2014 Kasım Anneleri

amma çok pasta çeşidin olmuş maşallah
jelibon topu nasıl oluo burda vardı çiçek gibi
ondan mı nasıl yapılıyor oo..

muhteşem herşeyy cnmm çok güzel
bizde şimdiden kutlayalım ozaman mutlu yıllar
olsun inş.rabbim gelinliğinide göstersin inş.
bu çöp şişte takılı olan şey nedir 1 haftam var daha hiç bişey yapmadım
üzeri siyah olan nedir güzel durmuş masada.
ayrıca duvar kağıtları varmıydı yaptığın yerde sen mi
yaptın onlar harika görünüyor.

ben daha hiç halletmedim ya süsleri almadım bile
1 haftamız var önemli olan dediğin gibi o ikramlıklar 1 günde halledilirde
napıcam ben ya çiçekten 1 evet çok güzeldide vaktim yok ki yapayım nasıl yapıldığını
da bilmiorum ben biraz beceriksizimm..

Son düzenleme:
18 kasım da bizimki ama sıkıntı yok netleştirdik artık kv görümce filan kendi aramızda kutlıycaz sonra çekirdek aile yemeğe gitcez.pastasını kv yaptırcak benden dedi diğer ikramlıkları yabancı kimse olmıyacağı için abartmıycam 2 tuzlu 1 tatlı filan balon süs de olur o kadar işte bu ay görümcemin doğumu da var

34ist ben kurdanlari 2ye boldum buyuk bi elmaya ustten baslayarak batrdim harika oldu resim atarim uygun olunca kopuk bulamadim elmadan yaptim:))

carputiden her eve lazım

Bunu ben de soracaktım oto koltuğu olan varmı çocuklar kendi kendine oturuyomu

Bunu ben de soracaktım oto koltuğu olan varmı çocuklar kendi kendine oturuyomu
canım ben 7 ayından beri kullanıyorum.0-18 kg oto koltuğu aldım nedeni ise 9-36 ya göre yatma kademesinin daha fazla olması(benim aldığımın 5 kademesi var) eğer bebeğini ilk günden beri mama sandelyesine beşiğe koyar iken emniyet kemerini bağlıyorsan oto koltuğuna alışması kolay olur.hem anne için hem bebek için çok büyük rahatlık.hatta oğlum oto koltuğu sayesinde pazarları babasıyla ekmek almaya bile gidiyor.

Son düzenleme:
kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
isofix özelliği arabada var ise en güzeli o.koala markası çok kaliteli tavsiye ederim.canım ben 7 ayından beri kullanıyorum.0-18 kg oto koltuğu aldım nedeni ise 9-36 ya göre yatma kademesinin daha fazla olması(benim aldığımın 5 kademesi var) eğer bebeğini ilk günden beri mama sandelyesine beşiğe koyar iken emniyet kemerini bağlıyorsan oto koltuğuna alışması kolay olur.hem anne için hem bebek için çok büyük rahatlık.hatta oğlum oto koltuğu sayesinde pazarları babasıyla ekmek almaya bile gidiyor.

çok tatlı görünüyorsunuz maşallah size.nice senelere inşallah.

Canım baktım da çok şirin duruyorlar nasıl çok ufakmi ablam sünnet yapacak onun için değişik birşey arıyoruz eğer mümkün olursa avcının içinde resim çekebilir misin

herşey çok güzel nice yıllarınız olsun
Çok teşekkür ederim sağolasın canım:)
Sanırım marsmallowlardan bahsediyorsun canım. Bi paket marsmallow aldım, çubuklara renk renk takıp en üsttekini benmari usulü erittiğim çikolataya batırıp üstüne bonibon şekerlemelerden dizdim. Bu kadar :)
çok tatlı görünüyorsunuz maşallah size.nice senelere inşallah.
Çok teşekkür ederim canım :)

Canım baktım da çok şirin duruyorlar nasıl çok ufakmi ablam sünnet yapacak onun için değişik birşey arıyoruz eğer mümkün olursa avcının içinde resim çekebilir misin

Yarın çekeyim canım. Ama bana böyle resim atıllar boyutu için .aynen bu boydalar 5farklı rengi var bide hem Magnet olarak kullanılıyor hemde normal süs gibi. Magnetin arkasındada lambana keseleri var mis gibi kokuyor bugün herkes bayıldı onlara. Arabaya asmak içinde ipi var üst tarafında . Tanesi 3 tl den aldım ben ama fazla olursa belki daha fazla indirim yaparlar, ben 50 tane yaptırdım çünkü.

Eklentiler

• image.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 137
Sağol Can'ım boyutunu anlamak için çekersin demiştim resim tam anlatmış

34ist ben kurdanlari 2ye boldum buyuk bi elmaya ustten baslayarak batrdim harika oldu resim atarim uygun olunca kopuk bulamadim elmadan yaptim:))

Mantkli olmus cnm resim atarsan bakarim...

Aynen ondan bahsediyorumm cok sik olmus ne bilim gozume o degdi onu sordum birazdaha inceleyin bakayim
Tam 1 haftamiz ortada daha hic bisey yokkk

Teşekkür ederim :) doğumgününü kutladık kızımın. Herşey çok güzeldi:) yarın da çekirdek aile olarak kızım adına ağaç dikeceğiz inşallah onunla bir büyüsün diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…