2014 Kasım Anneleri

evet biraz değil fazlaca abartiyor. Yani kusura bakma da evden dışarı cikmana izin veriyor Allah'tan :)

Canım eşimin bu en iyi hali...
2006 da çıkmaya başladığımız günden 2011'e kadar bildiğin psikopattı...
Bir kaç örnek vermem gerekirse;

• Bluzumun yazısı yüzünden bana sinirlenmişti ( O yazı niye tam orda yazıyor) Göğüs kısmındaydı yazı ama normal bildiğimiz şeylerden..
  • Geçerli bir sebebim yoksa zaten evden dışarı çıkmam çok saçmaydı onun için...
  • Okul bitene kadar hiç üşenmedi her akşam beni evime bıraktı bazen sahilde yürüyerek gelirdik bazen de dolmuşla...
  • İşe atanmamı ayrılık meselesi yapıp sonra çok pişman oldu ama iş yerinde kapını kapat otur kimse görmesin seni derdi...
  • Buraya kadar daha birçok saçma sebep var anlatsam hakikaten güzel kitap çıkar.. Bir ara yazmayı da düşündüm hala daha aklımda.. Aşkımızdan iyi bir psikopatlık ve sadakat örneği çıkar yani..
İstanbul'a atandım diye delirmişti.. Zaten 2,5 sene çalıştım ananemle kalıyordum düşün.. Hiç üşenmedi Van'dan (orda çalışıyordu o da) 2 sene içinde 5 kez çıktı geldi 10'ar gün kaldı çalıştığım işyerini kaldığım yerleri bildiğim otobüsleri vs. hep öğrendi içi rahatladı.. Bol bol da gezdik İstanbul'un ayak basmadığım yeri kalmadı sayesinde : )

En son işte bişi söylemişti bana çok ağırıma gitmişti benden hiç rest beklemiyordu o an hattı kırıp attım ayrılmıştım o da anında bırakıp giden bir adam havası vermiş ya bana ümidim yoktu inanamadım 15-20 gün iş yerinden, annemden deli gibi ulaşmaya çalıştı ve gönlümü almıştı bir şekilde.. O zamandan sonra bir nebze daha iyi...

Uzunluktan dolayı kusura bakma : )

İyi ya.. Örneklerde hiç ağlayarak saç kestiren bir bebişe rastlamadım içim rahatladı maşallah..
İnşallah biz ilk olmayız ağlayıp da : )

Kızlar oğlum eski günlerine geri döndü sürekli ağlayarak uyanıyor kıcaga alıyoruz gaz cıkarıyor. Balık yediğimiz gün sabah olmuyor. Dün sebze corbası yaptım kereviz vardı içinde yine çok ağladı. Benim de cok gaz şikayetim var ama bu kadar etkiler mi cocugu. Alt katım boş bu hafta tasınacaklar bacaklarımı üşüyor acaba. Yürüse de rahatlasam. Çok yoruldum artık bittim.

Maşallah size.. sana da Allah kolaylik versin :) çok orjinal bir abimiz varmış :)

İyi ya.. Örneklerde hiç ağlayarak saç kestiren bir bebişe rastlamadım içim rahatladı maşallah..
İnşallah biz ilk olmayız ağlayıp da : )
Kolay olur inşallah :) e bebek mağazalarında berber oluyor bebekler cocuklar için randevu ile calışıyorlar nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama forum istanbul e-bebek te vardı görmüştüm canım istersen bi araştır.

Maşallah size.. sana da Allah kolaylik versin :) çok orjinal bir abimiz varmış :)

Amin canım amin...

Valla keşke İstanbul'da yaşıyor olsaydım.. Çok da özledim... Maalesef burda e-bebek yok... Artık zaten makinesini biz alacağız ona özel olsun diye... Onla traş ederler.. Ağlamasın da gerisi sıkıntı değil.. Ben sonra hiç unutamaz hep korkar diye çekiniyorum..

Aliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar ürünleriniz ne kadar sürede geldi 1 ay oldu sipariş vereli ama hala gelmedi
canım kargo takibibine bakmadınmı benimkinin biri 15 günde geldi biri 1.buçuk ayda geldi birisindede satıcı dolandırıcı çıktı alahtan parayı iade ettiler seninkide gelir inşallah

çişini tutamadigini sanıp apar topar doğuma gidenler...hey gidi günler

Kızlar bebeğimin sağlık ocağında kanina baktirdim. 9.9 çıktı düşük bayağı. Demir damlasi kullanacam sizler ferrum mu kullanıyordunuz? Bir tane verdiler saglik ocağından ama bilemedim.

çişini tutamadigini sanıp apar topar doğuma gidenler...hey gidi günler
Ayy beni anlattın o geceyi hatırladım 11.30 gibi uyumuştuk bi uyandım bişeyler gidiyor benden esimi uyandırdım utanarak askim ben altıma yaptım diye hemen banyo ya gittim Üstümu değiştirirken baktim devam ediyor gelmeye kokladim rengine baktım Allah dedim suyum geliyor... elif uyuyor Allahtan ayni binadayiz kv elti haber verdik kv yanına çıktı elifin tabii biz hastane yoluna cıktık giderken esim diyor çok yorulduk bugün ondan böyle oldu sabaha kadar gozlemde olursun falan diyor ben icimden he canım he bi saate kalmaz ameliyat masasında olurum hersey yolunda olsun saglikla dogurayim diye dualar ediyordum... çok şükür sağlıkla aldım zeyno yu kucağıma Ama Rabbim kimseyi o yolda yalnız koymasin suyun gelmesi çok kötü bi duygu..anılarım depresti uzun yazdım kusura kalmayın bayanlar

Şimdi söyledim de yabancı bir erkeğin evimizde ne işi varmış...
Eve sokmam diyor...

haklı cnm tanıdık olsa neyse de tanımayan
kişiyi nasıl alıcan boşver...

amann bu ne benimkide deli gini kıskançta
senin ki baya fenaymış çalıştırmıcaktı ozaman
benimkide izin versem neler yapardı bekarken bana
fazla karışamazsın dedim annemle falan giderken sen karışamazsın
dedim he şuda var çok çıkayım gezeyim havasında değildim arasıra
çıkardım genelde onla oda bildiği için bişey demezdi ama 40 kere arardı:):)
bazen izin vermezdi hoşumada giderdi önemli değilse gitmezdim tamam der otururdum:):):)
sen böle ii evet demişin valla evlendikten ya gene öle olsaydı

Kızlar bebeğimin sağlık ocağında kanina baktirdim. 9.9 çıktı düşük bayağı. Demir damlasi kullanacam sizler ferrum mu kullanıyordunuz? Bir tane verdiler saglik ocağından ama bilemedim.
sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var içinde
ferrum hausman diye bir ilaç var onun önerdi doktorum ben hep onu kullandım

normal doğum mu cnaım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…