Canım sana canı yürekten katılıyorum,ama cevabın çok tatlı olmuş.yüzümdeki tebessüm ondan.demekoylee Allah yaratmş ki insanlar da yesin yüzyıllardr bu boyle :))vejeteryan mısın yoksa sen? Ona bakılırsa kuzuya danaya da kıyılıyo :)) Allah emretmş yazık diyemem bu işe..
Bende bıldırcın çorbası ve suyunu kullandım kimseye söyleme
Küçük horozum iyi teyzesi
iyiyim cok sukur canim kosturmaya devam.. Sen nasilsin? Evet birakti malesef canim sok etkisini yavas yavas atiyorum uzerimden sagarak da bitti diyebilirim sütüm.. Tek iyi yani alerjisi oldugundan ben diyetteydim onu bozacagim artik tabi buna sevinemiyorum bile..Canım nasılsın prenses nasıl, bıraktı mı gerçekten emmeyi
Konu nereye varacak merak ediyom :)))Bende bıldırcın çorbası ve suyunu kullandım kimseye söyleme
sikinti etme canim oldugu kadar bosver okadar emdi sonuctaa belki bu ikiniz icinde daha iyi olur emdigi icin kucuk biseyde sut olsa huysuzlaniyordur oda rahatlar sende herseyi yersin rahatca saglikli olsunda ya çocuklar duurup durukn huysuz olmuyor bence bak benim kizimda uyumadi dogdugundan beri hep huysuz gazdi reflüydu disti derken geciyor zaman simdide aylardir suren kabizlik haliiyle cocuk rahat olamadığı icin huysuzlaniyor Rabbim beterinden korusun hepsi gececek İnşallahiyiyim cok sukur canim kosturmaya devam.. Sen nasilsin? Evet birakti malesef canim sok etkisini yavas yavas atiyorum uzerimden sagarak da bitti diyebilirim sütüm.. Tek iyi yani alerjisi oldugundan ben diyetteydim onu bozacagim artik tabi buna sevinemiyorum bile..
Bizi düşündüğün icin cok sagol.. 13. ayimiz kutlu olsun :))
Senin prens nasil canim?
Günde en fazla 2 defa sürülüyor unutmadan söyleyimCanım aldım 7 TL miş fiyatida çok teşekkür ederim
Canım sabah sürdü akşamda süreyi çok sağolGünde en fazla 2 defa sürülüyor unutmadan söyleyim
canim benim cok sagol.. Aynen dedigin gibi her seyde vardir bir hayir.. Emmeyi biraktigindan beri uykulari düzene girdi gibi tabi uykulara gecislerimiz cok sıkıntıli hala.. Ben de hala diyeti bozmadim ama bugun hic süt cikmadi ya Allah deyip yogurdun peynirin tadina bakayim tam 1 sene sonra :))sikinti etme canim oldugu kadar bosver okadar emdi sonuctaa belki bu ikiniz icinde daha iyi olur emdigi icin kucuk biseyde sut olsa huysuzlaniyordur oda rahatlar sende herseyi yersin rahatca saglikli olsunda ya çocuklar duurup durukn huysuz olmuyor bence bak benim kizimda uyumadi dogdugundan beri hep huysuz gazdi reflüydu disti derken geciyor zaman simdide aylardir suren kabizlik haliiyle cocuk rahat olamadığı icin huysuzlaniyor Rabbim beterinden korusun hepsi gececek İnşallah
Teşekkürler canım. Allah eksikliğini göstermesinCanım sana canı yürekten katılıyorum,ama cevabın çok tatlı olmuş.yüzümdeki tebessüm ondan.
Merhaba neden bıraktı acaba?yani sen annesı olarak neye bağlıyorsn bu işi.iyiyim cok sukur canim kosturmaya devam.. Sen nasilsin? Evet birakti malesef canim sok etkisini yavas yavas atiyorum uzerimden sagarak da bitti diyebilirim sütüm.. Tek iyi yani alerjisi oldugundan ben diyetteydim onu bozacagim artik tabi buna sevinemiyorum bile..
Bizi düşündüğün icin cok sagol.. 13. ayimiz kutlu olsun :))
Senin prens nasil canim?
Ohh yarasın miniğe,yumurtasını da ver. :Bende bıldırcın çorbası ve suyunu kullandım kimseye söyleme
Canim benimji ilk ayaga kalkip 3 5 adim atmasi yas gunu 30 ekim 1ekimde kalkti o ginden beri bayaaa guzel gidiyr ama hala dusuyo herkes için15 20 gune kalmz tam yurur diyorda bilmiyrum artik ama cok zor bi surec simdiden hazirlikli olKızlar çocuğu yürümeye başlayan var mı? Benmki ellerini bırakıyor tuttuğu yerden adım atmadan düşüyor yıne. Ama daha erken tabi snçta gec kalmadı :)
Canim benim ki yürüyor. Doğum gününden 2 gun sonra başladı. Daha önce denemistim ama hazir değildi sanırım huysuzlandi birakinca.Sonra denemeyi bıraktım. Doğum günunde İlk 3-4 gün birkac adim attı. Hoşuna gittigini, gülüşünü görünce denemeye dewam ettik. Şimdi bütün evi turluyorKızlar çocuğu yürümeye başlayan var mı? Benmki ellerini bırakıyor tuttuğu yerden adım atmadan düşüyor yıne. Ama daha erken tabi snçta gec kalmadı :)
sagolasin canim İnşallah dr uzun surer dedi ama İnşallah gecer ikinmayi bilmiyormus yaparken agzindan burnundan kusuyorcanim benim cok sagol.. Aynen dedigin gibi her seyde vardir bir hayir.. Emmeyi biraktigindan beri uykulari düzene girdi gibi tabi uykulara gecislerimiz cok sıkıntıli hala.. Ben de hala diyeti bozmadim ama bugun hic süt cikmadi ya Allah deyip yogurdun peynirin tadina bakayim tam 1 sene sonra :))
Rabbim kizina da sifalar versin insallah kabizligi bir an önce hallolur..
hicbir sebebi yok canim bana göre o kadar da düşkündü emerek uyurdu birdenbire yaklasmak istemedi almadi agzina ilk kez ve o gündür de gördükçe agliyor agzini kitliyor.. Dün yine denedim bir güldü gormelisin emmedi tabi..Merhaba neden bıraktı acaba?yani sen annesı olarak neye bağlıyorsn bu işi.
oyy kiyamam kuzuya ya insallah tez zamanda öğrenir..sagolasin canim İnşallah dr uzun surer dedi ama İnşallah gecer ikinmayi bilmiyormus yaparken agzindan burnundan kusuyorafiyet olsun yarasin yediklerinde:)
Çok teşekkürler kırk bin kere maşallah. Sanırım kız seninkiCanim benim ki yürüyor. Doğum gününden 2 gun sonra başladı. Daha önce denemistim ama hazir değildi sanırım huysuzlandi birakinca.Sonra denemeyi bıraktım. Doğum günunde İlk 3-4 gün birkac adim attı. Hoşuna gittigini, gülüşünü görünce denemeye dewam ettik. Şimdi bütün evi turluyor
sana tavsiyem o hazır olmadan zorlama. O minnak ayaklarini da çok öptüm
Ne güzel ya benm poyraz ıma da o cesaret bi gelseCanim benimji ilk ayaga kalkip 3 5 adim atmasi yas gunu 30 ekim 1ekimde kalkti o ginden beri bayaaa guzel gidiyr ama hala dusuyo herkes için15 20 gune kalmz tam yurur diyorda bilmiyrum artik ama cok zor bi surec simdiden hazirlikli ol
ama komsunun kizi 13 aylik masallh disarda bile elinden tutmuyrlar cok guzel yuruyo masllh benimki daha seriye baglayamadi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?