bulunduğunuz yere göre karar verebilirsiniz güral sapanca baya güzel mesela..arkadaşlar termal otele gitmek istiyorum fikriniz var mı?
8 miKızlar meğerse oglumun 8.disi çıkıormus. Bütün huysuzlluklar gece uyanmalar bundanmis. Tabii ben bugun farkettim. Tirnak kadar görünüyordu... :)
Buarada rahatsizligida hafifledi gibi. Burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı çeken annelere tavsiyem sıcak bez ve çay...
Ben bunlari günlük gibi yazdim ama kac gündür cektigim sıkıntıdan bunlar hep affola...
Evet Çarşamba günü geldik Cumartesi ye Kadar Burdayız eşimin izinleri anca açtılar bizde atladık geldikCiddi misin
Bende merak ettim şimdi tatil Dönüşü hemen baktırcam birde bize doktor ultrason ile Karaciğer böbrek hepsine bakalım dedi muayene ile anlayamam dedi birde yine göz muayenesi istediBenim ki dün pirincleri yere boşaltmis yerden cikarip çıkarıp yiyordu
Çeyrek disliyi nasıl aldılar bende arastırdım bi kaç yere baktım çocuklarda yas sınırı yazıyordu hep vazgeçtik( sanki gidecekmisiz gibi)Evet Çarşamba günü geldik Cumartesi ye Kadar Burdayız eşimin izinleri anca açtılar bizde atladık geldik
Ben gelince otel personeline sordum sakınca olur mu diye hayır dediler çok uzun süre tutmayın dediler millet 10 aylık bebekleri sokuyor valla zaten Durduğu tüm gün 20 dk ancaÇeyrek disliyi nasıl aldılar bende arastırdım bi kaç yere baktım çocuklarda yas sınırı yazıyordu hep vazgeçtik( sanki gidecekmisiz gibi)
hmmm iyiymis istanbula yakınsa bana da söyle memnun kalırsan.Senin adına sevindim tadını çıkarın polis amcaylaBen gelince otel personeline sordum sakınca olur mu diye hayır dediler çok uzun süre tutmayın dediler millet 10 aylık bebekleri sokuyor valla zaten Durduğu tüm gün 20 dk anca
Merhaba arkadaşlar kan ilacıyla alakalı doktorumun söylediği şeyi paylaşmak istiyorum benim kızımda da kansızlık çıktı şu an şırıngayla 3 ml çekip veriyorum. Her gün 3 5 damla verilen zamanlarda sallamasaydım keşke..
Doktorların sözünden çıkmamak lazım mış neyse benim ki haftada her gün nerdeyse demir ağırlıkı beselediğim halde böyle oldu bunuda doktora söylediğimde et köfte yumurta mercimek falan boş olan depoları dolduramayacağını sadece yardımcı olacağıını söyledi kan ilacını aksatmamak lazım gerçekten inşallah toparlarız bizde bir an önce allah bütün bebeklere sağlık versin..
Merhaba arkadaşlar kan ilacıyla alakalı doktorumun söylediği şeyi paylaşmak istiyorum benim kızımda da kansızlık çıktı şu an şırıngayla 3 ml çekip veriyorum. Her gün 3 5 damla verilen zamanlarda sallamasaydım keşke..
Doktorların sözünden çıkmamak lazım mış neyse benim ki haftada her gün nerdeyse demir ağırlıkı beselediğim halde böyle oldu bunuda doktora söylediğimde et köfte yumurta mercimek falan boş olan depoları dolduramayacağını sadece yardımcı olacağıını söyledi kan ilacını aksatmamak lazım gerçekten inşallah toparlarız bizde bir an önce allah bütün bebeklere sağlık versin..[/
QUOTE]
Evet aksatmamak gerekiyor ama bi hasta oluyor ilaç veriyolar bir hafta kullanmıyoruz.bir iki hafta sonra yine hasta hoooppp yine ilaç ve kan ilacına bitene kadar yine ara veriyoruz.
Kızlar merhaba bende kasım annesiyim oğluma 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde kan testi yaptılar ileri derece kansızlık ve demir eksiliği dedi aslında ilaç kullanıyorduk şuan günde3 kez 7 damla ve c vitamini verdi oysa oğlum herşeyden yiyor hergün cevizi yumurtası keçi sütü 1 bardak sebzesi yoğurdu nasıl olduda bu kadar kansız çıktı. Haftaya dr tekrar çağırdı tekrar tetkikler yapıcaz dedi. İnşallah düzelir inanın çok korkuyorum inşallah kötü bir hastalığımız çıkmaz. Evladım zaten evlendikten 7 yıl sonra oldu tedavi ile inan iki gündür çok kötüyüm lütfen bizim gibi olan olduğuysa beni bilgilendirsin
Evet Çarşamba günü geldik Cumartesi ye Kadar Burdayız eşimin izinleri anca açtılar bizde atladık geldik
Canim ikiside güzel Kırmızının içi kalın belli sıcak tutar ama kapşonu yok.gri olanında içi kırmızı gibiyse onu alabilirsin ikiside kullanilir görünüyor
merhaba benim tercihim kapşonlu üründen yana Allah esirgesin çok tatlı ve yakışıklı bir oğlunuz var benimdem 1 yaşında kızım var
kırmızı güzel cnm ama ne bilim kapşonluya da
rahat edermi sen bilirsin nerden bakıosun fiyatları nasıl acaba
bende bakayım tulum çok tatlı oluyo..
Kizlar cevaplariniz icin cookk tesekkurler
Amiin. Rabbim bebeislerinizi sizi bagislasin, onlarin acilarini gostermesin bize.
Belki bilen olur antalya kumluca sah inn paradise otele gidecegiz nasipse. 2011 de bi gitmistik ve yemekleri muthisss
Ben gecen hafta bi kere yeni sagilmis inek sutunden evde yogurt yapmıştım ve kendi kasigiyla 2 3 kasik yedi cok sevdi ama bi daha vermedim. MAsallah kilosuda iyi dr lar hep 6 yi bekle dedigi icin bekliyorum. Sizce nasil baslayalim ek gidaya
1 hafta sadece yogurt
Sonraki hafta yogurt arti sebze corbasi
Sonraki hafta yogurt sebze meyve mi yapayim
Yoksa her gun degistireyim mi.
Ama beni emmeyi birakmasin istiyorum Gdoguda calistigimiz icin bulundugum ilcede dr yok gibi. Ek gida konusundada heyecanliyim, nasil olacak acaba
canım dışarda giydireceksen kapşonlu,ev soğuk oluyor yatarken de giydiririm diyorsan kapşonsuz derim
Bence sade gri
Gunaydin kasim annisleri...biz bu geceyi çok zor atlattijtik..saat basi uyandik ve aci çeke çeke agladik..tabi ne oluyor diye kizip ederken sonunda sorunu bulduk..bezinde çok az ishal gibi vardi ama kurumuş gitmiş normalde temiz olurdu yatmadan aklima gelmedi bakmak...hayalari ve etrafi kipkirmiziydi önce çok agladigindan sandim sonra baktim sanirim bir sorun var .zar zor emerek 3 bucukdan 6 bucuga kadar uyuduk..hala çok kizarik, hastaneyede gidemiyoruz , pisik kremi surucez inşallah babamiz getirince ...anlamadim neden böyle oldu5 disimiz var cikamadi baska bi turlu.disden once falan olmus olabilirrmi daha ince hic olmadi
Doktorların sözünden çıkmamak lazım mış neyse benim ki haftada her gün nerdeyse demir ağırlıkı beselediğim halde böyle oldu bunuda doktora söylediğimde et köfte yumurta mercimek falan boş olan depoları dolduramayacağını sadece yardımcı olacağıını söyledi kan ilacını aksatmamak lazım gerçekten inşallah toparlarız bizde bir an önce allah bütün bebeklere sağlık versin..
Merhaba canım.. Diş çıkaracağı zaman benim oğlumda da öyle oldu... En ufak bir dışkısı tenine değdiği an ciğer gibi kızartıyordu... Çok ağlıyordu ben de zaten yapar yapmaz değiştiriyordum.. Pişik kremi sürüyordum iyi geliyordu... Muhtemelen diştendir..
Ya da bu aralar farklı bişi yedirdiysen alerji de yapmış olabilir.. Geçenlerde yine oldu bebeğimde diş de yoktu yolda.. Baktım artık silerken bile teni kanıyor.. Sonra takip ettim ceviz çok alerji yapıyor ondan oluyormuş daha da vermedim... Geçmiş olsun..
Aynen cnm aklima geldi yazdikdan sonra dun masada limon vardi kesilmis azcik oyalansin DİE onu verdim salak gibi..büyük ihtimal ondan ya pisik oolsun da başka bbirsey diye korktum ben
Yok canım başka bişi değildir meraklanma... Pişik kremi sür alerjiyse zaten bir daha vermezsen hiçbişi olmuyor.. Diştense ne zaman ishal olursa yapar yapmaz pişiriyor.. Anlarsın zaten..
Cok sağol canim içimi rahatlattin insan bilmeyince aklina herşey geliyor gece bi vaktim aklima neler geldi kendimden gececktim acayip panigim...allahdan Esim sakinlestiriyo, benden anne olmaz anladim bu panikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?