2014 Kasım Anneleri

Araba alırsak biz de kreş düşünüyoruz ama bakalım buranın kış mevsimi de bir acaip..

ohh ne güzel işte cnm yaa
kafan dağılır yetişir herşey merak etme
tailmisiniz yarından itibaren yani ohh valla.
nerdeydi kv senin.ne güzel kuzucuğunla zaman geçirirsin
bol bol.

Valla eşimle büyük kavgamız dışında güzel geçti... Şaka gibi ilk defa kv lerde daha doğrusu başka bir evde tartıştık kendime yakıştıramadım..

havalar soğuk kocayla limoni olmanın hiç zamanı değil

: ) Kız deli... Haklısın valla ne diyeyim

Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiç

Teşekkür ederim canım... Biraz iyi gibi şimdi yarın aşımız var etkisi kötü olmaz inşallah..

Çok harika olmuş bence ya müthiş...

Cnm sagol. Bu çoklu alinti lari nasıl yapıyorsun acaba. Her birine cevap verip bir arada tutuyorsun

Canım valla o çoklu alıntıdan ben beceremedim hep kaybediyordum cevapla kısmına gelip yeni sekmede açıyorum sonra onu kopyalayıp duruyorum cevap verdiğim mesaja altına da mesajlarımı yazıyorum : )

Çok güzel.. Denemek isterim kesinlikleee... Valla gelenlere bile çok müthiş hediyelik olurdu ama artık uğraşamam kendime özel yaparım..

Valla harikasınız.. Allah daha nice güzel günlerini göstersin...

Günaydın arkadaşlar..
Pazar sabahı geldik kvlerden...
Oyumuzu kullanıp evimize geldik...
Sanırım çarşambadan sonra izin alıcam yoksa yetiştiremeyeceğim hiçbişeyi..

Günaydın kızlar herkes
Bizde doğum günü atlatanlar kervanına katıldık herşey güzel geçti şükür darısı heyecanla bekleyenlerin başına

Minik Can'ımızın doğum günü kutlu Olsun...@birgen Canım kuzunla uzun ömürler diliyorum
Amin canım çok sağol çok şükür bugünleride gördük Allah hepimize güzel günlerini göstersin inş

Arkadaşım çok sağol valla büyüdülerde yaşlarına bastılar bile dün gibi daha

Gunaydinlar herkese oglum yasinin ardina 4. Disinide gosterdi sukur sıkıntisz cikardi simdiye kadar darisi digerlerne olsun ve hepinize olsn
dogum gunu olark oglumu sudutyoya girdirdim buyuk boy resmini cikarttim 100 para verdim resme k.v benim dedi sinirlerimi bozdu cok istiyosan sende cikar dedim veremm dedim bu annesinin hediyesi dedim fotocu tanidik die bide cocuga diyorki bana hediye yapcn diye ne kadar sinir oldum yaa parasi olmazsa tamm dicem var yaptr yani vermedim valla bunun disinda hersey cok guzel gecti herkes vok begendi masami ve suslememi

Oh ne güzel atlatmışsınız...
Nice nice yaşlara inşallah....

: ) Hazırını almak istemiş...
İnşallah bizim de sıkıntısız geçer..
İyi ki doğmuş minik prens...

Bi de doğumgünü atlatan arkadaşlar..
Bu olay akışı nasıl yaptınız?
Yani herkes geldi pasta geldi vs vs vs... Nasıl oldu?

Oh ne güzel atlatmışsınız...
Nice nice yaşlara inşallah....

: ) Hazırını almak istemiş...
İnşallah bizim de sıkıntısız geçer..
İyi ki doğmuş minik prens...

Hadi ya orda niye kavga ettiniz keske tatilden erken donup hazirliklara baksadin biraz izin almak yerine benimde daha hic bi hazirligim yok dun sadece temizlik isini hallettim daha suslene vs hic bisey yok ortada ikramliklara gee falan yapicam artik napim ben susleme isini duunuom.

Valla canım zaten 8 gün iznim vardı aralıkta lırım diyordum ama yetiştiremem... Evimi toparlamam lazım annemler de gelecek onlara sadece ikramlık hazırlamada yardım etsin diğer türlü yorulmasınlar istiyorum...

gunaydın cnm
partı suslerınde ne durumdasın
ben magnet yaptırdım sadece
bayrak, afiş, kurdanlı susler ve stıckerlerı henuz yaptırmadım
sen yaptırmısmıydın?

foto koyar mısın

konsept yapacak mısın?
benım nedense konseptler pek hosuma gıtmıyor bılemedım

Her şeyini kendim yapmak istiyorum bugün bunu bitirdim sırada kapı afisimiz var Eki Görüntüle 1674148

Gayet guzel gorunuyo cnm nyfen yaptin harfleri falan bende bole bisey netden indirdim hala cikti alamdik alirsam hazir olicak sade susleme kalicak bakalim nasil yapicam nasil yetiscek bilmiorum

Canim iyi iznin varmis keske erken donup islerine baksaydin benim hic yok napicam bilmiorum

Fon kağıdıyla yaptım onların simlileri ile harfleri yaptım bende internetten çıktı alıp yapacaktım ama biraz fiyatı fazla tutacaktı bende kendim yaptım hamde değişik olsun istedim sıkma kendini bu kadar her şey yetişir

Anneler merhaba
2015 kasım annesiyim doğum yapali 10 gün oldu.Sezeryanla doğum yaptım, 2. Gununde annem hastanede beni eşimle bırakıp bir yere kadar gitti.
Bebeğim da sorun çıkarmadığı için rahattım.
Fakat ağlamaya başladı, susturamadık, çok panik oldum.
O an itibari ile kendimi yetersiz hissediyorum ve lohusa hüznü denen sürecin içindeyim sanırım.
Benzer durumları yasayablardan yorum ve tavsiye bekliyorum.
Lütfen yardim edin.

Valla canım parti süsü derken işte.. Magneti var.. Sticker yaptırmıştım bi de onu kürdanlara bi ikramlığı süsleyeceğim.. Ayrıyetten cupcake için kalıp ve kürdan takım almıştım o var.. Afiş yaptırmıştım.. Diğerleri balonlar bayraklar bardak vs. bildiğin şeyler.. bi tane de 3 boyutlu bi süs var.. Çocuklar için şeker poşeti almıştım ona belki stickerlarından yapıştırırım.. Konsept yapmadım canım ben.. Öyle gözüme hoş gelen güzel olacağını düşündüğüm şeyleri yaptım.. Konseptimiz "1" daha ne olsun.. İlk yaş günleri : ) He bir de arkadaşım kurabiye hediye yaptı sağolsun... İstersen resimlerini tekrar atayım..

Asma süsler cupcake standı
şeker poşeti arkadaşımın kurabiyeleri
cupcake seti stickerlarımız
bu da afişimiz

Mama sandalyesini süslemek istiyorum bir de.. İşte tülden bir etek yere kadar üzerine büyük mavi kurdele..
Bakalım nasıl olacak her şey çok heyecanlıyım...

Valla eşim evine gitmiş hele erken döner mi hiç...

Oncelikle Allah analı babalı büyütsun yavrunu. Bunu hepimiz yaşadık. Kendimizi yetersiz hissettik gereksiz yere panikler yaptık vs. Daha çok yeni tabi bebeginize alismaniz uyum sağlamanız biraz zaman alabilir. Adapte olursunuz merak etmeyin. Olabildiğince rahat olmaya ve etrafınızdakilerden yardım almaya çalışın. Agladiginda acikmis olabilir altı kirli olabilir gazı olabilir hafif masaj yapın sırtına ,kokunuzu isteyebilir. Lohusalik zor bir dönem tabiki ama kendinizi motive edin.

Çok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için.
Bu süreç tahminen ne kadar zaman alır.
Su an neneyim le evde tekin ve dune gore daha iyi hissediyorum.
Bu da bir ilerleme diye düşünürsem 40im çıkana dek geçer mi sizce

Bebegin her agladiginda emzirmeye calis cok zor donemler ama gecicek insallah keske yaninda bi yakinin olsa ozaman cok daha rahat gecer
O gunkerimi hatirlamak bile istemiyorum ama geciyo insallah sabret kendini rahatlatmaya calis

bencede çok güzel olmuş
bizim arkadaş basıcaktı matbaacı da fırsat bulmadı
bakalım ne zmaan olıcak çoğu şeylerim orda zaten onlar
olunca biticek işte ama daha onlar gelmedi sıkıntı yaptım oyüzden..

kurabiyelerine bayıldım ya bende yapıcam da benimki bukadar şık olmaz
birde şu asma süsü nerden aldın yere kadarmı uzanıo o nasıl birşey hoş duruo.
benimde miceky mouse ve 1 yaş sembolü karışık olıcak konsept:):):)
kurabiyeler erken yapılmamış mı ya bişey olmazmı acaba şu kurdeleyi falan nasıl
yapmış acaba çok güzel olmuşş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…