Aday ogretmenlik var 1 yil ondan sonra tayin istenebiliyor diye bilgi aldik.. insan evdede bunalıyor bak benimkide asla kimseye gtmez hala bazı sıkıntıları var ve bakıcıda ben yanındayken bile 1 ay ağladı görsen acı çekiyor sanırsın mızmız da bir çocuk okula başladm çocuk yine aynı ama özlediğim için sanki daha çok sabrediyorum yorucu oluyor amabiraz kafan dagılıyor gerçekten zor ALLAH yardımcımız,olsun
ah sorma artik kendimi kaybedecegim.. @belindamm arkadasimiz sagolsun cok yardimci oldu uyku egitimi konusunda ben de motive ettim kendimi her sey cok guzel olacak deyip inandim tüm umitlerimde bir saat once yerle bir oldu.. Tam yarim saat agladi ve akilli ben sonunda dayanamayip aldim.. Sanirim boyle yasamaya alismam gerek artik 1 yasinda oldu ama hala dogdugu gunden beri cok zor
Benim zaten kizimla kpss yi düşünmem de koca bir hayalmis...
Yaman beye de bak sen annesiyle temizlik yapiyor ne guzel tabiki benim nazli kizim supurgeden de feci halde korkuyor kirli kirli yasiyoruz.. Ne cekiyormusum be :)
ben de doğum gününde misafirlere hediye vermiycem..baby showerda hatıra hediyelik (biblo parfüm)verdik..hastaneye gelenlere lavanta kesesi-sabun-şeker..mevlütte tabiki mevlüt şekeri..diş buğdayında magnet-lavanta..diş buğdayı hariç diğerlerine gelenler zaten hep aynı akraba eşdost doğum gününe de onlar gelecek..insanların evi bizim hatıra malzemeleriyle doldu
Süslü seniiii, maşallah sana kombin mükemmel
Durumlar aynı. Birde ben sallamaya o kadar karşıydım ki ama başka çare bırakmadı. Gece çok sık Uyanıyor, Ayağımda sallarken ben uyuya kalıyorum artıkHala salliyorum uyumadi ALLAHİM..Ne zAman Kendileri uyuyacaklar acep
Yanancıları bırak eşimin ailesiyle bile başedemiyorum ben. 3 amca 1 hala 9 kuzen, akrabaları da cabası. Öpmeyin diye uyarıyorum yanlış anlıyorlar. Eşime tembihliyorum herseferınde ama Bi fsydası yok. Çok şükür uzak oturuyoruz da ayda ıkı ayda bır falan goruyorlar. Cok kalabalık aile oldugu ıcın cocuklarım da malesef yabancılamıyorlar kımseyi. Cok dertliyim bu konuda coookArkadaşlar dışarda bebislerinizi sevenler oluyordur yabancı kisilere tavriniz nasıl oluyor bu durumda
Valla benim oglum cook oynak acacam o senlendirir herkesi gorseniz kiz gibi oynuyr sanki bende babasida pek sevmeyiz oynamayi bu kime cektiyse:)))Arkadaslar dogum gununde muzik calacak misiniz
lavanta birinde melek diğerinde baykuş formundaydı..ay cnm çok kötü ya hala böle devam etmesi
inş.düzelir yakın zamanda neden öle ki acaba
ohhh maşallah baya şeyler yamışssın
ben birtek mevlüt yaptığım için ozaman dağıttım
diğer şeyleri yapınca tabi dağıtmamk olmuo aklına
gelen herşey iyapmışsın zatenn :):) lavanta yı nasıl vermiştin bende kese
düşünüorum da hala düşünüorum bi icrat yok.
canım çorbasını yapabilirsin 1 küçük patates , 1 soğan 1 diş sarımsak 1küçük kase balkabağı 1 havuç hepsini doğra 1 kaşık zeytinyağında 1 dakika çevir sonra suyunu koy biraz kemik suyuda koyabilirsin piştikten sonra blendırdan geçirebilirsin isteğe bağlı karabiber ve tuz koyabilirsin tadı çok güzel oluyorKızlar oglusa balkabağı aldım ne yapabilirim püre haricinde değişik.
Ben ilk adim aldim canim kanzdan.. Benim kizim yuruyemiyor ama normal ayakkabilar artik tuhaf duruyordu ayaginda bir de yurumesine destek olur belki diye.. Bence ilk adim al zaten hemen büyür ayaklari o ayakkabiyi bir büyük no.da alirsin hem daha uzun sureli giymiş olur begendigin ayakkabiyi..Iyi gunler arkadaslar pek yazmasamda surekli takip ediyorum sizi..size danismak istedigim bisey var ogluma ayakkabi alicam ama ilk adim ayakkabisimi alsam yoksa pumanin cok guzel bi ayyakkabisini begendim onumu alsam bilemedim..oglum tam 11 aylik 3 haftadir yuruyo.pumaninkilerle rahat yureyebilirmi bilmiyorum..siz ne yaptiniz nasil aldiniz???
Bende viccodan baktim cok guzeller ama pumalarida gorunce cok heveslendim..ayaklari cok hizli buyuyo daha simdiden 20 giyiyo palari alsam bahara giyemez o kadar kararsiz kaldimki cocuk disari corapla cikiyoBen ilk adim aldim canim kanzdan.. Benim kizim yuruyemiyor ama normal ayakkabilar artik tuhaf duruyordu ayaginda bir de yurumesine destek olur belki diye.. Bence ilk adim al zaten hemen büyür ayaklari o ayakkabiyi bir büyük no.da alirsin hem daha uzun sureli giymiş olur begendigin ayakkabiyi..
Bende onemsemiyodum corapla cikmasini bebek sonucta zaten giydirsemde kendi cekip cikariyodu ama gecen gun esimin kardesi kayinvalideme o cocugu niye ayakkabasiz dolastiriyo demis... bozuldum cocugumu eksik mahrum kalmis gibi hissettim..zaten disarda yuruyemez daha evin icinde s hargi yaparmis gibi yuruyo sonra heyecamlaniyo dusuyo ama millet sekle bakiyoBizimkide çorapla gidiyorr.henüz yurumuyorr evdede ayakkabısız yurumesi tavsiye ediyolar.
Bende kararsız kaldım alıp almamakta bizimki yurumuyor daha.dışarı çıkgibi kta havalar soğudu bir yerede cıkmıyoruz ev ziyareti dısında bi tek doktorr ziyaretlerimiz var sık sıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?