2014 Kasım Anneleri

Benden mi bahsediyorsun? ağlayarak istediğini yaptırma=Alperen

Slm kızlar ayy ne zormus bu dogum gunu hazirliklari hem calis hem koştur.. bittim vallahi.. oglusumu da ihmal ettim biraz ama hersey onun için.. artik yürüyor isiriyor oglusum.. aglasa da istedigini yapmayin kızlar başka şeylerle oyalamaya çalışın yoksa ilerisini biliyorsunuz dimi( sanki ben yapabiliyomusum gibi yorgun anneden hepinize sevgiler

Merhaba arkadaşlar kan ilacıyla alakalı doktorumun söylediği şeyi paylaşmak istiyorum benim kızımda da kansızlık çıktı şu an şırıngayla 3 ml çekip veriyorum. Her gün 3 5 damla verilen zamanlarda sallamasaydım keşke..

Doktorların sözünden çıkmamak lazım mış neyse benim ki haftada her gün nerdeyse demir ağırlıkı beselediğim halde böyle oldu bunuda doktora söylediğimde et köfte yumurta mercimek falan boş olan depoları dolduramayacağını sadece yardımcı olacağıını söyledi kan ilacını aksatmamak lazım gerçekten inşallah toparlarız bizde bir an önce allah bütün bebeklere sağlık versin..

Hepsi canavar bunların valla bunlar iyi günlerimiz mi acaba
aynen oylee yaa gittikce kaplarina sigmiyorlar:)gecende arkadasin yeni yuruyen kizi girmis mutfak dolabina sermis unu yere komik geliyo duyunca ama temiZlemesini düşünemiyorum:)bakalimm omur olursa biizi ne maceralar bekliyor:)

Kızlar meğerse oglumun 8.disi çıkıormus. Bütün huysuzlluklar gece uyanmalar bundanmis. Tabii ben bugun farkettim. Tirnak kadar görünüyordu... :)

Buarada rahatsizligida hafifledi gibi. Burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı çeken annelere tavsiyem sıcak bez ve çay...

Ben bunlari günlük gibi yazdim ama kac gündür cektigim sıkıntıdan bunlar hep affola...

aynen oylee yaa gittikce kaplarina sigmiyorlar:)gecende arkadasin yeni yuruyen kizi girmis mutfak dolabina sermis unu yere komik geliyo duyunca ama temiZlemesini düşünemiyorum:)bakalimm omur olursa biizi ne maceralar bekliyor:)
Benim ki dün pirincleri yere boşaltmis yerden cikarip çıkarıp yiyordu

Valla ben bu kan damlasıni hiç kullanmadim sayılır. Test yaptıracaktim bu hafta ama iyice meraklandim şimdi. Siz nerde yaptırdiniz? Sağlık ocaginda yapiliormu?

Valla ben bu kan damlasıni hiç kullanmadim sayılır. Test yaptıracaktim bu hafta ama iyice meraklandim şimdi. Siz nerde yaptırdiniz? Sağlık ocaginda yapiliormu?
Sağlık ocağıdna yapılmıyor ben devlet hastanesinde yaptrdım bu ay sonu tekrar yaptıracağım

biz hoppayı kullanmayalı 2 ay oldu ama yürüteci hala kullanıyoruz ömer henüz yürümüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…