- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Nasıl oluyor bu uyku koçu ilk defa duydum eve mi geliyo telden falan mı yonlendiriyo bana bi anlatın hele.Aynen . Örnek benim işte gözünüzün önünde. Ben de uyku koçu tuttum. Bu uyku problemi aile içi probleme dönüyor zamanla. @efsunkarr nazli mazli değil senin kızın. Uyumayi bilmeyip seni parmağında oynatan bir bebek. Neler paylaştım seninle lütfen yap soylediklerimi pes etme arkadaşım.
ah canim ya eminim ki 2 saat aglasa da uyumaz oyle bir bebek.. Oyle nazli ki arkadaşlarım aciyor halime bugün gorustuk bir odada emzirmekten baska bir sey yapamadim bir kez kucaklarina bile alamadilar o kadar nazli bir bebek ki ya diyorum ben boyle olmasi icin bir sey yapmadim demek yapida var.. Oyle imreniyorum ki baska bebeklere ya diyorum gunduz uyusa biraz nefes alsam o kadar mutlu anne olacagim ki.. Ama dedigin gibi bagirmalara basladim bile bazen kendimi kaybediyorum sanirim artik.... İnsallah tekrar bir gun cesaret edebilirim..
sorma artik suraya sikayet yazmaktan biktim beterin beteri var da iste insan kendini biliyor kendinden iyileri gorup ozeniyor..
Doktorun cok hakli da canim emmeden asla gecmiyor uykuya ama insallah basarabiliriz bunun icin de cesaretlenmem ve pes etmemem gerek.. Su dadiyi mi cagirsam bizim eve siz de tv.den izlersiniz
bu eğitimden sonra gece hic uyanmiyor muAynen . Örnek benim işte gözünüzün önünde. Ben de uyku koçu tuttum. Bu uyku problemi aile içi probleme dönüyor zamanla. @efsunkarr nazli mazli değil senin kızın. Uyumayi bilmeyip seni parmağında oynatan bir bebek. Neler paylaştım seninle lütfen yap soylediklerimi pes etme arkadaşım.
bi o adam eder bunlari:)ama.kızım artik okadar iyi biliyorki aglama siddeti arttikca emecek yada kucagima gelecek farkinda arkadasin dedigi gibi sanki biraz kullaniyolaar bu durumu :)parmak kadar çocuklar oyuncak.etti bizi yaaah canim ya eminim ki 2 saat aglasa da uyumaz oyle bir bebek.. Oyle nazli ki arkadaşlarım aciyor halime bugün gorustuk bir odada emzirmekten baska bir sey yapamadim bir kez kucaklarina bile alamadilar o kadar nazli bir bebek ki ya diyorum ben boyle olmasi icin bir sey yapmadim demek yapida var.. Oyle imreniyorum ki baska bebeklere ya diyorum gunduz uyusa biraz nefes alsam o kadar mutlu anne olacagim ki.. Ama dedigin gibi bagirmalara basladim bile bazen kendimi kaybediyorum sanirim artik.... İnsallah tekrar bir gun cesaret edebilirim..
sorma artik suraya sikayet yazmaktan biktim beterin beteri var da iste insan kendini biliyor kendinden iyileri gorup ozeniyor..
Doktorun cok hakli da canim emmeden asla gecmiyor uykuya ama insallah basarabiliriz bunun icin de cesaretlenmem ve pes etmemem gerek.. Su dadiyi mi cagirsam bizim eve siz de tv.den izlersiniz
Bizim arkadaş online bilgisayardan Görüşmeleri yapıyorduNasıl oluyor bu uyku koçu ilk defa duydum eve mi geliyo telden falan mı yonlendiriyo bana bi anlatın hele.
Ben de kasım annesiyim forumu takip ediyordum şimdi üye oldum ve konuşmaya katılmak istiyorum
Canımın içi bir kızım var nazzz
Ben ikramliklari denemeye basladim bile havuc topu yaptim 7 8 havuc rendeledm 1 cay bardagindan az seker le kavurdum icine tarcin ve cevuz ekledim ayri bi yerde 3 kasik yagi erittim 2 paket etiborun icine doktum yagi petiborleri elimle ufaldm sonra havuclu karisimi petiborkere doktum top top yapip hindistan cevizine buladim oldu da bitti yarinda perikanadinin paylastigi beyaz toplardan denicem onun tarifi biraz farkli denedikce paylasrm
soyle anlatayim gunduzleri 5er dakikadan 10 dakika uykuya yatiyor guya kendime yiyecek bir seyler ayarlerken aglama sesini duyuyorum.. Uykusunu alamadigindan surekli mizmiz.. Gece uykusuna cok zor daliyor uyuyamadigindan gece de yarim saat bir saat araliklarla uyaniyor gittikce perisan vaziyet aldi..
K.valide bakio cnm. Calscm bn yine 23 yasindaim .(. 2sinede baksin napim .). bn haftada iki gun 24 saat calisiorm ztn nobet usulü
Kizlar ben gece emzirmeyi kestim dqha rahatiz oda bende biberona alisti yeni yeni devam sutu veriyorum gunduz emiyor zaten biberon almiyorsa emzigi verin gece
Amin cümlemizin evladını Allah bağışlasın.baby shower görümcem için sordum o yapıcak önümüzdeki 2 hafta içinde..yerine karar veremiyo.dışarda yapıcak ben doğum gününü kutlıycam tabikibebişimin inşallah..yalnız tabi masraf yönünden ben evde yapıcamü
Hanımlar soruldu mu bilmiyorum ama minnoslariniza ne giydireceksiniz doğumgününde? Ben oğluma mickey konseptli doğumgünü hazırlıyorum ve restaurantimizda nasipse kutlayacagiz. Babaanne dede halalar Kuzenler vs. A
Hoşgeldin geç geldin : )
Her zaman sohbetine hazırız...
Allah bağışlasın yavrunu...
Değişik bişiymiş güzel oldu mu? Ben de bir tek cupcake ki denedim çok güzel oldu.. Beyaz topları dene bakalım güzel olacak mı : )
günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)
Canım tarif basit.. Cupcake tarifi ben böyle yaptım..
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı ayçiçek yağı
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un
İçindekiler bu kadar... Kaplara koydum pişirdim içi pof pof oldu hamur olmadı hiç.. Sonra ortasından azcık delik açıp içine çilek ve vişne reçeli koydum (denemek için) sonra üstünü çıkarttığım keklerle kapattım.. Üzerini de krem şantiyle süsledim... Çok lezzetli oldu valla... Aklıma geldi evimde ev yapımı 3-4 çeşit reçelim var hepsinin içine koyup hangisinde ne varsa üzerine batırdığım süslü kürdana yazarım diye düşündüm.. (Çilek, şeftali, vişne) gibi : )
Arkadaşımızın beyaz top dediği sanırım irmikli lokumlar
Malzemeler:
üzeri için:
- 3 su bardağı süt
- 7 kaşık irmik
- 7 kaşık toz şeker (ben 5 kaşık esmer şeker kullandım)
- 1 paket toz krem şanti
Tarifi:
- kakao ve hindistan cevizi
- Süt irmik ve şekeri karıştırarak pişirin (kaynadıktan sonra koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edin)
- Soğuması için ocaktan alın.
- Ara ara karıştırarak soğumasını bekleyin.
- Soğuyan muhallebiye toz krem şantiyi ilave edin ve iyice karıştırın. Çırpıcı kullanmanıza gerek yok, kaşıkla da karıştırabilirsiniz.
- Yanınıza bir bardağın içinde su alın.
- Bir kapta hindistan cevizi ve yaklaşık silme 1 tatlı kaşığı kadar kakaoyu karıştırın, başka bir kaba da sadece hindistan cevizi dökün
- Muhallebiden elinizde toplar yapıp hindistan cevizinin içine atın ve yuvarlak hareketlerle topları hindistan cevizine bulayın.
- Aynı işlemi kakaolu hindistan cevizi için de tekrarlayıp servis tabağına alın.
- Soğuk olarak servis edin.
2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
2sinede baktrcm cnm kadinlada aram bozuk suan ama .). Hemsireym cnm haftada 2 gun 24 saat calisiorm cocuk icin 24 saat uzun ama dier gunler telafi etmeye calisiyorz iste. Snde dusun ikinciyi gecktrme Ozaman .). Snra daha zor gelir
Sğol cnm bende böle yapım reçelli evet güzel olur gibi yazmana ne gerek var
kimin şansına ne gelirse artık ::):)
aran bozuk bide aynen bende öleyim aramız bozuk değil
ama pek anlaşamayız yani onun için rabbim gönlüme versin
2.çocuğumu bırakmak istemiyorum.bencede 24 saat çok uzun cnm emmiomuydu
seni peki nasıl yaptınız anneyi görmeden unuturda hee.
Günaydın arkadaşlar oğlum nezle oldu burnu çok dolu otriyle çekmeme çıldırıyo ağlıyo tahriş ediyo gbi burun mukozasını da çekiyo bi arkadaş tereyağlı bişey önermişti hatırlayan varsa yazablrmi?
Öksürükte var dişte var hepsi üst üste geldi tereyağ pekmezi deneyim çok teşekkürler.bide soğanı bölüp tülbente sarıp başucuna koymak da çok iyi geliyomş netten buldum da yaptım hmn.allahım hepsini korusun şifa versin bgn muharremin 10 u aşure günü .herkse bereketli bi yıl diliyorum:)Öksürük felan varsa boğaz için iyi geliyor tereyağı ile pekmezi kaynatıp ılıtıp içirmiştim ben.. Bir de bol bol buhara tutarsan burnu kendiliğinden akıyor zaten öyle daha rahat eder belki.. Geçmiş olsun..
Öksürükte var dişte var hepsi üst üste geldi tereyağ pekmezi deneyim çok teşekkürler.bide soğanı bölüp tülbente sarıp başucuna koymak da çok iyi geliyomş netten buldum da yaptım hmn.allahım hepsini korusun şifa versin bgn muharremin 10 u aşure günü .herkse bereketli bi yıl diliyorum:)
Cnm hakkında hayırlısı olsun sen güçlü bi annesin ki rabbim ona göre vermiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin heyecanlı bi durum walla:)2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
2sinede baktrcm cnm kadinlada aram bozuk suan ama .). Hemsireym cnm haftada 2 gun 24 saat calisiorm cocuk icin 24 saat uzun ama dier gunler telafi etmeye calisiyorz iste. Snde dusun ikinciyi gecktrme Ozaman .). Snra daha zor gelir
Günaydın kızlar. Bugün harika bir instagram sayfası takip etmeye başladım. 22 yasında bir anne Avustralya da yaşıyor ve 6 çocuğu var:) ilk çocuğu tek. Sonraki doğumda ikiz, diğer doğumda üçüz doğuruyor:) bayildimm:)hepsini almış birde kahve içmeye gitmiş:) hesabın adı chloeandbeans :)
Âmin inşallah herkes hayırlı bereketli sağlıklı bir yıl geçirir. Bu arada çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Burnunu aspiratörle açtırmıyorsa sadece deniz suyu sıkıp, yanına Okaliptüs yağlı veya vicksli küçük bir havlu koyabilirsin. Rahat nefes alırÖksürükte var dişte var hepsi üst üste geldi tereyağ pekmezi deneyim çok teşekkürler.bide soğanı bölüp tülbente sarıp başucuna koymak da çok iyi geliyomş netten buldum da yaptım hmn.allahım hepsini korusun şifa versin bgn muharremin 10 u aşure günü .herkse bereketli bi yıl diliyorum:)
Çok teşekkrler amin.kombiyi açtım bgn ilk kez.aslında üşüme diil de terlemeden dolayı oldu gbi.eskiden terlemzdi 1 aydr terliyo yaşına gelince tahlil lerini yaptırcam inş kansızlık da terletiyo olablr yemekle arası olmadıgı için demir tozunu da veremiyorum.evlat olunca söz konusu ne acayp oluyo be insan.Âmin inşallah herkes hayırlı bereketli sağlıklı bir yıl geçirir. Bu arada çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Burnunu aspiratörle açtırmıyorsa sadece deniz suyu sıkıp, yanına Okaliptüs yağlı veya vicksli küçük bir havlu koyabilirsin. Rahat nefes alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?