2014 Kasım Anneleri

Ben Yapmıyorum çok rahat Şiddetle öneririM

Zaten kendi aranızdaymıs dostum kasma kendini o kadar kostüm falan bebeklerde içinde rahat edemiyor benim ki papyonu bile durdurmuyor kaldi ki kostüm...senin için de özel bi gün ilk anne olusun rahat ol bence

doğum günü yapmıyacakmısın
anam benim Yaman ımın doğum günü olmayacak mı
benim biricik yeğenimin ilk doğum günü pastası olmayacak mı
Evet ben Yapmıyorum doğum günü Çekirdek aile Yemeğe gidecez evde de foto çekicez bu kadar işte ben sevmiyorum öyle parti falan

Ben Varım ufak bir iki Parça veriyorum çünkü pArmak havada ağlıyOr
Aynı durum bizde de var.. ondan yemeden devam etmiyor kahvaltiya. Normalde ikimiz varken koymuyorum ama babasi oldugu zamanlar sofrada oluyor ve bizimki de istiyor.

Ya dedim ya ben komple gelen misafire hediye olayina karşıyım. Doğum günü çocuğu ne diye hediye versin ki.. onu anlamıyorum ben :)
Herkes kendince birsey yapio kimse yanlış anlamasin şimdi beni :) sadece benim fikrim bu..

ilerde anı olması için yapıyoruz hediye amaçlı değil bence
ufak bişey yani.fotolu falan ya onun içinn ilerde baktıkça çok olucak
eminimmm..

Bugun kizima karnabahari buharda hasladim Zeytinyagi ve sarimsak.rendesinideE uzerine doktum elinde yedi azcik sonrada ustune yogurt doktum.birazda oyle yedi elle yemesi kolay blwcilere duyurulur:)yanina brokoli falanda eklenebilir

Cok gecmis olsun canim
Kerim de grip ve oksuruyo.bugun hastanede gecti gunumuz. Once o sonra kendim kbb a muayne oldum bana da bulasti sanirim. Salgin var herkes hasta umarim kisa surede sifa bulur hasta bebek ve anneleri

İshal icin maflor damla yada toz halini alin eczaneden aninda etki etmiyo ama hemn geciryo bize dr umuz bunu onerdi.
Yada 1kase yogurt icine 1yemek kasigi misir nisastasi koy yedir buda kesiyo ishali canim

Cook sukur k.v let yayladan donuyor oglusun masraflarin cogu onlara aitte biraz rahtlariz heleki bu kis soguk gececkmis elektrik parasi gozumu korkutyor

Aynen sana katiliyorum yeni yeni adetler cikiyo ama bende yapiyorum insan yapmak istiyo nedense

Cook sukur k.v let yayladan donuyor oglusun masraflarin cogu onlara aitte biraz rahtlariz heleki bu kis soguk gececkmis elektrik parasi gozumu korkutyor
ovit yaylasından mi dönüyorlar yoksa.bende şimdi elektrikli soba yakıyom .faturayı düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…