2014 Kasım Anneleri

8 mi Bizim daha çeyrek dişimiz var bitane

Benim ki dün pirincleri yere boşaltmis yerden cikarip çıkarıp yiyordu
Bende merak ettim şimdi tatil Dönüşü hemen baktırcam birde bize doktor ultrason ile Karaciğer böbrek hepsine bakalım dedi muayene ile anlayamam dedi birde yine göz muayenesi istedi

Evet Çarşamba günü geldik Cumartesi ye Kadar Burdayız eşimin izinleri anca açtılar bizde atladık geldik
Çeyrek disliyi nasıl aldılar bende arastırdım bi kaç yere baktım çocuklarda yas sınırı yazıyordu hep vazgeçtik( sanki gidecekmisiz gibi)

Çeyrek disliyi nasıl aldılar bende arastırdım bi kaç yere baktım çocuklarda yas sınırı yazıyordu hep vazgeçtik( sanki gidecekmisiz gibi)
Ben gelince otel personeline sordum sakınca olur mu diye hayır dediler çok uzun süre tutmayın dediler millet 10 aylık bebekleri sokuyor valla zaten Durduğu tüm gün 20 dk anca

Ben gelince otel personeline sordum sakınca olur mu diye hayır dediler çok uzun süre tutmayın dediler millet 10 aylık bebekleri sokuyor valla zaten Durduğu tüm gün 20 dk anca
hmmm iyiymis istanbula yakınsa bana da söyle memnun kalırsan.Senin adına sevindim tadını çıkarın polis amcayla

Bir

Gunaydn kizlar bende hic kullanmadim kan ilaclarini cok sukur iyi cikmisti 2 ay once bakilmisti parmaktn almislardi bugun yine baktirim bakim ne cikack

iyi düşün iyi olsun cnm bişey olmaz allahın izniyle
her çocukta çıkıo böle..

Evet Çarşamba günü geldik Cumartesi ye Kadar Burdayız eşimin izinleri anca açtılar bizde atladık geldik

ohhh tadını çıkar valla ne güzel
bu havada nerdsiniz peki soğuk değil mi..

Canim ikiside güzel Kırmızının içi kalın belli sıcak tutar ama kapşonu yok.gri olanında içi kırmızı gibiyse onu alabilirsin ikiside kullanilir görünüyor

Canım o puf puf görünen yeri sadece yakasında.. Diğer yerleri polar hep... Dışarda çok sık giydiremem evde giyecek genelde..

merhaba benim tercihim kapşonlu üründen yana Allah esirgesin çok tatlı ve yakışıklı bir oğlunuz var benimdem 1 yaşında kızım var

Amin Allah razı olsun... Rabbim her miniği esirgesin... Allah bağışlasın kızınızı...

kırmızı güzel cnm ama ne bilim kapşonluya da
rahat edermi sen bilirsin nerden bakıosun fiyatları nasıl acaba
bende bakayım tulum çok tatlı oluyo..

Canım carter's ten bakıyorum.. 59,90 Tl canım... Ne zamandır aklımda da karar verememiştim bir türlü.. Şapkalı olanı evde rahat kullanamaz gibime geliyor benim de sırtı açılıyor boğazını sıkıştırıyor genelde.. Ben de yakasız düşünüyorum ama dışarda da şapkalı güzel olur..

Bizim doktorumuz ilk önce sebze püresinden başlattı canım.. Hatta bize bir kağıt vermişti.. Onda her şey yazıyordu kendi hazırlamış... Sebze püresi, meyve püresi, sonra patates havuç çorbaları vs.. Böyle böyle başladık.. Ben 4 aylıkken başlamıştım ek gıdaya oğlum emmeyi bırakmıştı.. Muhallebilerden biraz biraz başlamıştım.. Doktorumuzun dediği bir yaşına kadar inek sütü, çilek, bal gibi şeyleri vermeyin dedi.. Keçi sütü bile dediğim de sonuçta süt %80 alerjen dedi.. Ama ben keçi sütünü verdim 7-8 aydan sonra bişi olmadı.. Yoğurttan yana sıkıntı yok inek sütü de olsa yoğurt olduğu için verebilirsin demişti.. Sen yine de çok tatlı şeylerden başlama ama damak tadı da olsun ki her şeyi daha sonra itirazsız yesin..

canım dışarda giydireceksen kapşonlu,ev soğuk oluyor yatarken de giydiririm diyorsan kapşonsuz derim

Benim düşüncem de öyle canım sağol..

Evde rahat edeceğini bilsem... Yine arada kaldım : )

Günaydın arkadaşlarrr...

Teşekkür ederim fikirleriniz için...
2 yaş için alsam çok büyük durur mu acaba bu tulumları?

Gunaydin kasim annisleri...biz bu geceyi çok zor atlattijtik..saat basi uyandik ve aci çeke çeke agladik..tabi ne oluyor diye kizip ederken sonunda sorunu bulduk..bezinde çok az ishal gibi vardi ama kurumuş gitmiş normalde temiz olurdu yatmadan aklima gelmedi bakmak...hayalari ve etrafi kipkirmiziydi önce çok agladigindan sandim sonra baktim sanirim bir sorun var .zar zor emerek 3 bucukdan 6 bucuga kadar uyuduk..hala çok kizarik, hastaneyede gidemiyoruz , pisik kremi surucez inşallah babamiz getirince ...anlamadim neden böyle oldu5 disimiz var cikamadi baska bi turlu.disden once falan olmus olabilirrmi daha ince hic olmadi

Merhaba canım.. Diş çıkaracağı zaman benim oğlumda da öyle oldu... En ufak bir dışkısı tenine değdiği an ciğer gibi kızartıyordu... Çok ağlıyordu ben de zaten yapar yapmaz değiştiriyordum.. Pişik kremi sürüyordum iyi geliyordu... Muhtemelen diştendir..
Ya da bu aralar farklı bişi yedirdiysen alerji de yapmış olabilir.. Geçenlerde yine oldu bebeğimde diş de yoktu yolda.. Baktım artık silerken bile teni kanıyor.. Sonra takip ettim ceviz çok alerji yapıyor ondan oluyormuş daha da vermedim... Geçmiş olsun..

Tulumlardan kırmızı olanda sadece 24 ay için kalmış..
Grisinde de 18 ay ve 24 ay var..
24 ay olsa çok mu büyük durur acaba bilemedim..

Çok geçmiş öncelikle, endişelenmeyin bu kadar. Bizim doktorumuz 10. ay kontrolünde söylemişti, 1 yaşında kan sayımı ve kemik gelişimine bakılacak diye. O dönemde araştırma fırsatım oldu bu konuyu. Bazen sizin demir ağırlıklı beslemeniz de işe yaramıyor maalesef. Vücuda giren demirin yeterli oranda emilimi gerçekleşmediği zamanda demir eksikliği oluyor. Şu an yapmanız gereken belirlenen ölçülerde aksatmadan kan ilacını kullanmanız. Durumun ağırlığına göre 2 ay ve de 1 sene içinde bu sorun tamamen ortadan kalkıyor. Endişelenmeyi, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrunuz.

Aynen cnm aklima geldi yazdikdan sonra dun masada limon vardi kesilmis azcik oyalansin DİE onu verdim salak gibi..büyük ihtimal ondan ya pisik oolsun da başka bbirsey diye korktum ben

Aynen cnm aklima geldi yazdikdan sonra dun masada limon vardi kesilmis azcik oyalansin DİE onu verdim salak gibi..büyük ihtimal ondan ya pisik oolsun da başka bbirsey diye korktum ben

Yok canım başka bişi değildir meraklanma... Pişik kremi sür alerjiyse zaten bir daha vermezsen hiçbişi olmuyor.. Diştense ne zaman ishal olursa yapar yapmaz pişiriyor.. Anlarsın zaten..

Yok canım başka bişi değildir meraklanma... Pişik kremi sür alerjiyse zaten bir daha vermezsen hiçbişi olmuyor.. Diştense ne zaman ishal olursa yapar yapmaz pişiriyor.. Anlarsın zaten..

Cok sağol canim içimi rahatlattin insan bilmeyince aklina herşey geliyor gece bi vaktim aklima neler geldi kendimden gececktim acayip panigim...allahdan Esim sakinlestiriyo, benden anne olmaz anladim bu panikle...

Cok sağol canim içimi rahatlattin insan bilmeyince aklina herşey geliyor gece bi vaktim aklima neler geldi kendimden gececktim acayip panigim...allahdan Esim sakinlestiriyo, benden anne olmaz anladim bu panikle...

Asıl annelik o canım zaten...
Bebeğinin tırnağına zarar gelse dünyayı yakacak kadındır anneler..
Anne olmasan bu kadar ne için panik yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…