2014 Kasım Anneleri

Kizlar ya bebeklerinizn kakasi nasil artik kafayi yiycemyaa civikmi bezinde toparlaniyormu cocuk kabiz aylardir ne yapsak duzelmiyor birde kaka yaparken agzindan burnundan geliyor yedikleri dr kaka yapacagi dönemde korkmus ikinmayi bilmiyor dedii niyee boyle oluyor anlamiyorum soyle rahat bir kaka yapsa dunyalar benim olcak vallaperisan oluyor cocuk kaka yaparken okadar sıkıyor ki kendni kalcasi bacaklari falan semsert oluyorya niye bu kadar kasiyorsa bilmiyorum her dr farkli birsey diyo

bizimki gece 4 veya 5 de uyanıyo anne sütü ve üzerine 100 cc mama alıp uykuya devam ediyo 9da kahvaltı

Slm k7zlar anca simdi elime alabildim tableti yarin buyuk gun:)) cok yoruldum ama k.v sarmami yapti ablamn mercimekli koftemi komsuyla birliktede kekebekli yas pastami yaptik yegenlerimle 1 kalipli seker hamurlu kurabiyelerimi ben ise elmali kurabiye sekilli kurabiye ve kakaolu kurabiye beyaz top kakaolu top sigara boregini yaptim yarinada borek felan cup kek patatesli yapcm
bittim resmn yorgunluktan okadarda yardim edenim vardi k.v bu gece bizde kalck yarina yardim icin cocugada bakiyor ben yapiyrum islerimi

Canım benim oğlan in da sert genelde. Kabızlık sorunumuz var. Yumurta benim oğlan da kabızlık yapıyor bunu farkettim. Kızın kakasini yaparken kusuyor aynı zamanda öyle mi? Siz nasıl korkutmus olabilirsiniz ki ikinirken yani tuhaf bi teşhis ama bilemiyorum yinede. Sikmasi normal çünkü kabız zorlanıyor çocuk.

Canım benim oğlan in da sert genelde. Kabızlık sorunumuz var. Yumurta benim oğlan da kabızlık yapıyor bunu farkettim. Kızın kakasini yaparken kusuyor aynı zamanda öyle mi? Siz nasıl korkutmus olabilirsiniz ki ikinirken yani tuhaf bi teşhis ama bilemiyorum yinede. Sikmasi normal çünkü kabız zorlanıyor çocuk.

bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n

bende doğumgününü bir hafta erken yapıcam yani yarın normalde 9 kasım
dün süslemelerimi halletmeye çalıştım çok yoruldum annemde yanımda olduğu halde
sen bayağ hamaratsın maşşallah ben çoğunu hazır alıcam yetiştirmem mümkün değil çünkü

ohh ne güzel valla şanslsın cnm
ben hayatta beceremicem içime öyle doğuyo
davetiyleride dağıttım rezil olıcam :):)
baya da bişiler yapmışsın valla benm kv den hiç ses
yok bakalım napıcak yardım edicek mi..

bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n

alla alla neden öle acaba cnm zordur ya
çocuk için yokmuymuş bir çözümü..

cnm gorumcemın oglu oyle
2,5 yasında cok zor yapıyor
bı kez korkmus o yuzden ıkınmıyor
bu yemek yemesını de etkılıyor
eger cok sıkıntı yasarsanız bı cocuk cerrahına muayene ettır derım
onun harıcınde kayısı kaynatıp suyunu ıcır ya da kayısılı bırseyler yap
ben kayısı ıle hurmayı kaynatıp cevızlı ruseymlı top yapıyorum
suyunuda ıcırıyrm sevıyr
deneyebılırsın, belkı faydası dokunur

cnm bazı cocuklar oyle yemıyorlar
zorlamamak lazım
ıstmıyorsa zorla vermek cıdden dogru degıl
bıde zamanlama konusunda sıkıntı olabılır
o yuzden bır muddet sonra tekrar dene

parolamyokask mutlu yıllar cnmm iyi ki doğmuş paşan.
güzel güzel resimler paylaşırsınn artık görürüz iyi eğlenceler
musmutlu seneler olsun inşallah..

bendr oyle yapacam İnşallah kac dra gittik bi sonuc yok hep ayni zten iki. Gunde bir yapiyor ve birRgun yerse diğer gun. Yemiyor karni agriyor cunku kivranmaya basliyor gecsede cocugum rahatlasa yaa

parolamyokask mutlu yıllar cnmm iyi ki doğmuş paşan.
güzel güzel resimler paylaşırsınn artık görürüz iyi eğlenceler
musmutlu seneler olsun inşallah..
Tskler canm sagolasin cocugu uyutrkn girim dedim cok zor ama yardimcn olmazsa zor yada ben cok cesit yaptim ondndr belki 1dk durmuyorum ama kili kilina yetiseck sanki

Tskler canm sagolasin cocugu uyutrkn girim dedim cok zor ama yardimcn olmazsa zor yada ben cok cesit yaptim ondndr belki 1dk durmuyorum ama kili kilina yetiseck sanki

akşam mı yapıcan peki gerçi hafta içi
akşam ancak olur dimi.ozaman iyi ben öğlen dedim
ama benim daha zor olıcak sanki bakalım artık bu pazar temizliğimi
yapmayı düşünüorum yapabilirsem istediğim gibi birde 1 şekilli kurabiyelerimi
hafta ya cumartesi de ikramlıkları ertesi güne kadar ne yetişirse..inşallah hepimizinki
güzel geçer..rabbim herkesin gönlüne göre versinn..

Merhabalar yeme sorunu benim kizima da vardı yemediği için kg alamıyordu ne versem diliyle dışarı atıyordu zaten çok zor bir çocuk esila çok fazla giremiyorum ara ara girebiliyorum ancak.yazılanları Okudum da belki yararı olur dr benim kizima balık yağı verdi sürüp sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içindim5 gün sadece o kadar iştahı açıldı ki anlatamam kuzum Mamma Mamma diye kendi istiyor artık yani bir de balık yağının çeşitleri var galiba bize dr nutrigen balık yağı sürüp verdi şimdi yıyiyor çok şükür. ..şimdi 2 günde 1 veriyorum.

Maşallah maşallah hep böyle güzel yesin daim olsun

Boyu kilosu nasıl cnm. Bizim mi 9 bucuk kilo 74 cm. 1 yasindayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…