canım çok güzel olmuş bayağı bir emek harcamışsın.nice yıllara inşallahBizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa
cok güzel canım yapılabilir şeyler çok da güzel olurY ycl2012 Can'ım yazının kağıtlarından kalanından bunları yapıcam Eki Görüntüle 1677660
Eki Görüntüle 1677661 Eki Görüntüle 1677660 Eki Görüntüle 1677661 Kapıyada böyle bişey yapmak istiyorum ben sadece ilk doğum resmini bide o gün giydireceğim kıyafetiyle çekilmiş fotoğrafını koycam
ben adim adima üyelik dusunuyordum ama birkac yorum okuyunca vazgectim bardabas bebege üye olacagim önümüzdeki ay.. Adim adim icin gelisimin gerisinden geldigi ve cok basit aktivite gonderdiklerini duydum bardabasta ise montessori egitimine gore yol aliniyor.. Umarim begenirim pisman olmam baska düşünen bardabas hakkinda fikri olan var mi?Kızlar adım adıma üye olan var mı her bebeğin gelişimine uygun kitaplar aktiviteler gönderiyorlarmış bilgisi olan varmı https://www.adimadim.com
Hadi ya insallah oynar canim.. Ben de bugün bebekleriniz hangi oyuncaklarla oyalaniyor diyecektim.. Bizim hic oyle basmali sesli oyuncagimiz yok kizim surekli benle oynamak istiyor ki benle oynayabilecegi oyuncaklar var hep.. Aktivite masasi hep aklimin ucunda ama ya oynamazsa diye tedirginim hep bir de sizin bebislerin boyle yaptigini duyunca.. Oyalanabilecegi ayaklarimdan cekistirip durmayacagi bir oyuncak istiyorum yaoğlumun doğum günü hediyesi geldi bugün bondigo marka aktivite masası aldım. ilk heyecanını görmeniz lazımdım oğluşumun.10 dakika sonra ters çevirdi masayı ve altına oturdu.üzerinde onlarca düğme var onlarla oynamıyor masanın altı ile oynuyor.
Böyle konuşuyorum ama bi yandan da yusuf yusufum :) geçen öyle bi kaza oldu da eşimle birbirimize girdik. Olsun ne olur bi tane daha diyor. Olsun da daha erken yani.Dikkat et atış serbest derken kaza kurşununa gitmeyesin:)
Yani herhangi bi yöntemle korunmuyoruz. Doğal yöntemle korunuyoruz.Nasıl korunmasiz canim?
Dostinex surubu aile hekimine danisip ya da eczaneye bi dene istersen.Kızlar iki oğlumdada balgam var öksürük geçti ama balgami bi türlü atamiyorlar ne yapabilirim fikri olan var mı antibiyotik kullandık hiç bi etkisi olmadı tekrar ilaç kullanmak istemiyorum ne yedirsem içirsem bi akıl verin bana
Tam olarak ne için bu surup canımDostinex surubu aile hekimine danisip ya da eczaneye bi dene istersen.
Bizimki de ters çevirip masanın ayaklarının arasına gövdesini sokup geçmeye Çalışıyoroğlumun doğum günü hediyesi geldi bugün bondigo marka aktivite masası aldım. ilk heyecanını görmeniz lazımdım oğluşumun.10 dakika sonra ters çevirdi masayı ve altına oturdu.üzerinde onlarca düğme var onlarla oynamıyor masanın altı ile oynuyor.
yedi aydır çalışıyorum üç ay sağdım çok meşakkatli bir süreçti dört aydır sağmıyorum ama oğlum hepf ormül mama+anne sütü ile beslendiğinden gündüz formül veriyoruz akşam eve gittiğimden sabaha kadar emziriyorumMerhabalar kızlar. Doğum günü olan bebislerin doğum günü kutlu olsun şimdiden.
İki hafta önce iznim bitti ve çalışmaya başladım. Günde bir kere süt sagiyorum ama yeterlimi bilemedim. Çalışan ve sağmaya devam eden arkadaşlardan öğrenmek istiyorum kaç saatte bir sağıyorlar.
almadım henüz ama en yakın zamanda alacağım bic üçgen pastel boya el boyamıyor ve içeriğinde zararlı madde yokmuşKizlar merhaba.. Bebeğine boya kalemi alan var mi? Ben iki marka gördüm internette ama hangisi daha iyi ya da başka marka varmi bilemedim.
Doğum günü kutlu olsun kizinizin. Hoşgeldiniz bu arada.merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?