerinden daha uygun

Geçiyor canım ben öyle yapıyorum

iyi bari ya havalede bide eft ücreti kestiremem
birmax da geçmiyor ama ordan da bakıcaktım bi kaç bişey ama.

Evet geçen hafta aldığımız o ev Şeklindeki telefon.

iyi bari nasıl kaldıysa a101 de bende aldım dün gayet güzelmişş
evet baya faydalı bi çorbaya benzio peki blendrdan falan geçirion mu
öle bütün bütün mü verion.
bi kaç gün ara ver bakalım belki ondan değildir cnm.

Biz de dün aldik lcw den kurbağa var popo kısmında cok sirin ondan sordum iki çorabı zor buldum bende kalmamis malum fiyatları diğerlerinden daha uygun

bende bakıcam çorap geçen yıl adlğımız vardı civilden poposunda
dedem beni çok seviyor yazıodu malum dedesi almıştı :)
şuan da oluo bakalım ama gene almam lazım uygun mu fiyatları
o modellerin.

Uni Baby kullanan var mı arkadaşlar bizde konak yapıyor bu iki oldu hafiften başlamış saç diplerinde
Doğduğundan beri unibaby kullanıyoruz. Şükür şimdiye kadar bir sorun yok. 3-4 aylıkken Eren'de çok fena Konak olmuştu. Banyo öncesi zeytinyağı sürdüm hep. Öyle öyle geçti.

bende 2 haftadır pazarları tabi et haşlama yapıorumoğluma
içine havuç ve patates sulu etleri didikliom suyunada ekmek
havuç ve patatesler ieziorum biraz güzel yedi ama.
senn bu yaptığını rendelion mu malzemeleri peki.

Pazartesi günü fisher price ın bu oyuncaklarını netten sipariş vermiştim. Dün gelmiş. Eşimin işyeri adresini vermiştim, bugün getiricek inşallah Eren severek oynar.
Kızlar bul-tak oyuncaklar var, kullanıyo musunuz onlardan. Benim Aklımda birkaç tane var,bunlardan birini alayım diyorum. Çocukların zekâ ve psikomotor becerileri için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Markaları; Fisher price , V-tech , Playskool

Artık çok mecbur kalmadıkça blendır kullanmıyorum. Çatalla iyice eziyorum, büyüdüler artık, yutmayı bilsinler. Ablamın kızı 6 Yaşında, hala pütürlü bişey yiyince mızmızlanıyor, ağzında bekletiyor. Bizimkiler blendırlık Zamanları geçirdiler artık.

Evet canım daha doğrusu vaktim yoksa robottan geçiriyorum öyle atıyorum pişiyor sonra blenderden geçiriyorum çorbası güzel oluyor..

Canım o halkalar ve bultaklar var bize.. Halkaları aldığımdan beri oynuyor 6 aydan sonra almıştım sanırım... Bultakların da işlevini yeni yeni anlıyor.. Önceden tek tek saçardı şimdilerde gösteriyorum bırakıyorum o da alıyor tek tek içine atıyor başarıyor da çok mutlu oluyorum.. Bazen denk getirmiyor girmiyor onu fırlatıyor bi yere diğerleriyle devam ediyor : )

Doğduğundan beri unibaby kullanıyoruz. Şükür şimdiye kadar bir sorun yok. 3-4 aylıkken Eren'de çok fena Konak olmuştu. Banyo öncesi zeytinyağı sürdüm hep. Öyle öyle geçti.
İlkini ben de zeytinyağı ile kurtardim mustelata gectik bitmisti uni kullanıcı tekrar etti 1 tadinda

1 yaşında daha konak mı olur can sıkıcı...Ayy kanser ediyo beni telden yazmak

sebze yemek falan geçirmiomda bu şekilde çorbaları geçirim
sebze falan evet bende baya büyük veriorum piştiği gib yani
mesela patates küçük doğrarım öle de yedirirm meyveyi falan zaten
ben hep eline veriyorum yiyo şuan da maşallah.

yerim onun o aklını ben :):)
ben daha hiç öle oyuncakla almadım ya
o telefondan aldım işte oda
dikkatini çekmedi ama şarjlar kumandalar çekmecelerin
üzerine tanımaz paşam.

denenmıs guzel bıskuvı tarıfınız var mı??
nette bı suru tarıf var
deneme konusunda endıselerım var
hangısı guzel olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…