- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Masallh oglysuna Allahim nazardan korusun3 aylık 6 aylık ve şimdiki fotolar şimdi krengi :))Eki Görüntüle 1676870 Eki Görüntüle 1676873 Eki Görüntüle 1676877
benimkininde önce maviydi yeşil oldu şimdi ela kahve arasıBebeklerinin gözleri önceden renkli olupda 1 yaşını dolduracağı şu günlerde kahverengiye dönen varmı
ay maşallahh olmamış ateş falan artık olmazda inşşş..hadi geçmiş olunnnGunaydinlar hanimlar biz dun asimisizi olduk 3tane 2 kol 1back sukur cok aglamadi atesde yok simdilik darisi sizlere olsun
Oy oy bende sizlerden örnek alıp aynısını yapardım o vakitler:)ayy geçen yıl tamda bugünnn...doğuma son 8 gün kala isyan yürüyüşe çıkar..normal doğuracak ya haniiiEki Görüntüle 1676985
Kurban olurum bunları veren Rabbime....çok tatlı bir oğlun var maşallah.yabancı çocuklara benziyor amerikayla bağlantınızmı var avatarın amerikada.benimkide doğduğunda elaydı birkaç ayda değişti3 aylık 6 aylık ve şimdiki fotolar şimdi krengi :))Eki Görüntüle 1676870 Eki Görüntüle 1676873 Eki Görüntüle 1676877
He ya her gün yürüyüşe çıkardın. Ne günlerdi. ..ayy geçen yıl tamda bugünnn...doğuma son 8 gün kala isyan yürüyüşe çıkar..normal doğuracak ya haniiiEki Görüntüle 1676985
Ben de oğlan 3 yaşına girince düşünüyorum.arkadaşlarım sırdaşlarım eminim hepiniz yorgunluktan bitmiş halde gece uyusa da bende uyusam diye bakıyorsunuz bende aynı durumdayım
fakat bu durumun içinde yeniden bebek sahibi olmayı düşünen var mı aranızda?
ben yarın doktora gidip ria yı çıkarttıracağım bana rahatsızlık veridği için farklı bir korunma yöntemi deneyeceğim
sen yuruyuse ciktikca normal dogumdan korkan ben gaza geeliyodum:)neden ısrarla normal istiyor diye dusunurken kismet oldu normal oldu benim.ama.cok sukur sag salim atlattikya o donemleri daha ne isteyelimbugün ben buradayım kimseler yokkk küstüm size
OO bayağ uğraşmışsın tavanla çok güzel olmuş bende hala foto paylaşıcam :)Bizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa
Ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuşBizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa
Canim Çok saol fikir verdin bende yaptım nasıl olmuşHer şeyini kendim yapmak istiyorum bugün bunu bitirdim sırada kapı afisimiz var Eki Görüntüle 1674148
Ne demek Can'ım hepimiz fikir paylaşınca ortaya çok güzel şeyler çıkıyor ellerine sağlık güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?