2014 Kasım Anneleri

carputi ve diğer bilen arkadaşlarım varsa yardimci olsaniz bana.zeynep doğdu kirkim çıktıktan onbeş gün sonra adet görmeye basladim ilk başta düzensiz ve sık kanamam oldu Dr. Emziriyorsan normal dedi kaç aydır da gayet düzenli adet oluyordum ama bu ay adetim bitti bir hafta geçti dünden beri kanama var leke falanda değil bildiginiz kan geliyor Dr. Aradım en son ocak ayında gelmissiniz muayene etmem lazım dedi bugunde çok doluymus randevu veremedi sekreteri pazartesi gidicem korkmaya başladım ya hala geliyor azar azar.daha önce böyle bi durum yaşayan varmı kızlar. Emziriyorum hala ama akşamdan aksama öyle sutum de çok değil böyle kanama yapacak kadar etkilimi emzirmek

ay cnm çok kötü ya hala böle devam etmesi
inş.düzelir yakın zamanda neden öle ki acaba

ohhh maşallah baya şeyler yamışssın
ben birtek mevlüt yaptığım için ozaman dağıttım
diğer şeyleri yapınca tabi dağıtmamk olmuo aklına
gelen herşey iyapmışsın zatenn :):) lavanta yı nasıl vermiştin bende kese
düşünüorum da hala düşünüorum bi icrat yok.

aynen canim sirf disari cikip biraz olsun ozlemek icin haftada iki gün dersaneye gidecektim o da olmadi malesef annemin saatlerine uyduramadik.. Surekli yanyana olunca degil de biraz olsun ozleyince cok daha guzel bakilacagina cok daha guzel vakit gecirilecegine inaniyorum.. M mrymerhn

Süslü seniiii, maşallah sana kombin mükemmel

Arkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Yanancıları bırak eşimin ailesiyle bile başedemiyorum ben. 3 amca 1 hala 9 kuzen, akrabaları da cabası. Öpmeyin diye uyarıyorum yanlış anlıyorlar. Eşime tembihliyorum herseferınde ama Bi fsydası yok. Çok şükür uzak oturuyoruz da ayda ıkı ayda bır falan goruyorlar. Cok kalabalık aile oldugu ıcın cocuklarım da malesef yabancılamıyorlar kımseyi. Cok dertliyim bu konuda coook

Slmlar kizlar bugun genel temizligimde yapildi halilarimida serdim ohh misss ama pilim bitti yani

Ust dislerimzde cikti sukurler olsun sıkinti yasmadk ates felan bise olmadi
kizlar bise soracam gecen gun eltim aklimi bulandirda soyle dedi benim oglum bin sukur bu zamana kadar hicc ateslenmedi oda dedi ama ateslenmesi iyi mikrobu atiyormuymus neymis sacma degilmi ya

lavanta birinde melek diğerinde baykuş formundaydı..

Kızlar oglusa balkabağı aldım ne yapabilirim püre haricinde değişik.
canım çorbasını yapabilirsin 1 küçük patates , 1 soğan 1 diş sarımsak 1küçük kase balkabağı 1 havuç hepsini doğra 1 kaşık zeytinyağında 1 dakika çevir sonra suyunu koy biraz kemik suyuda koyabilirsin piştikten sonra blendırdan geçirebilirsin isteğe bağlı karabiber ve tuz koyabilirsin tadı çok güzel oluyor

Iyi gunler arkadaslar pek yazmasamda surekli takip ediyorum sizi..size danismak istedigim bisey var ogluma ayakkabi alicam ama ilk adim ayakkabisimi alsam yoksa pumanin cok guzel bi ayyakkabisini begendim onumu alsam bilemedim..oglum tam 11 aylik 3 haftadir yuruyo.pumaninkilerle rahat yureyebilirmi bilmiyorum..siz ne yaptiniz nasil aldiniz???

Ben ilk adim aldim canim kanzdan.. Benim kizim yuruyemiyor ama normal ayakkabilar artik tuhaf duruyordu ayaginda bir de yurumesine destek olur belki diye.. Bence ilk adim al zaten hemen büyür ayaklari o ayakkabiyi bir büyük no.da alirsin hem daha uzun sureli giymiş olur begendigin ayakkabiyi..

Bende viccodan baktim cok guzeller ama pumalarida gorunce cok heveslendim..ayaklari cok hizli buyuyo daha simdiden 20 giyiyo palari alsam bahara giyemez o kadar kararsiz kaldimki cocuk disari corapla cikiyo

Bizimkide çorapla gidiyorr.henüz yurumuyorr evdede ayakkabısız yurumesi tavsiye ediyolar.
Bende kararsız kaldım alıp almamakta bizimki yurumuyor daha.dışarı çıksakta havalar soğudu bir yerede cıkmıyoruz ev ziyareti dısında bi tek doktorr ziyaretlerimiz var sık sıkk

Bende onemsemiyodum corapla cikmasini bebek sonucta zaten giydirsemde kendi cekip cikariyodu ama gecen gun esimin kardesi kayinvalideme o cocugu niye ayakkabasiz dolastiriyo demis... bozuldum cocugumu eksik mahrum kalmis gibi hissettim..zaten disarda yuruyemez daha evin icinde s hargi yaparmis gibi yuruyo sonra heyecamlaniyo dusuyo ama millet sekle bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…