2014 Kasım Anneleri

Amin cnm ya.. inşallah çabuk gecer bugünler...

Günaydın hatunlarrr
Yusufun iki dişi var biri sararmış gibi.zaten tam çıkmadılarr niye olabilirr.biberondanmıı

Bebeğinizin kan değerlerine baktırın, kemik gelişime baktırın. Sonuçlarda bir aksilik yoksa vitaminleri (d ve kan ilacını) kesmenizi isteyecektir doktorunuz. Kan ilaçları dişleri sarartıyor bilginiz olsun.

Ev işi yapmayı kim severki??yaptığım herşeyi gına gelerek yapıyorum söylene söylene.bende artık senin gibi oyuncaklarından başka hiç birşeyi dağıtmasına izin vermiyorum.sabah uyandıktan sonra yatana kadar kendime ayıracak 1 dakikam olmuyo çocuğun işleri daha sonrada ev işleri.bende insanım yani.walla yemeği önüne koyuyum döke saça yesin onuda siliyim temizleyim sonrada öliyim bari.temizleme kalsın lafına hiç gelemem pislik demek =mikrop demek hastalık demek.bugün çok moralim bozuk

Kemik gelişimine nasıl bakılıyor

Kan alınıyor, kan değerlerinden bakılıyor. Tabi bu testler için 2 tüpe yakın kan alınıyor ancak, sonuçta boş yere vitamin vermeye devam etmemiş oluyorsunuz. Sonuç olarak kimyasal hepsi. Kemik gelişimi sağlıklı, kan değerleri uygunsa vitaminleri kesmek ve gıdalardan vitamin alımı sağlanmalı bence.

benimkide bu saatte kalkıyo genelde çocuklar hep bu saatte kalkıyo canım sıkıntı yapma
gündüz uyumuyosa yorucu olur tabi
benimkide akşam 8,30 9 gibi uyumuş oluyo ve gece 4 5 kez kalkıyo gündüzleride 2 veya 3 sefer uyuyo
akşam erken uyuması çok iyi mesela bende onunla beraber hemen yatıyorum işe giderken zorlanmıyorum yoksa çok yoruluyorum erken yatmazsam

Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
benimki hala yürümüyor 1 yaşında yürütecide zararlı diye almamıştım şimdi acaba alıştırma yapsın diye alsanmı diyorum
evdede hoppala vardı iyi aklıma getirdin valla unutmuştum onada zararlı diyolardı ama artık buyudu az biraz koyarım arada

[QUOTEgetirincep06202, member: 500731"]resim atarmısın cnm bakalım nasıl bişeymiş
bizim oyuncağımız okadar çokki valla bakayım duruma
göre alırım.[/QUOTE]
Akşam getirince atarım.ben hayvanları öğrenmesi için istiyordum

CrazyMothest: 43506675 .!.:
Bebeğinizin kan değerlerine baktırın, kemik gelişime baktırın. Sonuçlarda bir aksilik yoksa vitaminleri (d ve kan ilacını) kesmenizi isteyecektir doktorunuz. Kan ilaçları dişleri sarartıyor bilginiz olsun.
Malesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffff (

Malesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffff (
Bende dün farkettim, benim oğlumunda dişlerinde hafif sararma oldu sanki bizde de kansızlık var, kan ilacımız da önce ferrumdu. Kabızlık yapınca değiştirdik, şimdi santofer kullanıyoruz. Sizin kan ilacı hangisi? Acaba sararma kan ilacından mı Canım sıkıldı dün benimde. Birde 6 aydan sonra Dişi çıkan bebekler için parmak diş fırçaları var. Onunla temizlemek gerekiyormuş. Ben de onlardan alayım diyorum.

Biz roc un diş fırcasını kullanıyoruz kendi fırcalıyo tabi macunsuz hem dişlerini kasıyo hemde fırcalıyo cok hosuna gidiyor

Ferrum kullanıyorum ben 14 damla.bulursan resim atarmısın banadaa

Canım biraz fazla değil mi? Bu kadar süt içinde katı gıda yiyormu?

aynen bende öle yatınca yatıorum yoksa
işe gelemem valla gece çok sık da kalkınca
allahtan erken yatıolar bazen olmuo tabi buu..

Merhaba 2014 kasim anneleriii :))
Bende 2015 mayis annesiyim. Oglum 30 mayis 2015 dogumlu
Size bir sorum olacakti
Haziran basi gibi 2016 tatile gitmeyi düşünüyoruz tatil köyüne. Oglum 1 yasinda olacak o zaman
Aklimda yeme konusunda sorularim var
Simdi 5 bucuk aylik sadece anne sutu içiyor
Sizin bebisleriniz suan ne yiyor iciyor

hoşgeldin cnmm allah analı babalı büyütsün bebişini
bizimkiler şuan herşey yiyor cnm ben tabi şeker tuz daha koymuorum
kendimize yaptığımızı tuzunu az falan katıorum veriyorum.seninde ozamana
kadar herşeyi yemiş olur ama dışardan otelde falan yani hazır olıcak ne verirsin
bilmem ben ordan yemeyi tavsiye etmem yani.

Merhaba canım... Maşallah Allah bağışlasın yavrunu...
Sadece anne sütü alıyorsa şu an 6 aydan sonra ufak ufak ek gıdaya muhakkak başla...
Yavaş yavaş meyve sebze püreleri, sebzelerden yaptığın çorbalar felan yavaştan başla ki bir yaşına gelene kadar katı gıda olayını atlatın tamamen...
Ek gıda olayını aştım mı gerisi kolay..
Şu an benim oğlum evde az tuzlu ne yapsam yiyor.. Her yemeğimden veriyorum şükür yiyor da...
Tek sıkıntın orda yemekleri nasıl yapıyorlar bilemezsin.. Bebeğine de onları vermeni tavsiye etmem...
Güvendiğin bir yer olursa çorbalarını içirebilirsin..
Biz de bi yaylaya gitmiştik doğal dükkan dı adı çorbalarını gönül rahatlığıyla yedirmiştim...
Yemek olayını kendiniz yapacaksanız yani ev kiralama gibi bir şeyse hiç düşünme derim hiçbir sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…