Benim menum
sarma mercimekli kofte patatesli manti pogaca sigara boregi beyaz top kakaolu top 1 yas sejer hamuru kurabiyesi elmali kurabiye jakaolu kurabiye sekilli kurabiye kek kalibinda borek imam sarigi jelibon topu kelebekli yas pasta mickeyli yas pasta masada yer kalmadi ama yarina kalabalik olacaz bugunde yendi ama yarina silinip supurulur:)))
Arkadaşlar merhaba.
Doğum günü ile uğraşmaktan sizlere dönüş yapamadım.
Herkese güzel mesajları için tekrar teşekkürler.
Doğum günü olan bebişlerimizi öpüyor, uzun ömürler diliyorum.
5 Kasım doğumluyuz ama biz partimizi 25 Ekim' de yaptık.
Çok güzel geçti. Herkes çok memnun kaldı. Her şeyden önemlisi kızıma muhteşem anılar biriktirmiş oldum.
Her detayda emeğim var. Çok duygusala bağlıyorum adı geçince.
Her şey bitanecik kızım için.
Rabbim hepsini korusun!
Öpüyorum sizleri.
Bunlar da fotoğraflardan bir kaçı.
Eki Görüntüle 1672761 Eki Görüntüle 1672762 Eki Görüntüle 1672764 Eki Görüntüle 1672765 Eki Görüntüle 1672766 Eki Görüntüle 1672769
Ooo masallah menu bayag cesitli
ben susleme yapmaktan menuyu zenginlestirecek zaman bulamadim kizima kiyafet suslemeleri kendimize biseyler ev suslemesi derken ancak onlari yetistirebildim
Onemli olanda susler resimlerde onlar kalicak hatira diye onlari yapmaya calistim elimden geldigince yinede her istedigimi yapamadim ama iste zaman bu kadar hem calisiyorum hemde yardim eden yok annem sagolsun cocuga bakiyo o olmasa zaten bunlarin hicbirinide yapamazdim
Yarin erken dogumgunu insallah hayirlisiyla bi atlatirsam cok rahatliycam resimleri yarin paylasirim
Sende gondersene resim bakalim bi fikir aliriz belki
carputi sagolsun cicekten 1 yapmisti ondan gordum hosuma gitti bende yaptım
carputiden her eve lazımArkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yarım Çay fincanı çok hafif ılık su karıştırıp buzdolabında bir yarım saat jelatine sarıp dillendirin düzgün bir şekilde açıp çocuğun ayağını üzerine bastırın isterseniz Güneş'e koyup kurutun isterseniz 100 derece ısıtılmış Fırında 15 dakika tutun sonra boyada yapalirsiniz üzerine ben bir tane yapmıştım örnek foto attım
Bunu ben de soracaktım oto koltuğu olan varmı çocuklar kendi kendine oturuyomu
canım ben 7 ayından beri kullanıyorum.0-18 kg oto koltuğu aldım nedeni ise 9-36 ya göre yatma kademesinin daha fazla olması(benim aldığımın 5 kademesi var) eğer bebeğini ilk günden beri mama sandelyesine beşiğe koyar iken emniyet kemerini bağlıyorsan oto koltuğuna alışması kolay olur.hem anne için hem bebek için çok büyük rahatlık.hatta oğlum oto koltuğu sayesinde pazarları babasıyla ekmek almaya bile gidiyor.Bunu ben de soracaktım oto koltuğu olan varmı çocuklar kendi kendine oturuyomu
isofix özelliği arabada var ise en güzeli o.koala markası çok kaliteli tavsiye ederim.canım ben 7 ayından beri kullanıyorum.0-18 kg oto koltuğu aldım nedeni ise 9-36 ya göre yatma kademesinin daha fazla olması(benim aldığımın 5 kademesi var) eğer bebeğini ilk günden beri mama sandelyesine beşiğe koyar iken emniyet kemerini bağlıyorsan oto koltuğuna alışması kolay olur.hem anne için hem bebek için çok büyük rahatlık.hatta oğlum oto koltuğu sayesinde pazarları babasıyla ekmek almaya bile gidiyor.kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
çok tatlı görünüyorsunuz maşallah size.nice senelere inşallah.Arkadaşlar merhaba.
Doğum günü ile uğraşmaktan sizlere dönüş yapamadım.
Herkese güzel mesajları için tekrar teşekkürler.
Doğum günü olan bebişlerimizi öpüyor, uzun ömürler diliyorum.
5 Kasım doğumluyuz ama biz partimizi 25 Ekim' de yaptık.
Çok güzel geçti. Herkes çok memnun kaldı. Her şeyden önemlisi kızıma muhteşem anılar biriktirmiş oldum.
Her detayda emeğim var. Çok duygusala bağlıyorum adı geçince.
Her şey bitanecik kızım için.
Rabbim hepsini korusun!
Öpüyorum sizleri.
Bunlar da fotoğraflardan bir kaçı.
Eki Görüntüle 1672761 Eki Görüntüle 1672762 Eki Görüntüle 1672764 Eki Görüntüle 1672765 Eki Görüntüle 1672766 Eki Görüntüle 1672769
Çok işsizim gibi böyle şeylerle uğraşıyorum istecarputiden her eve lazım
Canım baktım da çok şirin duruyorlar nasıl çok ufakmi ablam sünnet yapacak onun için değişik birşey arıyoruz eğer mümkün olursa avcının içinde resim çekebilir misinGünaydın arkadaşlar.geçmişi biraz okuyayım dedim nasıl duygulandım anlatamam. Geçen yıl bu zamanlar doğum haberlerimizi veriyorduk birbirimize. Şimdi ise sıpaların doğumgünlerini konuşuyıruz. Bugün bizde kısmetse doğumgünü kutlıcaz kızımın. Herşey tamam gibi . Hediyelik arayan varsa instragram da adennikahvebebeksekeri diye bir sayfa var oradan minyatür atlı karınca siparişi verdim çok güzeller bir bakın derim.
Çok teşekkür ederim sağolasın canım:)herşey çok güzel nice yıllarınız olsun
Sanırım marsmallowlardan bahsediyorsun canım. Bi paket marsmallow aldım, çubuklara renk renk takıp en üsttekini benmari usulü erittiğim çikolataya batırıp üstüne bonibon şekerlemelerden dizdim. Bu kadar :)amma çok pasta çeşidin olmuş maşallah
jelibon topu nasıl oluo burda vardı çiçek gibi
ondan mı nasıl yapılıyor oo..
muhteşem herşeyy cnmm çok güzel
bizde şimdiden kutlayalım ozaman mutlu yıllar
olsun inş.rabbim gelinliğinide göstersin inş.
bu çöp şişte takılı olan şey nedir 1 haftam var daha hiç bişey yapmadım
üzeri siyah olan nedir güzel durmuş masada.
ayrıca duvar kağıtları varmıydı yaptığın yerde sen mi
yaptın onlar harika görünüyor.
ben daha hiç halletmedim ya süsleri almadım bile
1 haftamız var önemli olan dediğin gibi o ikramlıklar 1 günde halledilirde
napıcam ben ya çiçekten 1 evet çok güzeldide vaktim yok ki yapayım nasıl yapıldığını
da bilmiorum ben biraz beceriksizimm..
Çok teşekkür ederim canım :)çok tatlı görünüyorsunuz maşallah size.nice senelere inşallah.
Canım baktım da çok şirin duruyorlar nasıl çok ufakmi ablam sünnet yapacak onun için değişik birşey arıyoruz eğer mümkün olursa avcının içinde resim çekebilir misin
Sağol Can'ım boyutunu anlamak için çekersin demiştim resim tam anlatmışYarın çekeyim canım. Ama bana böyle resim atıllar boyutu için .aynen bu boydalar 5farklı rengi var bide hem Magnet olarak kullanılıyor hemde normal süs gibi. Magnetin arkasındada lambana keseleri var mis gibi kokuyor bugün herkes bayıldı onlara. Arabaya asmak içinde ipi var üst tarafında . Tanesi 3 tl den aldım ben ama fazla olursa belki daha fazla indirim yaparlar, ben 50 tane yaptırdım çünkü.
bilgeliğinle aydınlanıyoruz büyük üstadÇok işsizim gibi böyle şeylerle uğraşıyorum iste
Yerim ben o pofuduk ayakları.. Merakla bekliyoruz efembilgeliğinle aydınlanıyoruz büyük üstad.öğrendim hamur işini ve tarifi 9 kasımda uyguluyorum
34ist ben kurdanlari 2ye boldum buyuk bi elmaya ustten baslayarak batrdim harika oldu resim atarim uygun olunca kopuk bulamadim elmadan yaptim:))
Çok teşekkür ederim sağolasın canım:)
Sanırım marsmallowlardan bahsediyorsun canım. Bi paket marsmallow aldım, çubuklara renk renk takıp en üsttekini benmari usulü erittiğim çikolataya batırıp üstüne bonibon şekerlemelerden dizdim. Bu kadar :)
Çok teşekkür ederim canım :)
birgen doğum gününuz kutlu olsun. PinarYavuz her şey süper görünüyor bayıldım . nhal83 sizin de şimdiden doğum gününuz kutlu olsun canım. Maşallah ya ne güzel minnoslari büyüyor.
Doğum günü kutlu olsun bebeğinizinTeşekkür ederim :) doğumgününü kutladık kızımın. Herşey çok güzeldi:) yarın da çekirdek aile olarak kızım adına ağaç dikeceğiz inşallah onunla bir büyüsün diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?