- 20 Şubat 2015
- 74
- 34
- 98
- 38
1 ay önce gittiğimizde böy 73 Cm kg 9 du şu an 11 aylik yaşına 1 ay kaldı balık yağı ise yaradı bizde maşallah gozle görülür kg aldı ama ne kadar bilmiyorum..Boyu kilosu nasıl cnm. Bizim mi 9 bucuk kilo 74 cm. 1 yasindayiz
Armut muz yumurta genelde kabiz yapıyor bbeklerde . Bi takip et bakalım. Kayısı suyu içir bi de mercimek çorbası bize iyi geliyor.bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n
Maşallah bol bol yesin kuzun. Bi dahaki aya doktor kontrolü var o zaman sorayım. Çok sağol canım.Merhabalar yeme sorunu benim kizima da vardı yemediği için kg alamıyordu ne versem diliyle dışarı atıyordu zaten çok zor bir çocuk esila çok fazla giremiyorum ara ara girebiliyorum ancak.yazılanları Okudum da belki yararı olur dr benim kizima balık yağı verdi sürüp sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içindim5 gün sadece o kadar iştahı açıldı ki anlatamam kuzum Mamma Mamma diye kendi istiyor artık yani bir de balık yağının çeşitleri var galiba bize dr nutrigen balık yağı sürüp verdi şimdi yıyiyor çok şükür. ..şimdi 2 günde 1 veriyorum.
Süt iciyor mesela i da sıkıntı yok şükür. Şu katı gıda işi problem. Bütün gün elimde kaşık dolasiyorum. Masasına oturuyorum yemiyor hadi 30 dk sonra tekrar. Bin türlü yemek çeşidi onu belki sevmez bunu yapayım yok herhalde bunu istemedi böyle yapayım ama yok. .. Ne yapsam nafile ugrasmayim hadi açılınca yer diyorum o da yok.cnm bazı cocuklar oyle yemıyorlar
zorlamamak lazım
ıstmıyorsa zorla vermek cıdden dogru degıl
bıde zamanlama konusunda sıkıntı olabılır
o yuzden bır muddet sonra tekrar dene
İyi doğdu kuzucuğa.sağlıklı nice seneleri olsunn.bizimkide önümüzdeki haftaa.ikramlıklara karar veremedim halaaKizlar herkese tskler bugunluk bitti d, gunumuz ama yarinda yapiyrum budefa benim aileme
ama masami herkes cook begendi cok yorucuydu ama deger ogluma herzaman mi yapiliyor sanki ama cok cesit yapmistim ben masada yer yoktu pastaya:))buyuk gun yarin benim ailem cok kalabalik ama bacim geldi halletti bulasigi bende ayaklarimi dikip uzandim:)))
Benim menumİyi doğdu kuzucuğa.sağlıklı nice seneleri olsunn.bizimkide önümüzdeki haftaa.ikramlıklara karar veremedim halaa
Eline sağlık valla bravo harika bi menü..kek kalıbında böreği merak ettim mutlaka çok güzeldirBenim menum
sarma mercimekli kofte patatesli manti pogaca sigara boregi beyaz top kakaolu top 1 yas sejer hamuru kurabiyesi elmali kurabiye jakaolu kurabiye sekilli kurabiye kek kalibinda borek imam sarigi jelibon topu kelebekli yas pasta mickeyli yas pasta masada yer kalmadi ama yarina kalabalik olacaz bugunde yendi ama yarina silinip supurulur:)))
Ooo masallah menu bayag cesitliBenim menum
sarma mercimekli kofte patatesli manti pogaca sigara boregi beyaz top kakaolu top 1 yas sejer hamuru kurabiyesi elmali kurabiye jakaolu kurabiye sekilli kurabiye kek kalibinda borek imam sarigi jelibon topu kelebekli yas pasta mickeyli yas pasta masada yer kalmadi ama yarina kalabalik olacaz bugunde yendi ama yarina silinip supurulur:)))
Rabbim gönlüne göre versin güzel geçer herşey stres yapma bol bol foto çeksin biriOoo masallah menu bayag cesitli
ben susleme yapmaktan menuyu zenginlestirecek zaman bulamadim kizima kiyafet suslemeleri kendimize biseyler ev suslemesi derken ancak onlari yetistirebildim
Onemli olanda susler resimlerde onlar kalicak hatira diye onlari yapmaya calistim elimden geldigince yinede her istedigimi yapamadim ama iste zaman bu kadar hem calisiyorum hemde yardim eden yok annem sagolsun cocuga bakiyo o olmasa zaten bunlarin hicbirinide yapamazdim
Yarin erken dogumgunu insallah hayirlisiyla bi atlatirsam cok rahatliycam resimleri yarin paylasirim
Sende gondersene resim bakalim bi fikir aliriz belki
carputi sagolsun cicekten 1 yapmisti ondan gordum hosuma gitti bende yaptım
mutlu sağlıklı nice yıllarTskler canm sagolasin cocugu uyutrkn girim dedim cok zor ama yardimcn olmazsa zor yada ben cok cesit yaptim ondndr belki 1dk durmuyorum ama kili kilina yetiseck sanki
herşey çok güzel nice yıllarınız olsunArkadaşlar merhaba.
Doğum günü ile uğraşmaktan sizlere dönüş yapamadım.
Herkese güzel mesajları için tekrar teşekkürler.
Doğum günü olan bebişlerimizi öpüyor, uzun ömürler diliyorum.
5 Kasım doğumluyuz ama biz partimizi 25 Ekim' de yaptık.
Çok güzel geçti. Herkes çok memnun kaldı. Her şeyden önemlisi kızıma muhteşem anılar biriktirmiş oldum.
Her detayda emeğim var. Çok duygusala bağlıyorum adı geçince.
Her şey bitanecik kızım için.
Rabbim hepsini korusun!
Öpüyorum sizleri.
Bunlar da fotoğraflardan bir kaçı.
Eki Görüntüle 1672761 Eki Görüntüle 1672762 Eki Görüntüle 1672764 Eki Görüntüle 1672765 Eki Görüntüle 1672766 Eki Görüntüle 1672769
Evet insallah seninki gibi guzel olmadi 1 im am idare ederRabbim gönlüne göre versin güzel geçer herşey stres yapma bol bol foto çeksin biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?