Az olur mu ya gayet iyi önemli olan karnını değil ruhunu doyurmak hiç üzme kendiniKizlar bugün oglum ayakta durdu bi 10 sn kadar. Ama cok tatliydi oda farkndaydi kahkaha attı cunku. Ama bu ara istahsiZ nedense asi gunu 9 kilo geldj az bana gore. Iyi bakamıyorum demek ki. Ama canmdan cok seviyorum inşallah sevgm ona yetiyodr.
Allah razı olsunAz olur mu ya gayet iyi önemli olan karnını değil ruhunu doyurmak hiç üzme kendini
perikanadi , canım dün uğraştm yükleyemedim. Şimdi tekrar denedim traş mak size göstermeyi oldu nihayet. Çok güzel, bebegim rahat durdu eğer alırsnz tavsıye ederim.
Kızlar bugün bebeğime diş fırçası aldım. Daha önce gazlı bezle siliodum ama sanirim çok etkili olmadifikir olsun diye paylaşayım dedim.
Kızlar buda bizim ayakkabimız 3 aydr giydiriyorm gayet ıyı. Şimdi bıle dısarı çıknca ayağında. Bot tarZı şeyler daha almadım.iyi mi yaptim kötü mu bilmiyorum ama cocugumn raht olduğunu hissediyorum .elazigdan sevgiler ☺
Kizlar bugün oglum ayakta durdu bi 10 sn kadar. Ama cok tatliydi oda farkndaydi kahkaha attı cunku. Ama bu ara istahsiZ nedense asi gunu 9 kilo geldj az bana gore. Iyi bakamıyorum demek ki. Ama canmdan cok seviyorum inşallah sevgm ona yetiyodr.
bnm bıldıgım evde ayakkabı gıydırmek dogru degıl
o yuzden fotodakı gıbı corap gıyıyor :)
sen sen olcme ayagını gıt bı magazaya onlar olcsunler
ya da bnmkı gıbı sana bı ıkı tane versıler sen evde dene
Arkadaslar bebislerin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz yeni oturduğum yerde erkek bebeği olan yok ihtiyacı olan birileri de yok açıkçası isine yarayan birilerine vermek istiyorum belediye yada sosyal hizmetler falan alıyor mu bilginiz var mı bu konuda
ohh ne güzel bak bitti bu kadar
üzülemey gerek yok unutuR onlar daha bebişler
annesi:):):)
ben ilk doğumdan 10 ay sonra tekrar gebe kaldım dr.sormuştum 6 ay sonra gebe kalabilirsin demişti.hamilelik süresince dikiş yeri olarak hiç sıkıntı yaşamadım zaten dikiş değilde üst tarf yapıştırma demişti dr.ama normal doğum nasıl olur bilemiyorum doktoruna danış istersenaynen canım oluyormuş sezeryan sonrası normal doğum acaba benim olur mu denesem mi bir daha ki gebelikte
gerçi arası uzun olması mı lazım onu da bilmiyorum
dikiş yerleri acıyormuş ikinci gebelikte öyle dediler
Neşe kaynağın benim maşallah
oyyy yerim senin gülüşünü Allah bağışlasın canım çok tatlı maşallahNeşe kaynağın benim maşallah
günaydın hayırlı cumalar arkadaşım:)Bu arada herkese günaydın arkadaşlar..
günaydın hayırlı cumalar arkadaşım:)
Eki Görüntüle 1695049 Eki Görüntüle 1695047 Cimcimelerim benim
Gunaydinlar ve hayirli cumalr herkese
saol canım çok şükür iyiki olmuş Zeynep 1 yaşına giriyor bile zaman geçiyor aradan çıkmış oldu artık dinlendim diye bişey yok koşturma hayat rütinim oldu annemle kv.den utanmasam şimdi 3. çocuğada hamile kalmak isterimde elifin kreşe gitmesi lazımki onlara da yazık benimle yoruluyorlarHayırlı cumalar olsun canım : )
Çok tatlılar maşallah..
Ne güzel kardeşi var ikisinin de : )
saol canım çok şükür iyiki olmuş Zeynep 1 yaşına giriyor bile zaman geçiyor aradan çıkmış oldu artık dinlendim diye bişey yok koşturma hayat rütinim oldu annemle kv.den utanmasam şimdi 3. çocuğada hamile kalmak isterimde elifin kreşe gitmesi lazımki onlara da yazık benimle yoruluyorlar
Maşallah..Neşe kaynağın benim maşallah
çok şükür yanımdalar çalışıyorum bende tek kendim baksam hemen yapardım. seninde komşun bacım diye bahsediyorsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın zor gurbette olmak ama oğluşunada güzel bakıyor ikinciyi düşünebilirsin hemen belki canımOooo maşallah ya... 3. de aklında yani...
Keşke senin gibi şanslı olsaydım..
Burda kimsem yok ne eşimin tarafı ne ailem...
Yalnız kaldık gurbette.. Bir de çalışıyorum..
Böyle olmasa ben de isterdim ikinciyi..
amin cümlemizinkiniMaşallah hakikaten...
Gülmek ne kadar yakışıyor yavruya..
Allah gülmekten ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?