2014 Kasım Anneleri

Daha bugün oturup Ağladım yemiyor diye bi günü bi Gününü tutmuyor işte Bizde Güzelce yesin istiyoruz ama inatlaşmak daha çıkmaza sokuyor
Bak benim ablam çok zorladı çocuklarını zorla yedirdi kustu çocuk inat etti yedirdi şimdi Yeğenimin biri 4 biri 2 Yaşında yemek görünce kaçıyorlar resmen travma yaşadılar
Çocuğu yemeğe zorlamak çocukta karnımı doyurmayı beceremiyorum hissi yaratırmış o bile ona psikolojik baskı oluyormus
Hiç kendini üzme inatlaşma önüne koy biraz mesela oynasın baksın o arada yavaş yavaş yedir sende eline bebek çatalı ver mesela yemeklere batırmaya çalışsın eğlensin sende yemeği yedir bir yandan
Artık büyüdüler herşeyi farkediyorlar bir zaman sonra daha içinden çıkılmaz bir hal alabilir o Yüzden hiç zorlama senin stres yaptığını hissedince hiç yemiyorlar

Canimmm çok sağol ilaç gibi geldin varya artık psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum inan bana tabağı görünce başını çevirmeye başliyor yarin DA dedigin GIBI yapayim bakayim inş bu sefer ise yarar bide gelişimi iyi olmayınca bitiyorum dün Dr boyu kilosu az dedi bugün bi baktım boynumda beze gibi bişey çıkmış lenf bezlerim şişmiş meğer

Boyu kilosu az olsun ama psikolojisi bozulmasın onun tamiri olmuyor işte
Çok az çocuk severek yemek yiyor Çoğu iştahsız bence bizde de suç var çok zorluyoruz çok yedirmeye çalışıyoruz
Ben yamanı Özgür bırakıyorum döküp saçıyor ama hiç değilse azda olsa yiyor kaşıkla birşey asla yemiyor sırf bu Yüzden 1 aydır yoğurt yemiyor Çorba hiç içmiyor
Sende yarın minik minik böl önüne koy dokunsun oynasın biraz sende usulca bi yandan Ağzına yemek koy önünden al bak böyle sende ye de at Ağzına bence hoşuna gidecektir
Allah'a şükür eli ayağı sağlam az yesin ama severek yesin hiç üzme kendini Bak boynum şişti diyorsun sana bişey olursa Elif ne yapacak sakin olmak zorundayız

Sağol canım yarın sabah bide böyle Deniim inş bu sefer yer...

Birlikte nice seneleriniz olsun sağlıklı mutlu yıllar dilerim

Cnnmkaç kere kalktığına bağlı 180 cc içiyor bizimki genelde.bazen dönemiyor ağlıyor ondanda kalkıyor sallıyorum uyuyor mama versem içer tabii ama her seferinde vermiyorum ben mamayı.
Sen ne kadat veriyorsun
Öğlen 2 gibi Corba iciyor sevdigiyse bi kase bitiyo sevnediyse yarin kase 6 da hippin kasık mamasını yiyor bi kase 8 de yatarken 180 ml içiyor gece yada sabaha karsı 4 gibi bi 180 ml daha içiyor saat 9 da kahvaltı yapmıyo 11 gibi yoğurt veriyorum uyuyo tekrar öğlen yemeği

Lens alsana canm. Ben kullaniorm. Rahat ettim.

bu tuz hamurunu mu soruyorsun
Kurumadan böyle bir kürdanla üstten delik açıp kurdale geçirip duvara asılabilir

evet cnm denicem bakım nasıl olucak frında
normal pişirir gibi yapıcam dimi deneyim bakaım..
sağolasınn

Aynısı var oğluma hediye gelmişti. Çok şık duruyor; )

biri mi yaptıtmış peki bende yapım elide yapılır
heralde yan yana asarız :):):)

Cnnmkaç kere kalktığına bağlı 180 cc içiyor bizimki genelde.bazen dönemiyor ağlıyor ondanda kalkıyor sallıyorum uyuyor mama versem içer tabii ama her seferinde vermiyorum ben mamayı.
Sen ne kadat veriyorsun

ben emziriorum gece ya gene gerek varmı
acaba mamaya falan gündüz emmio sütde bırakmıorum
diye akşamdan sabaha kadar emziirorum ben nunun için
çok sık kalkıoo..

Süpersin adaşım ben bundan yapıcam ama Eren'in Ayakları az büyük mü kaçar acaba Ayakları dayısına çekmiş, 20 numara Hatta bir numara büyük öneriliyor, ayakkabı da 21 alıcaz.

ben 19 aldımm ya küçük mü almışım acaba
oluyo sanki şuan ama zaten bırakmıo ayağında
çıkarıo hemen fırsat buldukça..

Yerim onların koca ayaklarınıYapıcam inşallah çok Hoşuma gitti ama umarım Fırında hamur çatlamaz.

evet bende yapmayı düşünüorum cnm bakalım denicez
ilkinde olmazsa 2.tuttururuz inşallah çok hoş bence
çok güzel anı olurr...

Herkese günaydın 3 gündr ailece gribiz kemiklerim ağrıyo resmen ve bazen bunalıyorum daralıyorum herseyden oğluma bakınca rahatlıyorum onun için güçlü olmaya çalışıyorum sadece.

Benim ki hazır kit halinde olanlardandi canım.

Anam ne biçim çocuklar ne biçim zman bu böyle psikolojileri bozuluyor her şeye? Erwan da yemiyor . Fare bile benim oglumda daha çok yiyordur eminim. Bizim ki bi de kusmeyi öğrenmiş aman Yarabbi. Kapris Allah kapris. Bi şey verme eline ağlayarak koşup kapının önüne gidiyor. Ne günlere kaldık

Şeker hamuru kurabiyelerin üzerine bastırılan alfabeden varsa sende onunla ismini de basabilirsin üstüne

Hiç sorma bacım ya ne yapsak memnun edemiyoruz bunları yamanda yumruğunu sıkıp azarlıyor bizi yemicem diye tam sopalık bunlar

ay cnm valla biz bu yaşta zor küsüoz :):)
bizde videosunu gösterioz ya kafasını eğio yan yan bakıp
utanıo birde bıyık altından gülüo aman allahım onları bize verene
kurban olayım yaa :):):):)

Şeker hamuru kurabiyelerin üzerine bastırılan alfabeden varsa sende onunla ismini de basabilirsin üstüne

alfabe alıcam cnm şimdi kurabiye yapıcam da ozaman
ama bu beyaz hamur ya isim belli olurmu ki şeker
hamurlarında tam iyi oluoda renkli olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…