2014 Kasım Anneleri

Valla es konusunda bizde cook tartistik sevgililik nisanlilik evresinde hatta evlndik 3ay icinde bosanacktim bile benimkide asiri kiskancti bide gidemezsin gelemezsinlr basladi en gicik aldigim sey bu zaten ben kendimi bilmiyormuyum sanki omu vardi bunca zamn yanimda bide gittigim yer belli geldgim yer belli
bara mi gidyrum sanki eglncelere mi gidyrum sanki
ama ben kazandim simdi hiic karismaz ama arar sık sık hesap sorma tarzinda degil cunku hep ailemle beraberim zaten hele oglumdan sonra gittigim yerden gidiyorum ben burdayim die:))yaa zaten ya ablmdayim ya annemde biliyr zaten o yuzden biz bunlari astik sukur

Kızlar ben ilk adım ayakkabısı almak istiyorum ama ilk adım olarak satılanları beğenmedim.spor ayakkabı alsam onun yerine nike tan filan nasıl olur sizce..
Fiyatlar aynı aşağı yukarı ilk adım diye satılanlarla ama ne kadar doğru bilemedimm.

Kizlar bebegimin alt dislerinde böyle lekeler var. Boyle birsey ile karsilasan var mi?
Bugün dis hekiminin yanina gidecektik ama izinli. Iki gündür içim icimi yiyor...

Eklentiler

• 20151118_212240-1-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 69
İyi aksamlar anniskolar:)
Kizlar bebegimin alt dislerinde böyle lekeler var. Boyle birsey ile karsilasan var mi?
Bugün dis hekiminin yanina gidecektik ama izinli. Iki gündür içim icimi yiyor...

Allah allah demir damlasida vermiodun demi canim.cikmiyomu denedinmi

Emzik falan kullaniyomu canim ondan falan olabilirmi ne alaka bilmiyorum ama aklima öyle geld

Ya da sürekli agzina ssoktuğu bi oyuncak ondan olmuş olabilirmi değişik ya Çözemedim ya da çok sik yediği birsey bilemedim ya

Kizlar merhaba bnmde 26 kasim 2014 dogumlu bi oglum var asiri kansizligms var istahimiz yok vs bu haftaki doktor kontrolumuzde doktor balik yagi yazdi uc ay kullanin die demir ilaciyls birlikde lakin hangi eczane gittiyse bir yasindan cocuga tavsiye etmiors die vermedi aransda kullanan yada bu konu hakkinda bilgisi olan varmii

ben kullaniyorum drumuzda dedi hatta 4yas ustu gibi bir anlamsiz bilgi var kesinlikle katılmıyorum kullan gonul rahatligiyla dedi kizimin kilosu dusuk istahi acilsin diye verdi sanki biraz daha iyi gibi eskiye nazaran cok şükür

Canım bende gece 12 te kadar misafirliğe oturdum,eve gel yat saat 1 oldu 2:20 de sular sel oldu ,ilkkez basıma geliyor,isedim mi suyum mu geldi bilemedim, yataktan da kalkamiyom korkudan hastana 1:30 saat uzakta ne heyacandi be,

ben kullaniyorum drumuzda dedi hatta 4yas ustu gibi bir anlamsiz bilgi var kesinlikle katılmıyorum kullan gonul rahatligiyla dedi kizimin kilosu dusuk istahi acilsin diye verdi sanki biraz daha iyi gibi eskiye nazaran cok şükür
Cok tesekkur ettimm icimm rahatladi inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…