2014 Kasım Anneleri

Mrb
mrb cnmm bn alerji konusunda birsey sormk istiorm ya sana sut alerjinizmi vardi sizinde

Sütünün tadına baktın mı canımcım uzun süredir diyettesin zaten ama bazı yiyecekler de sütün tadını değiştire biliyormuş taze nane roka gibi belki o gün yediğin bir şey tadını değiştirmiş olabilir

Mrb
mrb cnmm bn alerji konusunda birsey sormk istiorm ya sana sut alerjinizmi vardi sizinde
merhaba canim evet süt alerjisi tabi diledigini sorabilirsin..

Seni gidiiii sen de mi ayaktasin hala :)
Yok canim bu zamana kadar bakmadim hic tadina ama tadini alip da emmemezlik yapmadi zaten göğsümü hic tutmadi.. Sagdiklarimi icti ama az da olsa.. Nasibi bu kadarmis ya.. Dus jelinin kokusuna igrenmis olabilir belki..

Kızlar ne güzel buyuttunuz bebekleri maşallah. Bende Kasım annesiyim bebegim 15 günlük kusuyor korkuyorum.ememiyor meme ucum cok yok.gazi oluyor ağlıyor üzülüyorum. Sizlerde gectiniz bu surecten ne zaman rahat ettiniz birazcikta olsa.yani alışmak bebegin düzene girmesi ne kadar sürüyor

Bizde uğraşıyoruz afacanla tüm tehlikeli hareketler nerde bizimki orda bi yurumeyi beceremedik. Hiç üzülme maşallah bu kadar aldı anne sütü cok şükür. Bu arada evet ya 13ay bitti artık. Rabbim sağlık uzun ömür versin birlikte inşallah

Canım bizde ilk başta 2013annelerine imrenirdik zaman cok hızlı geçiyor merak etme. Bazı bebeklerde kusma olabiliyor yan yatır hep bi de yatırmadan gazını çıkar
henüz senin minik de dünyaya alışma asamasinda. Sabırlı ol inşallah çabuk olur ama bizim mesela 4.ayı bulmuştu. Ben cok sıkıntı yapmıştım kendime. Her şey olup bitiyor o anın tadını çıkar. Az önce bebeklik fotoğraflarına baktım dedim ki ne çabuk geçmiş doyasıya sevemedim sanki

Allah kolaylik versin canim.benim.bebegimde kustu cok.hemde her emdikten sonraa tum.emdigi geliyordu reflusu var dedi drlar moralini bozmak istemem ama 6.aya kadar suruyor ek.gidayla giderek azalip bitiyor emmemeside gazdan sürekli cikar gazini ama çöZümü yok yani seninde suutun gazli demekki ben yedigimede dikkat etsem degimemisti durum bebekken bazen 6 7 saat emmedigini biliyorum ama.cok sukur sonradan kendiliğinden duzeldi emmeme sorunu sadece sabir birazdaha cok küçük belki daha erken.biter 40inda cogu cocugun gaz sikintisi falan kalmiyor sizinde öyle olur İnşallah

Sagolun kızlar ilk bebek olunca cok tecrubesizim herseyde panik yapıyorum ona bişey olcak saniyorum kendimi fazla paraliyorum.
Alti sene sonra kavusmamin da bunda etkisi var belki. Birde hamilelik boyunca sağlık sorunlari olacak korkusuyla yaşadım. Yani iyice paranoyak oldum.yanimda kv var o benden panik oldugu icin kimseden güç te alamıyorum.
Biraz buyuse belki daha kolay olur gibi geliyor. Şimdi incitmekten korkuyorum.

Ben aralık annesiyim ama yazını görünce cevap vermek istedim göğüs ucum yok diye boşlama sakın emzirmeyi süt sağma makinesi al ben ondan sonra emzirebildim ilk bi hafta ne ağladım ememiyodu sonra lancinoh iki başlıklı makinesini aldım ucunu çıkarttı zamanla bebekte emdi bide dr brows gaz yapmayı önleyici cam biberonuyla ver bakalım sütün azalmdan sağ ki rahat edesin sağlıcakla büyüt bebişini inş

Canim soylenecek herşey yazilmis.. sen rahat ol senin bebeginde biraz gazli buyuyecek demek ki her bebek zor ama zaman hersekilfe geciyor o yumusacik pamuk ellerin gozlerin tadını çıkar kasma kendini

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım buraya. Umarım herkes iyidir bebişlerle.
Kızlar benim kuz 1 yasına girdi fakat 1haftasır hiç birşey yemiyor. Anne sütüne cok dadandı yemek yemeyi bıraktı. ac ac geziyor yavrum. Ne yapmalı ne acar iştahını. Herseyi deniyorum cok bunaldım bu yüzden. Diş mi çıkarıyor bilmiyorjm ama sevdiği şeyleri dahi reddediyor

Efsunkarr olmaz mi :) canim kan degerlerine baktir istersen düşükse bebeklerde istahsizlik yaparmis cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…