2014 Kasım Anneleri

Yamanın öyle vurma huyu yok ama birşeyi almak istiyorsa çok ısrarcı davranıyor ağlıyor ve sinir ediyor beni bu da tuhaf bir huy yani eşime diyorum pazarda Ağlayan Çocuklardan olacak bu

Vurma huyuna devam etsin ama şu elimizde ne varsa Ağlayarak istemekten vazgeçsin. Eren'de malesef o huy da var. Hem de öyle bir ağlıyorki, dayak yemiş gibi. İstediğini verdiğimizde de anında susuyor. Vermeyince susturamıyoruz. Buna acil bi çözüm bulmalıyız. Neyi yapmam dediysem malesef yapıyorum şuan. Başka çare bırakmıyor. Okuduğum Kitapların hiç bir faydası olmadı

Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
hoppala bizde var ama 2 ay öncesine kadar daha rahat kullanıyoduk.şimdi boyu uzadığı için en yukarıya ayarlasak bile ayakları uzun oluyo.artık hiç kullanmıyoruz.ben de yürümeye başlasa diye bekliyorum ama henüz çok uzak görünüyo daha tutunmadan duramıyo dengesi pe k sağlam diil

Ah ahh bir de bana sor canim simdi emmeyi de birakti kat be kat zorlaniyorum.. Ben bazen bagiriyorum da malesef sonra pisman olup ikimiz de agliyoruz.. Cok yanlis seyler yapiyorum bir an önce toparlamam lazim kendimi hic iyi degil psikolojim..
Allah yardimcimiz olsun canim...

İllaki oyle sirf ses olsun diye bile aciyor insan zaten bakmaya firsat vermiyorlar da....gözleri için ve kafasini calistirmasi acisindan endişelenmiyorum
O bakarken genelde kapatiyorum ama hayirlisi artik.....ne kadar büyük bir enerjiye sahipler masallah gercekten diyorum ki o kadar sanci bile daha kolaydi bakmakdan

Bu saatte kalktik otuyoruz bu erken uyanmalarda dayanilacak gibi değil ama bakalim nereye kadar devam edecek...

Gece bi deneme yaptim 11 de uyandiginda pirinç unu yedirdimm...bütün tecrübeli anneler dediki AA aaaa tabiki pirinç unu tok tutar daha az uyanir, heleki senin bebegin dediler boğaza düşkün olduğu icin yemesi lazim...yok gene defalarca uyandik emdik
Bütün umutlarim tukendi ...gece 4 5 defa kalkcaz ve en geç 7 de uyancaz tabi aksam 9 da uyumuş oluyor oda iyi ama.....amannnnn....

[Canim="parolamyokask, post: 43498527, member: 538650"]Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli[/QUOTE] parolamyokask

Canim hoppalaya artik gerek yok içinde duracagini sanmam.keşke daha once alsaydin ...biz 5 aylik falanken almistik tay dururken falan 10 aylikken bile binmek istemiyordu 11 aylik yürüdü ztn.görünce kaciyor girmemek için ayaklarini bukuyor..daha önce alsaydin bacak kaslari için faydali olurdu.yurutec almadik biz hic hoppalanin faydasi oldu diye düşünüyorum.ama artik sizin için kullanisli olmaz, bol bol ellerinden tutup yürüt artik..

[Canim="parolamyokask, post: 43498527, member: 538650"]Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
parolamyokask

Canim hoppalaya artik gerek yok içinde duracagini sanmam.keşke daha once alsaydin ...biz 5 aylik falanken almistik tay dururken falan 10 aylikken bile binmek istemiyordu 11 aylik yürüdü ztn.görünce kaciyor girmemek için ayaklarini bukuyor..daha önce alsaydin bacak kaslari için faydali olurdu.yurutec almadik biz hic hoppalanin faydasi oldu diye düşünüyorum.ama artik sizin için kullanisli olmaz, bol bol ellerinden tutup yürüt artik..[/QUOTE]
Canum yuruyor zaten ben oyalamk icin istiyordum tavana assam da dursa die en azindan mutfaktan biseler hazirliyip gelene kadar die bu aralar salondan cikarken kapiyi kapatip cikiyorum gelip kapiya vuruyo 5dk daha gelmezsem agliyo kisin mutfagim buz gibi oluyo artik mutfaga ufo alirim ne yapim benim ev dogalgazli degil ondan soguk

canım ellerine sağlık çok hoş duruyor herşey

Ben kamuda çalışıyorum canım... Öğlen arası da evime gidiyorum 1 saat ilgilenebiliyorum oğlumla.. Çalışınca gerçekten ona göre düzenini ayarlıyorsun...

Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .

Biz de götürdük... Zaten boy kilo ölçülürken başladı ağlamaya aşı bitene kadar da ağladı.. Bir tek ağlayan oğlumdu... Yıktık ortalığı sonra sustu... Yabancı bir yer onu aşırı tedirgin ediyor sıkıntımız bu.. Şükür ateş vs. bişi yaşamadık..

Valla eskisi kadar bende de yok ben inan uykusuzluğa ve yorgunluğa bağlıyorum başka bişi düşünmedim... Ama zaten maşallah haftada en az 2-3 istediği için de olabilir.. Düzelecektir canım muhakkak merak etme..

perikanadi yıllık izne ayrılacaktı sanki öyle hatırlıyorum annesigil gelicekti öyle yazmıştı buraya, inşallah güzel geçmiştir oğluşunun doğum günü:)

Evet canım bugün bitti yıllık iznim başladım işe... Şükür istediğim çoğu şeyi yapabildim çok güzel geçti.. Teşekkür ederim..

perikanadi cnm doğumgünüz kutlu olsun hem oğlunun hem senin', sen de yeniden doğmuş gbi oldun bi yerde.sağlıklı uzun ömürler versin allah birlikte güzel günleriniz olsun inş

Doğum günün kutlu olsun Umut Aras uzun sağlıklı ömür versin Rabbim...

Maşallah çok tatlı rabbim doğan gunesinle uzun yılar gostersin

Allah uzun omurler versin minik oglusa. Nice nice yillariniz olsun birlikte inşallah

perikanadi cnm dogum gununuz kutlu olsunnn :)
Ya vakit ne hizli geciyor ya.once hangimiz dogum yapacak derken biciriklar teker teker yasina giriyor cok sukur

maşallah yeni doğduğu zamanda ne kadar tatlı

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım... Şükür çok sıkıntısız çok güzel geçirdik doğumgünümüzü... sağolun..

perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.

Yıllık iznimi aldım canım annemler de geliyor onlarla da vakit geçireyim hem doğumgünü hazırlıklarını yetiştireyim diye.. Teşekkür ederim güzel geçti şükür...

Allah izin verirse göreceksin tabi ki... Biz de ne hayaller kuruyorduk ne zaman uyku düzeni olacak ne zaman diş çıkaracaklar ne zaman emekleyecekler vs vs... Şimdi bakıyoruz hepsi bir bir geçmiş..

Arkadaşlar merhaba... Günaydın herkese..
Geçmişe göz atmaktan gelemedim valla..
İznim bitti bugün başladım işe...

Bu arada ben yokken doğumgünüsü olan her bebişi kutluyorum..
Rabbim sevdikleriyle sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin..

Şükür biz de atlattık.. Çok güzel geçti... Zaten büyüklerden çok çocuklar vardı...
Onlar eğlendi baya... Herkes mutluydu... Sevdiklerimiz hep yanımızdaydı...
Güzel oğlum da keyifliydi öyle çok mızmızlık etmedi...

Pastamız son anda değişti... Bizim gösterdiğimiz 1 şeklinde olanı birebir aynısı olmaz dediler..
Kendi kataloglarını verdiler.. Biz de ordan resim atıcam birazdan taçlı bişi seçtik..
Oğlumuza hep "pamuk prens" diyorduk ya o yüzden...

Bizden haberler böyle birazdan resim de atıcam...
Herkes her bebiş iyidir inşallah..

Bir de aşı günü boyu 78 cm kilosu 9700 gram çıktı.. Kilosu belki pek iyi değil ama geçen sefer hiç kilo almamıştı bu sefer 1,5 ayda 700 gram almış hiç yoktan iyi diyoruz...

Rabbim hepsine sağlık versin..

perikanadi hos geldn cnm izindeydin dimi

Hoşb.. Evet canım izindeydim... Öyle iyi geldi ki.. Oğlumla sabahları beraber uyandık.. Yatak keyfi yaptık.. Yatağımızda oynadık... Şimdi o kadar üzülüyorum ki.. Keşke çalışmak zorunda olmasaydım... O kadar alıştım ki evde 24 saat oğlumla olmaya.. Bu sabah zoruma gitti baya

Allah kolaylik versin ben her sabh her gece calisan annelere ve annesiz babasizlara dua ediyrum sabir diliyorum ya ben hep onunla oldugum icin yada calismayi silip attigim icinmi bilmiyorum ayri kalmk olum gibi geliyr bana
birine birakip markete gitsem bile yuregim pir pir ediyo((

Çok haklısın aynen öyle zaten... Çok şanslısın güzel oğlun da çok şanslı.. Ne güzel annesiyle büyüyor... Komşum bacım gibi olmasa ben her gün ağlardım şükürler olsun en azından o yönden kendimi rahatlatıyorum... Oğlum sabah kalkıp kapıyı çalınca kendisi gidiyor kucağına... Ağlasaydı her sabah ben işe gelemezdim..

tekrar da mutlu yıllar cnm iyi varlar onlar
1 haftaydı dimi izin güzel geçtiğine sevindim bende çok yoruldum
valla akşamdan akşama yap gcelere kadar sabah işe gel falan çok zordu sen iyi yaptın
yardım eden oldumu hazırlık yaparken annen gelmiş galiba ne güzel..
bizde 75 cm boyu 9800 çıkmış ama kilosu kıyafetli falan galiba 9500 diorum oyüzden
seninki iyi almış 700 gram maşallah kiloya takılma boşver beninkide zayıf görünür ama sağlıklı maşallah.

öle oluo ya ne güzel yanındaydın keşke mecbur olmasaydın da çok soğuklarda
kullansaydınn kalabalıkmıydınız.

Kizlar bu gece oglum 6da yatti 12de 200 luk cicibebeli sutunu tek dikiste bitirdi 4de emzirdim oyle emisi varki hic bukadar kuvvetli cektigini hqtirlamiyrum doymadiki 6 bucukta da yine cicibebeli sut yaptim 200 luk oda bitti 7de uyandi artik 8 bucuktada biraz kahvalti yapti uyudu yine bu gece suyuda istemedi cok mu veriyorum acaba sutu onceleri 240 lik icerdi tamm

Valla çalışmak zorunda olsaydın cnm mecburdun
ben çalışmayı severim mesleğim var ama kredim olmasa
biraz ara verirdim sadece sonra gene devam ederdim olsun
en azından bakanımız var ya olmasaydı onlara alıştı rahat duruo
ağalasa olmazdı falan işte.onla durmaya alıştığın için
bırakamazsın ben küçük bıraktım çok ağladım ama alıştım şimdi
o iyi olsun yter diorum pazarları bi bırakım temzlik yapayım dioru mesela
kıyamıorum uyurken yapabildiğim kadar yapıorum..

aynen öle öle olmasa olmaz zaten biz çalışamayız benimki dedesine bayılıyo
hepimizi bırakır ona gider buda güzel ben yokken ağlamıo falan..

cnm geceleri tek süt vermeyi denesen
ağır gelir ya çocuğa bisküvi sade süte alışsın
benmikide çok sık kalkıo geçende denedim süt vermeyi uyandığında
istemedi illa emicem dedi iyi geceler maması vereyim diorum hatta gece uykusuna
yatarken ama almıo.

Teşekkür ederim canım... Öyle tabi yine en azından almış yani kilo şükür..
Annem ananem kardeşim babam gelmişlerdi.. Çok yardımcı oldular sağolsunlar.. Eşim zaten okuldaydı cuma günü 10 da bitiyordu dersi süslemeyi felan hep kardeşim ve babamla yaptık yaparken çok eğlendik.. Ananem annem de ikramlıklara yardım etti.. Annem yöresel fasulye turşusundan dible de yaptı iyi de oldu güzeldi hiç günler geçmesin istedim ailem hep yanımdaydı... Baya kalabalık olduk beklediğimden daha kalabalık oldu komşum kızkardeşini getirmişti eşimin abisi tüm aileyi kp bile getirmişti hastaydı ama gelmek istemiş o kadar mutlu oldum ki.. Oğlumun ananesi dedeleri babannesi amcası dayısı herkes ordaydı...

aynen öle öle olmasa olmaz zaten biz çalışamayız benimki dedesine bayılıyo
hepimizi bırakır ona gider buda güzel ben yokken ağlamıo falan..

Evet en azından mutlu olduklarını bilmek güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…