günaydın şekerler nasılsınızz...
iş yoğunluğı tatşl derken giremedim..
bu gcede hiç uyumadık yine ne sıkıntısı vardı bilmiyorum sabahı ettirdi bana..
yaa bende inanamıyorum 1 yaşına girdiklerine çok güzel yaa
çok tatlısınız, iyiki de bu paşayı doğurmuşsun kız. NİCE SENELERE HAYIRLI EVLAT OLMAN DİLEĞİYLEHerkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
çok tatlısınız, iyiki de bu paşayı doğurmuşsun kız. NİCE SENELERE HAYIRLI EVLAT OLMAN DİLEĞİYLE
Hadi ya... Ay ben düşürmüşüm gibi üzüldüm inan ki...
Olsun canım gitmiş artık...
Canını sıkma ya..
Yok canım gelemiyor.. Kargoyla gönderecek.. Yani internettekiler çok daha renkli güzel ama arkadaşım hobi olarak evinde kendisi yapıyor becerikli.. Bir de çoluk çocuk yiyecek bizler yicez güvenilir olsun dedim... Sağolsun iyi oldu..
Oy hele o saçlarının göründüğü resimde daha bir kaç saatlik bebekti yavrum benim... Çok çirkinmiş paşam : )
günaydın şekerler nasılsınızz...
iş yoğunluğı tatşl derken giremedim..
bu gcede hiç uyumadık yine ne sıkıntısı vardı bilmiyorum sabahı ettirdi bana..
yaa bende inanamıyorum 1 yaşına girdiklerine çok güzel yaa
dünden beri ağlamaktan canım çktı
yok cnm seninkilerde çok güzel olmuş
valla hazır yaptırmış gibi daha ne olsun o tacı
falan neyle yapıo acaba kalıpları mı var ki.
günaydın cnm tatildemiydin gene.
neyi var acaba paşanın benimkide çok sık
uyanıo emziriorum ya doymuo napı anlamadım ondan
kalkıoo galiba benimki..
Günaydın canım..
Kızz onu yerim ben yerim erkek ne tatlı maşallah yavruya...
Evet bugün 1 yaşında oğlum.. Dün akşam eşimle saat saat tam bir sene önce şu an şunu yapıyorduk vs vs diye diye gece 01:10 a kadar yad ettik.. Oğluşumuzun doğuşu, ağlayışı, eşimin ilk onu gördüğündeki duyguları vs.. Tekrar konuştuk öyle güzel ki..
dünden beri ağlamaktan canım çktı
yok cnm seninkilerde çok güzel olmuş
valla hazır yaptırmış gibi daha ne olsun o tacı
falan neyle yapıo acaba kalıpları mı var ki.
günaydın cnm tatildemiydin gene.
neyi var acaba paşanın benimkide çok sık
uyanıo emziriorum ya doymuo napı anlamadım ondan
kalkıoo galiba benimki..
oyy maşallah paşama..
nice nice güzel yılları olsun yakışıklımınn..
nasılda güzel uyumuş bugünn yerim onuu ben..
yaa demi ama nasıl günlerdi yaaa..hepimiz gün sayıyorduk doğum nöbetindeydik burada..
valla canım benimkide emmek için kalkıyr ama aç olduğunu sanöıyorum..
sademe emme refleksi için kalkıyor gibi geliyor bana
perikanadi umut arasin dogum gunu kutlu olsn en guzel yillar onun olsn bende diyorm ne cabk gecti die bizde esimle saatlerce konustuk sen boyle heyecanlndn nasil memeye yapsti birakmdi
dogar dogmaz yuzume yanastrdilAr bir yalamasi vardi onu hala unutamyrum evlat canmis yaa tarifi yok iyiki dogurmusuz mevlama bin sukur olsn
ben 20 günlükten beri tekim canim sana tek tavsiyem cocuk uyuyunca yat dinlen ev iisni dert etme yapma gerekiyorsa basta ben ikisine yetiseyim dedim cocuguma sabrim.kallmiyordu isi saldiim acil olanlari hallettim okadar uykusuzlugada herseyede alisiyorsun zamanla ve hicte eski halini aramayacaksin cok sukur var diyceksin helede bizimkiler kadar olunca oyle tatli olacakki suan yasadiklarin aklina bile gelmeyecek gazdan bizDe cok cektik ne yaptysam gecmedi 6 aya kaar en kotu ihtimal 1 yasa kadar devam eder umarım cabuk biter sizdeGece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
cnm bu yaşadıklarını hissettiklerini herkes yaşıyo lohusalık psikolojsi çok tuhaf derin bi hüzün dönemi yeni bi hayatın başlangıcı.bnm oğlum çok gazlıydı uyanık oldgu heran ağlıyodu kimyon çayı dene bi fincan suya 1 çay kaşığı kaynayınca kapatp bikaç kaşık içir.emin ol alışıcaksın hepsine.40 çıkması boşa diilmiş geçiyo şuan hissettklerin.çok güzel günleriniz olucak inşallah hiç merak etmeGece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
seni o kadar cok iyi anliyorum ki biri bana inan unutacaksin bu gunleri dediginde sacmalamayin der gibi bakiyordum.. Doktor gaz sancisi icin sure verdiginde nee deyip gozlerimi buyutuyor kesin ben o gunleri goremem 1 saat bile gecmek bilmiyor derdim.. Esim eve geldiginde aglayarak karsiliyordum hep.. Tüm gece bebegime masajlar yapiyordum aglayarak.. Senin gibi arkadaslarimi düşünüyor ne güzel geziyorlar rahatlar bana bak diyordum.. Tatmin olmayacaksin biliyorum ama inan ki geciyor unutuluyor o günler.. 1 yasina geldi bile kizim sikintisiz cok nadir gecelerim oldu hala cok zorlaniyorum ama o gülen gozleri sesi her seyi hemen ogrenip taklit etmeleri yok mu öpüp sarilmalara doyamiyorum diyorum daha fazla nasil sevebilirim ben seni.. Aksama kadar fotografini gormezse baba demeyen kizim babasinin anahtar sesini duydugunda nasil da baba deyip kapiya emekliyor inanamazsin.. Onlari oyle gorunce gozlerim doluyor.. Her baba deyisinde icim eriyor anne deyip gozlerime baktiginda neler hissedecegim tahmin bile edemiyorum.. Annelik cok cok zor ama cok şükür ki zorluklari unutup mutlu anlari hatirliyor insan.. Oyle olmasa kim ikinci cocuklara cesaret edebilirdi ki bilerek..Gece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Kız ne güzel yazmıssın ikinciyi doğurasım geldi:)) Bu anahtar sesine heyecanlanma, atılma bizde de var emziği falan atıp hemen kapıya gidiyor baba diye hem hosuma gidiyor hem bozuluyorum aksama kadar canı çıkan benim.seni o kadar cok iyi anliyorum ki biri bana inan unutacaksin bu gunleri dediginde sacmalamayin der gibi bakiyordum.. Doktor gaz sancisi icin sure verdiginde nee deyip gozlerimi buyutuyor kesin ben o gunleri goremem 1 saat bile gecmek bilmiyor derdim.. Esim eve geldiginde aglayarak karsiliyordum hep.. Tüm gece bebegime masajlar yapiyordum aglayarak.. Senin gibi arkadaslarimi düşünüyor ne güzel geziyorlar rahatlar bana bak diyordum.. Tatmin olmayacaksin biliyorum ama inan ki geciyor unutuluyor o günler.. 1 yasina geldi bile kizim sikintisiz cok nadir gecelerim oldu hala cok zorlaniyorum ama o gülen gozleri sesi her seyi hemen ogrenip taklit etmeleri yok mu öpüp sarilmalara doyamiyorum diyorum daha fazla nasil sevebilirim ben seni.. Aksama kadar fotografini gormezse baba demeyen kizim babasinin anahtar sesini duydugunda nasil da baba deyip kapiya emekliyor inanamazsin.. Onlari oyle gorunce gozlerim doluyor.. Her baba deyisinde icim eriyor anne deyip gozlerime baktiginda neler hissedecegim tahmin bile edemiyorum.. Annelik cok cok zor ama cok şükür ki zorluklari unutup mutlu anlari hatirliyor insan.. Oyle olmasa kim ikinci cocuklara cesaret edebilirdi ki bilerek..
Maşallah çok tatlı rabbim doğan gunesinle uzun yılar gostersinHerkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
hehee dogur sen de ne guzel olur horozun yanina kardes civciv :) ya esim ancak anladi babaligini ondan bozulmuyorum cok mutlu oluyorum onu oyle gördükce.. Artik birlikte oyun oynayip gulusebiliyorlar.. Onceden babasina gidince bile bazı zamanlarda aglayan kizim vardi en azindan iyi zamanlarinda cok iyi anlasiyorlar artik bendeyken ona atiliyor ondayken bana :) umarim gittikce kiskanmam diyorum ben baba demeyi ogrettim sen de anneyi ogret aksam baya calistilar az kaldi insallah.. :)Kız ne güzel yazmıssın ikinciyi doğurasım geldi:)) Bu anahtar sesine heyecanlanma, atılma bizde de var emziği falan atıp hemen kapıya gidiyor baba diye hem hosuma gidiyor hem bozuluyorum aksama kadar canı çıkan benim.
Erkek çocuk anneci olur diye hep kandırıldıkKız ne güzel yazmıssın ikinciyi doğurasım geldi:)) Bu anahtar sesine heyecanlanma, atılma bizde de var emziği falan atıp hemen kapıya gidiyor baba diye hem hosuma gidiyor hem bozuluyorum aksama kadar canı çıkan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?