2014 Kasım Anneleri

Slm kizlar benim oglumda gecen haftadan beri yuruyor daha zor oldu dusuyr ha bire bugun cekmecelerin kulplarni bile soktum cikardim vitrini iple bagladik aciyor ev simdiden evrim gecirmeye basladi okadar hayir diyorum guluyor gozume baka baka inada yapiyo

Ayy bu doğum gününü nasıl halledecegim stresi beni fena gerdi.batman konsept li yapacağım ama gidip bir yerden almam lazım ama izmirde öyle bir yer bulamadım.zaten sadece anneanne be dedeleri cagiracagim .ben biraz yabani birisiyimde .sadece foto ve ani olsun diye uğraşıyorum.yapmasa mi acaBa diyorum çok yorgun hissediyorum ya kendimi artık.diş bizi olduruo

Güneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...

Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..

çok geçmiş olsun. ateş kaça yükseldi acaba.isal geçmez ise dr a götürmeyi ihmal etme arkadaşım

çok geçmiş olsun. ateş kaça yükseldi acaba.isal geçmez ise dr a götürmeyi ihmal etme arkadaşım

Sağol Canım ateş ölçerin pili bitmiş şansımıza... Gece saat 2.. Resmen ilkel yöntemle pilini yüne sürttük biraz bir iki sefer ölçebildik ne kadar doğruysa 38 di.. Ama bana aşırı sıcak geliyordu bebeğim... Belki de dedim ya hiç ateşlenmezdi oğlum ondan büyüttüm gözümde.. Bakalım bugün ishali devam edecek mi? Ateş olmasın da ishali geçer inşallah..

hastalık halinde ateşin faydası var fakat önemli olan vücudun hasta olmadan o mikropları yenmesi.bu nedenle ateşlenmemesi daha iyi.

kızlar içine bebeğin resmini koyup gelenlere hediye verdiğimiz mağ netler var ya, bu mağ netlerin içindeki bebek resmini çıkartıp millet kendi uşağının resmini koyuyormuş.bu nedenle tavsiye etmiyorum. uşağının resmini koyacaksan git 3-5 tl ye bir tane çerçeve al koy.gelen hediyenin içindeki resmi niye çıkartıyorsun.yelloz karı

Allah iyiliğini versin canım : )
Magnet yaptırdım ben direk baskılı kimse çıkartamaz oğlumu ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…