Yamanın öyle vurma huyu yok ama birşeyi almak istiyorsa çok ısrarcı davranıyor ağlıyor ve sinir ediyor beni bu da tuhaf bir huy yani eşime diyorum pazarda Ağlayan Çocuklardan olacak bu
Yapılmıyor. Benimde emzirme biter bitmez ilk işim lazere başlamak inşallah. Bu konuda çok kararlıyım.Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
hoppala bizde var ama 2 ay öncesine kadar daha rahat kullanıyoduk.şimdi boyu uzadığı için en yukarıya ayarlasak bile ayakları uzun oluyo.artık hiç kullanmıyoruz.ben de yürümeye başlasa diye bekliyorum ama henüz çok uzak görünüyo daha tutunmadan duramıyo dengesi peKizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
Ah ahh bir de bana sor canim simdi emmeyi de birakti kat be kat zorlaniyorum.. Ben bazen bagiriyorum da malesef sonra pisman olup ikimiz de agliyoruz.. Cok yanlis seyler yapiyorum bir an önce toparlamam lazim kendimi hic iyi degil psikolojim..Kızlar ben artık çok yorumluyorum ya.. o yorgunlukla bazen aşırı derecede sinirleniyorum Emir'e. Bağırıp çağırmıyorum ama tahammülsüz oluyorum ve bu yüzden vicdan azabi duyuyorum... ne yapacağımi da bilmiyorum. :'( ağlamak istiyorum sadece...
benim ki de izliyor özellikle reklamları bu aralmasallah alıp tv ye doğru tutup değiştirmeye başladı
bence sende bu konuda kendini çok üzme
çünkü çocuk aileden ne görürse onu yapıyor biz de çok entellektüel bir yapıya sahip değiliz doğrusu tv çoğu zaman açık oluyor
[Canim="parolamyokask, post: 43498527, member: 538650"]Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
canım ellerine sağlık çok hoş duruyor herşeyBenim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste
@lilipit çok ayrıntılı ve güzel bilgi vermiş.mükemmel bir beslenme tablosu sanırım olması gereken böyle.ama mesela benim NAZım iştahsız bu şekilde almaz.maşallah onun bebeğine
Birde çalışan anneleri merak ediyorum kızlar..ben evlenene kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum.sizler ne iş yapıyorsunuz?özel sektörmü devletmi?meslekleriniz?kendi işyerini işleten varmı hepinize sevgiler
Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
Bıde kızlar ozel olacak ama bu konuları ben kımseyle konusamam sıze sormakan baska carem yok
Bnm hıc ıstegım yok
Duzelmıyor
On yıl olmasa neden olmadı demeyecek boyuttayım
Bu durum ne zaman duzelır
Esım bı bucuk aydır yok
Gelecek ıkı hafta sonra
Of ne rahattım modlarındayım o derece
Istemıyrm hıc
perikanadi yıllık izne ayrılacaktı sanki öyle hatırlıyorum annesigil gelicekti öyle yazmıştı buraya, inşallah güzel geçmiştir oğluşunun doğum günü:)
perikanadi cnm doğumgünüz kutlu olsun hem oğlunun hem senin', sen de yeniden doğmuş gbi oldun bi yerde.sağlıklı uzun ömürler versin allah birlikte güzel günleriniz olsun inş
Doğum günün kutlu olsun Umut Aras uzun sağlıklı ömür versin Rabbim...
Maşallah çok tatlı rabbim doğan gunesinle uzun yılar gostersin
Allah uzun omurler versin minik oglusa. Nice nice yillariniz olsun birlikte inşallah
perikanadi cnm dogum gununuz kutlu olsunnn :)
Ya vakit ne hizli geciyor ya.once hangimiz dogum yapacak derken biciriklar teker teker yasina giriyor cok sukur
maşallah yeni doğduğu zamanda ne kadar tatlı
perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.
Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Yaptıklarım bana da mantıklı gelmiyor, inşallah yazdıklarınızı hep aklımda tutacağım.
iyi ki doğdun Umut Aras, maşallah sana , inşallah Canın da bugünlerini görmek nasip olur da oturup gülerim bu halime.perikanadi
perikanadi hos geldn cnm izindeydin dimi
Allah kolaylik versin ben her sabh her gece calisan annelere ve annesiz babasizlara dua ediyrum sabir diliyorum ya ben hep onunla oldugum icin yada calismayi silip attigim icinmi bilmiyorum ayri kalmk olum gibi geliyr banaHoşb.. Evet canım izindeydim... Öyle iyi geldi ki.. Oğlumla sabahları beraber uyandık.. Yatak keyfi yaptık.. Yatağımızda oynadık... Şimdi o kadar üzülüyorum ki.. Keşke çalışmak zorunda olmasaydım... O kadar alıştım ki evde 24 saat oğlumla olmaya.. Bu sabah zoruma gitti baya
Allah kolaylik versin ben her sabh her gece calisan annelere ve annesiz babasizlara dua ediyrum sabir diliyorum ya ben hep onunla oldugum icin yada calismayi silip attigim icinmi bilmiyorum ayri kalmk olum gibi geliyr bana
birine birakip markete gitsem bile yuregim pir pir ediyo((
Arkadaşlar merhaba... Günaydın herkese..
Geçmişe göz atmaktan gelemedim valla..
İznim bitti bugün başladım işe...
Bu arada ben yokken doğumgünüsü olan her bebişi kutluyorum..
Rabbim sevdikleriyle sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin..
Şükür biz de atlattık.. Çok güzel geçti... Zaten büyüklerden çok çocuklar vardı...
Onlar eğlendi baya... Herkes mutluydu... Sevdiklerimiz hep yanımızdaydı...
Güzel oğlum da keyifliydi öyle çok mızmızlık etmedi...
Pastamız son anda değişti... Bizim gösterdiğimiz 1 şeklinde olanı birebir aynısı olmaz dediler..
Kendi kataloglarını verdiler.. Biz de ordan resim atıcam birazdan taçlı bişi seçtik..
Oğlumuza hep "pamuk prens" diyorduk ya o yüzden...
Bizden haberler böyle birazdan resim de atıcam...
Herkes her bebiş iyidir inşallah..
Bir de aşı günü boyu 78 cm kilosu 9700 gram çıktı.. Kilosu belki pek iyi değil ama geçen sefer hiç kilo almamıştı bu sefer 1,5 ayda 700 gram almış hiç yoktan iyi diyoruz...
Rabbim hepsine sağlık versin..
Hoşb.. Evet canım izindeydim... Öyle iyi geldi ki.. Oğlumla sabahları beraber uyandık.. Yatak keyfi yaptık.. Yatağımızda oynadık... Şimdi o kadar üzülüyorum ki.. Keşke çalışmak zorunda olmasaydım... O kadar alıştım ki evde 24 saat oğlumla olmaya.. Bu sabah zoruma gitti baya
Allah kolaylik versin ben her sabh her gece calisan annelere ve annesiz babasizlara dua ediyrum sabir diliyorum ya ben hep onunla oldugum icin yada calismayi silip attigim icinmi bilmiyorum ayri kalmk olum gibi geliyr bana
birine birakip markete gitsem bile yuregim pir pir ediyo((
Çok haklısın aynen öyle zaten... Çok şanslısın güzel oğlun da çok şanslı.. Ne güzel annesiyle büyüyor... Komşum bacım gibi olmasa ben her gün ağlardım şükürler olsun en azından o yönden kendimi rahatlatıyorum... Oğlum sabah kalkıp kapıyı çalınca kendisi gidiyor kucağına... Ağlasaydı her sabah ben işe gelemezdim..
Kizlar bu gece oglum 6da yatti 12de 200 luk cicibebeli sutunu tek dikiste bitirdi 4de emzirdim oyle emisi varki hic bukadar kuvvetli cektigini hqtirlamiyrum doymadiki 6 bucukta da yine cicibebeli sut yaptim 200 luk oda bitti 7de uyandi artik 8 bucuktada biraz kahvalti yapti uyudu yine bu gece suyuda istemedi cok mu veriyorum acaba sutu onceleri 240 lik icerdi tamm
tekrar da mutlu yıllar cnm iyi varlar onlar
1 haftaydı dimi izin güzel geçtiğine sevindim bende çok yoruldum
valla akşamdan akşama yap gcelere kadar sabah işe gel falan çok zordu sen iyi yaptın
yardım eden oldumu hazırlık yaparken annen gelmiş galiba ne güzel..
bizde 75 cm boyu 9800 çıkmış ama kilosu kıyafetli falan galiba 9500 diorum oyüzden
seninki iyi almış 700 gram maşallah kiloya takılma boşver beninkide zayıf görünür ama sağlıklı maşallah.
öle oluo ya ne güzel yanındaydın keşke mecbur olmasaydın da çok soğuklarda
kullansaydınn kalabalıkmıydınız.
aynen öle öle olmasa olmaz zaten biz çalışamayız benimki dedesine bayılıyo
hepimizi bırakır ona gider buda güzel ben yokken ağlamıo falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?