- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
evet biraz değil fazlaca abartiyor. Yani kusura bakma da evden dışarı cikmana izin veriyor Allah'tan :)
Ben 8 aylıkken kestirmiştim babasının berberinde kestirdş babası. Benim oğlum zaten yabancılamsyan bir çocuk babasının kucagına oturdu makına sesini de cok sever napıyor diye bakmaya çalışırken meraklı meraklı kesildi bitti. Ben 10 gun alışamsdım tabi bsşkasının cocugu gıbı geldi
Maşallah size.. sana da Allah kolaylik versin :) çok orjinal bir abimiz varmış :)Canım eşimin bu en iyi hali...
2006 da çıkmaya başladığımız günden 2011'e kadar bildiğin psikopattı...
Bir kaç örnek vermem gerekirse;
İstanbul'a atandım diye delirmişti.. Zaten 2,5 sene çalıştım ananemle kalıyordum düşün.. Hiç üşenmedi Van'dan (orda çalışıyordu o da) 2 sene içinde 5 kez çıktı geldi 10'ar gün kaldı çalıştığım işyerini kaldığım yerleri bildiğim otobüsleri vs. hep öğrendi içi rahatladı.. Bol bol da gezdik İstanbul'un ayak basmadığım yeri kalmadı sayesinde : )
- Bluzumun yazısı yüzünden bana sinirlenmişti ( O yazı niye tam orda yazıyor) Göğüs kısmındaydı yazı ama normal bildiğimiz şeylerden..
- Geçerli bir sebebim yoksa zaten evden dışarı çıkmam çok saçmaydı onun için...
- Okul bitene kadar hiç üşenmedi her akşam beni evime bıraktı bazen sahilde yürüyerek gelirdik bazen de dolmuşla...
- İşe atanmamı ayrılık meselesi yapıp sonra çok pişman oldu ama iş yerinde kapını kapat otur kimse görmesin seni derdi...
- Buraya kadar daha birçok saçma sebep var anlatsam hakikaten güzel kitap çıkar.. Bir ara yazmayı da düşündüm hala daha aklımda.. Aşkımızdan iyi bir psikopatlık ve sadakat örneği çıkar yani..
En son işte bişi söylemişti bana çok ağırıma gitmişti benden hiç rest beklemiyordu o an hattı kırıp attım ayrılmıştım o da anında bırakıp giden bir adam havası vermiş ya bana ümidim yoktu inanamadım 15-20 gün iş yerinden, annemden deli gibi ulaşmaya çalıştı ve gönlümü almıştı bir şekilde.. O zamandan sonra bir nebze daha iyi...
Uzunluktan dolayı kusura bakma : )
Kolay olur inşallah :) e bebek mağazalarında berber oluyor bebekler cocuklar için randevu ile calışıyorlar nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama forum istanbul e-bebek te vardı görmüştüm canım istersen bi araştır.İyi ya.. Örneklerde hiç ağlayarak saç kestiren bir bebişe rastlamadım içim rahatladı maşallah..
İnşallah biz ilk olmayız ağlayıp da : )
Maşallah size.. sana da Allah kolaylik versin :) çok orjinal bir abimiz varmış :)
Kolay olur inşallah :) e bebek mağazalarında berber oluyor bebekler cocuklar için randevu ile calışıyorlar nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama forum istanbul e-bebek te vardı görmüştüm canım istersen bi araştır.
canım kargo takibibine bakmadınmı benimkinin biri 15 günde geldi biri 1.buçuk ayda geldi birisindede satıcı dolandırıcı çıktı alahtan parayı iade ettiler seninkide gelir inşallahAliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar ürünleriniz ne kadar sürede geldi 1 ay oldu sipariş vereli ama hala gelmedi
çişini tutamadigini sanıp apar topar doğuma gidenler...hey gidi günlero zamanki topiğin halini hatırladınız mı. dua isteyenler.kim doğurmuş diyenler. doğum sancısı nasıl bir şey diyenler. her zaman ki gibi kv lere gıcık olup saydıranlar. of ben ne zaman doğuracam diyenler. SELAM OLSUN O GÜNLÜRE.HERŞEYİ İLE ÇOK GÜZELMİŞ YA. hepinizi seviyorum canlar.
35 + 4 1 Kasım da dogacakti 1 ekim de dogducanım sen kaçıncı haftada doğum yaptın
Ayy beni anlattın o geceyi hatırladım 11.30 gibi uyumuştuk bi uyandım bişeyler gidiyor benden esimi uyandırdım utanarak askim ben altıma yaptım diye hemen banyo ya gittim Üstümu değiştirirken baktim devam ediyor gelmeye kokladim rengine baktım Allah dedim suyum geliyor... elif uyuyor Allahtan ayni binadayiz kv elti haber verdik kv yanına çıktı elifin tabii biz hastane yoluna cıktık giderken esim diyor çok yorulduk bugün ondan böyle oldu sabaha kadar gozlemde olursun falan diyor ben icimden he canım he bi saate kalmaz ameliyat masasında olurum hersey yolunda olsun saglikla dogurayim diye dualar ediyordum... çok şükür sağlıkla aldım zeyno yu kucağıma Ama Rabbim kimseyi o yolda yalnız koymasin suyun gelmesi çok kötü bi duygu..anılarım depresti uzun yazdım kusura kalmayın bayanlarçişini tutamadigini sanıp apar topar doğuma gidenler...hey gidi günler
Şimdi söyledim de yabancı bir erkeğin evimizde ne işi varmış...
Eve sokmam diyor...
Canım eşimin bu en iyi hali...
2006 da çıkmaya başladığımız günden 2011'e kadar bildiğin psikopattı...
Bir kaç örnek vermem gerekirse;
İstanbul'a atandım diye delirmişti.. Zaten 2,5 sene çalıştım ananemle kalıyordum düşün.. Hiç üşenmedi Van'dan (orda çalışıyordu o da) 2 sene içinde 5 kez çıktı geldi 10'ar gün kaldı çalıştığım işyerini kaldığım yerleri bildiğim otobüsleri vs. hep öğrendi içi rahatladı.. Bol bol da gezdik İstanbul'un ayak basmadığım yeri kalmadı sayesinde : )
- Bluzumun yazısı yüzünden bana sinirlenmişti ( O yazı niye tam orda yazıyor) Göğüs kısmındaydı yazı ama normal bildiğimiz şeylerden..
- Geçerli bir sebebim yoksa zaten evden dışarı çıkmam çok saçmaydı onun için...
- Okul bitene kadar hiç üşenmedi her akşam beni evime bıraktı bazen sahilde yürüyerek gelirdik bazen de dolmuşla...
- İşe atanmamı ayrılık meselesi yapıp sonra çok pişman oldu ama iş yerinde kapını kapat otur kimse görmesin seni derdi...
- Buraya kadar daha birçok saçma sebep var anlatsam hakikaten güzel kitap çıkar.. Bir ara yazmayı da düşündüm hala daha aklımda.. Aşkımızdan iyi bir psikopatlık ve sadakat örneği çıkar yani..
En son işte bişi söylemişti bana çok ağırıma gitmişti benden hiç rest beklemiyordu o an hattı kırıp attım ayrılmıştım o da anında bırakıp giden bir adam havası vermiş ya bana ümidim yoktu inanamadım 15-20 gün iş yerinden, annemden deli gibi ulaşmaya çalıştı ve gönlümü almıştı bir şekilde.. O zamandan sonra bir nebze daha iyi...
Uzunluktan dolayı kusura bakma : )
35 + 4 1 Kasım da dogacakti 1 ekim de dogdu
Evet o yüzden erken olduğunu düşünüp gelen suyu çiş sanmistimsen baya erken mi doğurdn yani 35 haftalık erken doğum
olmuyomu bide 1 ay öncesi baya erken gibi.
Ben hep vegafron verdimKızlar bebeğimin sağlık ocağında kanina baktirdim. 9.9 çıktı düşük bayağı. Demir damlasi kullanacam sizler ferrum mu kullanıyordunuz? Bir tane verdiler saglik ocağından ama bilemedim.
sağol canımhafta arası hafta sonu değişiyo..150-200 arası
içine sindirsin Allah canım bende balıkesirde buldum bir tane ya bakalım artıkAçık havuz ortak Kullanım kapalı havuz saatlere bölünmüş bazı saatler ortak bazı saatler ayrı
bende öyle düşünüyorumhatırlamıyorum canım yazdığını . iki bebekle giremiyordun sanırım.
sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var içindeKızlar bebeğimin sağlık ocağında kanina baktirdim. 9.9 çıktı düşük bayağı. Demir damlasi kullanacam sizler ferrum mu kullanıyordunuz? Bir tane verdiler saglik ocağından ama bilemedim.
normal doğum mu cnaım?Ayy beni anlattın o geceyi hatırladım 11.30 gibi uyumuştuk bi uyandım bişeyler gidiyor benden esimi uyandırdım utanarak askim ben altıma yaptım diye hemen banyo ya gittim Üstümu değiştirirken baktim devam ediyor gelmeye kokladim rengine baktım Allah dedim suyum geliyor... elif uyuyor Allahtan ayni binadayiz kv elti haber verdik kv yanına çıktı elifin tabii biz hastane yoluna cıktık giderken esim diyor çok yorulduk bugün ondan böyle oldu sabaha kadar gozlemde olursun falan diyor ben icimden he canım he bi saate kalmaz ameliyat masasında olurum hersey yolunda olsun saglikla dogurayim diye dualar ediyordum... çok şükür sağlıkla aldım zeyno yu kucağıma Ama Rabbim kimseyi o yolda yalnız koymasin suyun gelmesi çok kötü bi duygu..anılarım depresti uzun yazdım kusura kalmayın bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?