sağol canım hep birlikte inşallahsağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun
doğumca 4 yaşında olacak sen arayı açmayı düşünüyorsun galiba ben bugün çıkarttırdım ve yerinden oynamış cihaz şu an kendimi öyle korunmasız hissediyorum ki sanki çıplakmışım gibi meğer ne çok güveniyormuşum bu cihaza:)Ben de oğlan 3 yaşına girince düşünüyorum.
süpermiş yayıla yayıla yatmak nedir unuttum ben
bieinci resimdeki kutu ağzına kadar şekerleme ile mi dolu yoksaEki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr
şekerlemeler çok güzel farklı olmuşY ycl2012 Can'ım yazının kağıtlarından kalanından bunları yapıcam Eki Görüntüle 1677660
Eki Görüntüle 1677661 Eki Görüntüle 1677660 Eki Görüntüle 1677661 Kapıyada böyle bişey yapmak istiyorum ben sadece ilk doğum resmini bide o gün giydireceğim kıyafetiyle çekilmiş fotoğrafını koycam
oyyy maşallah çirkinliğe bak yerim ben bunu saçlarını da gözlerini de çok kızları tavlayacak3 aylık 6 aylık ve şimdiki fotolar şimdi krengi :))Eki Görüntüle 1676870 Eki Görüntüle 1676873 Eki Görüntüle 1676877
Bilseydim önce paylasirdimşekerlemeler çok güzel farklı olmuş
keşke benimde aklıma gelseydi
Hayır altında kağıtlar ve köpük varrbieinci resimdeki kutu ağzına kadar şekerleme ile mi dolu yoksahepsini yiyebilirim
Canim etipufu bile aldim yetistiremedim hatta 1tane ornek olsun paylasmistim bende kapiya yapmaj istedim ama sekilli taslagi bi turlu cikaramadimHayır altında kağıtlar ve köpük varr
Y ycl2012 Can'ım yazının kağıtlarından kalanından bunları yapıcam Eki Görüntüle 1677660
Eki Görüntüle 1677661 Eki Görüntüle 1677660 Eki Görüntüle 1677661 Kapıyada böyle bişey yapmak istiyorum ben sadece ilk doğum resmini bide o gün giydireceğim kıyafetiyle çekilmiş fotoğrafını koycam
sağol canım hep birlikte inşallah
doğumca 4 yaşında olacak sen arayı açmayı düşünüyorsun galiba ben bugün çıkarttırdım ve yerinden oynamış cihaz şu an kendimi öyle korunmasız hissediyorum ki sanki çıplakmışım gibi meğer ne çok güveniyormuşum bu cihaza:)
süpermiş yayıla yayıla yatmak nedir unuttum ben
Sağol canım inşallah yapaabilirimBunlar ne güzel şeyler böyle . Ellerine sağlık arkadaşım.
bebekler bizim her şeyimiz..kardeşimin yazın stajı vardı 2 ay. annemler newyorkta ev tuttular .oğlumla bizde gittik temmuz ağustos orda kaldık.eşimde adli tatilde 15 gün geldi yanımıza..Kurban olurum bunları veren Rabbime....çok tatlı bir oğlun var maşallah.yabancı çocuklara benziyor amerikayla bağlantınızmı var avatarın amerikada.benimkide doğduğunda elaydı birkaç ayda değişti
ellerinize sağlık ne güzel olmuş..Bizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa
çok marifetlisiniz tebrikler..harika görünüyolarEki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr
Dikkat et atış serbest derken kaza kurşununa gitmeyesin:)Aslında o okula başlayınca ben hamile kalanı gibi düşünüyorum ne bilim bu işler programa gelmiyor aslında. Ben zaten hep korunmasizim rahat aslında atış serbest:))))))))))
Eline sağlık canimBilseydim önce paylasirdim
Olsun olsunn sen yine de bana şekerlerin hepsini yedirir misinHayır altında kağıtlar ve köpük varr
Nasıl korunmasiz canim?Aslında o okula başlayınca ben hamile kalanı gibi düşünüyorum ne bilim bu işler programa gelmiyor aslında. Ben zaten hep korunmasizim rahat aslında atış serbest:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?