2014 Kasım Anneleri

sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun
sağol canım hep birlikte inşallah

Ben de oğlan 3 yaşına girince düşünüyorum.
doğumca 4 yaşında olacak sen arayı açmayı düşünüyorsun galiba ben bugün çıkarttırdım ve yerinden oynamış cihaz şu an kendimi öyle korunmasız hissediyorum ki sanki çıplakmışım gibi meğer ne çok güveniyormuşum bu cihaza:)

Eki Görüntüle 1677342

Biz de mi alsak bundan kızlar ne dersiniz??
süpermiş yayıla yayıla yatmak nedir unuttum ben

Aslında o okula başlayınca ben hamile kalanı gibi düşünüyorum ne bilim bu işler programa gelmiyor aslında. Ben zaten hep korunmasizim rahat aslında atış serbest:))))))))))

Kurban olurum bunları veren Rabbime....çok tatlı bir oğlun var maşallah.yabancı çocuklara benziyor amerikayla bağlantınızmı var avatarın amerikada.benimkide doğduğunda elaydı birkaç ayda değişti
bebekler bizim her şeyimiz..kardeşimin yazın stajı vardı 2 ay. annemler newyorkta ev tuttular .oğlumla bizde gittik temmuz ağustos orda kaldık.eşimde adli tatilde 15 gün geldi yanımıza..

Aslında o okula başlayınca ben hamile kalanı gibi düşünüyorum ne bilim bu işler programa gelmiyor aslında. Ben zaten hep korunmasizim rahat aslında atış serbest:))))))))))
Nasıl korunmasiz canim?

Kızlar iki oğlumdada balgam var öksürük geçti ama balgami bi türlü atamiyorlar ne yapabilirim fikri olan var mı antibiyotik kullandık hiç bi etkisi olmadı tekrar ilaç kullanmak istemiyorum ne yedirsem içirsem bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…