Can'ım o kurabiyeler bayatlamıyor bu ucuzluk pazarlarında minik farklı kalıplar var onlara bak istersen kurabiyenin üstünü süslemek içinbencede çok güzel olmuş
bizim arkadaş basıcaktı matbaacı da fırsat bulmadı
bakalım ne zmaan olıcak çoğu şeylerim orda zaten onlar
olunca biticek işte ama daha onlar gelmedi sıkıntı yaptım oyüzden..
kurabiyelerine bayıldım ya bende yapıcam da benimki bukadar şık olmaz
birde şu asma süsü nerden aldın yere kadarmı uzanıo o nasıl birşey hoş duruo.
benimde miceky mouse ve 1 yaş sembolü karışık olıcak konsept:):):)
kurabiyeler erken yapılmamış mı ya bişey olmazmı acaba şu kurdeleyi falan nasıl
yapmış acaba çok güzel olmuşş...
Allah analı babalı büyütsün ben de o dönem cok zorluk çekmiştim dilerim senin çabuk geçer yakinlarından yardım al bence bi müddet bi de her şey içinde bitiyor yapamıyorum yetersizim diye düşünme. Onun için en kiymetli şey sensin şu anda. Bol bol emzir aranızdaki bağ kuvvetlenir. Benim o sürecim sürekli anneligimi sorgulamaktan uzun sürmüştü. Şimdi o günlerin tadına varamadım diye üzülüyorum her şey geçecek merak etme. Zaman cok hızlı oğlum nasıl 1yaşına girdi hiç anlamadim. Benim için de kokla mis kokusunu sonra ter kokuyorlar inankiÇok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için.
Bu süreç tahminen ne kadar zaman alır.
Su an neneyim le evde tekin ve dune gore daha iyi hissediyorum.
Bu da bir ilerleme diye düşünürsem 40im çıkana dek geçer mi sizce
Canım ilk günler normal.bebeğin o koca dünyaya alışmaya çalışacak sende o küçük yavruya.bebeğine annelik ile ilgili ne gerekiyor ise Allahım sana o yeteneği doğuştan verdi eksiksiz yerine getireceksin.ilk çağda ki anneler bile yavrularına baka biliyordu.o nedenle rahat ol.sadece alışmak zaman alacakAnneler merhaba
2015 kasım annesiyim doğum yapali 10 gün oldu.Sezeryanla doğum yaptım, 2. Gununde annem hastanede beni eşimle bırakıp bir yere kadar gitti.
Bebeğim da sorun çıkarmadığı için rahattım.
Fakat ağlamaya başladı, susturamadık, çok panik oldum.
O an itibari ile kendimi yetersiz hissediyorum ve lohusa hüznü denen sürecin içindeyim sanırım.
Benzer durumları yasayablardan yorum ve tavsiye bekliyorum.
Lütfen yardim edin.
Lohusa dönemi birazda psikolojik. Kafana takmayip kendini olumlu yönde motive edersen Bikaç güne atlatirsin. Geçer hiç merak etme. Bütün yoğunluğunu yavrunu ver. Sen iyi hisset ki o da iyi olsun.Çok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için.
Bu süreç tahminen ne kadar zaman alır.
Su an neneyim le evde tekin ve dune gore daha iyi hissediyorum.
Bu da bir ilerleme diye düşünürsem 40im çıkana dek geçer mi sizce
Hepimiz bu durumları yaşadık ne stresler yaptık Bak şimdi yaş Günlerini kutluyoruz öyle bir hızlı geçiyor ki zaman arkama dönüp baktığımda ne çok üzmüşüm kendimi diyorum ne gerek varmış ki tadını çıkar göz açıp kapanıncaya kadar büyüyorlar bebek bu ağlayacakta uyutmayacakta kendini hep olumlu motive et hoşlandığın Şeyler varsa arada onlarla meşgul ol mesela sürekli kendini kısıtlama Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hergün daha çok birbirinize ısınacaksınızAnneler merhaba
2015 kasım annesiyim doğum yapali 10 gün oldu.Sezeryanla doğum yaptım, 2. Gununde annem hastanede beni eşimle bırakıp bir yere kadar gitti.
O an itibari ile kendimi yetersiz hissediyorum ve lohusa hüznü denen sürecin içindeyim sanırım.
Lütfen yardim edin.
Anneler merhaba
Lütfen yardim edin.
birlikte mutlu sağlıklı nice yıllarınız olsunGünaydın kızlar herkes
Bizde doğum günü atlatanlar kervanına katıldık herşey güzel geçti şükür darısı heyecanla bekleyenlerin başına
Amin canım çok sağol çok şükür bugünleride gördük Allah hepimize güzel günlerini göstersin inş
Arkadaşım çok sağol valla büyüdülerde yaşlarına bastılar bile dün gibi daha
bütün bebekleri allah esirgesin teşekkürler..ayakkabılar attipas..köpek yengemin(amcamın eşi) çocukları çok seviyo ömer kuyruğundan çekiyo vuruyo o hiç bişey yapmıyoÇok tatlı bir bebek maşallah süphanAllah .ayağındaki ev ayakkabıları çok güzel instagramda acunun kızında daha önce görüp çok beğenmiştim .köpek ananeninmi canım
bencede çok güzel olmuş
bizim arkadaş basıcaktı matbaacı da fırsat bulmadı
bakalım ne zmaan olıcak çoğu şeylerim orda zaten onlar
olunca biticek işte ama daha onlar gelmedi sıkıntı yaptım oyüzden..
kurabiyelerine bayıldım ya bende yapıcam da benimki bukadar şık olmaz
birde şu asma süsü nerden aldın yere kadarmı uzanıo o nasıl birşey hoş duruo.
benimde miceky mouse ve 1 yaş sembolü karışık olıcak konsept:):):)
kurabiyeler erken yapılmamış mı ya bişey olmazmı acaba şu kurdeleyi falan nasıl
yapmış acaba çok güzel olmuşş...
dogum gunu kutlu olsun, yakisikli prensin.Nice mutllu saglikli yillar sizin olsun.Herkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
dogum gunu kutlu olsun, yakisikli prensin.Nice mutllu saglikli yillar sizin olsun.
Hepimiz bu durumları yaşadık ne stresler yaptık Bak şimdi yaş Günlerini kutluyoruz öyle bir hızlı geçiyor ki zaman arkama dönüp baktığımda ne çok üzmüşüm kendimi diyorum ne gerek varmış ki tadını çıkar göz açıp kapanıncaya kadar büyüyorlar bebek bu ağlayacakta uyutmayacakta kendini hep olumlu motive et hoşlandığın Şeyler varsa arada onlarla meşgul ol mesela sürekli kendini kısıtlama Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hergün daha çok birbirinize ısınacaksınız
Peki ne kadar sürüyor 40i çıkana dek sürer diyen de var yaşı helene dek diyen de var
Kendimi durmadan eski halimi ozlerken buluyorum , bebeği olmayanları kıskanmaya başladım ya da büyütmüş olanları, sanki bugün ler hic geçmeyecek, bebeğim hep boyle kalacak.
Can'ım o kurabiyeler bayatlamıyor bu ucuzluk pazarlarında minik farklı kalıplar var onlara bak istersen kurabiyenin üstünü süslemek için
canım arkadaşın dediği gibi kurabiyeler bayatlamıyor.. Arkadaşım bir de tek tek paketlemiş... uzun süre taze durur tabi sağlam gelirsen bakalım inşallah kırılmadan gelir hepsi.. Asma süsünü de kullanatmarket.com dan aldım canım yere kadar değil...
Eki Görüntüle 1675620 Böyle paketlemiş...
Herkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
Gece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
çok güzel olmuş cnmm nerden gelicek gelir inşallah
benm pastam gelirse seninkilerde gelir:):)ya benim süslerim
hep yarı ayrı yerlerden ya nasıl toplıcam
ayyy paşam yakışıklım benim iyi doğdunn
ne çabuk geçti valla musmutlu seneler olsun
inşallah cnm...mutluu yıllaarrr
Trabzondan gelecek canım : )
Teşekkür ederim canım sağol... Şaka gibi gerçekten oğluşum 1 yaşında...
Düşünürken bile heyecan yapıyorum gün boyu ağzım kulaklarımda gezicem belli ki : )
günaydın kızlar;
bugün cnm sıkkın dün alyansımı düşürdüm eve giderken
hemde logar çukuruna girdiistesem atamazdım oraya
değiştirmek isitodum ama o ilk yüzüğüm diye artı alırım diodum kıyamıodum
gitti yaaa
arkadaşın gelemiyormu cnm nasıl göndericek sana
zarar görmeden gelir inşallah çok güzel yapmış valla.
valla öleler 1 yaşındalar artık allahın izni ile bebekken
de çok çirkinmiş pamuk prensin:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?