2014 Kasım Anneleri

Canım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,
Oy oyy senin de fenaymis canım. bide beni ve eşimi bir titreme almıştı cenemizi Tutamıyorduk inanki korkudan... Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi

Oy oyy senin de fenaymis canım. bide beni ve eşimi bir titreme almıştı cenemizi Tutamıyorduk inanki korkudan... Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi
bende samimi bir arkadsim.vardidi dedi suyun gelmesse sskin hastaneye gtmee psikolojin bozulur bende onu dinledim ssncilar 10 dak ya bir indi dedim.bi ariyim dru dedi cabuk gel ne bekliyosun:)vaybe dedim o asamaya
akadr demek yaklasti ve dogum bukaar basit bir olay adetlerim sancili gectigi icin aliskin oldugum bir sanciydi taki dogumdaki son bir saate kadar gercekten Allah im ölüyorum heralde alin beni sezeryana yapamayacam diye bagirdigim.andaa dogdu minigim sonsuz sukur aci zorda olsa gÜZel anlardiyaa hayatımızda kac kez yasayacazKi

doğum sonrası geçti mi adet ağrıların

Canim ya iyi dayanmışsin çok şükür normalde yapmışsın.neyseki dogum hikâyelerimiz sonu mutlu bitti kucağıniza aldık bebişleri çok şükür..nasip olursa bi daha yasamak isterim

tethyss ust komsumun oglununda boyle ama daha siyahlasmis o damladan dedi ve gecmiyo yemeklerden sonra tulbentle sil ve macunsuz firca ver eline sursun i sekilde daha ilerlemdn zaten kalici dis degil sorun etme

Canım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,
ayy aynen benimde öyleydi
annemdeydim saat 11 e kadar eve geldim orayı burayı topla saat bir gibi birden bi sıcaklık aktı
suyum geldi anlamıştım ama kendimi kandırmaya çalışıyodum belki kaçırmışımdır diye
lavaboya gittim hemen devam etti gelmeye başladım zangır zangır titremeye heryerim ama nasıl titriyorum korkudan Allahtan eşim soğukkanlıydı
milletin anlattığı zor acılı doğğum hikayeleri yüzünden doğumumun bile zevkine varamamıştım korkudan
Elhamdülillah çok rahat oldu suni sancı çok kötü diyolardı mesela bana hiç öyle gelmedi 02.05 serum takıldı 3:37 doğumum gerçekleşti şok olmuştum bu kadarmıydı yani doğum diye çok güzeldi yaaa
doğumu tekrar yapabilirim ama tekrar çocuk büyütemem gibi geliyor
gerçekten doğumdan sonrası çok çok zormuş

Kargo takip nosu yok bakamiyoruz
canım aliexprese gir sayfayı Türkçe yap.Orda kargo takip var.çinden çıktığı limanlara kadar kargo takip nosu da dahil göre biliyorsun.Oradaki kargo takip nosunu ptt yurtdışı kargo takipe yaz Türkiye de nerde olduğunu görürsün.

ooo sende o zaman normal doğum yapacağım diyenlerdendin. Çok şükür rahatta bir doğumun olmuş. Allah isteyene birdaha nasip etsin inşallah.

Artık napalım sonra kestireceğiz memlekete gidince..

Canım o zamanlar böyle bildiğin kör aşıktım..
Sanki en ufak bişide bırakıp gidecek sanırdım nasıl seviyorum yaaa...
Ağır abi takılıyor ya..
Ne zaman bir kere rest çektim o da çok geç oldu bilsem hemen yapardım o kadar sene acı çekmezdim : )
Şükür sonra düzeldi yani bir nebze...
Herkes bana çok şaşırırdı gerçekten ben o hayatıma girdikten sonra çok değiştim..
Cıvıl cıvıl hayat dolu bir saniye yerinde durmayan gezmelere giden neler neler yapan biriydim..
O hayatıma girdikten sonra baya bir pasifleştim sosyal olmak daha zor oldu benim için..
Çalışmamı zaten okula giderken hiç istemiyordu çalışmayacaktım da ama annem sağolsun asla dedi zaten annemle o görüşüyorlardı tanışıyorlardı...

Düşünsene İstanbuldayız oturuyoruz bir yerde..
Gözlerime bakıyor bakıyor sen gözlerini çok iyi kullanıyorsun bir kere kalem çekme bir de böyle güzel bakma gözlerin ortaya çıkıyor dedi ben şok oldum..
Mimik ve hareketlerime kadar takmış durumdaydı..
Psikoloğa gitmeye ikna etmiştim ama yine vazgeçti..
Şimdi eh iyiyiz biraz daha..

Günaydın arkadaşlar..
Dün akşam kötü bir saat geçirdim..
Oğluma kızdım bağırdım poposuna vurdum..
1 saat ağladım o da ağladı...
Bilmiyorum uyuttum yatağına koydum daha rahatını bulamadı..
Dön dön bir yandan da ağlıyor..
Sinir krizi geçirmek üzereydim sanırım ben de çok kötü oldum..
O kadar utanıyorum ki o bir saatten...
Sabrım çok da olmuyor benim..
Eşim geldi sonra derdi erken bitmiş yine ayaklarımdaydı yeni dalmıştı..
Ne oldu sana böyle dedi..
Günahtır annesi nasıl kıyıyorsun vs. Daha kötü oldum şimdi bile gözlerim doldu..
Kurban olurum ya o benim canım ciğerim..
Allah bir daha asla böyle bişiye izin vermesin..
Çok kötüyüm hala içimde...
Yavrum benim..

Kızlar Günaydın. Bebeğine bıldırcın yumurtası veren var mı? Varsa nasıl veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…