2014 Kasım Anneleri

bizdeEne yapiyor onu bile bilmiyorum canimm kabiz oldugu icin korktugunu ve ikinmayi beceremeddigini soyledi istee dr biran once duzelse artikyaa cocuk altini bile degistrtmiyor korkuda.n
Armut muz yumurta genelde kabiz yapıyor bbeklerde . Bi takip et bakalım. Kayısı suyu içir bi de mercimek çorbası bize iyi geliyor.

Maşallah bol bol yesin kuzun. Bi dahaki aya doktor kontrolü var o zaman sorayım. Çok sağol canım.

cnm bazı cocuklar oyle yemıyorlar
zorlamamak lazım
ıstmıyorsa zorla vermek cıdden dogru degıl
bıde zamanlama konusunda sıkıntı olabılır
o yuzden bır muddet sonra tekrar dene
Süt iciyor mesela i da sıkıntı yok şükür. Şu katı gıda işi problem. Bütün gün elimde kaşık dolasiyorum. Masasına oturuyorum yemiyor hadi 30 dk sonra tekrar. Bin türlü yemek çeşidi onu belki sevmez bunu yapayım yok herhalde bunu istemedi böyle yapayım ama yok. .. Ne yapsam nafile ugrasmayim hadi açılınca yer diyorum o da yok.

Kizlar herkese tskler bugunluk bitti d, gunumuz ama yarinda yapiyrum budefa benim aileme
ama masami herkes cook begendi cok yorucuydu ama deger ogluma herzaman mi yapiliyor sanki ama cok cesit yapmistim ben masada yer yoktu pastaya:))buyuk gun yarin benim ailem cok kalabalik ama bacim geldi halletti bulasigi bende ayaklarimi dikip uzandim:)))

İyi doğdu kuzucuğa.sağlıklı nice seneleri olsunn.bizimkide önümüzdeki haftaa.ikramlıklara karar veremedim halaa

İyi doğdu kuzucuğa.sağlıklı nice seneleri olsunn.bizimkide önümüzdeki haftaa.ikramlıklara karar veremedim halaa
Benim menum
sarma mercimekli kofte patatesli manti pogaca sigara boregi beyaz top kakaolu top 1 yas sejer hamuru kurabiyesi elmali kurabiye jakaolu kurabiye sekilli kurabiye kek kalibinda borek imam sarigi jelibon topu kelebekli yas pasta mickeyli yas pasta masada yer kalmadi ama yarina kalabalik olacaz bugunde yendi ama yarina silinip supurulur:)))

Eline sağlık valla bravo harika bi menü..kek kalıbında böreği merak ettim mutlaka çok güzeldir

Arkadaşlar merhaba.
Doğum günü ile uğraşmaktan sizlere dönüş yapamadım.
Herkese güzel mesajları için tekrar teşekkürler.
Doğum günü olan bebişlerimizi öpüyor, uzun ömürler diliyorum.
5 Kasım doğumluyuz ama biz partimizi 25 Ekim' de yaptık.
Çok güzel geçti. Herkes çok memnun kaldı. Her şeyden önemlisi kızıma muhteşem anılar biriktirmiş oldum.
Her detayda emeğim var. Çok duygusala bağlıyorum adı geçince.
Her şey bitanecik kızım için.
Rabbim hepsini korusun!
Öpüyorum sizleri.
Bunlar da fotoğraflardan bir kaçı.

Son düzenleme:
Ooo masallah menu bayag cesitli
ben susleme yapmaktan menuyu zenginlestirecek zaman bulamadim kizima kiyafet suslemeleri kendimize biseyler ev suslemesi derken ancak onlari yetistirebildim
Onemli olanda susler resimlerde onlar kalicak hatira diye onlari yapmaya calistim elimden geldigince yinede her istedigimi yapamadim ama iste zaman bu kadar hem calisiyorum hemde yardim eden yok annem sagolsun cocuga bakiyo o olmasa zaten bunlarin hicbirinide yapamazdim
Yarin erken dogumgunu insallah hayirlisiyla bi atlatirsam cok rahatliycam resimleri yarin paylasirim
Sende gondersene resim bakalim bi fikir aliriz belki
carputi sagolsun cicekten 1 yapmisti ondan gordum hosuma gitti bende yaptım

Rabbim gönlüne göre versin güzel geçer herşey stres yapma bol bol foto çeksin biri

Minik Can'ımızın doğum günü kutlu Olsun...@birgen Canım kuzunla uzun ömürler diliyorum

herşey çok güzel nice yıllarınız olsun

Gunaydin kizlar foto atcamda makinada hepsi atim tablete eklicem ayrica bugunde kutlucaz hepsi bir olsun dedim ama inanin bugun yataktan kalkamadim yorgunluktan

Günaydın arkadaşlar.geçmişi biraz okuyayım dedim nasıl duygulandım anlatamam. Geçen yıl bu zamanlar doğum haberlerimizi veriyorduk birbirimize. Şimdi ise sıpaların doğumgünlerini konuşuyıruz. Bugün bizde kısmetse doğumgünü kutlıcaz kızımın. Herşey tamam gibi . Hediyelik arayan varsa instragram da adennikahvebebeksekeri diye bir sayfa var oradan minyatür atlı karınca siparişi verdim çok güzeller bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…