- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Onda da paraben var prospektüsünde yazıyorsağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var içinde
ferrum hausman diye bir ilaç var onun önerdi doktorum ben hep onu kullandım
Sibel benim adım kuzuSenin isim ne ile Başlıyor belindam ona göre bakayım
Kizlar bebegimin alt dislerinde böyle lekeler var. Boyle birsey ile karsilasan var mi?
Bugün dis hekiminin yanina gidecektik ama izinli. Iki gündür içim icimi yiyor...
Yok cnm kullanmadi hiç. Bilmiyorum ki bende çürük değil ona emin gibiyim dışarıdan çünkü. Ama neden oldu bilmiyorum.Emzik falan kullaniyomu canim ondan falan olabilirmi ne alaka bilmiyorum ama aklima öyle geld
Canım kargo takibi var ordan baki ver nerdeymis diye, ptt yurt dışı kargoAliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar ürünleriniz ne kadar sürede geldi 1 ay oldu sipariş vereli ama hala gelmedi
Hatırlarım birde onlar vardiçişini tutamadigini sanıp apar topar doğuma gidenler...hey gidi günler
Oh çok şükür 35 ten sonra korkma demişti Dr, aceleci çıkmış senin yavru,35 + 4 1 Kasım da dogacakti 1 ekim de dogdu
Yemeklerden sonra diş temizliğini yapıyor musunKizlar bebegimin alt dislerinde böyle lekeler var. Boyle birsey ile karsilasan var mi?
Bugün dis hekiminin yanina gidecektik ama izinli. Iki gündür içim icimi yiyor...
ben kullaniyorum drumuzda dedi hatta 4yas ustu gibi bir anlamsiz bilgi var kesinlikle katılmıyorum kullan gonul rahatligiyla dedi kizimin kilosu dusuk istahi acilsin diye verdi sanki biraz daha iyi gibi eskiye nazaran cok şükürKizlar merhaba bnmde 26 kasim 2014 dogumlu bi oglum var asiri kansizligms var istahimiz yok vs bu haftaki doktor kontrolumuzde doktor balik yagi yazdi uc ay kullanin die demir ilaciyls birlikde lakin hangi eczane gittiyse bir yasindan cocuga tavsiye etmiors die vermedi aransda kullanan yada bu konu hakkinda bilgisi olan varmii
dis temizligi icin ne kullanillmali carputican ne onerirsinYemeklerden sonra diş temizliğini yapıyor musun
Çok detaylı yaptığım soylenemez..Yemeklerden sonra diş temizliğini yapıyor musun
Buaralar ne bulursa koyuyor. Zorla aliyoruz elinden...Ya da sürekli agzina ssoktuğu bi oyuncak ondan olmuş olabilirmi değişik ya Çözemedim ya da çok sik yediği birsey bilemedim ya
Canım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,Ayy beni anlattın o geceyi hatırladım 11.30 gibi uyumuştuk bi uyandım bişeyler gidiyor benden esimi uyandırdım utanarak askim ben altıma yaptım diye hemen banyo ya gittim Üstümu değiştirirken baktim devam ediyor gelmeye kokladim rengine baktım Allah dedim suyum geliyor... elif uyuyor Allahtan ayni binadayiz kv elti haber verdik kv yanına çıktı elifin tabii biz hastane yoluna cıktık giderken esim diyor çok yorulduk bugün ondan böyle oldu sabaha kadar gozlemde olursun falan diyor ben icimden he canım he bi saate kalmaz ameliyat masasında olurum hersey yolunda olsun saglikla dogurayim diye dualar ediyordum... çok şükür sağlıkla aldım zeyno yu kucağıma Ama Rabbim kimseyi o yolda yalnız koymasin suyun gelmesi çok kötü bi duygu..anılarım depresti uzun yazdım kusura kalmayın bayanlar
Cok tesekkur ettimm icimm rahatladi inanben kullaniyorum drumuzda dedi hatta 4yas ustu gibi bir anlamsiz bilgi var kesinlikle katılmıyorum kullan gonul rahatligiyla dedi kizimin kilosu dusuk istahi acilsin diye verdi sanki biraz daha iyi gibi eskiye nazaran cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?