Yapıştır arada popoya ellerinde kaldık bu Zıpırların.Hiç sorma bacım ya ne yapsak memnun edemiyoruz bunları yamanda yumruğunu sıkıp azarlıyor bizi yemicem diye tam sopalık bunlar
bizimki gece 4 veya 5 de uyanıyo anne sütü ve üzerine 100 cc mama alıp uykuya devam ediyo 9da kahvaltıDoğum günü olan bebişlerin nice yaşları olsun ..bi sorum var sizlere oğlum kahvaltıyı azına sürmüyo gecemi doyuyo acaba önceden az çok karışımı yiyodu şimdi onuda yemiyo formül mama veren anneler gece besliyomusunuz kaç ml içiyo sabaha kadar ?
Canım benim oğlan in da sert genelde. Kabızlık sorunumuz var. Yumurta benim oğlan da kabızlık yapıyor bunu farkettim. Kızın kakasini yaparken kusuyor aynı zamanda öyle mi? Siz nasıl korkutmus olabilirsiniz ki ikinirken yani tuhaf bi teşhis ama bilemiyorum yinede. Sikmasi normal çünkü kabız zorlanıyor çocuk.Kizlar ya bebeklerinizn kakasi nasil artik kafayi yiycemyaa civikmi bezinde toparlaniyormu cocuk kabiz aylardir ne yapsak duzelmiyor birde kaka yaparken agzindan burnundan geliyor yedikleri dr kaka yapacagi dönemde korkmus ikinmayi bilmiyor dedii niyee boyle oluyor anlamiyorum soyle rahat bir kaka yapsa dunyalar benim olcak vallaperisan oluyor cocuk kaka yaparken okadar sıkıyor ki kendni kalcasi bacaklari falan semsert oluyorya niye bu kadar kasiyorsa bilmiyorum her dr farkli birsey diyo
Canım benim oğlan in da sert genelde. Kabızlık sorunumuz var. Yumurta benim oğlan da kabızlık yapıyor bunu farkettim. Kızın kakasini yaparken kusuyor aynı zamanda öyle mi? Siz nasıl korkutmus olabilirsiniz ki ikinirken yani tuhaf bi teşhis ama bilemiyorum yinede. Sikmasi normal çünkü kabız zorlanıyor çocuk.Kizlar ya bebeklerinizn kakasi nasil artik kafayi yiycemyaa civikmi bezinde toparlaniyormu cocuk kabiz aylardir ne yapsak duzelmiyor birde kaka yaparken agzindan burnundan geliyor yedikleri dr kaka yapacagi dönemde korkmus ikinmayi bilmiyor dedii niyee boyle oluyor anlamiyorum soyle rahat bir kaka yapsa dunyalar benim olcak vallaperisan oluyor cocuk kaka yaparken okadar sıkıyor ki kendni kalcasi bacaklari falan semsert oluyorya niye bu kadar kasiyorsa bilmiyorum her dr farkli birsey diyo
bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.nCanım benim oğlan in da sert genelde. Kabızlık sorunumuz var. Yumurta benim oğlan da kabızlık yapıyor bunu farkettim. Kızın kakasini yaparken kusuyor aynı zamanda öyle mi? Siz nasıl korkutmus olabilirsiniz ki ikinirken yani tuhaf bi teşhis ama bilemiyorum yinede. Sikmasi normal çünkü kabız zorlanıyor çocuk.
bende doğumgününü bir hafta erken yapıcam yani yarın normalde 9 kasımSlm k7zlar anca simdi elime alabildim tableti yarin buyuk gun:)) cok yoruldum ama k.v sarmami yapti ablamn mercimekli koftemi komsuyla birliktede kekebekli yas pastami yaptik yegenlerimle 1 kalipli seker hamurlu kurabiyelerimi ben ise elmali kurabiye sekilli kurabiye ve kakaolu kurabiye beyaz top kakaolu top sigara boregini yaptim yarinada borek felan cup kek patatesli yapcm
bittim resmn yorgunluktan okadarda yardim edenim vardi k.v bu gece bizde kalck yarina yardim icin cocugada bakiyor ben yapiyrum islerimi
Slm k7zlar anca simdi elime alabildim tableti yarin buyuk gun:)) cok yoruldum ama k.v sarmami yapti ablamn mercimekli koftemi komsuyla birliktede kekebekli yas pastami yaptik yegenlerimle 1 kalipli seker hamurlu kurabiyelerimi ben ise elmali kurabiye sekilli kurabiye ve kakaolu kurabiye beyaz top kakaolu top sigara boregini yaptim yarinada borek felan cup kek patatesli yapcm
bittim resmn yorgunluktan okadarda yardim edenim vardi k.v bu gece bizde kalck yarina yardim icin cocugada bakiyor ben yapiyrum islerimi
bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n
cnm gorumcemın oglu oylebizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n
cnm bazı cocuklar oyle yemıyorlarAnam ne biçim çocuklar ne biçim zman bu böyle psikolojileri bozuluyor her şeye? Erwan da yemiyor . Fare bile benim oglumda daha çok yiyordur eminim. Bizim ki bi de kusmeyi öğrenmiş aman Yarabbi. Kapris Allah kapris. Bi şey verme eline ağlayarak koşup kapının önüne gidiyor. Ne günlere kaldık
bızde aynıyız20 numara ne ki :) bizimki 21 e girmio ayağı ilk adim ayakkabısı da 21 e kadar var sadece... büyük kalip ayakkabi bulmak için bayagi bir ugrastik. 22 gibi giyinio bizimki :)
cnm gorumcemın oglu oyle
2,5 yasında cok zor yapıyor
bı kez korkmus o yuzden ıkınmıyor
bu yemek yemesını de etkılıyor
eger cok sıkıntı yasarsanız bı cocuk cerrahına muayene ettır derım
onun harıcınde kayısı kaynatıp suyunu ıcır ya da kayısılı bırseyler yap
ben kayısı ıle hurmayı kaynatıp cevızlı ruseymlı top yapıyorum
suyunuda ıcırıyrm sevıyr
deneyebılırsın, belkı faydası dokunur
bendr oyle yapacam İnşallah kac dra gittik bi sonuc yok hep ayni zten iki. Gunde bir yapiyor ve birRgun yerse diğer gun. Yemiyor karni agriyor cunku kivranmaya basliyor gecsede cocugum rahatlasa yaacnm gorumcemın oglu oyle
2,5 yasında cok zor yapıyor
bı kez korkmus o yuzden ıkınmıyor
bu yemek yemesını de etkılıyor
eger cok sıkıntı yasarsanız bı cocuk cerrahına muayene ettır derım
onun harıcınde kayısı kaynatıp suyunu ıcır ya da kayısılı bırseyler yap
ben kayısı ıle hurmayı kaynatıp cevızlı ruseymlı top yapıyorum
suyunuda ıcırıyrm sevıyr
deneyebılırsın, belkı faydası dokunur
Tskler canm sagolasin cocugu uyutrkn girim dedim cok zor ama yardimcn olmazsa zor yada ben cok cesit yaptim ondndr belki 1dk durmuyorum ama kili kilina yetiseck sankiparolamyokask mutlu yıllar cnmm iyi ki doğmuş paşan.
güzel güzel resimler paylaşırsınn artık görürüz iyi eğlenceler
musmutlu seneler olsun inşallah..
Tskler canm sagolasin cocugu uyutrkn girim dedim cok zor ama yardimcn olmazsa zor yada ben cok cesit yaptim ondndr belki 1dk durmuyorum ama kili kilina yetiseck sanki
Merhabalar yeme sorunu benim kizima da vardı yemediği için kg alamıyordu ne versem diliyle dışarı atıyordu zaten çok zor bir çocuk esila çok fazla giremiyorum ara ara girebiliyorum ancak.yazılanları Okudum da belki yararı olur dr benim kizima balık yağı verdi sürüp sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içindim5 gün sadece o kadar iştahı açıldı ki anlatamam kuzum Mamma Mamma diye kendi istiyor artık yani bir de balık yağının çeşitleri var galiba bize dr nutrigen balık yağı sürüp verdi şimdi yıyiyor çok şükür. ..şimdi 2 günde 1 veriyorum.Anam ne biçim çocuklar ne biçim zman bu böyle psikolojileri bozuluyor her şeye? Erwan da yemiyor . Fare bile benim oglumda daha çok yiyordur eminim. Bizim ki bi de kusmeyi öğrenmiş aman Yarabbi. Kapris Allah kapris. Bi şey verme eline ağlayarak koşup kapının önüne gidiyor. Ne günlere kaldık
Maşallah maşallah hep böyle güzel yesin daim olsunMerhabalar yeme sorunu benim kizima da vardı yemediği için kg alamıyordu ne versem diliyle dışarı atıyordu zaten çok zor bir çocuk esila çok fazla giremiyorum ara ara girebiliyorum ancak.yazılanları Okudum da belki yararı olur dr benim kizima balık yağı verdi sürüp sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içindim5 gün sadece o kadar iştahı açıldı ki anlatamam kuzum Mamma Mamma diye kendi istiyor artık yani bir de balık yağının çeşitleri var galiba bize dr nutrigen balık yağı sürüp verdi şimdi yıyiyor çok şükür. ..şimdi 2 günde 1 veriyorum.
Boyu kilosu nasıl cnm. Bizim mi 9 bucuk kilo 74 cm. 1 yasindayizMerhabalar yeme sorunu benim kizima da vardı yemediği için kg alamıyordu ne versem diliyle dışarı atıyordu zaten çok zor bir çocuk esila çok fazla giremiyorum ara ara girebiliyorum ancak.yazılanları Okudum da belki yararı olur dr benim kizima balık yağı verdi sürüp sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içindim5 gün sadece o kadar iştahı açıldı ki anlatamam kuzum Mamma Mamma diye kendi istiyor artık yani bir de balık yağının çeşitleri var galiba bize dr nutrigen balık yağı sürüp verdi şimdi yıyiyor çok şükür. ..şimdi 2 günde 1 veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?