2014 Kasım Anneleri

Kızlar bana biraz acilinden yardımcı olur musunuz fikir açısından... Bu iki tulumdan birini almak istiyorum.. İkisini birden almaya şimdilik bütçem elvermiyor : ) Hangisi daha kullanışlı olur ve hoş olur?

Ne zamandan beri ikisi de aklımda ama bir türlü karar verip alamadım bedenleri bitmeden alayım en azından..

Canim ikiside güzel Kırmızının içi kalın belli sıcak tutar ama kapşonu yok.gri olanında içi kırmızı gibiyse onu alabilirsin ikiside kullanilir görünüyor

merhaba benim tercihim kapşonlu üründen yana Allah esirgesin çok tatlı ve yakışıklı bir oğlunuz var benimdem 1 yaşında kızım var

kırmızı güzel cnm ama ne bilim kapşonluya da
rahat edermi sen bilirsin nerden bakıosun fiyatları nasıl acaba
bende bakayım tulum çok tatlı oluyo..

anne sütü ve kendime yaptığım yemeklerden uygun olandan veriyorum. çorbanın her türlüsünü veriyorum.etköfte veriyorum.kendi yaptığım yoğurtan veriyorum.acı tuzlu çok baharat haricinde her şeyi yedirmeye çalışyorum.

Kizlar cevaplariniz icin cookk tesekkurler
Amiin. Rabbim bebeislerinizi sizi bagislasin, onlarin acilarini gostermesin bize.
Belki bilen olur antalya kumluca sah inn paradise otele gidecegiz nasipse. 2011 de bi gitmistik ve yemekleri muthisss
Ben gecen hafta bi kere yeni sagilmis inek sutunden evde yogurt yapmıştım ve kendi kasigiyla 2 3 kasik yedi cok sevdi ama bi daha vermedim. MAsallah kilosuda iyi dr lar hep 6 yi bekle dedigi icin bekliyorum. Sizce nasil baslayalim ek gidaya
1 hafta sadece yogurt
Sonraki hafta yogurt arti sebze corbasi
Sonraki hafta yogurt sebze meyve mi yapayim
Yoksa her gun degistireyim mi.
Ama beni emmeyi birakmasin istiyorum Gdoguda calistigimiz icin bulundugum ilcede dr yok gibi. Ek gida konusundada heyecanliyim, nasil olacak acaba

canım dışarda giydireceksen kapşonlu,ev soğuk oluyor yatarken de giydiririm diyorsan kapşonsuz derim

Bize doktorumuz önce meyve suyuyla cok az elma suyuyla baslattı yarım cay bardagı , 3 gün kuralı ile armut ve havuc suları sonrada yoğurt. İlk deneyecegin seyleri 3 gün kuralı uygularsan alerji yapıp yapmadığını anlamıs olursun hem

Tesekkurler canim cvbin icin. Suan yeni yeni arastiriyorum ama meyve tatli oldugundan ve anne sutuyle alakasi olmadigindan
Sebzede tatli olmadigindan
Ilk meyveyle baslamanmamasi gibi yazilar okudum uzmanlardan. Meyveyle baslayinca sebzeyi yemiyolarmis

Kızlar merhaba bende kasım annesiyim oğluma 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde kan testi yaptılar ileri derece kansızlık ve demir eksiliği dedi aslında ilaç kullanıyorduk şuan günde3 kez 7 damla ve c vitamini verdi oysa oğlum herşeyden yiyor hergün cevizi yumurtası keçi sütü 1 bardak sebzesi yoğurdu nasıl olduda bu kadar kansız çıktı. Haftaya dr tekrar çağırdı tekrar tetkikler yapıcaz dedi. İnşallah düzelir inanın çok korkuyorum inşallah kötü bir hastalığımız çıkmaz. Evladım zaten evlendikten 7 yıl sonra oldu tedavi ile inan iki gündür çok kötüyüm lütfen bizim gibi olan olduğuysa beni bilgilendirsin

Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
canım ben yaptırıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım soracağın bir soru olursa cevaplayabilirim

canım sağlık ocağında yaptırsana hemen parmaktan alıp bakıyorlar bir hata olmasın testlerde?
Allaha emanet yavrularımız iyi düşün iyi olsun

arkadaşlar termal otele gitmek istiyorum fikriniz var mı?

Canım benim oğlumda her şeyi yiyor ama 1yaş kontrolde ciddi demir eksikliği çıktı. Düzenli ilaç kullaniyoruz artık ve doktor hergün kofte kadar kırmızı et dedi. Bu zor oluyor yemek istemiyor. Tekrar 3ay sonra bakılacak. Dert etme oluyor işte yine de
Allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…