Oy oyy senin de fenaymis canım. bide beni ve eşimi bir titreme almıştı cenemizi Tutamıyorduk inanki korkudan... Rabbim bizlere bagislasin yavrularimiziCanım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,
Malesef canım ilki sezeryan olunca buda sezeryan oldunormal doğum mu cnaım?
bende samimi bir arkadsim.vardidi dedi suyun gelmesse sskin hastaneye gtmee psikolojin bozulur bende onu dinledim ssncilar 10 dak ya bir indi dedim.bi ariyim dru dedi cabuk gel ne bekliyosun:)vaybe dedim o asamayaOy oyy senin de fenaymis canım. bide beni ve eşimi bir titreme almıştı cenemizi Tutamıyorduk inanki korkudan... Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi
Belki leke kalmıştır bi götür bakalım doktor ne der çok üzme kendini bunlar Kalıcı dişler değil sonuçtaÇok detaylı yaptığım soylenemez..
Kargo takip nosu yok bakamiyoruzcanım kargo takibibine bakmadınmı benimkinin biri 15 günde geldi biri 1.buçuk ayda geldi birisindede satıcı dolandırıcı çıktı alahtan parayı iade ettiler seninkide gelir inşallah
Bakamiyirum canım kargo takip nosu yok gönderi ucretsizdiCanım kargo takibi var ordan baki ver nerdeymis diye, ptt yurt dışı kargo
doğum sonrası geçti mi adet ağrılarınbende samimi bir arkadsim.vardidi dedi suyun gelmesse sskin hastaneye gtmee psikolojin bozulur bende onu dinledim ssncilar 10 dak ya bir indi dedim.bi ariyim dru dedi cabuk gel ne bekliyosun:)vaybe dedim o asamaya
akadr demek yaklasti ve dogum bukaar basit bir olay adetlerim sancili gectigi icin aliskin oldugum bir sanciydi taki dogumdaki son bir saate kadar gercekten Allah im ölüyorum heralde alin beni sezeryana yapamayacam diye bagirdigim.andaa dogdu minigim sonsuz sukur aci zorda olsa gÜZel anlardiyaa hayatımızda kac kez yasayacazKi
Bende kestirmedim kulaklarimiz biraz acik kestirirsem bayag ortaya cikicak :))ben hiç kestirmedim .hala doğumda ki saçları duruyor oğlumun. kıyamıyorum kestirmeye.
suana kadr 3 4kez oldum cook sukur birseydoğum sonrası geçti mi adet ağrıların
Canim ya iyi dayanmışsin çok şükür normalde yapmışsın.neyseki dogum hikâyelerimiz sonu mutlu bitti kucağıniza aldık bebişleri çok şükür..nasip olursa bi daha yasamak isterimbende samimi bir arkadsim.vardidi dedi suyun gelmesse sskin hastaneye gtmee psikolojin bozulur bende onu dinledim ssncilar 10 dak ya bir indi dedim.bi ariyim dru dedi cabuk gel ne bekliyosun:)vaybe dedim o asamaya
akadr demek yaklasti ve dogum bukaar basit bir olay adetlerim sancili gectigi icin aliskin oldugum bir sanciydi taki dogumdaki son bir saate kadar gercekten Allah im ölüyorum heralde alin beni sezeryana yapamayacam diye bagirdigim.andaa dogdu minigim sonsuz sukur aci zorda olsa gÜZel anlardiyaa hayatımızda kac kez yasayacazKi
amin amin. ama hepsine değer miş.Oy oyy senin de fenaymis canım. bide beni ve eşimi bir titreme almıştı cenemizi Tutamıyorduk inanki korkudan... Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi
ayy aynen benimde öyleydiCanım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,
canım aliexprese gir sayfayı Türkçe yap.Orda kargo takip var.çinden çıktığı limanlara kadar kargo takip nosu da dahil göre biliyorsun.Oradaki kargo takip nosunu ptt yurtdışı kargo takipe yaz Türkiye de nerde olduğunu görürsün.Kargo takip nosu yok bakamiyoruz
gönderi ücretli ücretsiz önemli değil.kargo takip nosu vardır.ben çok aldım.bu nedenle eminimBakamiyirum canım kargo takip nosu yok gönderi ucretsizdi
ooo sende o zaman normal doğum yapacağım diyenlerdendin. Çok şükür rahatta bir doğumun olmuş. Allah isteyene birdaha nasip etsin inşallah.ayy aynen benimde öyleydi
annemdeydim saat 11 e kadar eve geldim orayı burayı topla saat bir gibi birden bi sıcaklık aktı
suyum geldi anlamıştım ama kendimi kandırmaya çalışıyodum belki kaçırmışımdır diye
lavaboya gittim hemen devam etti gelmeye başladım zangır zangır titremeye heryerim ama nasıl titriyorum korkudan Allahtan eşim soğukkanlıydı
milletin anlattığı zor acılı doğğum hikayeleri yüzünden doğumumun bile zevkine varamamıştım korkudan
Elhamdülillah çok rahat oldu suni sancı çok kötü diyolardı mesela bana hiç öyle gelmedi 02.05 serum takıldı 3:37 doğumum gerçekleşti şok olmuştum bu kadarmıydı yani doğum diye çok güzeldi yaaa
doğumu tekrar yapabilirim ama tekrar çocuk büyütemem gibi geliyor
gerçekten doğumdan sonrası çok çok zormuş
bir ara babası berbere götürmek için niyetlendi kıyamadı kestirmeye geri getirdi. şimdilik dursun öyle acelesi yok canım.Havalar soğuk havalarBende kestirmedim kulaklarimiz biraz acik kestirirsem bayag ortaya cikicak :))
haklı cnm tanıdık olsa neyse de tanımayan
kişiyi nasıl alıcan boşver...
amann bu ne benimkide deli gini kıskançta
senin ki baya fenaymış çalıştırmıcaktı ozaman
benimkide izin versem neler yapardı bekarken bana
fazla karışamazsın dedim annemle falan giderken sen karışamazsın
dedim he şuda var çok çıkayım gezeyim havasında değildim arasıra
çıkardım genelde onla oda bildiği için bişey demezdi ama 40 kere arardı:):)
bazen izin vermezdi hoşumada giderdi önemli değilse gitmezdim tamam der otururdum:):):)
sen böle ii evet demişin valla evlendikten ya gene öle olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?