Ben Yapmıyorum çok rahat Şiddetle öneririMAyy bu doğum gününü nasıl halledecegim stresi beni fena gerdi.batman konsept li yapacağım ama gidip bir yerden almam lazım ama izmirde öyle bir yer bulamadım.zaten sadece anneanne be dedeleri cagiracagim .ben biraz yabani birisiyimde .sadece foto ve ani olsun diye uğraşıyorum.yapmasa mi acaBa diyorum çok yorgun hissediyorum ya kendimi artık.diş bizi olduruo
kahvaltıda ara sıra veriyorum biraz yiyor şükür sıkıntıda yaşamadık.Kızlar bebeğine helva yediren var mi? Emir helvayi çok seviyor gördügu an başlıo ağlamaya ama zararli mi bilemedim
Ben bakarım gönder gıBiri cocuguma baksada şöyle ikigun uyusam hayal gibi ama artik dengem bozuluyor uykusuzluktan yaa
doğum günü yapmıyacakmısınBen Yapmıyorum çok rahat Şiddetle öneririM
Zaten kendi aranızdaymıs dostum kasma kendini o kadar kostüm falan bebeklerde içinde rahat edemiyor benim ki papyonu bile durdurmuyor kaldi ki kostüm...senin için de özel bi gün ilk anne olusun rahat ol benceAyy bu doğum gününü nasıl halledecegim stresi beni fena gerdi.batman konsept li yapacağım ama gidip bir yerden almam lazım ama izmirde öyle bir yer bulamadım.zaten sadece anneanne be dedeleri cagiracagim .ben biraz yabani birisiyimde .sadece foto ve ani olsun diye uğraşıyorum.yapmasa mi acaBa diyorum çok yorgun hissediyorum ya kendimi artık.diş bizi olduruo
Evet ben Yapmıyorum doğum günü Çekirdek aile Yemeğe gidecez evde de foto çekicez bu kadar işte ben sevmiyorum öyle parti falandoğum günü yapmıyacakmısın
anam benim Yaman ımın doğum günü olmayacak mı
benim biricik yeğenimin ilk doğum günü pastası olmayacak mı
Bende bakarım bende yolla bana git uyuBiri cocuguma baksada şöyle ikigun uyusam hayal gibi ama artik dengem bozuluyor uykusuzluktan yaa
Evet ben Yapmıyorum doğum günü Çekirdek aile Yemeğe gidecez evde de foto çekicez bu kadar işte ben sevmiyorum öyle parti falan
Aynı durum bizde de var.. ondan yemeden devam etmiyor kahvaltiya. Normalde ikimiz varken koymuyorum ama babasi oldugu zamanlar sofrada oluyor ve bizimki de istiyor.Ben Varım ufak bir iki Parça veriyorum çünkü pArmak havada ağlıyOr
aynen valla iyiki doğurmuş benim kimsem yok ne yaparsam
kendim maleseff bide yakınsınız oda güzel.
akrabalara vericez cnm kim nie atsınn yabnacıya vermicez
yaaa atmazlar merak etmeee :):)
biz özel konsept almıcaz aslında mickey mouse oldu herşeyi
ama konsepti çok pahalı duruma göre bişey giydiricez 08 kasım zaten
çok soğuk olmaz heralde.
Ya dedim ya ben komple gelen misafire hediye olayina karşıyım. Doğum günü çocuğu ne diye hediye versin ki.. onu anlamıyorum ben :)
Herkes kendince birsey yapio kimse yanlış anlamasin şimdi beni :) sadece benim fikrim bu..
Ben bakarım gönder gı
oyy canisiniz ya sagolun düşünmeniz yeterBende bakarım bende yolla bana git uyu
Cok gecmis olsun canimGüneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
İshal icin maflor damla yada toz halini alin eczaneden aninda etki etmiyo ama hemn geciryo bize dr umuz bunu onerdi.Sağol Canım ateş ölçerin pili bitmiş şansımıza... Gece saat 2.. Resmen ilkel yöntemle pilini yüne sürttük biraz bir iki sefer ölçebildik ne kadar doğruysa 38 di.. Ama bana aşırı sıcak geliyordu bebeğim... Belki de dedim ya hiç ateşlenmezdi oğlum ondan büyüttüm gözümde.. Bakalım bugün ishali devam edecek mi? Ateş olmasın da ishali geçer inşallah..
Sagol canm antibiyotik ve bi kac ilac kullaniyo sukur ates yok suangeçmiş olsun.ateşe dikkat
Aynen sana katiliyorum yeni yeni adetler cikiyo ama bende yapiyorum insan yapmak istiyo nedenseYa dedim ya ben komple gelen misafire hediye olayina karşıyım. Doğum günü çocuğu ne diye hediye versin ki.. onu anlamıyorum ben :)
Herkes kendince birsey yapio kimse yanlış anlamasin şimdi beni :) sadece benim fikrim bu..
pasta olsun ama. üzeri bir mumlu annesi.yine çekirdek aile olun sıkıntı yok.Evet ben Yapmıyorum doğum günü Çekirdek aile Yemeğe gidecez evde de foto çekicez bu kadar işte ben sevmiyorum öyle parti falan
ovit yaylasından mi dönüyorlar yoksa.bende şimdi elektrikli soba yakıyom .faturayı düşünmek bile istemiyorum.Cook sukur k.v let yayladan donuyor oglusun masraflarin cogu onlara aitte biraz rahtlariz heleki bu kis soguk gececkmis elektrik parasi gozumu korkutyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?