Amin cnm ya.. inşallah çabuk gecer bugünler...Ah ahh bir de bana sor canim simdi emmeyi de birakti kat be kat zorlaniyorum.. Ben bazen bagiriyorum da malesef sonra pisman olup ikimiz de agliyoruz.. Cok yanlis seyler yapiyorum bir an önce toparlamam lazim kendimi hic iyi degil psikolojim..
Allah yardimcimiz olsun canim...
Günaydın hatunlarrr
Yusufun iki dişi var biri sararmış gibi.zaten tam çıkmadılarr niye olabilirr.biberondanmıı
Ev işi yapmayı kim severki??yaptığım herşeyi gına gelerek yapıyorum söylene söylene.bende artık senin gibi oyuncaklarından başka hiç birşeyi dağıtmasına izin vermiyorum.sabah uyandıktan sonra yatana kadar kendime ayıracak 1 dakikam olmuyo çocuğun işleri daha sonrada ev işleri.bende insanım yani.walla yemeği önüne koyuyum döke saça yesin onuda siliyim temizleyim sonrada öliyim bari.temizleme kalsın lafına hiç gelemem pislik demek =mikrop demek hastalık demek.bugün çok moralim bozukben ev işi yapmaktan hiç hoşlanmadığım için oyuncak sepetinden başka hiçbir şeyin dağıtılmasına izin vermiyorum..ömer de fazla ısrarcı diil zaten.. çekmecelere filan gidiyo ama engelleyince başka şeyle ilgilenmeye başlıyo tutturmuyo yani şimdilik:)
Kemik gelişimine nasıl bakılıyorBebeğinizin kan değerlerine baktırın, kemik gelişime baktırın. Sonuçlarda bir aksilik yoksa vitaminleri (d ve kan ilacını) kesmenizi isteyecektir doktorunuz. Kan ilaçları dişleri sarartıyor bilginiz olsun.
Kemik gelişimine nasıl bakılıyor
benimkide bu saatte kalkıyo genelde çocuklar hep bu saatte kalkıyo canım sıkıntı yapmaBu saatte kalktik otuyoruz bu erken uyanmalarda dayanilacak gibi değil ama bakalim nereye kadar devam edecek...
Gece bi deneme yaptim 11 de uyandiginda pirinç unu yedirdimm...bütün tecrübeli anneler dediki AA aaaa tabiki pirinç unu tok tutar daha az uyanir, heleki senin bebegin dediler boğaza düşkün olduğu icin yemesi lazim...yok gene defalarca uyandik emdik
Bütün umutlarim tukendi ...gece 4 5 defa kalkcaz ve en geç 7 de uyancaztabi aksam 9 da uyumuş oluyor oda iyi ama.....amannnnn....
benimki hala yürümüyor 1 yaşında yürütecide zararlı diye almamıştım şimdi acaba alıştırma yapsın diye alsanmı diyorumKizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli
Malesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffffCrazyMothest: 43506675 .!.:Bebeğinizin kan değerlerine baktırın, kemik gelişime baktırın. Sonuçlarda bir aksilik yoksa vitaminleri (d ve kan ilacını) kesmenizi isteyecektir doktorunuz. Kan ilaçları dişleri sarartıyor bilginiz olsun.
Bende dün farkettim, benim oğlumunda dişlerinde hafif sararma oldu sankiMalesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffff(
Biz roc un diş fırcasını kullanıyoruz kendi fırcalıyo tabi macunsuz hem dişlerini kasıyo hemde fırcalıyo cok hosuna gidiyorBende dün farkettim, benim oğlumunda dişlerinde hafif sararma oldu sankibizde de kansızlık var, kan ilacımız da önce ferrumdu. Kabızlık yapınca değiştirdik, şimdi santofer kullanıyoruz. Sizin kan ilacı hangisi? Acaba sararma kan ilacından mı Canım sıkıldı dün benimde. Birde 6 aydan sonra Dişi çıkan bebekler için parmak diş fırçaları var. Onunla temizlemek gerekiyormuş. Ben de onlardan alayım diyorum.
Ferrum kullanıyorum ben 14 damla.bulursan resim atarmısın banadaaBende dün farkettim, benim oğlumunda dişlerinde hafif sararma oldu sankibizde de kansızlık var, kan ilacımız da önce ferrumdu. Kabızlık yapınca değiştirdik, şimdi santofer kullanıyoruz. Sizin kan ilacı hangisi? Acaba sararma kan ilacından mı Canım sıkıldı dün benimde. Birde 6 aydan sonra Dişi çıkan bebekler için parmak diş fırçaları var. Onunla temizlemek gerekiyormuş. Ben de onlardan alayım diyorum.
Tamamen içgüdüsel ve tabi dürtüsel:)ne yer ne icersiniz bize de soyleyin dostlar
Çok şükür yaramaz maramaz ama savunmasız bize muhtaç . İyi ki varlar.Yerim o gevezeyi, bu kadar yorgunluğumuza tek iyi gelen şey sevimlilikleri zaten
Canım biraz fazla değil mi? Bu kadar süt içinde katı gıda yiyormu?Kizlar bu gece oglum 6da yatti 12de 200 luk cicibebeli sutunu tek dikiste bitirdi 4de emzirdim oyle emisi varki hic bukadar kuvvetli cektigini hqtirlamiyrum doymadiki 6 bucukta da yine cicibebeli sut yaptim 200 luk oda bitti 7de uyandi artik 8 bucuktada biraz kahvalti yapti uyudu yine bu gece suyuda istemedi cok mu veriyorum acaba sutu onceleri 240 lik icerdi tamm
benimkide bu saatte kalkıyo genelde çocuklar hep bu saatte kalkıyo canım sıkıntı yapma
gündüz uyumuyosa yorucu olur tabi
benimkide akşam 8,30 9 gibi uyumuş oluyo ve gece 4 5 kez kalkıyo gündüzleride 2 veya 3 sefer uyuyo
akşam erken uyuması çok iyi mesela bende onunla beraber hemen yatıyorum işe giderken zorlanmıyorum yoksa çok yoruluyorum erken yatmazsam
Maşallah nice güzel yılları olsun
Merhaba 2014 kasim anneleriii :))
Bende 2015 mayis annesiyim. Oglum 30 mayis 2015 dogumlu
Size bir sorum olacakti
Haziran basi gibi 2016 tatile gitmeyi düşünüyoruz tatil köyüne. Oglum 1 yasinda olacak o zaman
Aklimda yeme konusunda sorularim var
Simdi 5 bucuk aylik sadece anne sutu içiyor
Sizin bebisleriniz suan ne yiyor iciyor
Merhaba 2014 kasim anneleriii :))
Bende 2015 mayis annesiyim. Oglum 30 mayis 2015 dogumlu
Size bir sorum olacakti
Haziran basi gibi 2016 tatile gitmeyi düşünüyoruz tatil köyüne. Oglum 1 yasinda olacak o zaman
Aklimda yeme konusunda sorularim var
Simdi 5 bucuk aylik sadece anne sutu içiyor
Sizin bebisleriniz suan ne yiyor iciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?