çok sağol canım saçlar biraz uzun ama yakışıyor ne yapayımoyyy yerim senin gülüşünü Allah bağışlasın canım çok tatlı maşallah
Neşe kaynağın benim maşallah
Eki Görüntüle 1695049 Eki Görüntüle 1695047 Cimcimelerim benim
Sen ne güzel calisiosun. Bende aynı senin durumundayim. Ama çalışmıyorum. Birakacak kimseyi bulamadim.Oooo maşallah ya... 3. de aklında yani...
Keşke senin gibi şanslı olsaydım..
Burda kimsem yok ne eşimin tarafı ne ailem...
Yalnız kaldık gurbette.. Bir de çalışıyorum..
Böyle olmasa ben de isterdim ikinciyi..
canım çok iyi yapmışsın bende düşünüyorum.çok ihtiyacımız var bizim deKızlar bugün bebeğime diş fırçası aldım. Daha önce gazlı bezle siliodum ama sanirim çok etkili olmadifikir olsun diye paylaşayım dedim.
Ben eczaneden aldim ama internette de var. Rocs baby diye geciodu sanırım. Yutulabilen diş macunu da var Rocs'un . Ben bulamadim eczanede ama sizinde bilginiz olsun...
o ayakkabının içinde ki ayakları yesem mi ne olur ne olur. beğendiğin iskenderinden daha güzeldir oKızlar buda bizim ayakkabimız 3 aydr giydiriyorm gayet ıyı. Şimdi bıle dısarı çıknca ayağında. Bot tarZı şeyler daha almadım.iyi mi yaptim kötü mu bilmiyorum ama cocugumn raht olduğunu hissediyorum .elazigdan sevgiler ☺
canım yemiyolar.bende önlem olarak her şeyi deniyorum belki severde yer diye ama pek başarılı olduğum söylenemezKizlar bugün oglum ayakta durdu bi 10 sn kadar. Ama cok tatliydi oda farkndaydi kahkaha attı cunku. Ama bu ara istahsiZ nedense asi gunu 9 kilo geldj az bana gore. Iyi bakamıyorum demek ki. Ama canmdan cok seviyorum inşallah sevgm ona yetiyodr.
ilk kez marketteki oyun salonuna gittik sevinci orda ki oyuncaklara. top havuzundaki çığlıklarını duymanızı isterdimNeşe kaynağın benim maşallah
Evet çok tatlıdr dünya malı yanında sönük kalır bebeklerimizn ayaklarının..o ayakkabının içinde ki ayakları yesem mi ne olur ne olur. beğendiğin iskenderinden daha güzeldir o
Merhaba baktrmadım. Yani bir yaş kontrol ü için daha götrmemişm iğne batırıyolar canm acıyo sızlıyo. Nasıl olck bilmiyorum. Bide eli sürekli kulağının içinde parmklaryla kaşıyo artk ağrı mı var keşfetmiş onu mu kntrl ediyor bilmiyorumKizlar dün internette demir eksikliği belirtilerine baktım. Çok uyuma ya da uykusuzluk, iştahsızlık ,huzursuzluk gibi şeyler yaziodu. Ve hepsi bizde var. Sizde eğer daha kanina baktirmadiysaniz ve bu belirtiler varsa bir ilgilenin. Nedeni bu olabilir.
Bende baktırdım o gun konuşunca senle şimdilik iyi görünüyorKizlar dün internette demir eksikliği belirtilerine baktım. Çok uyuma ya da uykusuzluk, iştahsızlık ,huzursuzluk gibi şeyler yaziodu. Ve hepsi bizde var. Sizde eğer daha kanina baktirmadiysaniz ve bu belirtiler varsa bir ilgilenin. Nedeni bu olabilir.
çok şükür yanımdalar çalışıyorum bende tek kendim baksam hemen yapardım. seninde komşun bacım diye bahsediyorsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın zor gurbette olmak ama oğluşunada güzel bakıyor ikinciyi düşünebilirsin hemen belki canım
Maşallah ona ya :) ne kadar şirin :)
Ay kocaman maşallah ikisinede.. bu arada ne kadar benziolar birbirlerine :)
Sen ne güzel calisiosun. Bende aynı senin durumundayim. Ama çalışmıyorum. Birakacak kimseyi bulamadim.
Merhaba baktrmadım. Yani bir yaş kontrol ü için daha götrmemişm iğne batırıyolar canm acıyo sızlıyo. Nasıl olck bilmiyorum. Bide eli sürekli kulağının içinde parmklaryla kaşıyo artk ağrı mı var keşfetmiş onu mu kntrl ediyor bilmiyorum
İltihap olsa çok ağlarlar dıye düşünüyorum. Poyraz kückken orta kulak iltihabı gecrdi bırak uyumamayı çığlklar apartman inletouodu. Umarım çocklarmzda bşy çıkmaz sadece bi alşknkj olmakla kalırO bizde de var ya...
Sanırım kaşınıyor tam emin de olamıyorum ama öyle tatlı kaşıyor ki..
Acaba iltihap felan olabilir mi ya..
Merhaba gecmis olsun. Asist verme onlar öksürüğü kesmez tam tersi ıyıce arttırır. Benm oplmda öksrdü gecen ay göğsune viks sürdm sıcak havlu koydum gece. Buhar mak açtm yanında. Ve en önmlisi ıhlamur ıle kırmızı elma kabugu kaynattım. Ve erkne atltmştı çok şükürmerhaba kızlar asist plus kullanan varmı kızımın öksürüğü bir türlü geçmiyor.bir ayı geçti kaç kere doktora gittik döşü hırlıyor geniz akıntısı burun tıkanıklığı baya rahatsız ediyor.bi öneriniz varmı
Canim geniz akıntısı varsa yatmadan önce burnuna çay damlat çok rahatlatiyor. Bir dr un önerisi dışarıda satılan serum fizyolojiler geniz etine neden olabiliyormus.merhaba kızlar asist plus kullanan varmı kızımın öksürüğü bir türlü geçmiyor.bir ayı geçti kaç kere doktora gittik döşü hırlıyor geniz akıntısı burun tıkanıklığı baya rahatsız ediyor.bi öneriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?