waay super yaa her durumdan haberdar olabilcegimiz bisürü kisi var:)bende newyork tan yaziyorum.p:))Ben Termal oteldeyim şuan havuzdan yazıyorumsoruları Alayım
Yaaaaaaa bilseydim yapardımm.ahh bu doktorlar ahhh AhhhaCanım doktor bize kan ilacı sonrası bir ıslak tülbent ile dişleri silmemiz gerektiğini söyledi leke olusmasin diye
Yaaaaaaa bilseydim yapardımm.ahh bu doktorlar ahhh Ahhha
Canim bundn sonrasini dikjat et komsumun oglu 2 yasina girmedi daha simsiyah disleri hepsi hemdeYaaaaaaa bilseydim yapardımm.ahh bu doktorlar ahhh Ahhha
Ne ara gittin kız orayawaay super yaa her durumdan haberdar olabilcegimiz bisürü kisi var:)bende newyork tan yaziyorum.p:))
Benden mi bahsediyorsun?Vurma huyuna devam etsin ama şu elimizde ne varsa Ağlayarak istemekten vazgeçsin. Eren'de malesef o huy da var. Hem de öyle bir ağlıyorki, dayak yemiş gibi. İstediğini verdiğimizde de anında susuyor. Vermeyince susturamıyoruz. Buna acil bi çözüm bulmalıyız. Neyi yapmam dediysem malesef yapıyorum şuan. Başka çare bırakmıyor. Okuduğum Kitapların hiç bir faydası olmadı
yok kiz saka yapiyorum:))))ben cocukla il disana çıkamiyorum ulke değiştirmek hayal:)Ne ara gittin kız oraya
Hepsi canavar bunların valla bunlar iyi günlerimiz mi acabayok kiz saka yapiyorum:))))ben cocukla il disana çıkamiyorum ulke değiştirmek hayal:)
Hepsi canavar bunların valla bunlar iyi günlerimiz mi acabayok kiz saka yapiyorum:))))ben cocukla il disana çıkamiyorum ulke değiştirmek hayal:)
aynen oylee yaa gittikce kaplarina sigmiyorlar:)gecende arkadasin yeni yuruyen kizi girmis mutfak dolabina sermis unu yere komik geliyo duyunca ama temiZlemesini düşünemiyorum:)bakalimm omur olursa biizi ne maceralar bekliyor:)Hepsi canavar bunların valla bunlar iyi günlerimiz mi acaba
Benim ki dün pirincleri yere boşaltmis yerden cikarip çıkarıp yiyorduaynen oylee yaa gittikce kaplarina sigmiyorlar:)gecende arkadasin yeni yuruyen kizi girmis mutfak dolabina sermis unu yere komik geliyo duyunca ama temiZlemesini düşünemiyorum:)bakalimm omur olursa biizi ne maceralar bekliyor:)
Valla ben bu kan damlasıni hiç kullanmadim sayılır. Test yaptıracaktim bu hafta ama iyice meraklandim şimdi. Siz nerde yaptırdiniz? Sağlık ocaginda yapiliormu?Merhaba arkadaşlar kan ilacıyla alakalı doktorumun söylediği şeyi paylaşmak istiyorum benim kızımda da kansızlık çıktı şu an şırıngayla 3 ml çekip veriyorum. Her gün 3 5 damla verilen zamanlarda sallamasaydım keşke..
Doktorların sözünden çıkmamak lazım mış neyse benim ki haftada her gün nerdeyse demir ağırlıkı beselediğim halde böyle oldu bunuda doktora söylediğimde et köfte yumurta mercimek falan boş olan depoları dolduramayacağını sadece yardımcı olacağıını söyledi kan ilacını aksatmamak lazım gerçekten inşallah toparlarız bizde bir an önce allah bütün bebeklere sağlık versin..
Sağlık ocağıdna yapılmıyor ben devlet hastanesinde yaptrdım bu ay sonu tekrar yaptıracağımValla ben bu kan damlasıni hiç kullanmadim sayılır. Test yaptıracaktim bu hafta ama iyice meraklandim şimdi. Siz nerde yaptırdiniz? Sağlık ocaginda yapiliormu?
Parmaktan aliyorlar kani değil mi.?Sağlık ocağıdna yapılmıyor ben devlet hastanesinde yaptrdım bu ay sonu tekrar yaptıracağım
Ciddi misinBen Termal oteldeyim şuan havuzdan yazıyorumsoruları Alayım
hayır koldan aldılarParmaktan aliyorlar kani değil mi.?
uzun süre kollanılmıycaktır heralde bu ölçüler?inşallah en kısa sürede sonuç alırsınızMalesef kansızlık var.yedi damla verirken ondört damşaya çıkarmıştı doktor.d vitamini 15 damla zaten.poffffff(
biz hoppayı kullanmayalı 2 ay oldu ama yürüteci hala kullanıyoruz ömer henüz yürümüyor.benimki hala yürümüyor 1 yaşında yürütecide zararlı diye almamıştım şimdi acaba alıştırma yapsın diye alsanmı diyorum
evdede hoppala vardı iyi aklıma getirdin valla unutmuştum onada zararlı diyolardı ama artık buyudu az biraz koyarım arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?