- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canim ikiside güzel Kırmızının içi kalın belli sıcak tutar ama kapşonu yok.gri olanında içi kırmızı gibiyse onu alabilirsin ikiside kullanilir görünüyorKızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?
Eki Görüntüle 1686529 Eki Görüntüle 1686530
Ne zamandan beri ikisi de aklımda ama bir türlü karar verip alamadım bedenleri bitmeden alayım en azından..
merhaba benim tercihim kapşonlu üründen yana Allah esirgesin çok tatlı ve yakışıklı bir oğlunuz var benimdem 1 yaşında kızım varKızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?
Ne zamandan beri ikisi de aklımda ama bir türlü karar verip alamadım bedenleri bitmeden alayım en azından..
Kızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?
anne sütü ve kendime yaptığım yemeklerden uygun olandan veriyorum. çorbanın her türlüsünü veriyorum.etköfte veriyorum.kendi yaptığım yoğurtan veriyorum.acı tuzlu çok baharat haricinde her şeyi yedirmeye çalışyorum.Merhaba 2014 kasim anneleriii :))
Bende 2015 mayis annesiyim. Oglum 30 mayis 2015 dogumlu
Size bir sorum olacakti
Haziran basi gibi 2016 tatile gitmeyi düşünüyoruz tatil köyüne. Oglum 1 yasinda olacak o zaman
Aklimda yeme konusunda sorularim var
Simdi 5 bucuk aylik sadece anne sutu içiyor
Sizin bebisleriniz suan ne yiyor iciyor
hoşgeldin cnmm allah analı babalı büyütsün bebişini
bizimkiler şuan herşey yiyor cnm ben tabi şeker tuz daha koymuorum
kendimize yaptığımızı tuzunu az falan katıorum veriyorum.seninde ozamana
kadar herşeyi yemiş olur ama dışardan otelde falan yani hazır olıcak ne verirsin
bilmem ben ordan yemeyi tavsiye etmem yani.
Merhaba canım... Maşallah Allah bağışlasın yavrunu...
Sadece anne sütü alıyorsa şu an 6 aydan sonra ufak ufak ek gıdaya muhakkak başla...
Yavaş yavaş meyve sebze püreleri, sebzelerden yaptığın çorbalar felan yavaştan başla ki bir yaşına gelene kadar katı gıda olayını atlatın tamamen...
Ek gıda olayını aştım mı gerisi kolay..
Şu an benim oğlum evde az tuzlu ne yapsam yiyor.. Her yemeğimden veriyorum şükür yiyor da...
Tek sıkıntın orda yemekleri nasıl yapıyorlar bilemezsin.. Bebeğine de onları vermeni tavsiye etmem...
Güvendiğin bir yer olursa çorbalarını içirebilirsin..
Biz de bi yaylaya gitmiştik doğal dükkan dı adı çorbalarını gönül rahatlığıyla yedirmiştim...
Yemek olayını kendiniz yapacaksanız yani ev kiralama gibi bir şeyse hiç düşünme derim hiçbir sıkıntı olmaz..
canım dışarda giydireceksen kapşonlu,ev soğuk oluyor yatarken de giydiririm diyorsan kapşonsuz derimKızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?
Bence sade griKızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?
Bize doktorumuz önce meyve suyuyla cok az elma suyuyla baslattı yarım cay bardagı , 3 gün kuralı ile armut ve havuc suları sonrada yoğurt. İlk deneyecegin seyleri 3 gün kuralı uygularsan alerji yapıp yapmadığını anlamıs olursun hemKizlar cevaplariniz icin cookk tesekkurler
Amiin. Rabbim bebeislerinizi sizi bagislasin, onlarin acilarini gostermesin bize.
Belki bilen olur antalya kumluca sah inn paradise otele gidecegiz nasipse. 2011 de bi gitmistik ve yemekleri muthisss
Ben gecen hafta bi kere yeni sagilmis inek sutunden evde yogurt yapmıştım ve kendi kasigiyla 2 3 kasik yedi cok sevdi ama bi daha vermedim. MAsallah kilosuda iyi dr lar hep 6 yi bekle dedigi icin bekliyorum. Sizce nasil baslayalim ek gidaya
1 hafta sadece yogurt
Sonraki hafta yogurt arti sebze corbasi
Sonraki hafta yogurt sebze meyve mi yapayim
Yoksa her gun degistireyim mi.
Ama beni emmeyi birakmasin istiyorum Gdoguda calistigimiz icin bulundugum ilcede dr yok gibi. Ek gida konusundada heyecanliyim, nasil olacak acaba
Bize doktorumuz önce meyve suyuyla cok az elma suyuyla baslattı yarım cay bardagı , 3 gün kuralı ile armut ve havuc suları sonrada yoğurt. İlk deneyecegin seyleri 3 gün kuralı uygularsan alerji yapıp yapmadığını anlamıs olursun hem
Maşallah kuzuna. Benim bildiğim ve doktorumun önerdiği günlük 500 ml süt İçmesi gerektiği.@belindam bana yazmissn canm kati gidayida cok guzel yiyo masallh yemeyle ilgili sorunumz yok sukur
canım ben yaptırıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım soracağın bir soru olursa cevaplayabilirimKizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
canım sağlık ocağında yaptırsana hemen parmaktan alıp bakıyorlar bir hata olmasın testlerde?Kızlar merhaba bende kasım annesiyim oğluma 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde kan testi yaptılar ileri derece kansızlık ve demir eksiliği dedi aslında ilaç kullanıyorduk şuan günde3 kez 7 damla ve c vitamini verdi oysa oğlum herşeyden yiyor hergün cevizi yumurtası keçi sütü 1 bardak sebzesi yoğurdu nasıl olduda bu kadar kansız çıktı. Haftaya dr tekrar çağırdı tekrar tetkikler yapıcaz dedi. İnşallah düzelir inanın çok korkuyorum inşallah kötü bir hastalığımız çıkmaz. Evladım zaten evlendikten 7 yıl sonra oldu tedavi ile inan iki gündür çok kötüyüm lütfen bizim gibi olan olduğuysa beni bilgilendirsin
Canım benim oğlumda her şeyi yiyor ama 1yaş kontrolde ciddi demir eksikliği çıktı. Düzenli ilaç kullaniyoruz artık ve doktor hergün kofte kadar kırmızı et dedi. Bu zor oluyor yemek istemiyor. Tekrar 3ay sonra bakılacak. Dert etme oluyor işte yine deKızlar merhaba bende kasım annesiyim oğluma 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde kan testi yaptılar ileri derece kansızlık ve demir eksiliği dedi aslında ilaç kullanıyorduk şuan günde3 kez 7 damla ve c vitamini verdi oysa oğlum herşeyden yiyor hergün cevizi yumurtası keçi sütü 1 bardak sebzesi yoğurdu nasıl olduda bu kadar kansız çıktı. Haftaya dr tekrar çağırdı tekrar tetkikler yapıcaz dedi. İnşallah düzelir inanın çok korkuyorum inşallah kötü bir hastalığımız çıkmaz. Evladım zaten evlendikten 7 yıl sonra oldu tedavi ile inan iki gündür çok kötüyüm lütfen bizim gibi olan olduğuysa beni bilgilendirsin
Canım doktor bize kan ilacı sonrası bir ıslak tülbent ile dişleri silmemiz gerektiğini söyledi leke olusmasin diyeMalesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffff(
bazi arkadsalarda yaptırılmiyor dedide birde ben sorayim sagol canumcanım ben yaptırıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım soracağın bir soru olursa cevaplayabilirim
Ben Termal oteldeyim şuan havuzdan yazıyorumarkadaşlar termal otele gitmek istiyorum fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?