2014 Kasım Anneleri

Nasıl oluyor bu uyku koçu ilk defa duydum eve mi geliyo telden falan mı yonlendiriyo bana bi anlatın hele.

bu eğitimden sonra gece hic uyanmiyor mu

bi o adam eder bunlari:)ama.kızım artik okadar iyi biliyorki aglama siddeti arttikca emecek yada kucagima gelecek farkinda arkadasin dedigi gibi sanki biraz kullaniyolaar bu durumu :)parmak kadar çocuklar oyuncak.etti bizi yaa

Ben de kasım annesiyim forumu takip ediyordum şimdi üye oldum ve konuşmaya katılmak istiyorum

Hoşgeldin geç geldin : )
Her zaman sohbetine hazırız...

Canımın içi bir kızım var nazzz

Allah bağışlasın yavrunu...

Değişik bişiymiş güzel oldu mu? Ben de bir tek cupcake ki denedim çok güzel oldu.. Beyaz topları dene bakalım güzel olacak mı : )

Günaydın hatunlar...
Burda yağmur var...

Arkadaşlar insanın yavrusunun her yaptığı anneye çok özel gelir ya ne bilim..
Oğlum geçen haftadan beri bazı organlarını öğrendi çok seviniyorum buna...
Kafa ya da başın nerde dedim mi gösteriyor ve burnunu da aynı şekilde.. Bir de kulağını..
Bunları biliyor şu an...
Onunla oyun oynarken elleri ayakları yüzü olan bir yastığımız var onda gösterirken hep anlatıyordum da öylesine yani bu kadar çabuk kapacağı aklıma bile gelmezdi.. Ya da bir dergi de bir bebeği görsem aynı şekilde onun gözlerini, başını, kulaklarını sırayla kendisinde de gösteriyorum.. Demekki çok faydası olmuş..
Gün geçtikçe nasıl sevimli oluyorlar..
Allah bağışlasın hepsini...

haklısın cnm çoz zor ur nasıl oluo ya ben bunları
anlamıorum uyumuolar sonradan uykusuz kaldıkları
için uykuya dalmıolarmı bu çcoukları anlamak gerçekten çok zor
sana da yazık cnm benimm ii dayanıosun valla.rabbim sana sabır versin.
biraz önce bişiler yapılması lazım

K.valide bakio cnm. Calscm bn yine 23 yasindaim .(. 2sinede baksin napim .). bn haftada iki gun 24 saat calisiorm ztn nobet usulü

2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım

Kizlar ben gece emzirmeyi kestim dqha rahatiz oda bende biberona alisti yeni yeni devam sutu veriyorum gunduz emiyor zaten biberon almiyorsa emzigi verin gece

ben kesemiorum cnm malesef gündüz vermioruz artık sağmayı bıraktım
onun için akşamdan akşama olduğu için emsin diorum yanında olsam
bende gece emzirmezdim hem uykusu bölünmemiş olurdu iyi olurdu ama napım

dışarda çok masraflı oluo cnm tabi ki.
ben baby shower yapmadım gerek duymadım galiba
bunun için hiç aklımdan bile geçmedi yapmak ama illaki
güzel olur hamiş fotoları falan.sen neler planlıosun doğum gününde.
biz az çok paylaştık

Hanımlar soruldu mu bilmiyorum ama minnoslariniza ne giydireceksiniz doğumgününde? Ben oğluma mickey konseptli doğumgünü hazırlıyorum ve restaurantimizda nasipse kutlayacagiz. Babaanne dede halalar Kuzenler vs. A

kendin yapıosun iyi bende mickey mouse düşündüm
ama konsepti çok pahalı onun için normal bişiler
giydiricem ben restaurant kendinize mi ait eğer öleyse
iyi diğer türlü baya pahalı oluo çünkü dışarda yapmak.

günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)

günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)

Canım tarif basit.. Cupcake tarifi ben böyle yaptım..

1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı ayçiçek yağı
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un

İçindekiler bu kadar... Kaplara koydum pişirdim içi pof pof oldu hamur olmadı hiç.. Sonra ortasından azcık delik açıp içine çilek ve vişne reçeli koydum (denemek için) sonra üstünü çıkarttığım keklerle kapattım.. Üzerini de krem şantiyle süsledim... Çok lezzetli oldu valla... Aklıma geldi evimde ev yapımı 3-4 çeşit reçelim var hepsinin içine koyup hangisinde ne varsa üzerine batırdığım süslü kürdana yazarım diye düşündüm.. (Çilek, şeftali, vişne) gibi : )

Arkadaşımızın beyaz top dediği sanırım irmikli lokumlar

Malzemeler:
  1. 3 su bardağı süt
  2. 7 kaşık irmik
  3. 7 kaşık toz şeker (ben 5 kaşık esmer şeker kullandım)
  4. 1 paket toz krem şanti
üzeri için:
  1. kakao ve hindistan cevizi
Tarifi:
  1. Süt irmik ve şekeri karıştırarak pişirin (kaynadıktan sonra koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edin)
  2. Soğuması için ocaktan alın.
  3. Ara ara karıştırarak soğumasını bekleyin.
  4. Soğuyan muhallebiye toz krem şantiyi ilave edin ve iyice karıştırın. Çırpıcı kullanmanıza gerek yok, kaşıkla da karıştırabilirsiniz.
  5. Yanınıza bir bardağın içinde su alın.
  6. Bir kapta hindistan cevizi ve yaklaşık silme 1 tatlı kaşığı kadar kakaoyu karıştırın, başka bir kaba da sadece hindistan cevizi dökün
  7. Muhallebiden elinizde toplar yapıp hindistan cevizinin içine atın ve yuvarlak hareketlerle topları hindistan cevizine bulayın.
  8. Aynı işlemi kakaolu hindistan cevizi için de tekrarlayıp servis tabağına alın.
  9. Soğuk olarak servis edin.

2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
2sinede baktrcm cnm kadinlada aram bozuk suan ama .). Hemsireym cnm haftada 2 gun 24 saat calisiorm cocuk icin 24 saat uzun ama dier gunler telafi etmeye calisiyorz iste. Snde dusun ikinciyi gecktrme Ozaman .). Snra daha zor gelir

Günaydın kızlar. Bugün harika bir instagram sayfası takip etmeye başladım. 22 yasında bir anne Avustralya da yaşıyor ve 6 çocuğu var:) ilk çocuğu tek. Sonraki doğumda ikiz, diğer doğumda üçüz doğuruyor:) bayildimm:)hepsini almış birde kahve içmeye gitmiş:) hesabın adı chloeandbeans :)

Sğol cnm bende böle yapım reçelli evet güzel olur gibi yazmana ne gerek var
kimin şansına ne gelirse artık ::):)

aran bozuk bide aynen bende öleyim aramız bozuk değil
ama pek anlaşamayız yani onun için rabbim gönlüme versin
2.çocuğumu bırakmak istemiyorum.bencede 24 saat çok uzun cnm emmiomuydu
seni peki nasıl yaptınız anneyi görmeden unuturda hee.

Zaten süslü cupcake kalıbı ve kürdanları takım almıştım canım.. Öyle değişiklik olsun diye yazarım belki..

Günaydın arkadaşlar oğlum nezle oldu burnu çok dolu otriyle çekmeme çıldırıyo ağlıyo tahriş ediyo gbi burun mukozasını da çekiyo bi arkadaş tereyağlı bişey önermişti hatırlayan varsa yazablrmi?

Öksürük felan varsa boğaz için iyi geliyor tereyağı ile pekmezi kaynatıp ılıtıp içirmiştim ben.. Bir de bol bol buhara tutarsan burnu kendiliğinden akıyor zaten öyle daha rahat eder belki.. Geçmiş olsun..

Öksürükte var dişte var hepsi üst üste geldi tereyağ pekmezi deneyim çok teşekkürler.bide soğanı bölüp tülbente sarıp başucuna koymak da çok iyi geliyomş netten buldum da yaptım hmn.allahım hepsini korusun şifa versin bgn muharremin 10 u aşure günü .herkse bereketli bi yıl diliyorum:)

Aminnn Allah esirgesin her şeyden onları...
Teşekkürler.. Herkes için huzurlu sağlıklı bir yıl olsun

Cnm hakkında hayırlısı olsun sen güçlü bi annesin ki rabbim ona göre vermiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin heyecanlı bi durum walla:)

Şaka gibi kadın 6 çocuğa birden bakıyor Hayretler içerisindeyim, biz 1 taneye bakıcaz diye ölüp bittikbu arada çocukların hepsi de birbirinden tatlı ya maşallah. Sanırım 5 erkek 1 kız. Bundan sonra arada o sayfaya bakıp, güç alıcam, teşekkürler Paylaşım için. Kızlar herkes bakmalı, sayfa herkese açık zaten, instagram hesabına gerek yok.

Âmin inşallah herkes hayırlı bereketli sağlıklı bir yıl geçirir. Bu arada çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Burnunu aspiratörle açtırmıyorsa sadece deniz suyu sıkıp, yanına Okaliptüs yağlı veya vicksli küçük bir havlu koyabilirsin. Rahat nefes alır

Çok teşekkrler amin.kombiyi açtım bgn ilk kez.aslında üşüme diil de terlemeden dolayı oldu gbi.eskiden terlemzdi 1 aydr terliyo yaşına gelince tahlil lerini yaptırcam inş kansızlık da terletiyo olablr yemekle arası olmadıgı için demir tozunu da veremiyorum.evlat olunca söz konusu ne acayp oluyo be insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…