magnet için iki resimden birisini kullanıcam sizce hangisi.bacılar
Slmlar kizlar bugun genel temizligimde yapildi halilarimida serdim ohh misss ama pilim bitti yani
Arkadaslar dogum gununde muzik calacak misiniz
Ust dislerimzde cikti sukurler olsun sıkinti yasmadk ates felan bise olmadi
kizlar bise soracam gecen gun eltim aklimi bulandirda soyle dedi benim oglum bin sukur bu zamana kadar hicc ateslenmedi oda dedi ama ateslenmesi iyi mikrobu atiyormuymus neymis sacma degilmi ya
lavanta birinde melek diğerinde baykuş formundaydı..
Iyi gunler arkadaslar pek yazmasamda surekli takip ediyorum sizi..size danismak istedigim bisey var ogluma ayakkabi alicam ama ilk adim ayakkabisimi alsam yoksa pumanin cok guzel bi ayyakkabisini begendim onumu alsam bilemedim..oglum tam 11 aylik 3 haftadir yuruyo.pumaninkilerle rahat yureyebilirmi bilmiyorum..siz ne yaptiniz nasil aldiniz???
Bende onemsemiyodum corapla cikmasini bebek sonucta zaten giydirsemde kendi cekip cikariyodu ama gecen gun esimin kardesi kayinvalideme o cocugu niye ayakkabasiz dolastiriyo demis... bozuldum cocugumu eksik mahrum kalmis gibi hissettim..zaten disarda yuruyemez daha evin icinde s hargi yaparmis gibi yuruyo sonra heyecamlaniyo dusuyo ama millet sekle bakiyo
Slm kizlar benim oglumda gecen haftadan beri yuruyor daha zor oldu dusuyr ha bire bugun cekmecelerin kulplarni bile soktum cikardim vitrini iple bagladik aciyor ev simdiden evrim gecirmeye basladi okadar hayir diyorum guluyor gozume baka baka inada yapiyo
Güneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
kızlar içine bebeğin resmini koyup gelenlere hediye verdiğimiz mağ netler var ya, bu mağ netlerin içindeki bebek resmini çıkartıp millet kendi uşağının resmini koyuyormuş.bu nedenle tavsiye etmiyorum. uşağının resmini koyacaksan git 3-5 tl ye bir tane çerçeve al koy.gelen hediyenin içindeki resmi niye çıkartıyorsun.yelloz karı
Csnm valla ben tek hayatta yapamzdim 2 ablam geldi onlar yapti dip bucak temizlik bende ellerinin altinda dolastim iste baci gibisi yok valla iyiki anam dogurmus:)))ilki daha iyi durur sanki bende resimde
çok kararsız kaldım bi kaçtane tasarladım kararsız
kaldımm bende.
Canim izmirde Alsancakta var diye biliyorum. Ben gidip almadım ama internette gördüm. Partivitrini diye bir site var ordan da siparis verebilirsin. Ben 1 balonunu ordan aldim. Bende senin gibi kimseyi çağırmıorum halasi ve dayisi gelecek sadece ama ani olarak kalsin istiyorum :) ♥Ayy bu doğum gününü nasıl halledecegim stresi beni fena gerdi.batman konsept li yapacağım ama gidip bir yerden almam lazım ama izmirde öyle bir yer bulamadım.zaten sadece anneanne be dedeleri cagiracagim .ben biraz yabani birisiyimde .sadece foto ve ani olsun diye uğraşıyorum.yapmasa mi acaBa diyorum çok yorgun hissediyorum ya kendimi artık.diş bizi olduruo
Güneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
İşte bu yüzden resim verilmesi olayina karşıyım ben kendi adıma. Gerçi ben komple hediye verilmesi olayina da karsiyim da. Mandira filozofu gibi hissettim kendimi bir an. Ama ya o resmi çöpe atarsa ya başka birşey yaparsa. Ay düşününce sinir oluyorum.kızlar içine bebeğin resmini koyup gelenlere hediye verdiğimiz mağ netler var ya, bu mağ netlerin içindeki bebek resmini çıkartıp millet kendi uşağının resmini koyuyormuş.bu nedenle tavsiye etmiyorum. uşağının resmini koyacaksan git 3-5 tl ye bir tane çerçeve al koy.gelen hediyenin içindeki resmi niye çıkartıyorsun.yelloz karı
zararlıdır canım ya seker var içindeKızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
çamaşır makinesini izlettirmesen iyi olur otizme sebep oluyomus dönen şeylerBi çocuk bu kadarmı çamaşır makinesine meraklı olur.
Çalışırken yanından ayrılmıyor yaa
Ben yediriyorum canım. Hastaydı uç gün boyunca bisey yemedi diyebilirim o yüzden şimdi istediği şeyleri yediriyorum. Tahin pekmez çok seviyor mesela bazen tek öğünü onla geçiriyor.Kızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
Csnm valla ben tek hayatta yapamzdim 2 ablam geldi onlar yapti dip bucak temizlik bende ellerinin altinda dolastim iste baci gibisi yok valla iyiki anam dogurmus:)))
İşte bu yüzden resim verilmesi olayina karşıyım ben kendi adıma. Gerçi ben komple hediye verilmesi olayina da karsiyim da. Mandira filozofu gibi hissettim kendimi bir an. Ama ya o resmi çöpe atarsa ya başka birşey yaparsa. Ay düşününce sinir oluyorum.
Kış bebiş anneleri doğum Günü'nde bebeklerinize ne giydireceksiniz bizim konsept baykuş olacak ama kızıma ne giydireceğime karar veremedim daha bide kendim ne giyeceğim o var off kocada bi o kadar masraf oluyor diye bıdı bıdı ediyor hiç hevesli değil beni sinir ediyor
Bende konsept bişi düşünmüyorum ama kız çocuğu azıcık Cicili bicili olsun birazda baykuş konseptine uysun diyorum baykuşlu bi elbise bulsam çok güzel olacakbiz özel konsept almıcaz aslında mickey mouse oldu herşeyi
ama konsepti çok pahalı duruma göre bişey giydiricez 08 kasım zaten
çok soğuk olmaz heralde.
Bende konsept bişi düşünmüyorum ama kız çocuğu azıcık Cicili bicili olsun birazda baykuş konseptine uysun diyorum baykuşlu bi elbise bulsam çok güzel olacak
Ben Varım ufak bir iki Parça veriyorum çünkü pArmak havada ağlıyOrKızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
Bence bir doktora görünmekte fayda var ne olur ne olmaz bi muayene ol bakalım ne diyecekcarputi ve diğer bilen arkadaşlarım varsa yardimci olsaniz bana.zeynep doğdu kirkim çıktıktan onbeş gün sonra adet görmeye basladim ilk başta düzensiz ve sık kanamam oldu Dr. Emziriyorsan normal dedi kaç aydır da gayet düzenli adet oluyordum ama bu ay adetim bitti bir hafta geçti dünden beri kanama var leke falanda değil bildiginiz kan geliyor Dr. Aradım en son ocak ayında gelmissiniz muayene etmem lazım dedi bugunde çok doluymus randevu veremedi sekreteri pazartesi gidicem korkmaya başladım ya hala geliyor azar azar.daha önce böyle bi durum yaşayan varmı kızlar. Emziriyorum hala ama akşamdan aksama öyle sutum de çok değil böyle kanama yapacak kadar etkilimi emzirmek
Biz ne yiyorsak Alperen de yiyor (hemen hemen herşeyi veriyorum) helva da yiyor.Kızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
Gitmişsin zaten ben okuyana kadar çok gecmiş olsun arkadasımhayırlı sabahlar kızlar, geçen gün yazmıştım kanamam var diye iki gün sürdü üçüncü gün leke olarak geldi bugün doktora gittim çok şükür herşey normal bi sıkıntı yokmuş ani kilo alıp verme stres etkili olabilirmiş, bi daha olursa hormon testi yapılcak, korktum ya insanın aklına herşey geliyor Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?