2014 Kasım Anneleri

ne güzel cnm ben herkesi çağıramdım evim küçük
ama yinede kalabalık iyiydi yani durdularmı baya bari
benim ikramlıklarım iyiydi süslemem pek olmadı normal şeyler oldu
yetiştiremedim.cumartesimi yaptın sen hediyeler ne durumda neler geldi :):)

Once sadece emziriyrdum ama birakmak istemiyrdu die agliyrdu ondan sute alistrdim
yaa zayif oldugu icin hep cicibebe katiyorum her dr da ver nekadar yerse yesin diyo yedigi enerjiye donusuyr benimkinin kiloya degil okadar hareketliki antamam bukadar yemeye almiyor kilo 8 bucuk kilo boy 79

Evet canım gördüm maşallah ne ikramlıklar yapmışsın öyle..
Cumastesi oldu evet.. Annemler de perşembe geldi pazar döndüler kısa oldu ya baya... Malum ikisi de çalışıyor..
Hediyelerimiz küçük ananemiz bondigo eğitici aktivite masası almıştı, büyük ananemiz fisher price tuvalet çok şirin...
Amcası altın getirdi... Komşularım da ayakkabı, takım, atkı bere takım, çorap vs. geldi... : )

Doğumgünümüzde tek sıkıntı fotoğraf oldu ya.. Allah'tan oğlumla var yine güzel.. Eşimle çok az oldu zaten içerde çok kalabalık kadın çok diye duramadı bile iki dk.. Akşam gelmiş her şey toplanmış salonda foto çektiriyor dedim ne kadar tuhafsın : )))

Oğluşum benim misafirler gelmeden çektik biraz
Gülücüğümüz...
Balküpüm..

Süsleri felan hiçkimse çekmemiş : ) Afişi girişe asmıştım..
Bayraklarla da masanın arkasına "birtanemizin 1. yaşgünü" yazmıştık.. Diğer perdede bir yaş bayrakları vardı.. Balonlar renkli çeşitli her yerdeydi... Güzel görünüyordu oda..

Ellerine sağlık rabbim nice daha güzel günler göstersin

iyi cnm maşallah hediyeleri paylaşmıştın zaten burda onları gördük
bize hediye az geldi genelde para verdiler bize kıyafete ihtiyacı vardı aslında ama
napalım dedik kendimiz alırız.öyle benim annemde cumartesi sabah geldi pazartesi
karşıya abime gitti cumartesi inş.ben yanına gidicem öle.

oyy gülüşünü yerim ben çoğu fotoğrafımızı görmedim makineden
telle çekilenleri attılar onlarda pek iyi değil benim eşimde cenaze vardı mahallede
ona gitmişti geldi çocuk uyuyodu dedim gitti biz yemekleri yiyelim uyanınca pastayı keseriz
gelirsin 2 saat sonra falan çocuık uyandı geldi eşim biraz çekindik gitti oda çok durmadı kadın var die
ama gene oldu biraz resimler kalabalıkta olmuo ya fazla resim
herşey güzel olmuş süsleri bizimde pek çıkmadı genelde masa tarafı çekildiğinden orası olmuş bi perdeye ben
de 1 yaş bayrak amıştım köşelere balon aynaya yine öle benm konsolumla masam aynı yerde olmuo küçük olduğundan
ayrı ayrı oldu oyüzdenn birde paraşüt iyi doğdun vardı avizede o hiç çıkmamış galiba..
kıyafetinizde güzel olmuşş paşanın.

Sağol canım... Zaten çocukların eğlenmesi, herkesin memnun ayrılması en güzeliydi... Şükür öyle de oldu... Çocuklar çok mutluydu... Allah hep böyle birlik beraberlik nasip etsin her doğumgünlerinde yanlarında olabilelim inşallah kocaman olsalar da ..

çocuklara ben de kağıt tabak ve bardak almıştım ama
benm 2 yiğnemim dışında çocuk gelmedi zaten bizde öle çok çocuk yok
2 tane bebiş var sadece bizle yaşıt okadar onlara da bişey yapmadım zaten:):9
iyikide yapmamışım çocuklara şeker kutusu falan yapıcaktım iyikide yapmadım.

Ben yapmıştım 10 tane çocuk vardı tam... Giderken verdim hepsinin eline... Açıp da eve dökmesinler diye : ) Zaten pasta çikolata kek vs.. Orda yediler.. Onu da evde yesinler dedim : )

Ben yapmıştım 10 tane çocuk vardı tam... Giderken verdim hepsinin eline... Açıp da eve dökmesinler diye : ) Zaten pasta çikolata kek vs.. Orda yediler.. Onu da evde yesinler dedim : )

İyi yapmışsın cnm ben 5 tane falan bekliodum hasta olunca
gelemediler bi benim yiğenlerim geldi 2 tane.hediye gibi olmuş senn
iyi olmuş öyle yapman

Günaydın hatunlarrr
Yusufun iki dişi var biri sararmış gibi.zaten tam çıkmadılarr niye olabilirr.biberondanmıı

Ama daha erken değilmi yaaa daha nekadarcıkki dişi uyuyunca foto çeker atarımm

benim kuzenim mesela başlarda beni uyarmıştı
devit 3 e dikkat et fazla verme dişinde leke yapıo falan bizimki
öle oldu demişti bana hani 3 damlaysa 3 damla ver fazlasını verme
demişti..

Kızlar A101 de hayvanoyuncakları varmış.bi bakın derim eşim almış.ben çok istiyodum tek alınca pahalıydıı.

Kızlar A101 de hayvanoyuncakları varmış.bi bakın derim eşim almış.ben çok istiyodum tek alınca pahalıydıı.

resim atarmısın cnm bakalım nasıl bişeymiş
bizim oyuncağımız okadar çokki valla bakayım duruma
göre alırım.

Ben de senin gibi yürümesini bekliyorum.hoppalanız çok güzelmiş daha önce görsem alırdım bende.ama artık kullanılmıyor diyorsun gerek yok demekki

Maşallah nice güzel yılları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…