2014 Kasım Anneleri

oğlumun doğum günü hediyesi geldi bugün bondigo marka aktivite masası aldım. ilk heyecanını görmeniz lazımdım oğluşumun.10 dakika sonra ters çevirdi masayı ve altına oturdu.üzerinde onlarca düğme var onlarla oynamıyor masanın altı ile oynuyor.

Kizlar merhaba.. Bebeğine boya kalemi alan var mi? Ben iki marka gördüm internette ama hangisi daha iyi ya da başka marka varmi bilemedim.

Kızlar adım adıma üye olan var mı her bebeğin gelişimine uygun kitaplar aktiviteler gönderiyorlarmış bilgisi olan varmı https://www.adimadim.com
ben adim adima üyelik dusunuyordum ama birkac yorum okuyunca vazgectim bardabas bebege üye olacagim önümüzdeki ay.. Adim adim icin gelisimin gerisinden geldigi ve cok basit aktivite gonderdiklerini duydum bardabasta ise montessori egitimine gore yol aliniyor.. Umarim begenirim pisman olmam baska düşünen bardabas hakkinda fikri olan var mi?

Hadi ya insallah oynar canim.. Ben de bugün bebekleriniz hangi oyuncaklarla oyalaniyor diyecektim.. Bizim hic oyle basmali sesli oyuncagimiz yok kizim surekli benle oynamak istiyor ki benle oynayabilecegi oyuncaklar var hep.. Aktivite masasi hep aklimin ucunda ama ya oynamazsa diye tedirginim hep bir de sizin bebislerin boyle yaptigini duyunca.. Oyalanabilecegi ayaklarimdan cekistirip durmayacagi bir oyuncak istiyorum ya

Galiba tüm çocuklar aynı yeni bir oyuncak gelince bir süre ilgileniyorlar sonra sıkılıyolar.yani bir oyuncak alalımda saatlerce oyalansın oynasın ben rahat ediyim.öyle birşey yok.bunlar en azından yuvaya başlayana kadar böyle bizim bütün zamanımızı alacaklar

Dostinex surubu aile hekimine danisip ya da eczaneye bi dene istersen.

Benim oglumda cok eski kara bi bebek gibi kucuk bisey var hepp obunla oynuyo nereye gitse onu elinden dusrmuyo saclarndan tutyr elinde gezdiryo:))gecen altni acarkn kakasna surdu atacktim onun icn atamadm neler yaptimki dezenfekte olsn die

Bizimki de ters çevirip masanın ayaklarının arasına gövdesini sokup geçmeye ÇalışıyorArada bir Kafasına eserse düğmelere de basıyor. Öyle çok uzun süre Başında durmuyor ama bence küçük küçük bir Sürü oyuncak yerine aktivite masası daha mantıklı. En çok ta üstündeki laptopun kapağını açıp kapatıyor, ne anlıyorsa o işten

Merhabalar kızlar. Doğum günü olan bebislerin doğum günü kutlu olsun şimdiden.
İki hafta önce iznim bitti ve çalışmaya başladım. Günde bir kere süt sagiyorum ama yeterlimi bilemedim. Çalışan ve sağmaya devam eden arkadaşlardan öğrenmek istiyorum kaç saatte bir sağıyorlar.

yedi aydır çalışıyorum üç ay sağdım çok meşakkatli bir süreçti dört aydır sağmıyorum ama oğlum hepf ormül mama+anne sütü ile beslendiğinden gündüz formül veriyoruz akşam eve gittiğimden sabaha kadar emziriyorum

Kizlar merhaba.. Bebeğine boya kalemi alan var mi? Ben iki marka gördüm internette ama hangisi daha iyi ya da başka marka varmi bilemedim.
almadım henüz ama en yakın zamanda alacağım bic üçgen pastel boya el boyamıyor ve içeriğinde zararlı madde yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…