- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Horozmuuu nasıl kıydınızKızlar bugün koyden horoz geldi. Simdi ocakta haslanıyor suyunu poştleyp dolaba atacam.akşm da yedrcm inşallah sever.hazır tavklarda arsenik varmş kanser yapıyor allah uzak götrsün.Elmden geldği kadar poyraz a organk şeyler alıyorum. Kuru sebze kullanıyorum çorbalarına mesela domates fasulye vs.yumurta koyden istiyorum. Siz neler yediriyosnız nasıl sevdryosnz en önemlisi? :):); );
haha alemsin yaa
Horozmuuu nasıl kıydınız
Ay cok güldüm yaa cok tatlisin..
Horozmuuu nasıl kıydınız
Canim ben kulak İltihabı geçirdim. İnan iltihap olsa aglamaktan helak olurlar cok fena onun ağrısı. Dişi çıkıyor ise kulak kasintisi yapar. Ben ordan anlıyorum yeni disin geldigini.O bizde de var ya...
Sanırım kaşınıyor tam emin de olamıyorum ama öyle tatlı kaşıyor ki..
Acaba iltihap felan olabilir mi ya..
Arkadaşım geçenlerde pişik bebeklerde pişik için madecassol krem demiştim doğru mu hatırlıyorumBende baktırdım o gun konuşunca senle şimdilik iyi görünüyor
Canım nasılsın prenses nasıl, bıraktı mı gerçekten emmeyiAy cok güldüm yaa cok tatlisin..
Evet madecasol krem meme ucu çatlağına falan da kullanılır pişiği süper iyileştiriyor içeriği fito krem gibiArkadaşım geçenlerde pişik bebeklerde pişik için madecassol krem demiştim doğru mu hatırlıyorum
Eczaneye sordum o çatlak merhemi dedi
@beyazinci bir site ismi söylüyordu ama hatırlayamadımOyuncak alabileceğim güvenilir site önerisi olan varmı
Dur anacım naptin sen daa...demekoylee Allah yaratmş ki insanlar da yesin yüzyıllardr bu boyle :))vejeteryan mısın yoksa sen? Ona bakılırsa kuzuya danaya da kıyılıyo :)) Allah emretmş yazık diyemem bu işe..
Ay catladim gülmekten bombelere gel
Dur anacım naptin sen daa...
Pardon :):)
Çok yaşayın emi
maşallahNeşe kaynağın benim maşallah
çok tatlılar Allah bağışlasınEki Görüntüle 1695049 Eki Görüntüle 1695047 Cimcimelerim benim
Küçük horozum iyi teyzesiÇok yaşayın emiKüçük horozun napıyor
Canım aldım 7 TL miş fiyatida çok teşekkür ederimEvet madecasol krem meme ucu çatlağına falan da kullanılır pişiği süper iyileştiriyor içeriği fito krem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?