- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
hadi ya çok geçmiş olsun cnm..
yazık yavrulara savunmasızlar ya içim
acıo ya öle olunca öle insanlarada sinir oluorum
ya bide emanet çocuk yaa ya bişey olsa dimi.
bu konuda bizim babanne iyi onlarda çok atlattı
grip ama hiç yaklaştırmadı çocuğa mesela bide senin komşunda çocuk da mı var
bizde kreş düşünüoruz da bakalım.eşinle nie kavga ettin onu anlamadım ne güzel hazırlanmışsın.
Araba alırsak biz de kreş düşünüyoruz ama bakalım buranın kış mevsimi de bir acaip..
ohh ne güzel işte cnm yaa
kafan dağılır yetişir herşey merak etme
tailmisiniz yarından itibaren yani ohh valla.
nerdeydi kv senin.ne güzel kuzucuğunla zaman geçirirsin
bol bol.
Valla eşimle büyük kavgamız dışında güzel geçti... Şaka gibi ilk defa kv lerde daha doğrusu başka bir evde tartıştık kendime yakıştıramadım..
havalar soğuk kocayla limoni olmanın hiç zamanı değil
: ) Kız deli... Haklısın valla ne diyeyim
Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiç
Teşekkür ederim canım... Biraz iyi gibi şimdi yarın aşımız var etkisi kötü olmaz inşallah..
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah
Oğluma güzel bir doğum günü hediyesi bırakmak için el ayak izini aldık Ömür boyu saklar inşallah
Çok harika olmuş bence ya müthiş...
Cnm sagol. Bu çoklu alinti lari nasıl yapıyorsun acaba. Her birine cevap verip bir arada tutuyorsun
Canım valla o çoklu alıntıdan ben beceremedim hep kaybediyordum cevapla kısmına gelip yeni sekmede açıyorum sonra onu kopyalayıp duruyorum cevap verdiğim mesaja altına da mesajlarımı yazıyorum : )
Arkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yarım Çay fincanı çok hafif ılık su karıştırıp buzdolabında bir yarım saat jelatine sarıp dillendirin düzgün bir şekilde açıp çocuğun ayağını üzerine bastırın isterseniz Güneş'e koyup kurutun isterseniz 100 derece ısıtılmış Fırında 15 dakika tutun sonra boyada yapalirsiniz üzerine ben bir tane yapmıştım örnek foto attım
Çok güzel.. Denemek isterim kesinlikleee... Valla gelenlere bile çok müthiş hediyelik olurdu ama artık uğraşamam kendime özel yaparım..
Arkadaşlar merhaba.
Doğum günü ile uğraşmaktan sizlere dönüş yapamadım.
Herkese güzel mesajları için tekrar teşekkürler.
Doğum günü olan bebişlerimizi öpüyor, uzun ömürler diliyorum.
5 Kasım doğumluyuz ama biz partimizi 25 Ekim' de yaptık.
Çok güzel geçti. Herkes çok memnun kaldı. Her şeyden önemlisi kızıma muhteşem anılar biriktirmiş oldum.
Her detayda emeğim var. Çok duygusala bağlıyorum adı geçince.
Her şey bitanecik kızım için.
Rabbim hepsini korusun!
Öpüyorum sizleri.
Bunlar da fotoğraflardan bir kaçı.
Eki Görüntüle 1672761 Eki Görüntüle 1672762 Eki Görüntüle 1672764 Eki Görüntüle 1672765 Eki Görüntüle 1672766 Eki Görüntüle 1672769
Valla harikasınız.. Allah daha nice güzel günlerini göstersin...