2014 Kasım Anneleri

Kızlar buda bizim ayakkabimız 3 aydr giydiriyorm gayet ıyı. Şimdi bıle dısarı çıknca ayağında. Bot tarZı şeyler daha almadım.iyi mi yaptim kötü mu bilmiyorum ama cocugumn raht olduğunu hissediyorum .elazigdan sevgiler ☺

Eklentiler

• IMG-20151119-WA0000.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG-20151119-WA0001.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 122
Kizlar bugün oglum ayakta durdu bi 10 sn kadar. Ama cok tatliydi oda farkndaydi kahkaha attı cunku. Ama bu ara istahsiZ nedense asi gunu 9 kilo geldj az bana gore. Iyi bakamıyorum demek ki. Ama canmdan cok seviyorum inşallah sevgm ona yetiyodr.

Az olur mu ya gayet iyi önemli olan karnını değil ruhunu doyurmak hiç üzme kendini

perikanadi , canım dün uğraştm yükleyemedim. Şimdi tekrar denedim traş mak size göstermeyi oldu nihayet. Çok güzel, bebegim rahat durdu eğer alırsnz tavsıye ederim.

Teşekkür ederim canım nette bakmıştım demiştin biraz pahalı..
Daha karar vermedik hangisni alacağımıza bakalım..

Kızlar bugün bebeğime diş fırçası aldım. Daha önce gazlı bezle siliodum ama sanirim çok etkili olmadi fikir olsun diye paylaşayım dedim.

Ben de geçen gün gördüm ben de bu diş fırçalarından alıcam.. Nette gördüm diş macunuyla beraber alıcam inşallah da iki tane dişi var oğluşumun : ) Güle güle kullanın canım

Maşallah minik ayaklara bak çok tatlı...

Yavrum onlar çok seviniyorlar benim oğlum da öyle ayakta çok duruyor bağımsız hatta öyle suyunu bile içiyor çok cesaret gelirse bana doğru 3-4 adım atıyor.. Daha henüz gerisi gelmedi bakalım : ) Ben de az buluyordum canım ama öyle taka taka olmuyor.. Huzurlu ve sağlıklı olsunlar da...

bnm bıldıgım evde ayakkabı gıydırmek dogru degıl
o yuzden fotodakı gıbı corap gıyıyor :)

Evet canım biliyorum çok araştırdım o yüzden alanlara sana da hep sordum ya evde de mi giydireceksin diye..
En doğrusunu yapıyorum o zaman şu an.. Ev ayakkabımız da bir tane var ama yağında tutmuyor Ben de o tarzları giydiriyorum ayağı kaymasın diye..

sen sen olcme ayagını gıt bı magazaya onlar olcsunler
ya da bnmkı gıbı sana bı ıkı tane versıler sen evde dene

Tamam canım alacağımız zaman öyle yaparız.. Alışverişi genelde oğluşumuz yokken yapıyoruz ondan : )

Canım ben bir iki kere giydiridiğim ve giydirirken çok beğendiğim şeyleri saklıyorum.. Hiç giyemedikleri bile var hoşuma gidenleri saklıyorum diğerlerini ayırdım bir sepette duruyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum valla : ) Giderken anneme verecektim orda toplama yerleri varmış form doldurup alıyorlarmış o da giderken unuttu kaldı öyle..

ohh ne güzel bak bitti bu kadar
üzülemey gerek yok unutuR onlar daha bebişler
annesi:):):)

Öyle de tabi yine de üzülüyor insan...
Canım oğlum..
Sabah verdim geldim eve giyindim çıkarken içime bişi oldu dedim kapıyı çalayım tekrar göreyim oğlumu sonra dedim tamam uzatma perikanadi ne olacak bir daha çocuğu ikilemde bırakma dedim geldim ama içim bir tuhaf hala nedense sebepsiz yani.. Keşke görseyim bi daha..

aynen canım oluyormuş sezeryan sonrası normal doğum acaba benim olur mu denesem mi bir daha ki gebelikte
gerçi arası uzun olması mı lazım onu da bilmiyorum
dikiş yerleri acıyormuş ikinci gebelikte öyle dediler
ben ilk doğumdan 10 ay sonra tekrar gebe kaldım dr.sormuştum 6 ay sonra gebe kalabilirsin demişti.hamilelik süresince dikiş yeri olarak hiç sıkıntı yaşamadım zaten dikiş değilde üst tarf yapıştırma demişti dr.ama normal doğum nasıl olur bilemiyorum doktoruna danış istersen

Hayırlı cumalar olsun canım : )

Çok tatlılar maşallah..
Ne güzel kardeşi var ikisinin de : )
saol canım çok şükür iyiki olmuş Zeynep 1 yaşına giriyor bile zaman geçiyor aradan çıkmış oldu artık dinlendim diye bişey yok koşturma hayat rütinim oldu annemle kv.den utanmasam şimdi 3. çocuğada hamile kalmak isterimde elifin kreşe gitmesi lazımki onlara da yazık benimle yoruluyorlar

Oooo maşallah ya... 3. de aklında yani...
Keşke senin gibi şanslı olsaydım..
Burda kimsem yok ne eşimin tarafı ne ailem...
Yalnız kaldık gurbette.. Bir de çalışıyorum..
Böyle olmasa ben de isterdim ikinciyi..

çok şükür yanımdalar çalışıyorum bende tek kendim baksam hemen yapardım. seninde komşun bacım diye bahsediyorsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın zor gurbette olmak ama oğluşunada güzel bakıyor ikinciyi düşünebilirsin hemen belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…