2014 Kasım Anneleri

hayırlı sabahlar kızlar, geçen gün yazmıştım kanamam var diye iki gün sürdü üçüncü gün leke olarak geldi bugün doktora gittim çok şükür herşey normal bi sıkıntı yokmuş ani kilo alıp verme stres etkili olabilirmiş, bi daha olursa hormon testi yapılcak, korktum ya insanın aklına herşey geliyor Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah

Slmlar kizlar bugun genel temizligimde yapildi halilarimida serdim ohh misss ama pilim bitti yani

ohh bana da gelsene
ne zamandır yapıorum oda oda bitiremedi komple bitene kadar diğer taraflar pislenio
deli olcamm çocuk uyudukça ancak yapıorum ne kadar yapabilirsem yaa..

Arkadaslar dogum gununde muzik calacak misiniz

arkadaş arası yapsam olurduda cnm akrabalar falan olıcak oyüzden açmıcam.
ama belki pasta kesme anında sevdiği şarklılarI açarım belki aslında ailecek
oynamayı çojk severiz de bunun için ev uygun olmazz.

o nedemek miş yaaa alla alla
öle şeymi olurr.saçmaaaaa

lavanta birinde melek diğerinde baykuş formundaydı..

nasıl oldu oo kendin mi yaptınn paylaşabilirmsin.

cnm marka laıpta okadar para verme bence şimdilik ilk adım al
alışsın iyice biraz zaman sonra al puma hem daha uzun süreli giyer.

herkes herşeye nie karışıo yaa sananee arkadaşş
sanane yaaa.çok sinir oluoruym böle insanlara yaa

öle cnm düşe kalka alışıcak canı yanmasında
öle olsun boşver dengeleri sağlıolar zatenn.

ay cnm geçmiş olsun paşama
bi anda nasıl ateşleniolar ya üşüttümü
acabaa ateş ölçeri kontrol et cnm kaç derece olduğunu bilmek
çok önemli şimdi nasıl kuzu peki.

bende magnet yaptırıcam çıkaramazlar oğluşumu
zaten akraba hep geneli oyüzden çıkarma olmaz çerçeve de olsa
ayıpp ya öle şeymi olurrmuşşş...

ilki daha iyi durur sanki bende resimde
çok kararsız kaldım bi kaçtane tasarladım kararsız
kaldımm bende.
Csnm valla ben tek hayatta yapamzdim 2 ablam geldi onlar yapti dip bucak temizlik bende ellerinin altinda dolastim iste baci gibisi yok valla iyiki anam dogurmus:)))

Canim izmirde Alsancakta var diye biliyorum. Ben gidip almadım ama internette gördüm. Partivitrini diye bir site var ordan da siparis verebilirsin. Ben 1 balonunu ordan aldim. Bende senin gibi kimseyi çağırmıorum halasi ve dayisi gelecek sadece ama ani olarak kalsin istiyorum :) ♥

Canim ishal varsa dr a al mutlaka. Bizimde basimiza geldi 3 aylıkken zehirli ishal çıktı. Mikrop kapmisti Emir.

Kızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim

İşte bu yüzden resim verilmesi olayina karşıyım ben kendi adıma. Gerçi ben komple hediye verilmesi olayina da karsiyim da. Mandira filozofu gibi hissettim kendimi bir an. Ama ya o resmi çöpe atarsa ya başka birşey yaparsa. Ay düşününce sinir oluyorum.

Kış bebiş anneleri doğum Günü'nde bebeklerinize ne giydireceksiniz bizim konsept baykuş olacak ama kızıma ne giydireceğime karar veremedim daha bide kendim ne giyeceğim o var off kocada bi o kadar masraf oluyor diye bıdı bıdı ediyor hiç hevesli değil beni sinir ediyor

Kızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
Ben yediriyorum canım. Hastaydı uç gün boyunca bisey yemedi diyebilirim o yüzden şimdi istediği şeyleri yediriyorum. Tahin pekmez çok seviyor mesela bazen tek öğünü onla geçiriyor.

Csnm valla ben tek hayatta yapamzdim 2 ablam geldi onlar yapti dip bucak temizlik bende ellerinin altinda dolastim iste baci gibisi yok valla iyiki anam dogurmus:)))

aynen valla iyiki doğurmuş benim kimsem yok ne yaparsam
kendim maleseff bide yakınsınız oda güzel.

akrabalara vericez cnm kim nie atsınn yabnacıya vermicez
yaaa atmazlar merak etmeee :):)

biz özel konsept almıcaz aslında mickey mouse oldu herşeyi
ama konsepti çok pahalı duruma göre bişey giydiricez 08 kasım zaten
çok soğuk olmaz heralde.

biz özel konsept almıcaz aslında mickey mouse oldu herşeyi
ama konsepti çok pahalı duruma göre bişey giydiricez 08 kasım zaten
çok soğuk olmaz heralde.
Bende konsept bişi düşünmüyorum ama kız çocuğu azıcık Cicili bicili olsun birazda baykuş konseptine uysun diyorum baykuşlu bi elbise bulsam çok güzel olacak

Bende konsept bişi düşünmüyorum ama kız çocuğu azıcık Cicili bicili olsun birazda baykuş konseptine uysun diyorum baykuşlu bi elbise bulsam çok güzel olacak

kızlara göre neler var cnm tüylü bi etek al
üzerine bişeyle uydurursun valla baykuşa ne uyarki.

Bence bir doktora görünmekte fayda var ne olur ne olmaz bi muayene ol bakalım ne diyecek

Gitmişsin zaten ben okuyana kadar çok gecmiş olsun arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…