Ben ikramliklari denemeye basladim bile havuc topu yaptim 7 8 havuc rendeledm 1 cay bardagindan az seker le kavurdum icine tarcin ve cevuz ekledim ayri bi yerde 3 kasik yagi erittim 2 paket etiborun icine doktum yagi petiborleri elimle ufaldm sonra havuclu karisimi petiborkere doktum top top yapip hindistan cevizine buladim oldu da bitti yarinda perikanadinin paylastigi beyaz toplardan denicem onun tarifi biraz farkli denedikce paylasrm
Pasta guzel fikir canim onu ben de dusundum uygulayamadim.. Niyeyse hic gücüm kalmadi bu tarz seyleri ne dusunmeye ne yapmaya yapanlara masallah valla..
Arrik uyku duzensizligi mahvediyor beni gece beslenmesini kesmeyi deneyecegim bakalim bir de..
Bnde calisiyorum cnm ama oldu bikere bakalm napcaz .)Hayırlı olsun. Resmen heyecanlandım okuyunca:). Arkadas olacaklar birbirlerine insaallah. Çalışmıyor olsam ben hemen isterdim açıkçası ikinciyi.
Oyy o gece beslenmesine benimde bir çözüm bulmam lazım. Babasinin evde oldugu bi haftasonu basliycam inşallah.Pasta guzel fikir canim onu ben de dusundum uygulayamadim.. Niyeyse hic gücüm kalmadi bu tarz seyleri ne dusunmeye ne yapmaya yapanlara masallah valla..
Arrik uyku duzensizligi mahvediyor beni gece beslenmesini kesmeyi deneyecegim bakalim bir de..
Bnde calisiyorum cnm ama oldu bikere bakalm napcaz .)
soyle anlatayim gunduzleri 5er dakikadan 10 dakika uykuya yatiyor guya kendime yiyecek bir seyler ayarlerken aglama sesini duyuyorum.. Uykusunu alamadigindan surekli mizmiz.. Gece uykusuna cok zor daliyor uyuyamadigindan gece de yarim saat bir saat araliklarla uyaniyor gittikce perisan vaziyet aldi..hiçmi uyumuo cnm yaa
niyeki acaba böle seninki
yatarken bişiler veriomuydun acaba acıkınca mı
uyanıo die diorum yani.
K.valide bakio cnm. Calscm bn yine 23 yasindaim .(. 2sinede baksin napim .). bn haftada iki gun 24 saat calisiorm ztn nobet usulühayırlısı olsun cnm
kim bakıo peki bebeğine çalışmazsın heralde bunlar
büyüyene kadar daha kaç yaşındadydın ayrıca.merak ettim
Çok da gencmissin maşallah. Bi çırpıda büyülerden bi yandan da düşününce mantıklı geliyor . KV bakiyormus sanslisin.K.valide bakio cnm. Calscm bn yine 23 yasindaim .(. 2sinede baksin napim .). bn haftada iki gun 24 saat calisiorm ztn nobet usulü
Hadi be gülüm yap şu dediklerimi kurtulacaksin Şule bak ilerde hiç önünü alamazsin. Sonra cocuguna bağırmaya başlayan her şeye kızan tahammülsüz bir anne olursun.soyle anlatayim gunduzleri 5er dakikadan 10 dakika uykuya yatiyor guya kendime yiyecek bir seyler ayarlerken aglama sesini duyuyorum.. Uykusunu alamadigindan surekli mizmiz.. Gece uykusuna cok zor daliyor uyuyamadigindan gece de yarim saat bir saat araliklarla uyaniyor gittikce perisan vaziyet aldi..
Cakesmash diyorlar evet bende yapıcam çok eğlenceliYa bende deneme amacli bir tane yaptim uçları sivri olacak sekilde kabarmadi dedigin gibi böyle sonuk kaldi. Bu sekilde yuvarlayinca cok daha guzel durdu. Birde ne kadar kat olursa o kadar guzel oluyor bunlar 8 katli mesela ama 10-15 kat olsa çok daha iyi olur.
Ya bizim dayi ve hala gelecek bir yaspasta kesecegiz. Stüdyo çekimini bizde düşündük hala düşünme asamasindayiz diyebilirim. Aslinda ben Emir'e özel onun kendi kendine yiyebilecegi bir pasta yapicam evde koyacam önüne o etrafi dağıtırken biz fotosunu cekecegiz :) yani böyle planladim olur mu bilmiyorum. :)
Ya partiyi o biseylerin farkina varacagi zamanlar yaparim belki ama o henüz bu günün ayrımında bile değil. İşte dayi ve halasi gelecek o yüzden evi susleyip pasta kesip foto cekilecez mini kutlama yani :) pinterestte gördüm bebeklerin önüne pastayı koyup o dagitirken foto cekiolar çok güzel oluyor. Emir de eglenmis olur hem öyle bir şey yaparim belki. :)
Amin cümlemizin evladını Allah bağışlasın.baby shower görümcem için sordum o yapıcak önümüzdeki 2 hafta içinde..yerine karar veremiyo.dışarda yapıcak ben doğum gününü kutlıycam tabikibebişimin inşallah..yalnız tabi masraf yönünden ben evde yapıcamühmm beceremem sanırım
vaktim de olmaz zatenn akşamdan
akşama evdeyim uyumaya zor fırsat buluorum
ikramlıkları yapsam dahada bişey istemicem.
evet cnm orası var ama buraya göre biraz pahalı
baya farkedio yani.
hoşgeldin cnmm baya geç oldu gelmen
çok şey paylaştık bura sayesinde çok şey öğrendik falan.
neyse mennun olduk geldiğin için.
baby shower bizler yapmadık mevlüt de bişiler yapmaya çalıştık
şimdide doğum günü işte tabi durumun varsa isteğinde varsa yapabilirsiniz.
allah bağışlasın bebişini..
Hanımlar soruldu mu bilmiyorum ama minnoslariniza ne giydireceksiniz doğumgününde? Ben oğluma mickey konseptli doğumgünü hazırlıyorum ve restaurantimizda nasipse kutlayacagiz. Babaanne dede halalar Kuzenler vs. A[/QUObenimkide mickey li ama kostum giydirmicem teyzesi takim almisti gomlegi rengarenk balonlu d, gunune uygun yani kiyafeti
suan kostum alamm yani
senin kizininda reflusu vardi dimi Bizim kusmalar bitti diye ben bittigini düşünüyordum drla bukez baya uzun konuştuk refluden uyuyamiyor gece beslemeyceksin ve yatmadan 3 saat once yedirme isi bitecek artik yetiskin gibi dusun biz yiyp mi yatiyoruz dedi emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama nafile sonu memede bitiyo sabah 6da kalkiyorum okul icin bende dayanamiyorum pes ediyorum sen dene bari isine yarasi nsikintisi olmasa neden uyumasin dimi.s yaa boyle dusununce hasta engelli surekli bakima muhtac cocugu olan ana babalari dusunuyorum Rabbim milyon kat sabir versin biz buna dayanamiyoruzsoyle anlatayim gunduzleri 5er dakikadan 10 dakika uykuya yatiyor guya kendime yiyecek bir seyler ayarlerken aglama sesini duyuyorum.. Uykusunu alamadigindan surekli mizmiz.. Gece uykusuna cok zor daliyor uyuyamadigindan gece de yarim saat bir saat araliklarla uyaniyor gittikce perisan vaziyet aldi..
ah canim ya eminim ki 2 saat aglasa da uyumaz oyle bir bebek.. Oyle nazli ki arkadaşlarım aciyor halime bugün gorustuk bir odada emzirmekten baska bir sey yapamadim bir kez kucaklarina bile alamadilar o kadar nazli bir bebek ki ya diyorum ben boyle olmasi icin bir sey yapmadim demek yapida var.. Oyle imreniyorum ki baska bebeklere ya diyorum gunduz uyusa biraz nefes alsam o kadar mutlu anne olacagim ki.. Ama dedigin gibi bagirmalara basladim bile bazen kendimi kaybediyorum sanirim artik.... İnsallah tekrar bir gun cesaret edebilirim..Hadi be gülüm yap şu dediklerimi kurtulacaksin Şule bak ilerde hiç önünü alamazsin. Sonra cocuguna bağırmaya başlayan her şeye kızan tahammülsüz bir anne olursun.
sorma artik suraya sikayet yazmaktan biktim beterin beteri var da iste insan kendini biliyor kendinden iyileri gorup ozeniyor..senin kizininda reflusu vardi dimi Bizim kusmalar bitti diye ben bittigini düşünüyordum drla bukez baya uzun konuştuk refluden uyuyamiyor gece beslemeyceksin ve yatmadan 3 saat once yedirme isi bitecek artik yetiskin gibi dusun biz yiyp mi yatiyoruz dedi emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama nafile sonu memede bitiyo sabah 6da kalkiyorum okul icin bende dayanamiyorum pes ediyorum sen dene bari isine yarasi nsikintisi olmasa neden uyumasin dimi.s yaa boyle dusununce hasta engelli surekli bakima muhtac cocugu olan ana babalari dusunuyorum Rabbim milyon kat sabir versin biz buna dayanamiyoruz
Ewet benim doğumdan 1 ay önce oldu baby showerım.yalnız organizasyonu zaten arkadaşlar veya yakınlar yapıyo benim de en yakın arkadaşım ve annem birlikte hazırlamışlarBayanlar biz o aşamaları geçirdik ama şimdi görümcem hamile 8 aylık..ve baby shower yapmak istiyo fikirleriniz varmı??yapanlar varmı..ben yapmamıştım doğrusu keşke de yapsaydım şimdi bride shpwer baby shower hepsini yapıyolar
Bak mesela benim arkadaşım uyku koçu tuttu demiştim ya onun dediği oğlu gözlerini kasidigi esnedigi Zaman uyku vakti zaten geçmiş oluyormuş uzun süre ayakta kaldığı için daha çok hareketleniyomus aylarına göre uyanık kalması gereken saatleri belirliyorlar bence eşinle oturup bir karar verin bu durumu çözün arkadaşımın dediği şey daha onceden neden yardım almadım çok pişmanım kendimi boşuna yipratmisim olduah canim ya eminim ki 2 saat aglasa da uyumaz oyle bir bebek.. Oyle nazli ki arkadaşlarım aciyor halime bugün gorustuk bir odada emzirmekten baska bir sey yapamadim bir kez kucaklarina bile alamadilar o kadar nazli bir bebek ki ya diyorum ben boyle olmasi icin bir sey yapmadim demek yapida var.. Oyle imreniyorum ki baska bebeklere ya diyorum gunduz uyusa biraz nefes alsam o kadar mutlu anne olacagim ki.. Ama dedigin gibi bagirmalara basladim bile bazen kendimi kaybediyorum sanirim artik.... İnsallah tekrar bir gun cesaret edebilirim..
sorma artik suraya sikayet yazmaktan biktim beterin beteri var da iste insan kendini biliyor kendinden iyileri gorup ozeniyor..
Doktorun cok hakli da canim emmeden asla gecmiyor uykuya ama insallah basarabiliriz bunun icin de cesaretlenmem ve pes etmemem gerek.. Su dadiyi mi cagirsam bizim eve siz de tv.den izlersiniz
ah canim ya eminim ki 2 saat aglasa da uyumaz oyle bir bebek.. Oyle nazli ki arkadaşlarım aciyor halime bugün gorustuk bir odada emzirmekten baska bir sey yapamadim bir kez kucaklarina bile alamadilar o kadar nazli bir bebek ki ya diyorum ben boyle olmasi icin bir sey yapmadim demek yapida var.. Oyle imreniyorum ki baska bebeklere ya diyorum gunduz uyusa biraz nefes alsam o kadar mutlu anne olacagim ki.. Ama dedigin gibi bagirmalara basladim bile bazen kendimi kaybediyorum sanirim artik.... İnsallah tekrar bir gun cesaret edebilirim..
sorma artik suraya sikayet yazmaktan biktim beterin beteri var da iste insan kendini biliyor kendinden iyileri gorup ozeniyor..
Doktorun cok hakli da canim emmeden asla gecmiyor uykuya ama insallah basarabiliriz bunun icin de cesaretlenmem ve pes etmemem gerek.. Su dadiyi mi cagirsam bizim eve siz de tv.den izlersiniz
Aynen . Örnek benim işte gözünüzün önünde. Ben de uyku koçu tuttum. Bu uyku problemi aile içi probleme dönüyor zamanla. E efsunkarr nazli mazli değil senin kızın. Uyumayi bilmeyip seni parmağında oynatan bir bebek. Neler paylaştım seninle lütfen yap soylediklerimi pes etme arkadaşım.Bak mesela benim arkadaşım uyku koçu tuttu demiştim ya onun dediği oğlu gözlerini kasidigi esnedigi Zaman uyku vakti zaten geçmiş oluyormuş uzun süre ayakta kaldığı için daha çok hareketleniyomus aylarına göre uyanık kalması gereken saatleri belirliyorlar bence eşinle oturup bir karar verin bu durumu çözün arkadaşımın dediği şey daha onceden neden yardım almadım çok pişmanım kendimi boşuna yipratmisim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?